سلام مار جان.خوبی؟
منظورم از بازی کانتر این بود که سطح درک و فهم هر کسی نسبت به نیاز و خیلی پارامتر های دیگه هست.
یه بچه اولین چیزی که از کامپیوتر میبینه و مجذوبش میشه بازی هست.پس دوستانی که میخوان مایکروسافت به اون عظمت رو به جنگ دعوت کنن بدونن سخت در اشتباه هستن.
هر دو سیستم عامل خوب هستن.
من تا زمانیکه نیازی به لینوکس نداشتم ازش استفاده نمیکردم. اون دوستانی هم که میخوان لینوکس رو کا بندا.
بحث بلندر و ... نیست.بحث این هست که .
آره.فلسفش انحصاری خود مایکروسافت هست.چیز بدی نیست.محصول خودش نمیخواد سورسشو به همه بده.خب این برای لینوکس نقطه قوت هست.نه اینکه با این مثال بخوان بگن لینوکس بهتره.معلومه اپن سورس بحثی هست که هر جا مطرح بشه پیشرفت اون جا هست.من الان خودم دارم برای خودم برای کارام تو لینوکس یه برنامه مینویسم.همین ie و فایر فکس رو ببینید.کرنل که و یونیکس که دیگه جدا...!
دارم سعی میکنم برای لین.کس با کمک چند تا از دوستان بازی بنویسیم.البته دارم فعلا فلوچارتشو میکشم.همین بازی Mania Driver که برای لیوکس نوشتن.من واقعا این رو به need for speed ترجیه میدم.البته گرافیک و ... قابل مقایشه نیست اما من که از زمونه ول کنه بچش خوشم میاد.
لینوکس سیستم عامل حرفه ای هست.حالا اگه براش بازی مینویسن فقط قصد تفریح هست.من به سفارش یکی از دوستان و تست خودم کم با گرافیکی کار میکنم.بیشتر با کامند هستم.کیو میشناسید که محیط گرافیکیو تو این زمونه ول کنه بچسبه به کامند.من مجبورم چون با سرور کار میکنم و راحت تر هم هستم.
لینوکس سیستم عاملی حرفه ای هم من هست.
این کیبورد منو کشت تمام متنم قاطی شد.
به هر حال امیدوارم دلایل حرفه ای تری برای برای بیاریم.
راستی.من تو icc گفتم اما انگار جلسه بود کسی به من محل نداد
برای پوستر و ... موسسه ای چیزی هست؟من برم بگیرو بزنم تو دانشگاهمون.؟؟؟