انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما برخورد تند و کوبنده بعضی از اعضا با سوال یک تازه‌کار که به انجمن اومده تا بهش کمک شه درسته؟

برخورد کوبنده و تند با تازه‌کاران درست است و به انجمن کمک می‌کند
5 (9.3%)
برخورد کوبنده و تند با تازه‌کاران اشتباه است و تازه‌کاران را آزرده و مایوس می‌کند.
21 (38.9%)
نفس وجود نظم در انجمن خوب است ولی شخص معتقدبه برخورد کوبنده و بی‌رحمانه، بایست که در شیوه برخوردش تجدید نظر کند
26 (48.1%)
برخورد چه کوبنده و چه آرام لازم نیست، همین روند انجمن مناسب است.
2 (3.7%)

مجموع آرای اعضا: 54

نویسنده موضوع: نظرسنجی : شیوه برخورد بعضی از اعضای قدیمی‌تر با تازه‌کاران  (دفعات بازدید: 4197 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
امیدوارم این نظرسنجی کاملن ضروری به خاطر مصلحت یک عده پاک نشود با توجه به این‌که صحبت‌های صورت گرفته همه با سند است طی یک رای‌گیری سالم خیل زیادی از کسانی که قائل به برخورد کوبنده با تازه‌کاران هستند با نظرات دیگر کابران انجمن هم آشنا شوند و بدانند که غیر از جمع آن‌ها کسان دیگری هم عضو این انجمن هستند.
لطفن همه در این نظرسنجی شرکت کنید، نگذارید که دیگران از سکوت شما به نفع خودشون استفاده کنند.
اسم یک شخص را به دلیل تذکر یکی از دوستان از نظرسنجی حذف کردم.

سلام دوستان. شخصی با نام کاربری کیان بصورت فله‌ای در پست‌هایی که تازه‌کاران سوال مطرح می‌کنند دخالت می‌کنه و اصرار داره که همه تازه‌کاران بایست که به  شیوه مد نظر ایشون سوالاتشون رو بپرسن. با توجه به لحن بد و برخورد بد ایشان که عامدانه هم هست، یعنی با علم به این‌که اشخاص رو با بیانشون ناراحت می‌کنن این کار رو ادامه می‌دن، تصمیم گرفتم این نظر سنجی رو راه بندازم تا کاملن دموکراسی‌گونه این مشکل یکبار برای همیشه حل بشه. لطفن قبل از شرکت در نظرسنجی به اسناد و فکت‌هایی که در زیر به اون‌ها اشاره می‌شه نگاهی بیاندازید. ممنون بابت توجه و وقتتون.

۰- طبق نقل و قول مستقیم خود ایشون این آقای کیان از قاطی کردن سیستم امتیازدهی و کاهش امتیازاش گلایه کرده، هرچند می‌خواد خودش رو بی‌تفاوت نشون بده، نتیجه این‌که ایشون قدرت داشتن در این انجمن رو دوست داره. به خلاصه صحبت‌های کیان توجه کنید که به کاربرها در مورد تازه‌کارها راه‌کار می‌ده:
×فحش نباشه، دیگه هرچی میخواد باشه، خوبه؛
×برخوردتون باید کوبنده باشه
×برخورد هرچه تندتر باشه بهتر
×لطیف که صحبت کنی به کاربر تازه کار رو میده که بخواد روی قوانین باهات بحث کنه!

۱-ببینید ایشون خودش چه پست‌هایی منتشر می‌کرده:
:o ??? ::) :P
سلام
برای آذرماه یک انتخابات داریم.

حلقه طلایی تعلق میگیرد به:
سوال دقیق آذرماه - پاسخ دقیق آذرماه - تاپیک آموزشی آذرماه - پاسخگوی نامبر-وان آذر ماه

کدوی طلایی تعلق می گیرد به:
بدترین سوال و جواب آذرماه = اسپم ترین تاپیک انجمن در آذر

۲-این آقا (کیان) طوری رفتار می‌کنه انگار این انجمن ملک شخصیه ایشونه، همون طور که می‌بینید این‌جا خودش هم اعتراف کرده، به حس قلدری و مالکیت در پاسخش دقت کنید. به ادبیاتش دقت کنید، می‌گه چند ماه وقت نیاز داری ،فکر کنم منظورشون اینه که چند ماه وقت نیاز دارم تا بفهمم اینجا ريیس کیه!!، دقت کنید:

من واقعن متوجه این رویه پرخاشگرانه آقای کیان نمی‌شم.
نیاز به چند ماه وقت داری!

نقل‌قول
برخوردش حس بی‌احترامی رو القا می‌کنه و گاهن کاربرها رو آزرده می‌کنه.
حس خودت رو تعمیم نده.

نقل‌قول
با این تفاوت که این‌جا ایرانه با شرایط و اقتضای خاص خودش
شرایط و اقتضاش چیه؟

نقل‌قول
ماشینی برخورد نکنید، قدری نرم‌تر هم می‌شه تذکر داد ضمن این‌که تاثیرش هم بیش‌تره.
باید با یک استاندارد ماشینی برخورد انجام بگیره: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60722.msg533537.html#msg533537
اگر نرم افزار این انجمن امکانش رو داشته باشه دیگه چه بهتر که توسط ماشین انجام بگیره!

نقل‌قول
این احساس مسئولیت ایشون قابل تقدیره اما نه وقتی که این آقا طوری صحبت می‌کنه که انگار فرومی که متعلق به همه است جز اموال شخصیشونه.
دقیقا!
این حس رو دارم که اینجا خونه م هست.

۳-ایشون کلن بی‌ادبی و آزار دادن دیگران رو با بی‌تعارف بودن و غیره اشتباه گرفتن، این‌جا ببینید که چطور دیگران رو برای برخورد با تازه‌کارهایی که سردرگم هستن و میان این‌جا برای سوال‌هاشون تحریک می‌کنه، این آقا یک چیزهایی در انجمن‌های فرنگی دیده، ایشان بدون اینکه متوجه تفاوت عمیق  کاربری انجمن Askubuntu(در کنار هزار و یک انجمن دیگرانگلیسی زبان) با کاربری این تک انجمن فارسی و فعال اوبونتو در ایران باشند همین‌طور از خودشون تز و دستور صادر می‌کنن :
اما من یادمه که جایی شما تذکر دادید که : دوستان به هم نپرن!
که این اصلا معتی خوبی نمیده و شایسته یه ناظر نیست.
فحش نباشه، دیگه هرچی میخواد باشه، خوبه، تندتر باشه بهتر؛ لطیف که صحبت کنی به کاربر تازه کار رو میده که بخواد روی قوانین باهات بحث کنه! چند بار که گفته بشه به هم نپرین، عادی می شه و شایسته یک ناظر.
وقتی تاپیک هایی که عنوان خوب ندارند سریع قفل بشن، بعد از یک هفته ببینید چه بهبودی تو انجمن پیش میاد. راهکارش هم عمل کردن به سبک askubuntu است.

دقت کنید فحش نباشه اما هرچه تندتر بهتر!!!

۴-ببینید، کاملن معلومه ایشون تحت تاثیر فروم و انجمن‌هایی که واقعن جو و کارکردشون با این‌جا فرق داره، تشویق می‌کنه به برخورد زننده و بی‌رحمانه با من تازه‌کار و امثال من، درسته که بی‌رحمانه واژه بی‌ادبی نیست اما محترمانه‌اش می‌شه تازه‌کارها رو تار و مار کنید، بهشون امون ندید و غیره :
والا باور کن خیلی از ما هم دوران نوجوانی خودمون رو توی انجمن های لینوکسی گذروندیم. چیزی که تحملش سخته نوجوان ها نیستن بلکه «رفتار نوجوان-گونه» هست. باور کن وقتی ما یه سوال ساده داشتیم تا تمام سعی خودمون رو برای یادگیری از طریق مستندات آموزشی و سوال هایی که قبلا پاسخ داده شده نمی کردیم به خودمون اجازه نمی دادیم بیایم و برای کوچکتریم مسایل توی انجمن پست بذاریم. و همین شکل عمل کردن خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور می شد کرد موجب یادگیری ما شد تا اینکه سریع و ساده یه جواب مشکل حل کن موقتی بگیریم.

باور کن آدم خسته میشه اینقدر موضوعات تکراری ساده توی این انجمن ها مطرح میشه. خوب آدم یک بار جواب میده
راه حل: برخورد بی رحمانه با تازه واردها
اینقدر بدم میاد تا یکی اولین پستش رو میذاره بقیه برای welcome گفتن از هم سبقت می گیرند. توی انجمن های خارجی در برخورد با کاربر نگاه نمی کنند که تازه وارده یا کهنه وارد و فقط قوانینه که باید رعایت بشه چون کاربر تیک agree رو زده.
دیشب تو irc دبیان سوالی پرسیدم که فنی و بدون مشکل بود فقط به جای debian اشتباها نوشتم ubuntu، کاربرهاش مجالی به من ندادند و بدون توجه به اینکه سوال چی بود قوانین رو یادآوری کردند و go away، مودبانه ترین حرفی بود که زدند. اینجا هم باید همین برخورد وجود داشته، سوالی که معیارهای لازم رو نداره نباید جواب بگیره و کاربرش باید اخطار بگیره حتی اگر برای مدتی جو متشنج بشه و اون کاربر تاپیک باز کنه که چرا اخطار گرفته وووو. نمی دونم چرا در برخورد با تازه کارها تساهل به خرج داده می شه. کاربری که سرچ نمی کنه سریعا باید اخطار بگیره و ۴ بار که این کار در ملا عام اتفاق بیفته برای بقیه عادی میشه و همه می پذیرند

۵-طبق این پست خودشون، این آقا قبول داره که تذکرهای بی‌منطق و تحریک‌آمیزش الزام قانونی نداره و واسه همین بحث مدیران رو پیش می‌کشه، تازه‌کار رو موجود بی اطلاعی فرض کرده که می‌شه راحت بهش القا کرد چون من (کیان) سابقه‌م از تو بیش‌تره پس بی بروبرگرد حرف منو گوش می‌دی:
این بهتر نیست برای پیوند دادن؟ http://wiki.ubuntu.ir/SmartQuestions
بله
اما لطفا کاری کنید که تذکرها از سوی مدیریت باشه که اعتراض به دنبال نداشته باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64622.msg534532.html#msg534532 قفل شدن تاپیک، جلوی اعتراض ها رو می گیره.
به هر حال برای آموزش مدیران/ناظران که با اصول اولیه مدیریت انجمن ها آشنا بشن، این کار «جواب ندادن به تاپیک های بد» بهتره تا مدتی توسط کاربرا ادامه پیدا کنه :)
ببینید ایشون می‌خواد به مدیران و ناظران درس مدیریت و نظارت بده، ایشون فکر می‌کنه تن‌ها کسی که در انجمن می‌فهمه خودشه و می‌خواد تازه‌کارها، مدیران و حتی ناظران رو از گمراهی در بیاره

۶-به این پرسش و پاسخ آقای کیان توجه کنید، کاربر تازه‌کار این‌قدر سردرگم و مستاصل هست که حتی اگر سرچ هم کنه مطالب یافت شده کمکی بهش نمی‌کنه بعد باید با جواب امثال کیان روبرو بشه:
سوال:
    سلام
    من این دستور رو زدم و نصب شده. حتی یه سری فونت تو home پوشه .fonts ریختم ولی این فونتا رو تو هیچ برنامه کاربردی نمی بینم. نه تو writer و نه تو firefox!!!
    میشه یکی کمک کنه
پاسخ:
این پست معیارهای یک سوال خوب در انجمن اوبونتو ایران را ندارد: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64692.0.html

۷-این ادبیات رو ببینید چطور از موضع دست بالا صحبت می‌کنه، :
هرچند قرار بوده به این جور تاپیک ها پاسخ ندم، ولی اینبار چون عجله داری و فرض می گیرم قبلش منو های لیبره رو گشتی (اگر یونیتی داری از hud استفاده کردی) و اینترنت رو هم سرچ کردی:
استاندارد پیش فرض برنامه های office در سایز letter تعریف شده:
Format > Page > تب Page > بلوک Paper format

۸-کاربر کیان و دوستانش سعی دارن به قول خودشون نذارن که کاربر تازه‌کار پررو بشه و دربرابر حرف‌های اون‌ها حتی یک اعتراض ساده بکنه. این‌ها قصد دارن که انجمنشون رو به شکل دلخواهشون در بیارن و از تعدد سوالات جسته و گریخته امثال من، تازه‌کارهایی که راه دیگه‌ای ندارن جلوگیری کنن. در حقیقت ایده‌هاشون خیلی شبیه مرحوم استیو جابزه، سیستم عامل و گوشیه منه، پس نمی‌ذارم کسی به فایل‌های سیستمیش دسترسی داشته باشه تا محیط اون رو به هم نریزن و به گند نکشن. دید کیان به من تازه‌کار هم همینه. تفکرات ایشون با تفکرات دنیای نرم‌افزاری آزاد زمین تا آسمون فاصله داره.

۹-به تفاوت دیدگاه شخصی مثل جناب کیان و دوستانشون  با  این دیدگاه توجه کنید، به عنوان یک کاربر تازه‌کار کدوم یک شما رو جذب می‌کنه؟؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64657.0.html

۱۰- وقتی آقای کیان اون‌طور کوبنده با اعتراض من به رفتارش برخورد کرد فکر کردم شاید واقعن قانون انجمن رو نقض کردم، چندتا دوست دیگه هم شبه‌تذکر‌هایی دادن، تقریبن به این نتیجه رسیدم که جای من تو این انجمن نیست. اما کمی که تحقیق کردم فهمیدم که تلاش آقای کیان این بوده که خودش رو بازوی اجرایی انجمن نشون بده(انگار که اختیارات قانونی و برخورد به ایشون محول شده)، در صورتی که اصلن این‌طور نبوده و نیست. به پست‌هایی که ایشون توش دخالت کرده برید، قشنگ حس می‌کنی که انگار ضابط انجمن هست این آقای کیان. حتی به دلیل حرف ایشون که گفت با این سوال کردنت قوانین رو نقض کردی رفتم و کل قوانین رو خوندم. آقای کیان تلاش اصلیش اینه که با توجه به سابقه بیش‌ترش، افراد مبتدی رو مرعوب کنه تا حدی که اون‌ها به نظرات درست یا غلط کیان گردن بنهند.
خوشحالم که پاسخ غیرمستقیم یکی از ناظران به ادعاهای آقای کیان رو شاهد بودم، امیدوارم با درایت کاربران،ناظران و مدیران انجمن محلی برای یکه‌تازی عده‌ای خاص نباشد و بی‌جهت با وجهه انجمن بازی نشود، فقط تصور کنید اگر من ساکت می‌شدم و پیگیری نمی‌کردم چه اتفاقی می‌افتاد، من منطق این ناظر محترم رو ستایش می‌کنم:

به هر حال بخش انجمن تازه کاران برای همین هست، که شما بتونید با روش سوال پرسیدن اشنا بشید و خیلی بدیهی هست که تازه کارها سوالات مشابه و تکراری داشته باشند .

فکر میکنم  تقوع زیاد از کسی که تازه وارد انجمن شده و داره در بخش تازه کارها پست میزنه درست نیست و هم چنین لزومی نداره کسی جز ناظر ها و مدیرهای انجمن این موضوع را تذکر بدند. گزینه گزارش به مدیران هم به همنین منظور قرار داده شده. 

لطفن با رایی که می‌دید اعضای انجمن رو در زمینه انتخاب نحوه برخورد با تازه‌کارها یاری کنید.

« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 09:15 ب‌ظ توسط zigurat »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بنده نظری ندارم اما این پست هایی که شما تقل قول کردید، قبل از عضویت ۳ روزه‌ی شما در این انجمن بوده. تاریخ عضویت شما 16 اردیبهشت 1392، 08:01 ب‌ظ است. جالا یا یوزر fake هستین یا هر هدف دیگه‌ای دارید معلوم نیست.
خاله زنک بازی بسه. من نمیدونم این چه روندیه اینجا آخه!
انجمنی که مدیر بالای سرش نباشه همینه دیگه. آقای مدیر محترم روزی چند تا پست میدادن، حالا که همه اعتراضشون بالا رفته غیب شدن.

شما هم بجای اینکه در فکر اصلاح رفتار دیگران باشید، به نظر من چند تا مطلب بدرد بخور بذارید که همه استفاده کنن.
Godisnowhere

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
جناب فاراب بهتره در کاربرد الفاظتون بیش‌تر دقت کنید، واقعیت با خاله زنک‌بازی فرق داره. می‌دونم ته دلتون طرفدار برخورد کوبنده آقای کیان هستید پس نمی خواد این تمایلتون رو پنهون کنید و ایرادهای الکی بگیرید.
لطفن بذار نظرسنجی روال خودش رو طی کنه، فرافکنی و مظلوم نمایی هم نکن

ضمنن فاراب جان رفتاری که به آزرده شدن من می‌انجامه و حس بدی رو به من القا می‌کنه باید برای اصلاحش قدری تلاش کرد :)

درسته که تعدادی از پست‌های آقای کیان مربوط به قبل از عضویت من هسته ولی در اصل مطلب که بیان اون‌ها توسط کاربر کیان هست تغییری ایجاد نمی‌کنه.
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 06:52 ب‌ظ توسط zigurat »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
این شخص که مخاطب این پست هست قبلا هم روی اعصاب کاربران بوده.

من نمیگم کارم خوبه. ولی فکر کن شما به سازنده یه توزیع بیای اینطوری بگی :

نقل‌قول
@prp-e
حیف از یک دقیقه عمرت که برای این کارا میذاری!

و بعدش این کارا رو مفید تر بدونی :

نقل‌قول
خنده های شیطانی از خودت در میکنی؟؟  >:(
جان من، بگو توزیع دادن چه فایده ای برات داره؟
برو یک چیزی یاد بگیر که تو دانشگاه بدردت بخوره. برو برای امتحان نهایی بخون معدلت بالا باشه تو کنکور 25 درصد اثر داره. برو خدای جاوا شو. برو ویولن زدن یاد بگیر. برو گواهی نامه پایه یک بگیر. برو ورزش کن تو المپیک 2016 مدال طلا بیار. برو درس بیشتر بخون جایزه فیلدز بگیر. فقط این جبیر رو ول کن که با جبیر نه ورزشکار میشی. نه موسیقی دان. نه ریاضی دان. نه کامپیوتردان......
با جبیر میخوای پولدار شی؟ معروف شی؟ حرفه ای شی؟ چیز یاد بگیری؟
با ریمستر کردن و از اون بالاتر lfs دادن به هیچ کدوم از اینا نمیرسی.
از تو گنده تر تو این انجمن نیست و نبوده؟ اگر بوده چرا اونا توزیع نزدن؟
نصیحت از جنس پدرانه بود. خوب برداشت کن ;D
 >:( دفعه بعد ببینم داری درباره جبیر حرف میزنی، جفت گوشاتو از بیخ میبرم (جدی بگیر)

در نهایت هم اینجوری تهدید کنه.

اینم جوابش بعد از اینکه من و علی باهاش برخورد قاطع کردیم :

نقل‌قول
کی این حق رو از من گرفته؟
عمومی گفتم که شامل حال تو هم باشه! شما هم از سایتت برداشت کردم که دانش آموزی! تو هم بچسب به درست!

بعدش هم وقتی از مزایای کار گروهیمون صحبت میکنم :

نقل‌قول
باز تو شوخی کردی؟
متاسفانه گوش نصیحت-پذیر نداری؟!

نقل‌قول
یا باید تو رو به راه راست هدایت کنم یا:  ](*,)

و بعدش در مورد توزیع کاملا فارسی حرف میزنه (کاملا بی توجه به این که قبلش چه گندی تو تاپیک توزیع ها زده):

نقل‌قول
جبیر رو تست نکردم ولی آریوس رو تستیدم
مشکلی که آریوس داشت و احتمال میدم دوتای دیگه و قاصدک هم داشته باشند: عدم تمرکز روی کاربرای ایرانی! مثلا آریوس ۳ یک توزیع ایرانی نبود چون بعد از نصبش محیط پیش فرضش انگلیسی بود و با وجود همه تاخیرها و کمبودهاش توسعه دهنده هاش تلاش میکنند یک نسخه بین المللی هم بدن! چینی ها یکی دوتا توزیع کاملا چینی دارن!

همچنین کاری کرد که تاپیک به ۴ ساعت نرسه به درخواست استارتر بسته شه!

نقل‌قول
با prp-e موافقم. فیدبک خوبی نمیگیری و فکر نکن که فیدبک از روی دشمنی یا حسادته! از روی تجربه بقیه بچه های انجمن است :)
نمی خوام یک جنگ رو شروع کنم. ولی خواه ناخواه چند پست بعدتر این اتفاق می افته. پس جنگ اول به از صلح آخر ;)

نقل‌قول
با وجود مینت، آریوس یک تلاش با سطح پایینه و توسعه دهنده هاش بهتره یک تفریح دیگه پیدا کنند!

نقل‌قول
gixos.ir رو هم داریم که در مورد اونم نظر مشابهی دارم. برای آشنایی با نظرات کلی بچه های انجمن تاپیک زیر رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=43897.0

و حتما لینکهایی که توی لینک زیر معرفی شده رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,63297.msg521972.html#msg521972

لازم نیست به نظرات من جوابی بدی :)
اگر نظرت موافق نبود، ازشون رد شو و وقتت رو درگیر دفاع از کارت و پاسخ به بقیه نکن. به کاری که اعتقاد داری بپرداز و اگر خواستی کارت رو پیگیری کنی راه درست اینه که مثل توزیع gixos.ir بی سروصدا به کار خودت بپردازی :) همینقدر که اطلاع رسانی کردی ممنون. بعدا لینک ها رو هم بذار.

نقل‌قول
جامعه آزاد براساس کارما کار می کنه!‌ اگر خدای برنامه نویسی باشی اما بدون کارما بیای وسط گود، طرد می شی. باید ذره ذره کارما جمع کنی. مثلا نوشتن اپلیکشنی که اسم بردی و عرضه اش قبل از توزیع ساختن باعث می شد که توزیعت با احتمال بیشتری نزد کاربرا پذیرفته بشه

یا اینجا :

نقل‌قول
توی یکی از پست های بالایی نشون دادی که نمی تونی این کار رو بکنی! اونجایی که گفتی براش اپلیکیشن اختصاصی عرضه میکنی! همین حرفت باعث اتفاق های بد بعدی می شه. برای مثال خودم معتفدم این حرفت جکی بیش نیست (البته تا وقتی به انجام برسه!) و اینکه  سنگ بزرگ نشانه نزدنه چون نرم افزارهای مثل گنوم و غیره محصول تکی و امروز و فردایی نیستند. کار تیمی و چندین ساله اند. بعد از این حرف من، تو برای حفظ وجهه مجبوری بیای دفاع کنی و این وسط یک حرف گنده تر بزنی بعد همین طور این گلوله برف بحث ها بزرگ و بزرگتر میشه و بعد می بینی شده یک تاپیک با دویست سیصدتا پست و چه قدر وقت که از خودت و بقیه گرفته شده و کینه و حس بد و عصبیت که باقی مونده و هیچ طرفی هم قانع نشده! معلم اخلاق نیستم. فقط زیاد ... می زنم

که اون «...» زدن رو خودش اعتراف کرده.

نقل‌قول
دقیقا می خواستم به همینجا برسی و درک کنی که روال کار چطوری پیش میره و متوجه بشی فیدبک هایی که می گیری تقصیر کاربرها نیست، چون یک روند طبیعیه که طی می شه!
توضیح: همون اول متوجه بودم که اپلیکیشن رو مثال زدی؛ عمدا روش تاکید کردم و بهش گیر دادم تا حرفایی که زدم رو عمیقا لمس کنی. دیدی؟ چاره ای جز دفاع نداشتی، و اگر من می خواستم می تونستم یک یک حرف هات رو نقل قول بگیرم و بحث کنم و بعد نفر سوم اضافه می شد وووو و گلوله برف از شیب کوه به راه می افتاد.
موفق باشی

خب این شخص یک سال نمیشه که عضو شده. و حتی اونقدر جسارت داره که در مورد آلن باغومیان (که همه میشناسنش) بیاد و بگه «بیشتر از اونی که هست بهش کارما ندید» !

یک شخص ببینید چطور میتونه فروم رو بهم بریزه! امیدوارم این شخص این تاپیک رو ببینه و در رفتارش تجدید نظر کنه. ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
آق به خدا من نه با کیان نه با آلن نه با جیبیر نه با هیشششکی کار ندارم فقط احساس میکنم این نظر سنجی گزینه هاش خوب نباشه و جایی هم که مطرح شده خوب نباشه (فقط فکر میکنم و سعی در اثبات اون ندارم) حالا منم یه نظر سنجی گذاشتم (بازم فقط فکر میکنم که گزینه هاش بهتر) دعوتتون میکنم یه سری هم به اونجا بزنید تا انشااله یه فرهنگ درست کنیم .

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64852.0.html

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
آق به خدا من نه با کیان نه با آلن نه با جیبیر نه با هیشششکی کار ندارم فقط احساس میکنم این نظر سنجی گزینه هاش خوب نباشه و جایی هم که مطرح شده خوب نباشه (فقط فکر میکنم و سعی در اثبات اون ندارم) حالا منم یه نظر سنجی گذاشتم (بازم فقط فکر میکنم که گزینه هاش بهتر) دعوتتون میکنم یه سری هم به اونجا بزنید تا انشااله یه فرهنگ درست کنیم .

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64852.0.html

حق با شماست قربان و گزینه‌هاتون هم بهتر و مشروح‌تره. اما نظرسنجی شما خیلی کلی‌تره البته من خودم توش شرکت کردم گزینه می‌خوام رای‌ها رو ببینم زدم(فکر می‌کردم بعدش می‌شه رای داد که نشد!)، منتهی این نظرسنجی من نگاه ریزتر و ویژه‌تری داره به کاری که کاربرهایی مثل جناب کیان انجام می‌دن و امکان داره که همه‌گیر شه. همه‌گیر شدن اون هم خودتون می دونید چه تاثیراتی خواهد داشت. باز هم از نظرسنجی شما و وقتی که گذاشتید ممنون دوست عزیز.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
حق با شماست قربان و گزینه‌هاتون هم بهتر و مشروح‌تره. اما نظرسنجی شما خیلی کلی‌تره البته من خودم توش شرکت کردم گزینه می‌خوام رای‌ها رو ببینم زدم(فکر می‌کردم بعدش می‌شه رای داد که نشد!)، منتهی این نظرسنجی من نگاه ریزتر و ویژه‌تری داره به کاری که کاربرهایی مثل جناب کیان انجام می‌دن و امکان داره که همه‌گیر شه. همه‌گیر شدن اون هم خودتون می دونید چه تاثیراتی خواهد داشت. باز هم از نظرسنجی شما و وقتی که گذاشتید ممنون دوست عزیز.
خواهش میکنم دوست عزیز ، به نظر شما بهتر نبود اگر از رفتار کسی راضی نیستید اونو به مدیر گزارش بدید ، تو نظر سنجی اسم کاربران رو ذکر کردن خیلی قشنگ نیست .

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
خواهش میکنم دوست عزیز ، به نظر شما بهتر نبود اگر از رفتار کسی راضی نیستید اونو به مدیر گزارش بدید ، تو نظر سنجی اسم کاربران رو ذکر کردن خیلی قشنگ نیست .
حق با شماست من اسم آقای کیان رو از نظرسنجی حذف کردم. اون ری‌اکشن گزارش به مدیر کاملن منطقیه اما برای یک فرد منطقی. جناب کیان کاملن تهاجمی به غیر از فحش هرچیزی به دهنشون می‌آد به آدم می‌گه و طوری القا می‌کنه که نظر ایشون نظر رسمی انجمن و اکثریت اعضای انجمنه، ایشون باید متوجه بشه که این انجمن محدود به ایشان و دوست‌های نزدیکش در انجمن نیست. این نظرسنجی کمک می‌کنه ایشون بدونه که به رغم بعضی‌ها که واسه برخورد کوبنده ایشون به‌به و چه‌چه می‌کنن، همه کاربرها با نظرات رادیکال این آقا موافق نیستند.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
چه خوب بود اگه لینک این تاپیک رو واسشون پ.خ. می‌کردید تا اگه حس می‌کنن حق باهاشونه بیان و دفاع کنن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
حق با شماست من اسم آقای کیان رو از نظرسنجی حذف کردم. اون ری‌اکشن گزارش به مدیر کاملن منطقیه .
سپاسگزارم از توجهت . +۱ . به نظر می آد داریم کم کم به صلح نزذیک میشیم  :P

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 787
نقل‌قول
مطمئن باش مدیران گرامی این رفتار ناپسند ایشون رو دیدن و متاسفانه سکوت کردند.
این طرز برخورد آدمو یاد پادگان میندازه که تا یه تازه‌وارد میاد پایه‌بالاها می‌خوان آشخوری بکشن. و اصلا در شان یه انجمن مرتبط با نرم‌افزار آزاد نیست.
امیدوارم در رفتارشون تجدید نظر کنن

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
حق با شماست من اسم آقای کیان رو از نظرسنجی حذف کردم. اون ری‌اکشن گزارش به مدیر کاملن منطقیه .
سپاسگزارم از توجهت . +۱ . به نظر می آد داریم کم کم به صلح نزذیک میشیم  :P
آخه من رو چه به جنگ و درگیری. من هنوز کلی مشکل حل نشده تو اوبونتو دارم که باید به اونا بپردازم اما برخورد کاربر کیان واقعن زننده است و به گفته خودشون تلاش می‌کنن که بی‌رحم باشن، یعنی خودش واقفه که برخوردش آزرده می‌کنه افراد رو، به همین دلیل این نظرسنجی رو راه انداختم تا افراد عقیدشون رو ابراز کنن. نظر آقای کیان رو راجع به دانش‌آموز بودن در پست prp-e می‌تونید بخونید، ایشون به همه نگاه بالاسری دارن و وای به حال افراد اگر تازه‌کار باشن، ایشون احتمالن از بدو تولد عالم به علم لینوکس و اوبونتو بودن و خودشون هیچ وقت تازه‌کار نبودن.

جناب اسماعیلی سلام
سابقه آقای کیان نشون داده که هرجا که باشند خودشون رو واسه حرف زدن و جوابیه دادن به وقتش می‌رسونن. نگران نباشد تا شب میان سراغ این‌جا، فرض هم که بیان چیزی برای دفاع وجود نداره، اینا حرف‌هایی که ایشون به وضوح زده و اسنادش هم موجوده. منظورشون هم از همون جملات کاملن آشکاره. دیگه چیزی برای دفاع یا توضیح دادن نمی‌مونه.
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 07:33 ب‌ظ توسط zigurat »

آفلاین cartoonist

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
من چند سال پیش عضو فروم شدم، ولی تو این فروم خیلی فعالیت نداشتم. تعداد کمی از threadها رو کامل خوندم و جالب اینجا بود که تو همین تعداد کم اسم آقای کیان و برخورد بی‌ادبانه‌شون خوب یادم مونده. به نظرم این رفتارشون این‌قدر ناشایست و مخرب (برای فروم) هست که مدیران انجمن باید خیلی وقت پیش با آقای کیان برخورد می‌کردن. اینقدر که از ایشون و نوع رفتارشون کلی نمونه و سند و مدرک تو این فروم وجود داره. ازین نظرسنجی حمایت می‌کنم چون احساس می‌کنم این‌قدر نسبت به رفتار این آقا کوتاهی و سکوت شده که یه کاربری رو مجبور کرده برای حل این مشکل نظرسنجی بذاره.
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 07:38 ب‌ظ توسط cartoonist »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
جالبه که خود شخص مورد نظر حتی اگر آنلاین هم شده باشه این تاپیک رو دیده و ترتیب اثر نداده. باید ببینیم بعد از این تاپیک چی میشه.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین zigurat

• Newbie
  • *
جالبه که خود شخص مورد نظر حتی اگر آنلاین هم شده باشه این تاپیک رو دیده و ترتیب اثر نداده. باید ببینیم بعد از این تاپیک چی میشه.
ایشون آنلاینه و در بخش عمومی جواب یکی از دوستان رو دادن، معلوم نیست به چه دلیلی دیدن این نظرسنجی رو به روی خودشون نمی‌آرن ولی در کل به احتمال زیاد این نظرسنجی و صحبت دوستان رو دیدن و عبور کردن.