۱-حتی اگر کسی کار اشتباه یا حتی خیلی اشتباه کرده تا وقتی که حقی از ما ضایع(دیکته؟) نشده ما حق نداریم بی احترامی کنیم
۲-یکی از بدبختی ما ایرانیا اینه که خودمونو بدبخت میدونیم چون ایرانیم :| من نمیدونم که چی بشه همچین حرفی زده میشه که چون ما ایرانی هستیم بی فرهنگیم , من نمیفهمم آخه این جز خار و ذلیل کردن خودمون چه سودی داره؟ بجای این که هی بگیم چون ایرانیم بی فرهنگ هستیم و خواهیم بود اول خودمون رو درست کنیم تا دیگران هم خودشون رو درست کنن
۳-موضوع تایپی : اعتراف مهندس مایکروسافت: لینوکس سریعتر از ویندوز است پاسخ ما :فرهنگ ایرانی و ترولینگ و ... :|
n. ترول نکنید
n+1. ترولها کمبود توجه دارن.
n+2. من ترول تو دنیس ریچی
.
.
.
خیلی باحال بود :دی ۱+
آقا لینوکس یا از بی اس دی سریع تره تو سخت افزار های جدید یا با هم برابر میشن تو سخت افزار قدیمی
کلا بستگی داره به تنظیمات و ...
تازه هر چی نو آوری چیزی تو بی اس دی بیاد که خدای نکرده لینوکس نداشته باشه فرتی میشه به لینوکس اضافه کرد ولی این کار از نظر قانونی برای بی اس دی امکان پذیر نیست
نه از نظر قانونی منعی نداره.
نرم افزار با مجوز gpl وقتی میخواد تغییر یا پورت بشه باید با مجوز فقط خودش (gpl) منتشر بشه بنابراین با مجوز بی اس دی مشکل داره (gpl با هر ورژنی)
در جواب به شما دوست عزیز
یعنی چی کلی بگیم آره ولی فایل سیستم نه ؟ خب فایل سیستم هم جزئی از کلیات هست دیگه ...
مقایسه بین ufs و ext4 بله حرف شما صادق هست ولی کلا باید بگی بین چه فایل سیستمهایی مقایسه انجام دادی که این نتیجه رو گرفتی ؟
از نظر کلی منظورم این بود که ساختار و مچ بودن و کل سیستم بود ارتباط کرنل و در کل پشتیبانی سخت افزاری و ... (درسته دیگه خیلی خیلی کلی گفتم :دی) که مشخصا لینوکس از همه بهتره
منظورمم در مورد فایل سیستم دقیقا درست متوجه شدید (یک نفر تو همایش این رو به من توضیح داد و ممنونم ازش)
در ضمن بهتره به موضوع تایپیک برگردیم و پست بیخود که صرفا برای جهت گیری و دعواست ندیم