انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هر آنچه برای خود می پسندی  (دفعات بازدید: 8711 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: هر آنچه برای خود می پسندی
« پاسخ #15 : 08 مهر 1387، 05:41 ب‌ظ »
با سلام
فقط یک پاسخ
یه ضرب‌المثل هست که میگه : از نخورده بگیر بده به خورده . اگر بهترین غذا‌ها را هم به کسی پیشنهاد کنند او آن غذایی را انتخاب میکند که قبلا خورده است. وقتی میخوان کسی رو معتاد کنند اول مواد مجانی به او میدهند وقتی معتاد شد هر بلایی که خواستند سرش می‌آورند. مشکل نبود تبلیغات موثر است .
حرف آخر : باید برای گسترش لینوکس از این جامعه کوچک به بیرون حمله کرد.
امیدوارم هم شما و هم همه دوستان در اینجا نظر خود را بگویند .
یا علی
سلام دوست پیشنهاد میکنم بجای درست کردن هزار تا لینوکس به فکر قدرتمندتر یک لینوکس باشین تا حدی قدرتمند که بتونه ویندوز رو کنار بزنه خب در نگاه اول شما پس بررسی بسیار انواع و اقسام توزیع ها به سه چهار تا توزیع غول میرسی مثل اوبونتو و اوپن سوزه و یا فدورا اینا باید بهینه سازی بشن که میشن و اما شما مشکلت بیشتر نبود بسیاری پکیجها و نرم افزارهای در دسترس هست که خب اونم یه مدت پیش در مورد اوبونتو تو ایران حل شد البته تو کشورهای دیگه بخاطر سرعت بالای اینترنت اصلا کسی تو این فکر نیست ولی تو ایران چرا مشکل داریم که برای اوبونتو راهکارش اینه که شما کل نرم افزار های اوبونتو رو در 7 دی وی دی با هم بخری از کجا اینجا

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6551.0;topicseen

موفق و پایدار باشی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #16 : 09 مهر 1387، 08:57 ق‌ظ »
با سلام
فقط یک پاسخ
یه ضرب‌المثل هست که میگه : از نخورده بگیر بده به خورده . اگر بهترین غذا‌ها را هم به کسی پیشنهاد کنند او آن غذایی را انتخاب میکند که قبلا خورده است. وقتی میخوان کسی رو معتاد کنند اول مواد مجانی به او میدهند وقتی معتاد شد هر بلایی که خواستند سرش می‌آورند. مشکل نبود تبلیغات موثر است .
حرف آخر : باید برای گسترش لینوکس از این جامعه کوچک به بیرون حمله کرد.
امیدوارم هم شما و هم همه دوستان در اینجا نظر خود را بگویند .
یا علی

سلام
البته با شما موافقم تبليغات .آمريكائي ها مي گن اگه 10 دلار در آمد داريه 9 دلار ور تبليغات كن 1 دلار و پس انداز.البته بايد دقت كرد تبليغات يه شمشير دو لبست.
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #17 : 09 مهر 1387، 02:32 ب‌ظ »
با سلام
از snake عزیز و حسن حبیبی و آرماگدون تشکر میکنم
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #18 : 10 مهر 1387، 10:15 ب‌ظ »
سلام

دوست عزیز انقلابی بنظرم ناراحت شدی اگه اینطوره من عذر می خوام. در نهایت باید بگم کاری که می خوای انجام بدی در کل فوق العادست اما

1- نیاز به دسته بندی دقیق داره مثلا پزشکی ، مکانیک و ... در حالت کلی هر کدام؛ حداقل 10 ، 20 تا بسته میشه

2- خیلی از برنامه های ویندوزی معادل ندارن و اگه بخوای اون کارو تو اوبونتو انجام بدی شاید مجبور بشی که از چندتا برنامه که بازم معلوم نیست به نتیجه برسی یا نه استفاده کنی یا مجبوری همان برنامه رو با Wine یا VirtualBox اجرا کنی.

3- این بسته ها برای از ماها که اصل کارمون با کامپیوتره خوب اما برای متخصصین( مثل پزشکها )  اکثر تهی و کم مایه است.

با این اوصاف کمتر متخصصی رو میتونی لینوکسی کنی، اما من از راهت منصرفت نمی کنم خودت میتونی بانی این کار بشی و در مورد نرافزار های خاص تاپیک بزنی بچه های انجمن هم کمک می کنن ، برنامه ها رو جمع کن و تو یه cd یا dvd ارایه کن ، منم قول میدوم هر کمکی که بتونم بکنم  \\:D/

در ضمن اینجا کسی رو معتاد نمی کنن  :( بلکه عاشقش می کنن  \\:D/

به به آقای حبیبی خوب که هستی ؟
ببین کسی نمی خواد لینوکس جدید بیرون بده بحث سر همین اوبونتو ، در مورد اون 7 تا dvd هم باید بگم فکر نکنم که برنامه های مورد نظر این دوستمون توش باشه . این پکها معمولا حاوی برنامه های پر استفاده اند.
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #19 : 10 مهر 1387، 10:54 ب‌ظ »
در مورد گزینه ۳ : یک پزشک رو که همه میشناسن ، ایشون خیلی از لینوکس طرفداری میکنن ، پس استسناء هم هست
موفق باشی
from freedom came elegance

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #20 : 11 مهر 1387، 01:19 ق‌ظ »
با سلام
دوستان من ناراحت نشدم چون این با فلسفه‌ی شروع کارم جور در نمیاد .
من اگر نظری نمیدم برا اینه‌که تاپیک رو باز بزارم تا دوستان دیگر هم لطف کنن و ما رو در افکارشون شریک کنن . چون به آمار بازدید که نگاه میکنم می‌بینم نزدیک به ۳۰۰ بار بازدید شده . حیفه که کسی نظر نمیده .
حبیبی عزیز در مورد شماره ۱ باید بگم اگر واقعا عملی بشه من مرگ win رو خیلی زود می‌بینم .ولی یه دست صدا نداره با اتحاد و کمک به هم میشه (خیلی شعاری شد) من در قدم اول میگم هر کدوم از ما حساب کنه ببینه چقدر وقت صرف جمع کردن سیستمش می‌کنه و حالا اگر همه همین قدر وقت صرف کنن ٬ جمعش سر به فلک میزنه . اگر کسانی که قدیمی‌تر و واردترند از بین نسخه‌هایی که با اون کار میکنند و نسخه‌هایی که کمیابند (تخصصی) گلچینی انتخاب بشه و بعد از استفاده و با جمع نظر استفاده کننده‌ها میشه نسخه‌های قابل قبولی رو آماده کرد که با هر بار انتشار اوبونتو سریع معادل‌سازی بشه و هر کس بنا به کاربردی که داره نسخه‌ی مخصوصش رو بگیره .
ممکنه محال بنظر بیاد ولی بنظر من پتانسیل این کار در دوستان وجود داره . من هم اگرچه سواد زیادی ندارم ولی به هر صورتی که در توانم باشه به این کار کمک میکنم.
لینوکس تا حالا داشته قدرتشو رو سازماندهی میکرده ٬وقتشه که یه ضرب شصتی نشون win بده .
یا علی
یا علی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 11 مهر 1387، 09:49 ق‌ظ »
با سلام
دوستان من ناراحت نشدم چون این با فلسفه‌ی شروع کارم جور در نمیاد .
من اگر نظری نمیدم برا اینه‌که تاپیک رو باز بزارم تا دوستان دیگر هم لطف کنن و ما رو در افکارشون شریک کنن . چون به آمار بازدید که نگاه میکنم می‌بینم نزدیک به ۳۰۰ بار بازدید شده . حیفه که کسی نظر نمیده .
حبیبی عزیز در مورد شماره ۱ باید بگم اگر واقعا عملی بشه من مرگ win رو خیلی زود می‌بینم .ولی یه دست صدا نداره با اتحاد و کمک به هم میشه (خیلی شعاری شد) من در قدم اول میگم هر کدوم از ما حساب کنه ببینه چقدر وقت صرف جمع کردن سیستمش می‌کنه و حالا اگر همه همین قدر وقت صرف کنن ٬ جمعش سر به فلک میزنه . اگر کسانی که قدیمی‌تر و واردترند از بین نسخه‌هایی که با اون کار میکنند و نسخه‌هایی که کمیابند (تخصصی) گلچینی انتخاب بشه و بعد از استفاده و با جمع نظر استفاده کننده‌ها میشه نسخه‌های قابل قبولی رو آماده کرد که با هر بار انتشار اوبونتو سریع معادل‌سازی بشه و هر کس بنا به کاربردی که داره نسخه‌ی مخصوصش رو بگیره .
ممکنه محال بنظر بیاد ولی بنظر من پتانسیل این کار در دوستان وجود داره . من هم اگرچه سواد زیادی ندارم ولی به هر صورتی که در توانم باشه به این کار کمک میکنم.
لینوکس تا حالا داشته قدرتشو رو سازماندهی میکرده ٬وقتشه که یه ضرب شصتی نشون win بده .
یا علی

سلام
البته خاط نشان كنم كه هدف مرگ ويندوز نيست.
ويندوز سيستم عامل خوبيه.اگر پول خرج كنيم نرم افزار هاي خوبي هم داره.مشكل من به شخصه با فلسفه زورگوئي مايكروسافته.انحصار طلبي و عدم رعايت حقوق مصرف كننده.
مثلا يه مدت قبل شركتي كه توش كار مي كنم يه تلفن سانترال خريد.اين سيستم امكان انتقال اطلاعات تلفن رو به كامپيوتر داره وقتي تماس گرفتم كه روششو ياد بگيرم 70 هزار تومان براي اين كار خواستند. گفتند اين مورد تخصصي شما نمي تونيد.
منم بهم زور اومد يه سرچ ساده توي اينترنت كردم ديدم اي بابا كافيه با سريال به كامپيوتر وصل بشه و hyperterminal‌ رو اجرا كني چند دقيقه صبر كني اطلاعات مياد. ( = 70 هزار تومن) در حاليكه اين مورد در دفترچه انگليسي جزوه خدمات شركت بود.
مايكروسافت هم كم كم داره براي هر چيزي كه ارائه مي ده از مردم پول مي گيره.
من با اين فلسفه مخالفم.
با نظرت در مورد پتانسيل رفقاي اين سايت موافقم من  از خيلي از دوستان اينجا  نكته هاي جالبي رو ياد گرفتم كه توي اينترنت نتونستم پيداشون كنم.
دوستاني كه خبره لينوكسن.
اميدوارم اين بحث آخرش به يه نتسجه اي برسه.
موفق باشيد
+ يه مورد ديگه يه درايو دي وي دي توشيبا براي لپ تاپ شركت گرفتيم بهش نخورد وقتي زنگ زدم پشتيباني گفت يه مود تخصصي هست كه 20 هزار تومن هزينشه و بايد لپ تاپ رو هم ببريم.
نمي دونم با پل تاپه چي كار داشتن اما خودم توي اينترنت مشكلشو پيدا كردم كافي بود پايه هاي 23 24 رو بهم لحيم مي كردي.!!!

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #22 : 11 مهر 1387، 03:56 ب‌ظ »
با سلام
مرگ(فلسفه) win یعنی مرگ استثمار .
یا علی
یا علی

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #23 : 11 مهر 1387، 03:57 ب‌ظ »
با سلام
مرگ(فلسفه) win یعنی مرگ استثمار .
یا علی
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 11 مهر 1387، 08:49 ب‌ظ »
سلام
ويندوز سيستم عامل خوبيه.اگر پول خرج كنيم نرم افزار هاي خوبي هم داره.مشكل من به شخصه با فلسفه زورگوئي مايكروسافته.انحصار طلبي و عدم رعايت حقوق مصرف كننده.
مثلا يه مدت قبل شركتي كه توش كار مي كنم يه تلفن سانترال خريد.اين سيستم امكان انتقال اطلاعات تلفن رو به كامپيوتر داره وقتي تماس گرفتم كه روششو ياد بگيرم 70 هزار تومان براي اين كار خواستند. گفتند اين مورد تخصصي شما نمي تونيد.
منم بهم زور اومد يه سرچ ساده توي اينترنت كردم ديدم اي بابا كافيه با سريال به كامپيوتر وصل بشه و hyperterminal‌ رو اجرا كني چند دقيقه صبر كني اطلاعات مياد. ( = 70 هزار تومن) در حاليكه اين مورد در دفترچه انگليسي جزوه خدمات شركت بود.
من با اين فلسفه مخالفم.
با نظرت در مورد پتانسيل رفقاي اين سايت موافقم من  از خيلي از دوستان اينجا  نكته هاي جالبي رو ياد گرفتم كه توي اينترنت نتونستم پيداشون كنم.
دوستاني كه خبره لينوكسن.
موفق باشيد
+ يه مورد ديگه يه درايو دي وي دي توشيبا براي لپ تاپ شركت گرفتيم بهش نخورد وقتي زنگ زدم پشتيباني گفت يه مود تخصصي هست كه 20 هزار تومن هزينشه و بايد لپ تاپ رو هم ببريم.
نمي دونم با پل تاپه چي كار داشتن اما خودم توي اينترنت مشكلشو پيدا كردم كافي بود پايه هاي 23 24 رو بهم لحيم مي كردي.!!!

سلام

تایید میشه ، ببین با اون سرمایه ای ماکروسافت بهم زده و طیف گسترده نرمافزارهاش که هر روز هم به اون اضافه میشه تقریبا نابودیش دور از ذهن ، ماهم نابودی کسی یا چیزی رو نمی خوایم مشکل ما استفاده آزاد از منابع است البته با رعایت قانون کپی رایت یا مثالهایی که اسنیک زد عین نامردیه که کم هم نیست خیلی از شرکتها این کارو میکنن که به دور از اخلاقیات با اون که محصول رو فروختن برای اطلاعات کاربری آن هم باز پول میخوان

یه مورد یکی از دوستام 700 هزار تومان برای یه برنامه حسابداری پول داد بعد از تعویض ویندوز تازه فهمیدیم برای نصب هیچ راهنمایی ارایه نشده و شرکت برای هر بار نصب 20 هزار تومان میخواد ( تو اینترنت هم هیچی نبود چرا ؟ ) وقتی برای نصب رفتیم شرکت دیدیم که اصلا نصبی و جود نداره و اون سی دی که دادن برای رفع مشکلات جزیی بوده و اصل برنامه پیش خودشون و بدتر از اون این که برنامه خودشون هم نصب نداشت بلکه فایلها رو جاهای مختلف سیستم کپی می کنن و قسمت نصبی اون SQL Server  بود  :o :o :o

این موارد که ما رو به این سو سوق میده  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 11 مهر 1387، 08:53 ب‌ظ »
در مورد گزینه ۳ : یک پزشک رو که همه میشناسن ، ایشون خیلی از لینوکس طرفداری میکنن ، پس استسناء هم هست
موفق باشی

سلام

1++  ;D    خیلی  ( از خودت حرف سیاسی در کردی جیگر )

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 11 مهر 1387، 11:09 ب‌ظ »
سلام
من با اين فلسفه مخالفم.
دوستاني كه خبره لينوكسن.
موفق باشيد

سلام

تایید میشه ، ببین با اون سرمایه ای ماکروسافت بهم زده و طیف گسترده نرمافزارهاش که هر روز هم به اون اضافه میشه تقریبا نابودیش دور از ذهن ، ماهم نابودی کسی یا چیزی رو نمی خوایم مشکل ما استفاده آزاد از منابع است البته با رعایت قانون کپی رایت یا مثالهایی که اسنیک زد عین نامردیه که کم هم نیست خیلی از شرکتها این کارو میکنن که به دور از اخلاقیات با اون که محصول رو فروختن برای اطلاعات کاربری آن هم باز پول میخوان

یه مورد یکی از دوستام 700 هزار تومان برای یه برنامه حسابداری پول داد بعد از تعویض ویندوز تازه فهمیدیم برای نصب هیچ راهنمایی ارایه نشده و شرکت برای هر بار نصب 20 هزار تومان میخواد ( تو اینترنت هم هیچی نبود چرا ؟ ) وقتی برای نصب رفتیم شرکت دیدیم که اصلا نصبی و جود نداره و اون سی دی که دادن برای رفع مشکلات جزیی بوده و اصل برنامه پیش خودشون و بدتر از اون این که برنامه خودشون هم نصب نداشت بلکه فایلها رو جاهای مختلف سیستم کپی می کنن و قسمت نصبی اون SQL Server  بود  :o :o :o

این موارد که ما رو به این سو سوق میده  \\:D/

سلام
آقا ایول فکر کنم برنامه پیوست رو می گی (شاید) آی حال گرفت این برنامه از شرکتها.
موفق باشی.

+ایول منظور منو می فهمی هم دردیم

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #27 : 12 مهر 1387، 03:24 ب‌ظ »
سلام. من هم نظز خودم رو میگم.البته با اجازه.وینHosein-Mecدوز پولی هست.هزینش هم زیاده.هرکسی میخواد میتونه استفاده کنه هر کسی هم نخواست نمیتونه استفاده کنه.
ماشا الله هم که همه جای چند صد دلا میرن با ۲-۳ هزار تومن ویندوز کرک شده میخرن میخوان براشون مثل ساعت کار کنه. من الان و همیشه از ویندوز ارجینال استفاده کردم چون روی لپ تاپم بوده و پولشو دادم و بعضی از مواقع هم بروزش کردم و هیچ وقت مشکلی نداشتم.در نسبت با مشکلاتی که بقیه دوستان ویندوزی داشتن.راحتی کار با ویندوز رو لینوکس نداره و کامپتبیلیتیه مناسبتری هم داره.یجا یکی از دوستان گفت مایکروسافت پول میده به بقیه که برای لینوکس ورژن ندن.آقا پولشو داره انجام میده.به من و شما چه ارتباطی داره.دلایل مهم تری برای بازگویی امتیازات لینوکس داریم نه این مسایل.
ویندوز قابلیت هایی داره که لینوکس نداره و برعکس.هر دو در کنار هم.
دوستی دارم که با ادعای بسیار زیاد همه جا جار میزنه من ۴ سال هست از ویندوز استفاده نمیکنم و مشکلی هم نداشتم.منم بهش گفتم آره مشکلی نداشتی.درسته.
اونی هم که ۴ سال تو یه جزیره زندگی میکنه مشکلی نداره.میسازه.
یا دوستی دارم که این لفظ خدا رو ول کن نیست.تا من یا هر کی یه چیزی میگه میگه آره این برنامه لینوکس خداست.میخوره فلان برنامه رو.ای بابا.
در باره :
تا کسی خودش نخواد شما صد هزارتا محیط آماده درست کن اما چه سود
من هم تایید میکنم.کامل هم تایید میکنم.

ویندوز و لینوکس در کنار هم.نه با هم.

من خودم بیشتر کار هام با لینوکسه.اما طراحی هام و این جور کارهام با ویندوز هست.البته دارم اونا رو هم به لینوکس منتقل میکنم با کمک wine .
لینوکس سیستم عاملی اوپن سورس هست که مزیتی که داره شاید اونو انقدر متمایز کرده.

هرکسی لینوکس رو نمیپسنده.
آقا بزارید هرکی خودش خواست بیاد سراغ لینوکس.هزار بار منو شما بگیم لینوکس فلانه.باید طرف خودش تست کنه یا ما به همایش ها و ... راغب دیگران بشیم.
ماجرای لینوکس ایران هم مثل سیستم نوکه هست.هرکی اومده یه کاریش کرده یه نسخه داده بیرون.شریف و ... .باید یه نسخه کامل داد نه این که .... .
اوبونتو دستینیشن مناسبی هست.
چند روز پیش داشتم بازی assaultcube بازی میکردم که مثل کانتر هست یکی از بچه فیقلی های تیزهوشانیه فامیلمون اومد کنارم.شروع کرد حرف زدن.مسخره بازی.این چیه بازی میکنیو اینا.من مونده بودم بهش چی بگم.بهش گفتم شما با کانتر بازی کن ما با این.
خودش فهمید رفت.

لینوکس محیطی بسیار جالب هست. از منابع کم در مقابل ویندوز استفاده میکنه و من همیشه ازش دفاع میکنم همون طور که در مقابل لینوکسی های افراطی از ویندوز دفاع میکنم.
جفتشون کارامد هستن.باید از هر دو استفاده کرد.اگه ای این استفاده کنی از امتیازات اون یکی محروم هستیم و بر عکس.

ببخشید اگه زیاد حرف شدم.
موفق باشید.
فعلا

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 12 مهر 1387، 09:06 ب‌ظ »
سلام. من هم نظز خودم رو میگم.البته با اجازه.وینHosein-Mecدوز پولی هست.هزینش هم زیاده.هرکسی میخواد میتونه استفاده کنه هر کسی هم نخواست نمیتونه استفاده کنه.
ماشا الله هم که همه جای چند صد دلا میرن با ۲-۳ هزار تومن ویندوز کرک شده میخرن میخوان براشون مثل ساعت کار کنه. من الان و همیشه از ویندوز ارجینال استفاده کردم چون روی لپ تاپم بوده و پولشو دادم و بعضی از مواقع هم بروزش کردم و هیچ وقت مشکلی نداشتم.در نسبت با مشکلاتی که بقیه دوستان ویندوزی داشتن.راحتی کار با ویندوز رو لینوکس نداره و کامپتبیلیتیه مناسبتری هم داره.یجا یکی از دوستان گفت مایکروسافت پول میده به بقیه که برای لینوکس ورژن ندن.آقا پولشو داره انجام میده.به من و شما چه ارتباطی داره.دلایل مهم تری برای بازگویی امتیازات لینوکس داریم نه این مسایل.
ویندوز قابلیت هایی داره که لینوکس نداره و برعکس.هر دو در کنار هم.
دوستی دارم که با ادعای بسیار زیاد همه جا جار میزنه من ۴ سال هست از ویندوز استفاده نمیکنم و مشکلی هم نداشتم.منم بهش گفتم آره مشکلی نداشتی.درسته.
اونی هم که ۴ سال تو یه جزیره زندگی میکنه مشکلی نداره.میسازه.
یا دوستی دارم که این لفظ خدا رو ول کن نیست.تا من یا هر کی یه چیزی میگه میگه آره این برنامه لینوکس خداست.میخوره فلان برنامه رو.ای بابا.
در باره :
تا کسی خودش نخواد شما صد هزارتا محیط آماده درست کن اما چه سود
من هم تایید میکنم.کامل هم تایید میکنم.

ویندوز و لینوکس در کنار هم.نه با هم.

من خودم بیشتر کار هام با لینوکسه.اما طراحی هام و این جور کارهام با ویندوز هست.البته دارم اونا رو هم به لینوکس منتقل میکنم با کمک wine .
لینوکس سیستم عاملی اوپن سورس هست که مزیتی که داره شاید اونو انقدر متمایز کرده.

هرکسی لینوکس رو نمیپسنده.
آقا بزارید هرکی خودش خواست بیاد سراغ لینوکس.هزار بار منو شما بگیم لینوکس فلانه.باید طرف خودش تست کنه یا ما به همایش ها و ... راغب دیگران بشیم.
ماجرای لینوکس ایران هم مثل سیستم نوکه هست.هرکی اومده یه کاریش کرده یه نسخه داده بیرون.شریف و ... .باید یه نسخه کامل داد نه این که .... .
اوبونتو دستینیشن مناسبی هست.
چند روز پیش داشتم بازی assaultcube بازی میکردم که مثل کانتر هست یکی از بچه فیقلی های تیزهوشانیه فامیلمون اومد کنارم.شروع کرد حرف زدن.مسخره بازی.این چیه بازی میکنیو اینا.من مونده بودم بهش چی بگم.بهش گفتم شما با کانتر بازی کن ما با این.
خودش فهمید رفت.

لینوکس محیطی بسیار جالب هست. از منابع کم در مقابل ویندوز استفاده میکنه و من همیشه ازش دفاع میکنم همون طور که در مقابل لینوکسی های افراطی از ویندوز دفاع میکنم.
جفتشون کارامد هستن.باید از هر دو استفاده کرد.اگه ای این استفاده کنی از امتیازات اون یکی محروم هستیم و بر عکس.

ببخشید اگه زیاد حرف شدم.
موفق باشید.
فعلا

سلام
من هم مدتی است از ویندوز مایکروسافت در کار لینوکس استفاده می کنم چون توی این لپ تاپم هست.
اما یه سوال ببینم نرم افزار های گرافیکیت توی ویندوز چیا هستند.
تا حالا شده 3000 دلار برای 3ds MAX  بدی تازه بدون network render  .
چرا نباید از blender  اسفتاده کرد.
می شه برای دیگران توضیح داد خودم تا حالا چند بار این کارو کردم.
برای فاقلیتون هم می تونید اگه با از کانتر خوشش میاد یه دفعه assaultcube  رو با سرعت 56kمودمت اجرا کنی بازی آنلاین رو ببینه بعد براش توضیج بدی کانتر یه همچین چیزی نداره.
در ضمن اگه از گرافیک کانتر راضیه چرا بهشurban terror رو نشون نمی دی عالیه.
دوستان لصفا مثال بازی نزنن می تونن یه سر به انجمن بازی همینجا بزننی ببین دوستان چه بازی های رو برای لینوکس معرفی می کنن .
نمی گم بازی مثل MASSEFFECT برای لینوکس هست اما بازی مثل UT3  (unreal tounamet3)  برای لینوکس هست.
من خودم مخالف ویندوز نیستم چرا که نقاط برتری خودشو داره اما فلسفش جالب نیست.
موفق باشید.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #29 : 12 مهر 1387، 09:55 ب‌ظ »
با سلام
دوستان اگر ممکنه پست غیر مرتبط با عنوان و موضوع را در تاپیک های مربوطه ادامه بدهند
یا علی
یا علی