سلام
بله در مورد پیامبران حق باشماست اما کجا امده که کسی رو به زور به دین آوردن
تا کسی خودش نخواد شما صد هزارتا محیط آماده درست کن اما چه سود " زمانی که خسرو پرویز با فرهاد در جنگ بود رومیها به ایران حمله کردن خسرو دید که باید برای دشمن بزرگتر خودشو آماده کنه پس مشاور خودشو پیش فرهاد فرستاد، اون هم که دید فرهاد جوان است شروع کرد از خوبیهای خسرو و اینکه برای بهبود اوضاع کشور شما اومده و میخواد وضع شما رو بهتر کنه و ...." اما فرهاد جواب جالبی میده که بدرد این بحث ماهم میخوره " فرهاد میگه : گیرم حرفهای تو درست اما تا مردم خودم نخوان اوضاع خودشون بهتر بشه هیچ قدرتی نمی تونه اوضاع رو عوض کنه " .
پس تا وقتی اونها نخوان وارد لینوکس شن هر کاری کنی بیفایده است.
منظور من از حمایت دولت لینوکسهایی مثل شریف و ... نبود ، منظورم اینه که تا وقتی از پایه در کنار ویندوز لینوکس هم آموزش داده نشه و جز درسها قرار نگیره ، فایده نداره ، اگه اینطور بشه مردم به محسنات و معایب هر دو سیستم آشنا میشن و اون موقع است که انتخاب می کنن و
این آزادی حساب میشه. چیزی که برای ما هم پیش امده و با وجود آشنایی با هر دو سیستم انتخاب کردیم
در مورد چینش جنگی هم باید بگم اصلا موافق نیستم
در تاریخ جهان و حتی اسلام دیدیم که بارها با نیرو کم پیاده و فرماندهی عالی میشه پیروز شد ( یه گیم استراتژ بازی کنی خودت متوجه این میشی ).
در اینجا هم همه بفکر همدیگه هستن و این همه تاپیک و جواب به همین خاطره. در مورد ایجاد شرایط مناسب هم باید گفت اول اونها راقب بشن بعد اگه کسی کمک نکرد گردن من از مو هم باریکتر
در آخر بازم تایید میکنم تا کسی خودش نخواد فایده نداره