انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اعتراف مهندس مایکروسافت: لینوکس سریع‌تر از ویندوز است  (دفعات بازدید: 9386 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
اون مهندس مایکروسافت BSD ندیده بوده ;D

بابا این مدت خودت رو کشتی با BSDــها :) الحق که ۱۰۰ درصد ترول و شو مَنِ واقعی هستی :)

لینوکس از BSD هم سرعتش بیشتره پسر خوب :)
اگر کلی بگیم آره اما اگه از نظر فایل سیستم بگیم که بی اس دی به انتقال سنگین ترین حجم ها در کوتاه ترین زمان معروفه!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ولی ویندوز و مک یوزر فرندلی تر و تجاری محورن و دلیل موفقیتشونم نسب به لینوکس همینه
کام‌آن! باز هم حرف عجیب زده شد؟ یوزرفرندلی یعنی چی آخه؟ این یه عبارت نسبیه و معنی‌اش از آدم به آدم فرق می‌کنه. من مگه یوزر نیستم؟ برای من اوبونتو خیلی «فرندلی»تر از ویندزد و مکه. به قول یکی از اساتید:
GNU/Linux is user-friendly, it's just not idiot-friendly
من موندم خداییش ویندوز و مک کجاشون کاربر پسندند*؟من از وقتی که با گنو/لینوکس آشنا شدم وقتی میرم سر سیستم کسی و مجبورم از ویندوز استفاده کنم خسته میشم(هیچی نداره)

*:یا فارسی بنویسیم یا انگلیسی
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
آقا لینوکس یا از بی اس دی سریع تره تو سخت افزار های جدید یا با هم برابر میشن تو سخت افزار قدیمی
کلا بستگی داره به تنظیمات و ...
تازه هر چی نو آوری چیزی تو بی اس دی بیاد که خدای نکرده لینوکس نداشته باشه فرتی میشه به لینوکس اضافه کرد ولی این کار از نظر قانونی برای بی اس دی امکان پذیر نیست :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
گر چه این حرفها بی اثره اما دوستانی که میگن لینوکس یوزر فرندلی تره میشه بگن حرفه ی اصلیشون چیه؟؟

برای انکه پست بی ربط نباشه باید بگم تنها عامل برتریه یک سیستم عامل به دیگری سرعت نیست. ماشینهای فرمول یک هم خیلی سریع هستن امادر دنیای واقعی و استفاده ی روزمره همین پیکان دربو داغون هم ازش سره...

سعی کنید تک بعدی نسبت به یه موضوعی قضاوت نکنید...

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 09:25 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
ولی ویندوز و مک یوزر فرندلی تر و تجاری محورن و دلیل موفقیتشونم نسب به لینوکس همینه
کام‌آن! باز هم حرف عجیب زده شد؟ یوزرفرندلی یعنی چی آخه؟ این یه عبارت نسبیه و معنی‌اش از آدم به آدم فرق می‌کنه. من مگه یوزر نیستم؟ برای من اوبونتو خیلی «فرندلی»تر از ویندزد و مکه. به قول یکی از اساتید:
GNU/Linux is user-friendly, it's just not idiot-friendly
من موندم خداییش ویندوز و مک کجاشون کاربر پسندند*؟من از وقتی که با گنو/لینوکس آشنا شدم وقتی میرم سر سیستم کسی و مجبورم از ویندوز استفاده کنم خسته میشم(هیچی نداره)

*:یا فارسی بنویسیم یا انگلیسی
به نظر من این بحث کاملا شخصیه ، وقتی اسم (( کاربر )) میاد یعنی یه شخص خاص و این قضیه رو شخصی میکنه ولی یه نکته ی دیگه ای هم هست چون تو دنیا اکثر مردم با سیستم های گنو/لینوکس آشنا نیستن و خیلیا هم از کامپیوتر سر در نمیارن اصلا نمیان از گنو/لینوکس استفاده کنن ولی همه مردم ویندوز رو میشناسن و مک رو هم دیدن ، پس این که بیاییم مقایسه کنیم درست نیست چون اونایی که میگن Mac کاربرپسندتره نیومدن گنو/لینوکس رو درست و حسابی استفاده کنن و از طرفی به خاطر این که اپل میاد سخت افزار رو دقیقا جوری میسازه که با نرم افزار مچ باشه و سعی میکنه همه چیز ۱۰۰٪ ساده باشه که مردم خیلی عادی هم بتونن استفاده کنن خیلیا چشم و گوش بسته میگن Mac از همه بهتره  :) و من بهشون حق میدم چون چیز دیگه ای رو ندیدن ، ولی اون دسته از کسایی که از وقتی چشمشون رو باز کردن ویندوز رو دیدن دیگه کار کردن با ویندوز براشون خیلی راحت شده و به همین دلیل این حرفو میزنن ، اگه اون افراد از اول از گنو/لینوکس استفاده میکردن الان میشنیدیم که گنو/لینوکس از همه سیستم عامل ها کاربرپسندتره  ;D به همین سادگی .
ولی وقتی افرادی که توی هر سه تا سیستم عامل کار کردن ( مثل دوستان این انجمن ) و به هر سه تا اشراف دارن نظر بدن ، بی شک میگن که سیستم های گنو/لینوکس خیلی بهتر و کاربر پسندتره .
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
تازه هر چی نو آوری چیزی تو بی اس دی بیاد که خدای نکرده لینوکس نداشته باشه فرتی میشه به لینوکس اضافه کرد ولی این کار از نظر قانونی برای بی اس دی امکان پذیر نیست :)

نمیدونم حرف اون کارمند مایکروسافت چطور داره از bsd و این حرف ها سر در میاره اما باید بگم توی تئوری حرف شما درسته، اما توی عمل این دو تا سیستم عامل اشتراک کد بسیار بسیار کمی دارند و پورت کردن یه برنامه از یکی به اون یکی کار بسیار بسیار سختی هست. مثلا pf رو نمیشه توی لینوکس استفاده کرد (همینطور برعکسش برای iptables صادق هست). zfs روی لینوکس پایداری نداره، فایل‌سیستم‌ها کاملا متفاوتند. مثلا FreeBSD فایل‌سیستم‌های رایج توی دنیای لینوکس مثل ext4 رو پشتیبانی نمی‌کنه، همینطور لینوکس نمیتونه به خوبی روی ufs بنویسه و مثالهای اینچنینی زیاده. همینطور معمولا توسعه دهندگان bsd عادت ندارند کدی رو از جای دیگه عاریه بگیرند و  در مواقعی که راه دیگه‌ای نباشه (مثل grep یا gcc) اون کد‌ها خارج از درخت اصلی نگهداری میشن تا بشه اونها رو راحت با کدهای خودی جایگزین کرد. (که از اهداف freebsd 10 اینه که کاملا از کدهای gpl خالی باشه، برنامه bsdgrep آمادست و gcc هم با llvm جایگزین خواهد شد)
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 09:34 ق‌ظ توسط fond »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me

بابا این مدت خودت رو کشتی با BSDــها :) الحق که ۱۰۰ درصد ترول و شو مَنِ واقعی هستی :)

اگر کلی بگیم آره اما اگه از نظر فایل سیستم بگیم که بی اس دی به انتقال سنگین ترین حجم ها در کوتاه ترین زمان معروفه!

اولا خدا لعنت کنه ترول و ترولینگ رو :)

ببین ترول این موضوع رو به کجا رسوند :)

از وقتی اومده توو انجمن رویِ همه به رویِ هم باز شده ! بابا تاپیک مقایسه بینِ ویندوز و لینوکس بود که بنده خدایی اعتراف کرد لینوکس از ویندوز سریعتر است .....

========

در جواب به شما دوست عزیز :)

یعنی چی کلی بگیم آره ولی فایل سیستم نه ؟ خب فایل سیستم هم جزئی از کلیات هست دیگه ...

مقایسه بین ufs و ext4 بله حرف شما صادق هست ولی کلا باید بگی بین چه فایل سیستم‌هایی مقایسه انجام دادی که این نتیجه رو گرفتی ؟

تووی *nix یه ضرب‌المثلی هست که میگه : use the right tool for the right job

ابزار زیاد هست برای لینوکس یا کلا یونیکس-لایک ها ولی بسته به کارت باید بهترین ابزار رو انتخاب کنی :)

فایل سیستم هم به همین رویه هست دوست عزیز :)
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
آقا لینوکس یا از بی اس دی سریع تره تو سخت افزار های جدید یا با هم برابر میشن تو سخت افزار قدیمی

نه از نظر قانونی منعی نداره.

نقل‌قول
اولا خدا لعنت کنه ترول و ترولینگ رو 

ببین ترول این موضوع رو به کجا رسوند

نقل‌قول
ببین ترول این موضوع رو به کجا رسوند

از وقتی اومده توو انجمن رویِ همه به رویِ هم باز شده !

ترول‌ها هدفشون اینه که توجهی که توی خانواده و جامعه از اونها دریغ شده رو توی محیط مجازی بدست بیارن، برای همین حتی حاضرن با آبروی ملت خودشون هم بازی کنن.

http://forums.freebsd.org/showthread.php?goto=newpost&t=39655
http://forums.pcbsd.org/showthread.php?goto=newpost&t=19893

لطفا کلمه Iran رو از پست‌هات بردار

اصن من ترول شما خود دنیس ریچی  :-X  ](*,)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1392، 12:27 ق‌ظ توسط ava »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
روال این پست از ابتدا:

۱. یه مهندس مایکروسافت گفته گنو/لینوکس از ویندوز سریع‌تر هست.
۲. اون مهندس BSD ندیده بوده
۳. مگه سرعت گنو/لینوکس و BSD فرق می‌کنه؟
۴. ترول نکنید!
۵. خودتو کُشتی با BSD
۶. خدا همه رو به راه راست هدایت کنه، بعد از دو ماه داداشم اوبونتویی شد.
۷. ویندوز و مک یوزرفرندلی‌تر هستن.
۸. کام‌آن! یوزرفرندلی یه چیز شخصی هست.
۹. مایکروسافت آفیس از لیبره‌آفیس بهتر هست، همچنین ویژوال استودیو از ide جی‌تی‌کی.
.
.
.
n. ترول نکنید
n+1. ترول‌ها کمبود توجه دارن.
n+2. من ترول تو دنیس ریچی
.
.
.

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
یه آدم واقعا تو حالت غیر طبیعی میتونه به یه توسعه دهنده ۴۰ ساله pcbsd بگه:

نقل‌قول
you can use JabirBSD forums to ask your questions.

در حالی که خودش خبر انتشار این سیستم عاملش رو توی انجمن اونها گذاشته!
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 10:22 ق‌ظ توسط fond »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
۱-حتی اگر کسی کار اشتباه یا حتی خیلی اشتباه کرده تا وقتی که حقی از ما ضایع(دیکته؟) نشده ما حق نداریم بی احترامی کنیم
۲-یکی از بدبختی ما ایرانیا اینه که خودمونو بدبخت میدونیم چون ایرانیم :| من نمیدونم که چی بشه همچین حرفی زده میشه که چون ما ایرانی هستیم بی فرهنگیم , من نمیفهمم آخه این جز خار و ذلیل کردن خودمون چه سودی داره؟ بجای این که هی بگیم چون ایرانیم بی فرهنگ هستیم و خواهیم بود اول خودمون رو درست کنیم تا دیگران هم خودشون رو درست کنن
۳-موضوع تایپی : اعتراف مهندس مایکروسافت: لینوکس سریع‌تر از ویندوز است پاسخ ما :فرهنگ ایرانی و ترولینگ و ... :|

n. ترول نکنید
n+1. ترول‌ها کمبود توجه دارن.
n+2. من ترول تو دنیس ریچی
.
.
.
خیلی باحال بود :دی ۱+

نه از نظر قانونی منعی نداره.

نرم افزار با مجوز gpl وقتی میخواد تغییر یا پورت بشه باید با مجوز فقط خودش (gpl) منتشر بشه بنابراین با مجوز بی اس دی مشکل داره (gpl با هر ورژنی)
نقل‌قول

در جواب به شما دوست عزیز :)

یعنی چی کلی بگیم آره ولی فایل سیستم نه ؟ خب فایل سیستم هم جزئی از کلیات هست دیگه ...

مقایسه بین ufs و ext4 بله حرف شما صادق هست ولی کلا باید بگی بین چه فایل سیستم‌هایی مقایسه انجام دادی که این نتیجه رو گرفتی ؟
از نظر کلی منظورم این بود که ساختار و مچ بودن و کل سیستم بود ارتباط کرنل و در کل پشتیبانی سخت افزاری و ... (درسته دیگه خیلی خیلی کلی گفتم :دی) که مشخصا لینوکس از همه بهتره
منظورمم در مورد فایل سیستم دقیقا درست متوجه شدید (یک نفر تو همایش این رو به من توضیح داد و ممنونم ازش)

در ضمن بهتره به موضوع تایپیک برگردیم و پست بیخود که صرفا برای جهت گیری و دعواست ندیم
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 10:24 ق‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *

یه زمانی اره ولی الان نه
مثالشم این بود که یه سرور بی اس دی ۲ ترابایت اطلاعات رو توی ۲۴ ساعت تونسته منتقل کنه
که در حال حاظر همچین حجمی برای همچین زمانی بسیار مسخره هست و راحت میشه تو ۱ ساعت منتقل کرد
برای نمونه دیگه غول تر از یوتیوب فکر نکنم داشته باشیم که از دبیان استفاده میکنه و از هسته لینوکس و وب سرور آپاچی

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me

یه زمانی اره ولی الان نه
مثالشم این بود که یه سرور بی اس دی ۲ ترابایت اطلاعات رو توی ۲۴ ساعت تونسته منتقل کنه
که در حال حاظر همچین حجمی برای همچین زمانی بسیار مسخره هست و راحت میشه تو ۱ ساعت منتقل کرد
برای نمونه دیگه غول تر از یوتیوب فکر نکنم داشته باشیم که از دبیان استفاده میکنه و از هسته لینوکس و وب سرور آپاچی

در تکمیل این صحبت باید بگم فایل سیستم های دیگه هست حتما نیاز نیست ext4 رو داشته باشید ! zfs / btrfs / xfs / jfs .... یه بار دیگه میگم :) در یونیکس ابزار زیاده باید بهترین رو انتخاب کرد :)
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!