انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هر آنچه برای خود می پسندی  (دفعات بازدید: 8718 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
هر آنچه برای خود می پسندی
« : 01 مهر 1387، 05:33 ب‌ظ »
با سلام
من می خواستم یک پیشنهاد بدم اما نمیدونستم تو کدوم انجمن بدم برای همین اگر فکر میکننید باید جابجا شود خود دوستان این کار را انجام دهند
و اما پیشنهاد یا یه جور نظر خواهی :
نظر دوستان در مورد اینکه از سیستمی که کار میکنند یک نسخه لایو تهیه کنند و در سایت هایی مانند getdeb.ir یا فروشگاه لینوکس شاپ در دسترس دیگر دوستان قرار بگیره چیست ؟
پس اول نظر خودم :
۱- برای دوستان تازه کار یک یا کسانی که بخاطر مشغله (در صورت داشتن زمینه کاری متفاوت )فرصت آشنایی و آماده کردن سیستم برای کار روزمره خود را ندارند بسیار مناسب است .
۲- برای آشنایی با نرم افزار های کاربردی مختلف مناسب است .
۳- در صورت آشنایی علاقه نیز در اشتفاده از سیستم بیشتر میشود (اشاره به کاربرد ویندوز).
۴- بعد از آشنایی و کسب علاقه و دیدن قدرت , انگیزه برای سفارشی کردن سیستم خود را پیدا میکنند .
۵- برای کاربرد های عمومی مناسب تر است .
در صورتی که دوستان تمایل در مورد صحبت کردن در این مورد را داشته باشند شاید بتوان قدمی بلند در پرکاربرد کردن و آشنا کردن مردم در مورد لینوکس برداشت .
در خواست من بطور اخص با دوستانیست که مدتها با لینوکس کار کرده اند با ذکر دوباره این نکته که در جامعه تمام افراد نه میتوانند و نه علاقه به یاد گیری حرفه ای کامپیوتر دارند .
باشد که لطف خدا شامل حال انقلاب افکار باشد .(که هست)
یا علی
« آخرین ویرایش: 02 مهر 1387، 04:21 ب‌ظ توسط arshadi110 »
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
دوستان میان و میرن ولی کسی نظری نمیده .
خوب من آنقدر اینجا مینویسم تا بالاخره یکی همراهی کنه یا دلیل بی توجهی خودتون رو بنویسین ویا ... خوب مودبانه بیرونم کنین.
۳۱ شهریور روزنامه جام جم در ضمیمه کلیک مطلبی داشت با عنوان "خطر تبلیغات برای لینوکس" http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100949683549 . که امید وارم اون رو بخونید .
یا علی
یا علی

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: هر آنچه برای خود می پسندی
« پاسخ #2 : 02 مهر 1387، 04:32 ب‌ظ »
با سلام
فکر میکنید دلیل اینکه این همه نسخه های مختلف از لینوکس درست شده چیه؟ شاید برای کسب منفعت ٬ شاید برای رقابت با win ٬ شاید برای جلب توجه ٬ شاید برای تجارت از نوعی دیگر ٬ شاید هم برای کمک به خود .
شما از چه کسی لینوکس یاد گرفتید ٬ شما از کجا لینوکس خریدید ٬ هدفتون چی بود(همون اول) ٬ به هدفتون رسیدید ٬ اونایی که به شما یاد دادند یا لینوکس دادند چی؟آیا به هدفشون رسیدند؟
اگه جوابشو میدونید بگید تا ما هم بدونیم ٬ اگر هم نمیدونید در موردش یکم فکر کنید شاید راه های بهتری هم بود ؟
بازم منتظر میمونم شاید کسی با انقلاب افکار همراه شد.
یا علی
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #3 : 03 مهر 1387، 10:30 ق‌ظ »
سلام

در مورد تاپیک اول باید بگم که نیازهای همه یکسان نیست و انجام آن بسیار دشوار خواهد شد ، وجود این دلیل و سخت افزار های متفاوت رو اگه کنار هم قرار بدید می بینید که به همان گزینه های پیش فرضی که نصب می شود، خواهید رسید مثلا یکی از همین کاربران قدیمی کدک های مالتی مدیا رو نصب نمی کنه چون اصلا با موسیقی رابطه ای نداره ، با همین یک مثال و تامیم اون به سایر موارد می بینی که تو هم به پیش فرض های اوبونتو خواهی رسید، مطمئن باش تیم اوبونتو تمام مسایل رو در نظر می گیره.

در مورد تاپیک دوم و سوم باید گفت که بخاطر اوپن سورس بودن هسته هر شرکت اون رو برای خودش بهینه کرده و مورد استفاده قرار میده و دلیل انشار اون هم اکثرا بخاطر محصولات خودشان است . مثلا اوراکل یه لینوکس برای نصب بانکهای خودش طراحی کرده البته میتونید در توزیع های دیگه هم از اون استفاده کنید ، یا شرکت ناول و ...

این توزیع های گوناگون مثل یه شمشیر دو لبه عمل کرده از یک سو باعث پیشرفت و جلوگیری از انحصار طلبی شده و از یک سو به دلیل نبود اتحاد آنها رو در نقطه ضعف قرارداده و ماکروسافت هم از همین نقطه استفاده بسیاری می کنه .

دلیل من برای اوبونتو ( در ابتدا ) باید بگم بطور تصادفی وارد سایت انجمن شدم یه کم که تو انجمن گشتم راقب به دانلود نصب اوبونتو شدم . الان هم از اون اتفاق خیلی خوشحالم هر چند که به دلایل کاری نمی تونم کلا از اوبونتو استفاده کنم  :'(  هر چی هم لازم دارم تو انجمن هست ( ویکی ) یا از بقیه می پرسم .  ;D

امیدوارم تا حدودی به جوابهات رسیده باشی اگه سوال دیگه ای بود یا توضیحاتم کافی نیست بگو  8)

موفق باشی  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 03 مهر 1387، 02:34 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیر اول از همه خیلی خیلی ممنونم که مثل بقیه مطلب رو نخوندی و چون سودی برات نداشت ازش رد بشی . جواب یکی از سوال هام هم همین بود . بازم ممنوم
در مورد تاپیک اول درسته که نیاز های همه یکسان نیست ولی میشه با نوشتن لیست نرمافزار های موجود در نسخه شخصی و توضیح در مورد اونها افراد عادی رو علاقه مند به استفاده کرد ٬ یا مثلا کسی در زمینه طراحی وب کار میکنه ٬ کلی زحمت میکشه و نرمافزار های کاری خودش رو روی سیستم نصب میکنه حالا یکی که تازه می خواد وارد لینوکس بشه و اون هم طراح وبه ٬ با سیستم پیشفرض مخصوص طراحی شروع کنه خیلی راحت تره . یکی مولتی مدیا کارمیکنه ٬ یکی وبلاگ مینویسه ٬ و خیلی از کارهای دیگه .
اگر همه اینه را کنار هم بزاریم می بینیم خیلی زمان از هر شخص میبره تا این کارهارو از اول انجام بده. خیلی از آدما ۱۷ یا ۱۸ ساله نیستن ؛ زن دارن ٬ بچه دارن ٬ دانشجو اند ٬ کار میکنند . در نهایت وقت لازم برای سر وکله زدن با این مشکلات رو ندارند .
بازم منتظر نظرات زیباتون هستم . ببینید من وشما ممکنه مشکل نداشته باشیم ولی همه مردم که اینقدر برای کامپیوتر وقت نمی تونند صرف کنند . من این موضوع رو در برخورد با اطرافیان و نزدیکانم فهمیدم . اونها می خوان از این اسارت فرار کنن ولی شرایط شون اجازه نمیده . من با این موضوع که میشه سیستم رو سفارشی کرد تازه آشنا شدم . چرا نباید در سایت هایی که از لینوکس همایت میکنند ٬یک سری نسخه های سفارشی هم وجود داشته باشه . درسته که اوبونتو خودش مشکلات سیستم رو برطرف میکنه ولی اون که مثلا نمیتونه بیاد برنامه استون رو نسب منه چون من می خوام .

چرا نباید مثلا virtual box رو اوبونتو نصب باشه وقتی میشه براحتی اون رو روی سیستم نصب کرد و در اختیار دیگران قرار داد. همین سی دی هما خیلی از مشکلات رو حل میکنه . پس بیایم ما هم در حل مشکلات دیگران سهیم باشیم . من برنامه نویسی بلد نیستم ولی همین قدر میتونم به دیگران کمک کنم . کمک به دیگران وظیفه ی منه .

یا علی
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 مهر 1387، 08:08 ب‌ظ »
سلام

ببین دوست خوبم من متوجه هستم چی میگی ، بچه ها هم گهگاه پکهایی رو آماده می کنن و به لینوکس شاپ میدن . اگه تو انجمن هم جستجو کنی در هر مورد مطالب زیادی رو میتونی پیداکنی ( در هر مورد )

مثل  http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5990.0  .

اما تا واقعا نیازش احساس نشه معمولا کسی کاری نمیکنه   ;D  اما خودمونیم این وضع حاضر هم باعث میشه که افراد بیشتر با لینوکس آشنا بشن  ;D

ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #6 : 05 مهر 1387، 05:28 ب‌ظ »
با سلام
دوست عزیز اول از پیگیری که میکنی ممنونم
در پاسخ به نظرتون باید بگم من منظورم اقشار دیگه‌ی جامعه است مثل : حسابدار ها ٬ دکترها٬ مهندس ‌ها٬ و کلا افرادی که با کامپیوتر سر و کار چندانی ندارن . اونها فقط دنبال راحت ترین راه برای حل احتیاجات روزمره هستن .اینکه مثل ویندوز بتونن کاراشون رو بدون هیچ اشکال غیر منتظره‌ای انجام بدن . اونها به فکر آزادی ٬ دزدی ٬ یا قدرت بالاتر نیستند یا اگر هم هستند با وضع موجود راهی ندارند.
برای همه‌گیر کردن لینوکس باید به فکر این قشر از جامعه بود مثل ویندوز . درسته‌که همه‌ی کارهای win درست نیست ولی این که دنبال راحتیه کاربرا هست که تفکر بدی نیست . فرق ما با اون اینه که اون دنبال منافع خودشه ولی ما دنبال منافع جامعه.
در پاسخ به اونجایی که گفتین باید نیازش حس بشه ٬خوب این آدمهای بالا اصلا اینجور جاها نمیان برای همین هم ما باید بریم سراغ اونها . یه مثال میزنم تاپیکی که معرفی کردی اکثرا هم برنامه‌نویس هستن و هم از دوستان حرفه‌ای . من میگم آیا کسی تاحالا نرم افزار در مورد اطلاعات بیماری درخواست کرده معلومه که نه اگرم باشه یدونه بوده و جواب نگرفته رفته.
منتظر نظرات خوبت هستم .
یا علی
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 مهر 1387، 09:38 ق‌ظ »
سلام

ببین عزیزم چیزی که شما اشاره کردید یه نرافزار خاص بحساب میاد شاید چنین چیزی باشه و به احتمال زیاد نباشه که یه نفر باید اون رو بنویسه و خوب یه برنامه نویس هم تا چنین برنامه خاصی رو سفارش نگیره بخودی خود شروع به انجام چنین کاری نمی کنه.

اما شما میتونی خودت بانی بشی و در تاپیکی با همین عنوان سوال کنی شاید برنامه ای هست و من بی خبرم البته جسارت ، اما سعی کن عنوان خوبی براش بزاری چون اکثرا تو عنواین گنگی مثل "در خواست نر افزار " زیاد نمی رن ، البته میبخشی  ;D

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #8 : 07 مهر 1387، 12:28 ب‌ظ »
با سلام
اشتباه شده منظور من یه نرمافزار خاص نبود من مثال زدم . منظورم این بود که شرایط برای اونهایی که در کامپیوتر حرفه‌ای نیستند  مساعد نیست .
باید راه رو برای ورود اونافراد مساعد کرد. باید سعی کرد لینوکس رو همه‌گیر کرد.
یا علی
یا علی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #9 : 07 مهر 1387، 01:39 ب‌ظ »
با سلام
متاسفانه هدف از لينوكس رو فراموش نكنيد ازاد بودن.
مفهوم آزادي در سيستمهاي بسته اي مثل ويندوز كاملا از بين رفته چرا ؟ چون وقتي ويندوز رو نصب مي كنه كه 300 دلار براي پول دادي توش يه نرم اتفزاري به نام اينترنت اكسپلورر هست كه راحت مي توني بري توي اينترنت .خوب وقتي همچين نرم افزاري هست يه دكتر كه از دنياي رايانه فقط اتصال به اينترنت و سرچ علميشو بلده چرا بايد بياد فايرفاكس نصب كنه.اصلا نمي دونه همچين چيزي هست.اگه همه چيز در لينوكس موجود باشه كه ديگه شوق يادگيري از بين مي ره.استفاده كننده مجبور به استفاده از ابزار موجود مي شه بدون اينكه بدونه ابزار ديگري هم وجود داره.
به نظر من اين كارها خوبه انواع پكيجها انواع نسخه هاي به روز شده مثل مينت اما هميشه يادمون باشه هدف از ارائه لينوكس فقط توليد سيستم عاملي مثل ويندوز رايگان(!) نبوده.
موفق باشيد.

+ من با لينوكس براي فرار از دست استعمار بيل گيتس آشنا شدم.اولين نسخه redhat‌بود .

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #10 : 07 مهر 1387، 02:34 ب‌ظ »
با سلام
ممنون که با ما همراه شدی از نظرات خوبت استفاده میکنیم
من هم در کل با شما موافقم . ما در لینوکس سیستم های زیادی داریم و میتونیم بین اونها با آزادی انتخاب کنیم فقط لطفا به پست های قبل هم دقت بفرمایید که دوباره‌کاری نشود.
بنظر من آزادی یعنی اگر بخواهیم بتوانیم. همیشه این افراد متخصص هستند که میتوانند فرق بین خوب و بد را به استفاده کننده نشون بدن . من خیلی ها رو دیدم که با اینترنت اکسپلورر کار میکنند و حاضر به ترک اون نیستند چون به آن عادت کردند. من هم میگم جامعه‌ی نرمافزار آزاد باید بهترین را برای استفاده معرفی کند ولی شرایط را برای استفاده همه فراهم کند . برای گسترش اول باید تعداد زا زیاد کرد تا از بین آنها استعداد ها شکوفا شود .
در پست دوم یه لینک دادم از کلیک روزنامه جام جم . دیگران به هر روشی متوصل میشوند برای خراب کردن فرهنگ لینوکس حتی دروغ . پس ما هم برای گسترش و آشنایی بیشتر مردم باید دست بکار شویم و لینوکس را از داخل محافل اینترنت به داخل جامعه ببریم . اکنون روز پیروزی آزادی بر استثمار است پس نباید اجازه دهیم با تبلیغات دروغ زمینه را برای گسترش آزادی خراب کنند .
کلی حرف زدم میخوام بگم چه راه حلی برای همه داریم .
یا علی 
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 08 مهر 1387، 09:51 ق‌ظ »
سلام

Snake +1   ;D

+ من با لينوكس براي فرار از دست استعمار بيل گيتس آشنا شدم.اولين نسخه redhat‌بود .

;D ;D

ببین دوست انقلابی من اسنیک درست میگه درست کردن این پک ها چنین پیامدی هم داره همون طور که خودت گفتی این افراد کار زیادی با سیستم ندارند و باید براشون یه محیطی آماده کرد که اون رو تغییر نخواهند داد و همیشه از اون استفاده می کنند پس بزار راحت تو همون ویندوزشون بمونن .

لینوکس جای تنبلی نیست و شما باید همیشه در تکاپو باشی همین لذت بخشش کرده و یکی از دلایل من برای لینوکس همین دنبال چیزی گشن و لذت پیدا کردن اونه و دوستایی که اینجا دارم، ما به هم کمک می کنیم بدون اینکه همدیگر رو بشناسیم ( این جالب نیست )

من هدف شما رو که فراگیر کردن لینوکس درک میکنم اما باید برای این کار وقت و سرمایه گذاشت که کار دولتهاست نه من و شما یه چیزی مثل لینوکس تا حمایت درست و حسابی نشه فراگیر نمیشه. من از موقعی که تو انجمن عضو شدم و اوبونتو رو نصب کردم تمام سعی خودمو کردم تا دوستام رو هم بیارم اما دریغ ، حتی سرکارم با اونکه با لنیوکس همه کارامو انجام میدادم مدیرم گفت که باید ویندوز نصب کنم ، توضیحات من هم میخ آهنی بود که تو کله سنگ اون فرو نرفت. این یعنی عدم فرهنگ سازی که کار دولت و سرو صدا ماها هم کاری از پیش نمیبره  :'(

هدف شما عالیست اما به چه قیمتی ، به قمیت مثل ویندوز شدن  ???
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1387، 10:21 ق‌ظ توسط Armageddon »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #12 : 08 مهر 1387، 12:55 ب‌ظ »
با سلام
دمت گرم که اینقدر قشنگ جواب دادی . به چند جا از صحبت هات جواب میدم : ۱-"پس بزار راحت تو همون ویندوزشون بمونن" من با این مخالفم چون غیر انسانیه٬هیچ یک از پیامبران و رهبران آزادی این کاری رو که شما گفتید نکرده و نمیکنند. اگر آنها استفاده نمیکنند یکی از دلایلش اینه ٬یکیشم اینه که آدمها مایل نیستند شرایطی رو که توش هستند تغییر بدهند اگر بچه‌ی مدیرت توی خونه لینوکس داشت اون هیچ وقت شما رو مجبور به تغییر نمیکرد . یه سری آدم ها این جورین یعنی تا مجبور نشن راه درست رو نمیرن ٬ هرچه لینوکس کاربرد بیشتری پیدا کنه این آدم ها ضعیف‌تر میشن . یه مثال میزنم :یه لشکر وقتی میخواد بجنگه ۱۰۰۰۰۰ تا فرمانده و تکاور نمیخواد بیشتر از همه پیاده نظام میخواد .وقتی لشگر ظلم ۱۰۰۰۰۰ پیاده نظام داره و فرمانده‌هانی که یه هیچ چیز پای‌بند نیستند ٬لشگر عدل با ۱۰۰ تا فرمانده پای‌بند به اخلاق قتل عام میشه .این یه قانونه .
۲-"لینوکس جای تنبلی نیست و شما باید همیشه در تکاپو باشی همین لذت بخشش کرده و یکی از دلایل من برای لینوکس همین دنبال چیزی گشن و لذت پیدا کردن اونه و دوستایی که اینجا دارم، ما به هم کمک می کنیم بدون اینکه همدیگر رو بشناسیم ( این جالب نیست )" جالبه ولی برای من و شما و الا همه متخصص کامپیوتر میشدند .
۳-"باید برای این کار وقت و سرمایه گذاشت که کار دولتهاست نه من و شما"اول اینکه دولتهای پیشرفته هم اونقدر ها برای لینوکس کاری نکردند که دولت ما که به مردم اهمیت نمیده دنبال کمک باشه .(لینوکس شریف و کارامد تحت حمایت دولت هستن اما به هیچ دردی نمی خورند در حالی که پارسیکس که توسط لینوکسی ها حمایت میشه هر روز داره بهتر و بهتر میشه)٬یکی دیگه اینکه من هم میگم باید وقت و هزینه صرف کرد پس در اون صرفه جویی کنیم . همه نباید وقت صرف یک کار بکنند اگر ما به دیگران کمک میکنیم تا سریع‌تر به هدفشون برسند از هدف آنها هم مستقیم یا غیر مستقیم استفاده میکنیم. اگر ما از تمام مراکز علمی حمایت کنیم و مشکلات آنها را حل کنیم کشور به پیشرفت بیشتر میرسد (تامیم به کل). ما کسی را تنبل بار نمی آوریم بلکه اجازه می‌دهیم تا از تمام وقت خود در راه تخصص خود بهره بگیرد تا در کل همه‌ی ما به شرایطی مناسب تر برسیم .اگر ما به فکر خود نباشم هیچ کس به فکر ما نخواهد بود.
۴-"من از موقعی که تو انجمن عضو شدم و اوبونتو رو نصب کردم تمام سعی خودمو کردم تا دوستام رو هم بیارم اما دریغ"شاید به جرات بگم که این مشکل همه‌ی ماست. من برای این مشکل راه‌حلی را که از اول ایجاد این نظر سنجی عنوان کردم را پیدا کردم شما آیا راه‌حلی دارید؟ با سپاس مجدد
یا علی
(در ضمن اگر نام و آواتارم تغییر کرده برای این بود که کم کم دارم فرصت این کار هارو پیدا میکنم)
یا علی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 08 مهر 1387، 03:37 ب‌ظ »
سلام

بله در مورد پیامبران حق باشماست اما کجا امده که کسی رو به زور به دین آوردن  ???

تا کسی خودش نخواد شما صد هزارتا محیط آماده درست کن اما چه سود " زمانی که خسرو پرویز با فرهاد در جنگ بود رومیها به ایران حمله کردن خسرو دید که باید برای دشمن بزرگتر خودشو آماده کنه پس مشاور خودشو پیش فرهاد فرستاد، اون هم که دید فرهاد جوان است شروع کرد از خوبیهای خسرو و اینکه برای بهبود اوضاع کشور شما اومده و میخواد وضع شما رو بهتر کنه و ...."  اما فرهاد جواب جالبی میده که بدرد این بحث ماهم میخوره " فرهاد میگه : گیرم حرفهای تو درست اما تا مردم خودم نخوان اوضاع خودشون بهتر بشه هیچ قدرتی نمی تونه اوضاع رو عوض کنه " .

پس تا وقتی اونها نخوان وارد لینوکس شن هر کاری کنی بیفایده است.

منظور من از حمایت دولت لینوکسهایی مثل شریف و ... نبود ، منظورم اینه که تا وقتی از پایه در کنار ویندوز لینوکس هم آموزش داده نشه و جز درسها قرار نگیره ، فایده نداره ، اگه اینطور بشه مردم به محسنات و معایب هر دو سیستم آشنا میشن و اون موقع است که انتخاب می کنن و این آزادی حساب میشه. چیزی که برای ما هم پیش امده و با وجود آشنایی با هر دو سیستم انتخاب کردیم  ;D

در مورد چینش جنگی هم باید بگم اصلا موافق نیستم  :oops: در تاریخ جهان و حتی اسلام دیدیم که بارها با نیرو کم پیاده و فرماندهی عالی میشه پیروز شد ( یه گیم استراتژ بازی کنی خودت متوجه این میشی ).  ;D

در اینجا هم همه بفکر همدیگه هستن و این همه تاپیک و جواب به همین خاطره. در مورد ایجاد شرایط مناسب هم باید گفت اول اونها راقب بشن بعد اگه کسی کمک نکرد گردن من از مو هم باریکتر  ;D

در آخر بازم تایید میکنم تا کسی خودش نخواد فایده نداره  ::)

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #14 : 08 مهر 1387، 04:18 ب‌ظ »
با سلام
فقط یک پاسخ
یه ضرب‌المثل هست که میگه : از نخورده بگیر بده به خورده . اگر بهترین غذا‌ها را هم به کسی پیشنهاد کنند او آن غذایی را انتخاب میکند که قبلا خورده است. وقتی میخوان کسی رو معتاد کنند اول مواد مجانی به او میدهند وقتی معتاد شد هر بلایی که خواستند سرش می‌آورند. مشکل نبود تبلیغات موثر است .
حرف آخر : باید برای گسترش لینوکس از این جامعه کوچک به بیرون حمله کرد.
امیدوارم هم شما و هم همه دوستان در اینجا نظر خود را بگویند .
یا علی
یا علی