انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: امکان آپگرید از ۱۲.۰۴ به ۱۳.۰۴ وجود دارد؟ چگونه؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 849 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
سلام من دیروز توی همایش که لپتاپ مورد استفاده ی مجریان و ارایه دهنگان رو دیدم که ۱۳.۰۴ هست و طبق گفته ی دوستمون که اولین ارایه رو دادن این نسخه ی ۱۳.۰۴ سرعتش بیشتر شده میخوام که به اون نسخه برم ولی نمیدونم چطوری! توی Update manager قبلا ها هر نسخه ی جدیدی میومد سریع یه پیغام برای آپگرید میداد ولی الان حتی ۱۲.۱۰ رو هم Notific نداد :(
از طرفی من برنامه های زیادی روی اوبونتوم نصب دارم و نمیخوام دوباره مجبور به نصبشون بشم :(
لطفا کمکم کنید
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1392، 12:55 ب‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
شما باید ابتدا به 12.10 ارتقا بدی و بعد به 13.04
واسه اینکه به 12.10 notific بده از طریق ubuntu software center برو به software source و از تب updates گزینه آخر رو به for any new version تبدیل کن
ولی به نظر من Upgrade به 13.04 ضروری نیست
صبر کن 14.04 lts منتشر شه اونوقت میتونی مستقیم از 12.04 lts به 14.04 lts آپگرید کنی...

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
واسه اینکه به 12.10 notific بده از طریق ubuntu software center برو به software source و از تب updates گزینه آخر رو به for any new version تبدیل کن
صبر کن 14.04 lts منتشر شه اونوقت میتونی مستقیم از 12.04 lts به 14.04 lts آپگرید کنی...

ممنون :)
داره دانلود میکنه! من نمیتونم واسه ی چیزای جدید و مشکلات هیجان انگیز این اوبونتوی لامصب صبر کنم  \\:D/ \\:D/ \\:D/ با اینکه تحویل پروژه دارم ولی این کارو میکنم :DDDD
لطف کردین:)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411

ممنون :)
داره دانلود میکنه! من نمیتونم واسه ی چیزای جدید و مشکلات هیجان انگیز این اوبونتوی لامصب صبر کنم  \\:D/ \\:D/ \\:D/ با اینکه تحویل پروژه دارم ولی این کارو میکنم :DDDD
لطف کردین:)
;) موفق باشی