انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هر آنچه برای خود می پسندی  (دفعات بازدید: 8713 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
پاسخ به: هر آنچه برای خود می پسندی
« پاسخ #30 : 12 مهر 1387، 10:16 ب‌ظ »
سلام مار جان.خوبی؟  ;)
منظورم از بازی کانتر این بود که سطح درک و فهم هر کسی نسبت به نیاز و خیلی پارامتر های دیگه هست.
یه بچه اولین چیزی که از کامپیوتر میبینه و مجذوبش میشه بازی هست.پس دوستانی که میخوان مایکروسافت به اون عظمت رو به جنگ دعوت کنن بدونن سخت در اشتباه هستن.
هر دو سیستم عامل خوب هستن.
من تا زمانیکه نیازی به لینوکس نداشتم ازش استفاده نمیکردم. اون دوستانی هم که میخوان لینوکس رو کا بندا.
بحث بلندر و ... نیست.بحث این هست که .
آره.فلسفش انحصاری خود مایکروسافت هست.چیز بدی نیست.محصول خودش نمیخواد سورسشو به همه بده.خب این برای لینوکس نقطه قوت هست.نه اینکه با این مثال بخوان بگن لینوکس بهتره.معلومه اپن سورس بحثی هست که هر جا مطرح بشه پیشرفت اون جا هست.من الان خودم دارم برای خودم برای کارام تو لینوکس یه برنامه مینویسم.همین ie و فایر فکس رو ببینید.کرنل که و یونیکس که دیگه جدا...!
دارم سعی میکنم برای لین.کس با کمک چند تا از دوستان بازی بنویسیم.البته دارم فعلا فلوچارتشو میکشم.همین بازی Mania Driver که برای لیوکس نوشتن.من واقعا این رو به need for speed ترجیه میدم.البته گرافیک و ... قابل مقایشه نیست اما من که از زمونه ول کنه بچش خوشم میاد.
لینوکس سیستم عامل حرفه ای هست.حالا اگه براش بازی مینویسن فقط قصد تفریح هست.من به سفارش یکی از دوستان و تست خودم کم با گرافیکی کار میکنم.بیشتر با کامند هستم.کیو میشناسید که محیط گرافیکیو تو این زمونه ول کنه بچسبه به کامند.من مجبورم چون با سرور کار میکنم و راحت تر هم هستم.
لینوکس سیستم عاملی حرفه ای هم من هست.

این کیبورد منو کشت تمام متنم قاطی شد. :D

به هر حال امیدوارم دلایل حرفه ای تری برای برای بیاریم.

راستی.من تو icc گفتم اما انگار جلسه بود کسی به من محل نداد  :D  برای پوستر و ... موسسه ای چیزی هست؟من برم بگیرو بزنم تو دانشگاهمون.؟؟؟

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #31 : 12 مهر 1387، 10:52 ب‌ظ »
سلام مار جان.خوبی؟  ;)

سلام

](*,)   :o   ;D  لطفا اسم دوستمون رو ترجمه نکن مثل اینکه اهل گیم نیستی و گر نه آواتارش دیگه معلومه .  \\:D/

اینجا دیگه داره از بحث خاج میشه ، جنگ ویندوز و لینوکس نیست بحث سر ایجاد محیط مناسب برای کاربران عادی تر لینوکس (مثل خودم  ;D ) یه بار دیگه هم میگم آزادی یعنی داشتن حق انتخاب و انتخاب بدون آگاهی درست و مناسب معنی نداره. پس آشنایی با هر دو سیستم عامل لازمه  \\:D/

امیدوارم مشکل کیبوردت هم زودتر درست شه  >:(   ;)  ;D  ;D
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1387، 10:54 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #32 : 12 مهر 1387، 10:58 ب‌ظ »
سلام
البته خاط نشان كنم كه هدف مرگ ويندوز نيست.
ويندوز سيستم عامل خوبيه.اگر پول خرج كنيم نرم افزار هاي خوبي هم داره.مشكل من به شخصه با فلسفه زورگوئي مايكروسافته.انحصار طلبي و عدم رعايت حقوق مصرف كننده.
مثلا يه مدت قبل شركتي كه توش كار مي كنم يه تلفن سانترال خريد.اين سيستم امكان انتقال اطلاعات تلفن رو به كامپيوتر داره وقتي تماس گرفتم كه روششو ياد بگيرم 70 هزار تومان براي اين كار خواستند. گفتند اين مورد تخصصي شما نمي تونيد.
منم بهم زور اومد يه سرچ ساده توي اينترنت كردم ديدم اي بابا كافيه با سريال به كامپيوتر وصل بشه و hyperterminal‌ رو اجرا كني چند دقيقه صبر كني اطلاعات مياد. ( = 70 هزار تومن) در حاليكه اين مورد در دفترچه انگليسي جزوه خدمات شركت بود.
مايكروسافت هم كم كم داره براي هر چيزي كه ارائه مي ده از مردم پول مي گيره.
من با اين فلسفه مخالفم.
با نظرت در مورد پتانسيل رفقاي اين سايت موافقم من  از خيلي از دوستان اينجا  نكته هاي جالبي رو ياد گرفتم كه توي اينترنت نتونستم پيداشون كنم.
دوستاني كه خبره لينوكسن.
اميدوارم اين بحث آخرش به يه نتسجه اي برسه.
موفق باشيد
+ يه مورد ديگه يه درايو دي وي دي توشيبا براي لپ تاپ شركت گرفتيم بهش نخورد وقتي زنگ زدم پشتيباني گفت يه مود تخصصي هست كه 20 هزار تومن هزينشه و بايد لپ تاپ رو هم ببريم.
نمي دونم با پل تاپه چي كار داشتن اما خودم توي اينترنت مشكلشو پيدا كردم كافي بود پايه هاي 23 24 رو بهم لحيم مي كردي.!!!

سلام

تایید میشه ، ببین با اون سرمایه ای ماکروسافت بهم زده و طیف گسترده نرمافزارهاش که هر روز هم به اون اضافه میشه تقریبا نابودیش دور از ذهن ، ماهم نابودی کسی یا چیزی رو نمی خوایم مشکل ما استفاده آزاد از منابع است البته با رعایت قانون کپی رایت یا مثالهایی که اسنیک زد عین نامردیه که کم هم نیست خیلی از شرکتها این کارو میکنن که به دور از اخلاقیات با اون که محصول رو فروختن برای اطلاعات کاربری آن هم باز پول میخوان

یه مورد یکی از دوستام 700 هزار تومان برای یه برنامه حسابداری پول داد بعد از تعویض ویندوز تازه فهمیدیم برای نصب هیچ راهنمایی ارایه نشده و شرکت برای هر بار نصب 20 هزار تومان میخواد ( تو اینترنت هم هیچی نبود چرا ؟ ) وقتی برای نصب رفتیم شرکت دیدیم که اصلا نصبی و جود نداره و اون سی دی که دادن برای رفع مشکلات جزیی بوده و اصل برنامه پیش خودشون و بدتر از اون این که برنامه خودشون هم نصب نداشت بلکه فایلها رو جاهای مختلف سیستم کپی می کنن و قسمت نصبی اون SQL Server  بود  :o :o :o

این موارد که ما رو به این سو سوق میده  \\:D/

سلام
آقا ایول فکر کنم برنامه پیوست رو می گی (شاید) آی حال گرفت این برنامه از شرکتها.
موفق باشی.

+ایول منظور منو می فهمی هم دردیم

سلام

بله متاسفانه هم دردایم  ;D  اینم از جامعه برنامه نویسان ایران  >:(
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #33 : 13 مهر 1387، 01:30 ب‌ظ »
 با سلام
از آرماگدون ممنونم که بحث رو برگردوند.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی