انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

Mac یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار با کدوم؟

Linux رو دوست دارم ولی کاربر Mac هستم
Mac رو دوست دارم ولی کاربر Linux هستم
کلا Mac رو قبول ندارم
کلا Linux رو قبول ندارم
فقط کاربر Linux هستم
فقط کاربر Mac هستم
هیچکدام (ویندوزی هستم! OS دیگه ای که نیست؟!)

نویسنده موضوع: برای یک کاربر معمولی Mac بهتره یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار چطور؟  (دفعات بازدید: 17313 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
دوستان من ۶ماهی هست که دارم با اوبونتو بدون حضور ویندوز کار میکنم
اما واقعا مشکلات بسیاری مخصوصا ماه اول برام ایجاد کرد
رفع بعضی هاش خیلی طول کشید :(
ولی نمیدونم چرا به طور کلی احساس خیلی خوبی موقع کار باهاش دارم! بسیار احساس قدرت و آرامش دارم
اما هفته ی اخیر با یک مک بوک در حال کار کردن بودم که مال کسی بود و الان دیگه پیشم نیست
اما تقریبا هرکاری میشد باهاش کرد
- ویروس نمیگرفت
- سرعتش بالا بود
- نرم افزارهاش در دسترس و راحت الحلقوم بودن! (شباهاتی به ویندوز داشت خب! ولی البته بعضی هستن که این قضیه رو تنبل کردن کاربر میدونن که خب یه سری هستن که واقعا توانایی مبارزه و اینجور کارهایی که ما اینجا به هم راهنمایی میرسونیم رو ندارن! اونا چیکار کنن؟ همون ویندوز داغون بمونن؟)
- بسیار زیبا بود
- حداقل من ندیدم چیزی به اسم تم یا فونت یا آیکون رو بشه توش تغییر داد
- چیزهایی مثل Conky نداشت
و خلاصه همین!
البته من قضیه ی دیگه ای که احساس کردم این نظر سنجی رو از جامعه کاربرا داشته باشم اینبود که توی وبلاگ جادی توی پست های قدیمش خوندم که یه زمانی یه مک بوک خریده و کلی هم ازش راضی بوده ..! و یه قسمت هم توش نوشته بود که :
به قول یکی از دوستان مکار(!) وقتی میای به Mac OS دیگه هیچوقت به ویندوز یا لینوکس برنمیگردی اما دلت همیشه با لینوکس میمونه! :)
به همین علت خواستم بپرسم خب اوکی اوبونتو از خیلی جهات بهتر از ویندوزه
اما اگه برای یه کاربر مک بخوایم جذاب جلوه اش بدیم باید چه خصوصیتی رو نام ببریم؟؟؟؟
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خب مک که خوبه ولی کو پولش ؟ ;D .

همین که شدیدا به یک پلتفرم وابسته هست خودش امتیاز منفی ه. با این که شدیدا User friendly تر از اوبونتو هست :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *

همین که شدیدا به یک پلتفرم وابسته هست خودش امتیاز منفی ه. با این که شدیدا User friendly تر از اوبونتو هست :)

اصلا یادم نبود این نکته ی وابسته به پلتفرم بودن رو!
مهم بود!
و البته نکته ی پول هم مهمه اما خب آخرش اینکه چقدر از دلیل استفاده نکردنش هزینه ی بالاش هست و چقدرش یه مشکلی مثلا مثل همین وابستگی به پلتفرم؟
یعنی یه تفسیری که میشه کرد اینه که مک بوک مال برنامه نویس های پولدار هست و اوبونتو مال کسی که به هر دلیل پولش رو برای مک بوک هزینه نکرده؟!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
توی نظرسنجیتون شرکت کردم ولی خب طبیعتا توی فرومی که کاربرا همه اهل لینوکسن فکر نکنم نظر سنجی نتیجه درستی داشته باشه،مثلا شما اگه توی فروم ویندوز این نظر سنجی رو کنی جواب مشخصه،توی فروم مک هم این کارو کنی باز جوابت مشخصه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *

اصلا یادم نبود این نکته ی وابسته به پلتفرم بودن رو!
مهم بود!
و البته نکته ی پول هم مهمه اما خب آخرش اینکه چقدر از دلیل استفاده نکردنش هزینه ی بالاش هست و چقدرش یه مشکلی مثلا مثل همین وابستگی به پلتفرم؟
یعنی یه تفسیری که میشه کرد اینه که مک بوک مال برنامه نویس های پولدار هست و اوبونتو مال کسی که به هر دلیل پولش رو برای مک بوک هزینه نکرده؟!

مک یک سیستم عامل دسکتاپ هست ، مثل اوبونتو ، ویندوز و ... ! ولی مک معمولا انتخاب گرافیستها و یا کسانی هست که در زمینه انیمشن و سینما و ... فعالیت میکنند.
همچنین اوبونتو ، BSD و ... سیستم عاملهایی هستند که عموما رایگانند و پلتفرمهای بی شماری ازشون میتونن بهره مند بشن. ممکنه کسی میلیاردر باشه ولی دلش بخواد اوبونتو استفاده کنه (شاتلورث بوقه؟ ;D ) .

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
ببین دوست من منم یه مدتی با مک کار کردم . خیلی راحت کار کردن باهاش  . یعنی تا یه نفر باهاش کار نکنه متوجه حرف منو شما نمیشه . فوق العاده سرعتش بالا هست . تموم نرم افزار ها در دسترسه . از نظر گرفیک بی نظیره مخصوصا مک پرو های جدید (نه از نظر صفحه نمایش هابلکه خود مک) . جذابیت قوقالعاده بالایی داره . برنامه نویسی باهاش اینقدر حال میده که آدم اصلا متوجه گذران وقت نمیشه ولی ولی ...
همون حرف جادی عزیز درسته . آدم بازم همون موقع هم دلش میخواد ببندتش و بره سراغ لینوکس اوبونتو خودش. ببینید شما سراغ کودوم تعمیرگاه میری ؟
تعمیرکاری که به صورت تجربی کار رو یاد گرفته یا اونی که فقط از روی کتاب خونده و با مشکلات دستو پنجه نرم نکرده ؟ بله اونی که تجربی یاد گرفته . سیستم عامل هم همین طور هست . شما وقتی میتونی  یه سیستم عامل رو یادش بگیری که حداقل ۱۰۰ بار خرابش کنی و خودت درستش کنی . بعد از مدتی دیگه این اتفاق نمیفته چون شما توی کار خودت خبره شدی . هر سیستم عاملی که بزارن جلوت میتونی به آب خوردن درستش کنی .
حالا جواب سوال آخر : اینکار میشه گفت سخته . به نظر من شما باید بیاید اول خصوصیات مشترک رو نام ببری . این برای اینه که اول کار موضع گیری سخت نکنه . دوم باید بیای خصوصیاتی که مک نداره ولی لینوکس داره رو واسش نام ببری (ساده ترینش هم همی تغییر اینترفیس هست .البته خودت هم باید توی اینکار مهارت داشته باشی.)بعد هم در آخر اون خودش میاد و برای امتحان چند روز نصب میکنه . اون وقته که دیگه سراغ هیچی دیگه نمیره . البته ممکنه نتیجه ی عکس هم داشته باشه ها .... ولی احتمالش کمه .   

وای خسته شدم .

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
ببین دوست من منم یه مدتی با مک کار کردم . خیلی راحت کار کردن باهاش  . یعنی تا یه نفر باهاش کار نکنه متوجه حرف منو شما نمیشه . فوق العاده سرعتش بالا هست . تموم نرم افزار ها در دسترسه . از نظر گرفیک بی نظیره مخصوصا مک پرو های جدید (نه از نظر صفحه نمایش هابلکه خود مک) . جذابیت قوقالعاده بالایی داره . برنامه نویسی باهاش اینقدر حال میده که آدم اصلا متوجه گذران وقت نمیشه ولی ولی ...
همون حرف جادی عزیز درسته . آدم بازم همون موقع هم دلش میخواد ببندتش و بره سراغ لینوکس اوبونتو خودش. ببینید شما سراغ کودوم تعمیرگاه میری ؟
تعمیرکاری که به صورت تجربی کار رو یاد گرفته یا اونی که فقط از روی کتاب خونده و با مشکلات دستو پنجه نرم نکرده ؟ بله اونی که تجربی یاد گرفته . سیستم عامل هم همین طور هست . شما وقتی میتونی  یه سیستم عامل رو یادش بگیری که حداقل ۱۰۰ بار خرابش کنی و خودت درستش کنی . بعد از مدتی دیگه این اتفاق نمیفته چون شما توی کار خودت خبره شدی . هر سیستم عاملی که بزارن جلوت میتونی به آب خوردن درستش کنی .
حالا جواب سوال آخر : اینکار میشه گفت سخته . به نظر من شما باید بیاید اول خصوصیات مشترک رو نام ببری . این برای اینه که اول کار موضع گیری سخت نکنه . دوم باید بیای خصوصیاتی که مک نداره ولی لینوکس داره رو واسش نام ببری (ساده ترینش هم همی تغییر اینترفیس هست .البته خودت هم باید توی اینکار مهارت داشته باشی.)بعد هم در آخر اون خودش میاد و برای امتحان چند روز نصب میکنه . اون وقته که دیگه سراغ هیچی دیگه نمیره . البته ممکنه نتیجه ی عکس هم داشته باشه ها .... ولی احتمالش کمه .   

وای خسته شدم .
تشکر و ممنون! ببخشید که سوالم جواب طولانیتون رو طلبید و باعث خسته شدنتون شد!
+1
لطف کردین! برام جالب بود! برنامه نویسی رو که واقعاً خوب گفتین
صرف همین چندروزی که باهاش ور میرفتم کلی با XCode ور رفتم واقعاً فوقالعاده بود ولی میگم بازم خودمم الان 6ماهه دارم بدون ویندوز کار میکنم و فقط اوبونتو دارم
اما از مک هم نمیتونم بدم بیاد
سیستم عامل خوبیه
از لینوکس یونیکسی تره!(به قول جادی!) و خلاصه اینکه همین مزایایی که شمام گفتی!
توی نظرسنجیتون شرکت کردم ولی خب طبیعتا توی فرومی که کاربرا همه اهل لینوکسن فکر نکنم نظر سنجی نتیجه درستی داشته باشه،مثلا شما اگه توی فروم ویندوز این نظر سنجی رو کنی جواب مشخصه،توی فروم مک هم این کارو کنی باز جوابت مشخصه

درسته ولی خب حالا اگه دوستان بدون تعصب رای بدن و حس تجربی خودشون رو در مورد هر دو سیستم عامل در نظر بگیرن یه نتیجه ی تقریبی هم میتونیم بگیریم همون کافیه برام :)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
دوستان من نمی دونم شما تا چه حد با استراتژي شرکت اپل و مرحوم استیو جابز آشنایی دارید ، از اولین کامپیوتر مک که سال ۱۹۸۴ ساخته شد تمام تلاش استیو جابز و دوستانش این بود که همه چیز زیباتر و گرافیکیتر از اونی که باید باشه بشه ، اولین بار موس با یک دکمه و سیستم عاملی گرافیکی با مفهومی به اسم آیکون که امروز ما میشناسیم رو استیو جابز توی کامپیوترش ارائه کرد ، وحتی به این کار هم راضی نشد و رفت سراغ طراحی سخت افزار و بدنه کامپیوتر و تا حد امکان او رو هم زیبا کرد و این حرف هایی که شما و دستان دیگه درباره ی مک میزنن نشون میده که همه در شرکت اپل دارن کارشون رو درست انجام میدن :) یکی دیگه از نکات مهم درباره شرکت اپل اینه که تمام تلاش ها از قسمت طراحی ظاهری و سهولت کاربری شروع میشه و بعد میرن سراغ رم و سی پی یو و سعی می کنن که سخ افزار انتخاب شده کاملا یا سیستم نرم افزاری مچ بشه تا از تمام قابلیت ها بهره برداری بشه و این برعکس کاریه که بقیه شرکت ها انجام میدن . نتیجه ی تمام این کار ها باعث میشه تا حتی دوستانی که مزایای خیلی خیلی بیشتر گنو/لینوکس رو نسبت به بقیه سیستم عامل ها میدونن هم برن و کاربر مک بشن و کاملا توی مک احساس راحتی بکنن :|

اما حرف اصلی من اینجاست تمام قشنگی گنو/لینوکس و دلیل این که تونسته تا الان دووم بیاره ( جلوی همین مک و ویندوز ) فلسفه ی بی نظیریه که مؤسسانش براش تعریف کردن ، یک فلسفه واقعا انسان دوستانه برای تمام کاربرای کامپیوتر ، اونی که میتونه یه رد هت ۲۰۰۰ دلاری بخره و اونی که انقد کامپیوترش ضعیفه که حتی نمیتونه لوبونتو رو روش نصب کنه ، همین دوستی که بین افراد کاربر گنو/لینوکس وجود داره که برای من کاملا جالبه :) من با ویندوز هیچ مشکلی نداشتم و خلی خیلی حرفه ای و راحت باهاش هر کاری دوست داشتم میکردم ولی تمام چیزی که برای اولین بار من رو به سمت نرم افزار های آزاد جذب کرد همون فلسفه ی قشنگش بود و بعد وقتی بیشتر با گنو/لینوکس کارکردم قابلیت های بی شمارش رو نصبت به ویندوز فهمیدم ، یه وقتایی آدما به خاطر چیزایی که بهشون اعتقاد دارن ( گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد ) از راحتی هاشون ( سیستم مک ) میگذرند   ;)  ( و این درصورتیه که بخوایم تمام قابلیت های گنو/لینوکس رو در نظر نگیریم )  ;D
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
البته در نظر بگیرید نرم افزارهای آزاد CUPS و Webkit هم که الان سهم زیادی در سیستم عاملهای لینوکس بیس دارند رو اپل ساخته :)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
خب من تا الان از مک استفاده نکردم
ولی اسکرین شات دیدم ازش و به نظر که زشت بود
یعنی من نپسندیدم
به نظر من ویندوز ۷ زیبا تر و راحت تره
با ۸ کار نکردم و اونم اسکرین شات دیدم که خوشم نیومد
این نظر منه و ممکنه شما نظر دیگه داشته باشی
از نظر من مک از ویندوز ایکس پی هم زشت تره
البته این سوای فلسفه و آزادی و اینا بود
بابت سرعت نرم افزار ها و ... نمیدونم شاید خیلی خوب کار کنن ولی محیطشو نمیتونم تحمل کنم
مگر این که تم اینا داشته باشه تغیرش بدم
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
ولی محیطشو نمیتونم تحمل کنم
من نیز  ;D
مخصوصا حالت پنجره هاش کاملا رو مخمه  ](*,)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
در ادامه راهنمایی دوستان خوبم باید اضافه کنم که شما باید سیستم عاملی رو انتخاب کنید که متناسب با شخصیت و البته کاربری شما باشه.
اگر زندگی شما با کامپیوتر ها گره خورده و دوست دارید زندگیتون رو حول محور این ماشین های دوستداشتنی تشکیل بدید به شما لینوکس رو پیشنهاد می دم.چون در این دنیای ولنگ و واز (;D) چیزای خیلی بیشتری نسبت به مک و ویندوز برای یاد گرفتن هست.تصور کنید اگر مهندسین کامپیوتر به جای ویندوز با لینوکس تربیت می شدن الان چه قدر جلو تر ز حالاشون بودن.

و اگر یه کاربر ساده کامپیوتر هستید (که گمان نکنم اینطور باشه) و البته اگر توانایی خرید مک بوک دارید، بازم نسبت به ویندوز گزینه بهتریه.

موفق باشید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
البته در نظر بگیرید نرم افزارهای آزاد CUPS و Webkit هم که الان سهم زیادی در سیستم عاملهای لینوکس بیس دارند رو اپل ساخته :)
مثل همیشه، بهتره در مورد چیزهایی که اطلاع نداریم، اینقدر با اطمینان صحبت نکنیم! نه CUPS و نه Webkit رو Apple نساخته ;)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
نقل‌قول
وب‌کیت در اصل توسط شرکت اپل از کتابخانه‌های نرم‌افزاری کی‌اچ‌تی‌ام‌ال مرورگر کانکرور برای استفاده به‌عنوان موتور چیدمان مرورگر سافاری گرفته شده بود. وب‌کیت در حال حاضر توسط اشخاصی که به پروژهٔ کی‌دی‌ای، شرکت اپل، نوکیا، گوگل، بیت‌استریم، تورچ موبایل، سامسونگ و سایرین مرتبط هستند توسعه می‌یابد. وب‌کیت از سیستم‌عامل‌های مک اواس اکس، ویندوز، گنو/لینوکس و سیستم‌عامل‌های شبه‌یونیکسی حمایت می‌کند
بعله اینم مدیون kde هستیم :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
دوستان من نمی دونم شما تا چه حد با استراتژي شرکت اپل و مرحوم استیو جابز آشنایی دارید ، از اولین کامپیوتر مک که سال ۱۹۸۴ ساخته شد تمام تلاش استیو جابز و دوستانش این بود که همه چیز زیباتر و گرافیکیتر از اونی که باید باشه بشه ، اولین بار موس با یک دکمه و سیستم عاملی گرافیکی با مفهومی به اسم آیکون که امروز ما میشناسیم رو استیو جابز توی کامپیوترش ارائه کرد ، وحتی به این کار هم راضی نشد و رفت سراغ طراحی سخت افزار و بدنه کامپیوتر و تا حد امکان او رو هم زیبا کرد و این حرف هایی که شما و دستان دیگه درباره ی مک میزنن نشون میده که همه در شرکت اپل دارن کارشون رو درست انجام میدن :) یکی دیگه از نکات مهم درباره شرکت اپل اینه که تمام تلاش ها از قسمت طراحی ظاهری و سهولت کاربری شروع میشه و بعد میرن سراغ رم و سی پی یو و سعی می کنن که سخ افزار انتخاب شده کاملا یا سیستم نرم افزاری مچ بشه تا از تمام قابلیت ها بهره برداری بشه و این برعکس کاریه که بقیه شرکت ها انجام میدن . نتیجه ی تمام این کار ها باعث میشه تا حتی دوستانی که مزایای خیلی خیلی بیشتر گنو/لینوکس رو نسبت به بقیه سیستم عامل ها میدونن هم برن و کاربر مک بشن و کاملا توی مک احساس راحتی بکنن :|

اما حرف اصلی من اینجاست تمام قشنگی گنو/لینوکس و دلیل این که تونسته تا الان دووم بیاره ( جلوی همین مک و ویندوز ) فلسفه ی بی نظیریه که مؤسسانش براش تعریف کردن ، یک فلسفه واقعا انسان دوستانه برای تمام کاربرای کامپیوتر ، اونی که میتونه یه رد هت ۲۰۰۰ دلاری بخره و اونی که انقد کامپیوترش ضعیفه که حتی نمیتونه لوبونتو رو روش نصب کنه ، همین دوستی که بین افراد کاربر گنو/لینوکس وجود داره که برای من کاملا جالبه :) من با ویندوز هیچ مشکلی نداشتم و خلی خیلی حرفه ای و راحت باهاش هر کاری دوست داشتم میکردم ولی تمام چیزی که برای اولین بار من رو به سمت نرم افزار های آزاد جذب کرد همون فلسفه ی قشنگش بود و بعد وقتی بیشتر با گنو/لینوکس کارکردم قابلیت های بی شمارش رو نصبت به ویندوز فهمیدم ، یه وقتایی آدما به خاطر چیزایی که بهشون اعتقاد دارن ( گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد ) از راحتی هاشون ( سیستم مک ) میگذرند   ;)  ( و این درصورتیه که بخوایم تمام قابلیت های گنو/لینوکس رو در نظر نگیریم )  ;D

بسیار عالی! واقعا لذت بردم از پستتون! درست میگید! من خودمم همین فروم پر رفت و آمد و مهمتر اینکه آدم های مهمی دارن با لینوکس کار میکنن رو دوست دارم و وقتی من هم مثل اونها دارم با این سیستم عامل کار میکنم یه حس باحالی داره و البته این واسه روزای اوله که دلیل خاصی برای زندگی کردن توی لینوکس نداشتم! ولی آروم آروم که کارم پیشرفت کرد و اینترنت بهتر گرفتم دیگه کاملا ویندوز رو پاک کردم و الان هم خیلی خوشحالم  تازه اون موقع فهمیدم که چرا مغزهای مهم کاربر لینوکسن!
ولی خب مسایل اجتناب ناپذیری هم وجود داره مثل همون قضیه ی مچ بودن سخت افزار و نرم افزاری که گفتین و واقعا خود همین قضیه نکته مثبت کوچیکی نیست خب طبیعتا باعث پایداری بالایی میشه که حتی توی آی فون هم میشه مثال زد الان گوشی اندرویدی من بیش از ۳-۴ روز که ممتد روشن باشه شروع میکنه به لگ زدن که مجبور به ریستارت میشم البته این قضیه خیلی چشمگیر نیست اما در مقایسه با آی فونی که پارسال داشتم به خاطر مساله Jailbreak و این حرفا حدود ۵ماه ممتد چون نمیزاشتم شارژ هم تموم کنه روشن بود هیچ و دقیقا هیچ مشکلی اعم از لگ زدن یا هر چیز دیگه ای براش پیش نمیومد. البته این قضیه بی ربط به بحث هست ولی یه حالتی مثال زدم و توی پرانتز بود! (گفتم که کتکم نزنید!!!)
در کل خب هرکسی دوست داره امنیت و راحتی و سرعت داشته باشه! لینوکس به هر حال هم امنیت داره هم راحتی داره و هم سرعت!
اما چیزی که بیشتر مک رو جذاب میکنه همون رابط کاربریشه! البته المان هایی هستن که اصلا در واقعیت به کار نمیان! مثلا دو انگشتی روی تاچ پد بکشین بکگراند دسکتاپ عوض میشه! البته خب لطفی هم که شرکت های نرم افزاری دیگه مثل ادوب به این جامعه کاربری مکار(!) داره هم مهمه! خب ما الان DreamWeaver - Illustrator - Lightroom یا اتوکد نداریم! داریم؟!
و اینها باعث میشن یا تقریبا بگم ۹۹٪ جامعه ی کاربری لینوکس برنامه نویس ها هستن! و خب این باعث میشه که من نتونم (حداقل من یکی!) این سیستم عامل رو عموما توصیه کنم
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :)
در ادامه راهنمایی دوستان خوبم باید اضافه کنم که شما باید سیستم عاملی رو انتخاب کنید که متناسب با شخصیت و البته کاربری شما باشه.
اگر زندگی شما با کامپیوتر ها گره خورده و دوست دارید زندگیتون رو حول محور این ماشین های دوستداشتنی تشکیل بدید به شما لینوکس رو پیشنهاد می دم.چون در این دنیای ولنگ و واز (;D) چیزای خیلی بیشتری نسبت به مک و ویندوز برای یاد گرفتن هست.تصور کنید اگر مهندسین کامپیوتر به جای ویندوز با لینوکس تربیت می شدن الان چه قدر جلو تر ز حالاشون بودن.

و اگر یه کاربر ساده کامپیوتر هستید (که گمان نکنم اینطور باشه) و البته اگر توانایی خرید مک بوک دارید، بازم نسبت به ویندوز گزینه بهتریه.

موفق باشید

ولنگ و واز رو خوب اومدی!
در مورد اینم که هرکسی باید سیستم عامل متناسب با شخصیت و کاربریش انتخاب کنه رو درست میگید و من هم گفتم نظرم رو که لینوکس به درد خودمون میخوره که یه جمعیت تقریبا مشخص هستیم و برای کسی هم که اهل کد و برنامه نویسی نیست به نظر من نمیتونه کنار بیاد! البته در کل از هرجهت ویندوز گزینه نیست اصلا! یا مک یا لینوکس! (بازم به نظر من!)

ولی محیطشو نمیتونم تحمل کنم
من نیز  ;D
مخصوصا حالت پنجره هاش کاملا رو مخمه  ](*,)

رو مخ منم خیلی هست! هی میخوای فول اسکرین کنی اون Docky لامصب بره زیرش ولی نمیره! اه! داغونا!
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1392، 11:49 ب‌ظ توسط TESLAA »