با سلام
دوستان من ناراحت نشدم چون این با فلسفهی شروع کارم جور در نمیاد .
من اگر نظری نمیدم برا اینهکه تاپیک رو باز بزارم تا دوستان دیگر هم لطف کنن و ما رو در افکارشون شریک کنن . چون به آمار بازدید که نگاه میکنم میبینم نزدیک به ۳۰۰ بار بازدید شده . حیفه که کسی نظر نمیده .
حبیبی عزیز در مورد شماره ۱ باید بگم اگر واقعا عملی بشه من مرگ win رو خیلی زود میبینم .ولی یه دست صدا نداره با اتحاد و کمک به هم میشه (خیلی شعاری شد) من در قدم اول میگم هر کدوم از ما حساب کنه ببینه چقدر وقت صرف جمع کردن سیستمش میکنه و حالا اگر همه همین قدر وقت صرف کنن ٬ جمعش سر به فلک میزنه . اگر کسانی که قدیمیتر و واردترند از بین نسخههایی که با اون کار میکنند و نسخههایی که کمیابند (تخصصی) گلچینی انتخاب بشه و بعد از استفاده و با جمع نظر استفاده کنندهها میشه نسخههای قابل قبولی رو آماده کرد که با هر بار انتشار اوبونتو سریع معادلسازی بشه و هر کس بنا به کاربردی که داره نسخهی مخصوصش رو بگیره .
ممکنه محال بنظر بیاد ولی بنظر من پتانسیل این کار در دوستان وجود داره . من هم اگرچه سواد زیادی ندارم ولی به هر صورتی که در توانم باشه به این کار کمک میکنم.
لینوکس تا حالا داشته قدرتشو رو سازماندهی میکرده ٬وقتشه که یه ضرب شصتی نشون win بده .
یا علی
سلام
البته خاط نشان كنم كه هدف مرگ ويندوز نيست.
ويندوز سيستم عامل خوبيه.اگر پول خرج كنيم نرم افزار هاي خوبي هم داره.مشكل من به شخصه با فلسفه زورگوئي مايكروسافته.انحصار طلبي و عدم رعايت حقوق مصرف كننده.
مثلا يه مدت قبل شركتي كه توش كار مي كنم يه تلفن سانترال خريد.اين سيستم امكان انتقال اطلاعات تلفن رو به كامپيوتر داره وقتي تماس گرفتم كه روششو ياد بگيرم 70 هزار تومان براي اين كار خواستند. گفتند اين مورد تخصصي شما نمي تونيد.
منم بهم زور اومد يه سرچ ساده توي اينترنت كردم ديدم اي بابا كافيه با سريال به كامپيوتر وصل بشه و hyperterminal رو اجرا كني چند دقيقه صبر كني اطلاعات مياد. ( = 70 هزار تومن) در حاليكه اين مورد در دفترچه انگليسي جزوه خدمات شركت بود.
مايكروسافت هم كم كم داره براي هر چيزي كه ارائه مي ده از مردم پول مي گيره.
من با اين فلسفه مخالفم.
با نظرت در مورد پتانسيل رفقاي اين سايت موافقم من از خيلي از دوستان اينجا نكته هاي جالبي رو ياد گرفتم كه توي اينترنت نتونستم پيداشون كنم.
دوستاني كه خبره لينوكسن.
اميدوارم اين بحث آخرش به يه نتسجه اي برسه.
موفق باشيد
+ يه مورد ديگه يه درايو دي وي دي توشيبا براي لپ تاپ شركت گرفتيم بهش نخورد وقتي زنگ زدم پشتيباني گفت يه مود تخصصي هست كه 20 هزار تومن هزينشه و بايد لپ تاپ رو هم ببريم.
نمي دونم با پل تاپه چي كار داشتن اما خودم توي اينترنت مشكلشو پيدا كردم كافي بود پايه هاي 23 24 رو بهم لحيم مي كردي.!!!