انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

Mac یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار با کدوم؟

Linux رو دوست دارم ولی کاربر Mac هستم
Mac رو دوست دارم ولی کاربر Linux هستم
کلا Mac رو قبول ندارم
کلا Linux رو قبول ندارم
فقط کاربر Linux هستم
فقط کاربر Mac هستم
هیچکدام (ویندوزی هستم! OS دیگه ای که نیست؟!)

نویسنده موضوع: برای یک کاربر معمولی Mac بهتره یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار چطور؟  (دفعات بازدید: 17332 بار)

0 کاربر و 14 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
نقل‌قول
آسمون برید زمین بیاید سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس هیچ وقت از نظر تناسب با سخت‌افزارها به ئای سیستم عامل های تجاری نمی رسن.

نه دیگه انصاف بدین ، لینوکس فقط یکمی با بعضی از کارتای گرافیک مشکل داره و بقیه اجزای سخت افزاری رو به نحو عالی میشناسه.

کارت گرافیکم برای کسی که می خواد لینوکس سیستم عامل اول و آخرش باشه زیاد مهم نیست چون به جای انویدیا از اینتل استفاده می کنه.لینوکس که احتیاج آنچنانی به گرافیک نداره.
لینوکس کلا با گرافیک مشکل داره و تا نتونه این مشکل رو برطرف کنه جامعه کابریش از یه حدی کمی بالاتر نمیره

پس چرا من تا حالا از این مشکلات ندیدم؟
نمیگم نیست اما می گم به این حادی نیست.

من خودم رو PC الان نمیتونم با لینوکس کار کنم
همش مجبورم با لپتاپ
چون PCم کارت GTX 560s داره و موقعی که اولین بار روش اوبونتو نصب کردم دیدم یهو فن GPU مثل هلیکوپتر شروع کرد چرخیدن یعنی سرعتش خیلی بیش از حد رفته بود بالا که من ترسیدم و خاموش کردم و وقتی با وین7 لاگین کردم و تو نت دنبال راه حل گشتم دیدم چند نفر دیگه هم با همین کارت توی اوبونتو این مشکل رو داشتن
منم ترسیدم گفتم عصای دستمه وسیله کارمه نمیتونم روش ریسک کنم ولش کن بزارهمون ویندوز بمونه دیگه چیکار کنم مجبور برنامه نویسی هامو با لپتاپ کنم کارای گرافیکیمو با ویندوز اجباراً
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نقل‌قول
نه دیگه انصاف بدین ، لینوکس فقط یکمی با بعضی از کارتای گرافیک مشکل داره و بقیه اجزای سخت افزاری رو به نحو عالی میشناسه.

موس وایرلسم و تبلتی که کارای طراحی ام رو باهاش انجام میدم هم به لیست اضافه کنید... فقط تبلتهای وکام توی لینوکس خوب پشتیبانی میشن...بقیه تبلتها فقط میشه باهاشون خط کشید! همین...نصف ابزارها بی استفاده میمونن..
 البته همین کارایی ناقص هم تو یه سری از برنامه ها(مثل بلندر) به صفر میرسه...

لینوکس برای برنامه نویسی خوبه و بس :). به شخصه بهم ثابت شده تمام دوستانی هم که میگن لینوکس بهترینه یا کار اصلیشون کد زدنه یا  سرو کله زدن با سیستشون براشون لذت بخشه و باز هم به کد زدن علاقه دارن معمولا ... قصد جسارت ندارم اما خوبه که دنیارو فقط از دید خودمون نبینیم...کاربرد کامپیوتر دسکتاپ (تاکید میکنم دسکتاپ، چون هر نوع کاربری ک فکرشو بکنید باید بتونه به راحتی کارشو انجام بده) فقط کد زدن و محاسبات علمی و چت کردن نیست..
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1392، 01:56 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
لینوکس برای برنامه نویسی خوبه و بس :). به شخصه بهم ثابت شده تمام دوستانی هم که میگن لینوکس بهترینه یا کار اصلیشون کد زدنه یا  سرو کله زدن با سیستشون براشون لذت بخشه و باز هم به کد زدن علاقه دارن معمولا ... قصد جسارت ندارم اما خوبه که دنیارو فقط از دید خودمون نبینیم...کاربرد کامپیوتر دسکتاپ (تاکید میکنم دسکتاپ، چون هر نوع کاربری ک فکرشو بکنید باید بتونه به راحتی کارشو انجام بده) فقط کد زدن و محاسبات علمی و چت کردن نیست..

من کد نمی زنم ، وقت سرو کله زدن هم ندارم . و حرفه ای هم نیستم .
خیلی راحت دارم از گنو/لینوکس استفاده می کنم ، وابستگی هم به ویندوز ندارم و این حرف شما رو هم قبول ندارم .  ;)

آفلاین sanaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • پروژه کیوت فارسی
سلام به همه دوستان!من چند سالی هست لینوکس کار می کنم!!با این که هر روز من رو تا مرز دیوونگی میکشه ولی خیلی خاطرشو می خوام!اون اوایل یادمه(چند ماه اول)بعضی وقتا بیخود اطلاعاتم پاک می شد البته سر ندانم کاری خودم!ولی یه چیز متفاوته!ویندوز هم خوبه!مک هم خوبه ولی لینوکس با طعم ابونتو یه چیز دیگه است...
باران باش و ببار ونپرس کاسه های خالی ازآن کیست!کورش کبیر

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
نظرات متفاوته خب آقای MRB !
شما الان عکاس یا تدوینگر فیلمی رو میتونید مثال بزنید که دارن با لینوکس کار میکنن؟! نه!
لینوکس مال قشر خودمونه تموم شد رفت! حداقل تا الان که اینطوری بوده!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

من کد نمی زنم ، وقت سرو کله زدن هم ندارم . و حرفه ای هم نیستم .
خیلی راحت دارم از گنو/لینوکس استفاده می کنم ، وابستگی هم به ویندوز ندارم و این حرف شما رو هم قبول ندارم .  ;)

شاید دوستان براتون جالب باشه برا یکی از دوستانم که کلا توی کامپیوتر خیلی سر رشته نداشت(حتی از ویندوز هم سر در نمیاورد) اوبونتو 12.04نصب کردم و البته همه نرم افزارهایی که لازم داره رو براشون نصب کردم و الان عاشق اوبونتو شده میگه چرا نمیای 13.04 رو برام نصب کنی ;D
و واقعا باهاش مشکلی نداره و میگه با اینکه ویندوز هم دارم ولی با اوبونتو خیییلی راحت ترم
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1392، 01:31 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
من برای تست ویندوز 8 رو نصب کردم
شاید از نظر داخلی خوب شده باشه
ولی واقعا این مترو بسیار مزخرفه
روش زیاد کار کردن ولی سرعت کار کردن رو خیلی پایین میاره
و فقط سردرگم میشی
یونیتی بسیار یوزرفرندلی تره از مترو
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
و فقط سردرگم میشی

چه وین7 چه 8 هردوتاشون چرندن! من اصلاً حال نمیکنم با ویندوز هیچکاری نمیشه کرد
فقط مشکلم 2-3تا نرم افزاره که رو ویندوز فقط نصب میشن
راستی دوستان میشه یه کمکی برسونین فقط برای نصب Sublime Text که اینم آدرس سایتش هست: sublimetext.com
دیگه من نرم یه تاپیک دیگه بزنم :دی
نصب از روی فایل .tar.gz رو زیاد بلد نیستم 2بار فقط تونستم نصب کنم!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
و فقط سردرگم میشی

راستی دوستان میشه یه کمکی برسونین فقط برای نصب Sublime Text که اینم آدرس سایتش هست: sublimetext.com
جالبه!موقعی که داشتم پستتو میخوندم گنوم تو دیباین ۷ کرش کرد!تا الان هیچ کرشی ازش ندیده بودم ازش نا امید شدم :|  ;D
http://www.technoreply.com/how-to-install-sublime-text-2-on-ubuntu-12-04-unity/

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
و فقط سردرگم میشی

جالبه!موقعی که داشتم پستتو میخوندم گنوم تو دیباین ۷ کرش کرد!تا الان هیچ کرشی ازش ندیده بودم ازش نا امید شدم :|  ;D
http://www.technoreply.com/how-to-install-sublime-text-2-on-ubuntu-12-04-unity/

ممنون بابت لینک لطف کردی:)
البته من ازش ناامید نمیشم! چون الان توی پمپ بنزین جاده قزوین هستم و بالینوکس نمیدونم چرا وایرلسم خیلی خوب کار میکنه و الان من دارم این ارسال رو میزارم اینجا!!!!

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
این ۱۳.۰۴ واقعا فوق العده ست خیلی خوشحالم که توی 12.04 نموندم! واقعاْ منتظرم ببینم ۱۴.۰۴ چی میشه!!
هنگ اصلا نداره (تو ۱۲.۰۴ دوبار هنگ داشتم در هفته راحت!) به طور عجیبی پایداره! سرعتش  عالیه با وجود اینکه سخت افزار لپتاپم خیلی معمولیه! عالی داره کار میکنه!
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1392، 07:01 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
شما وقتی میتونی  یه سیستم عامل رو یادش بگیری که حداقل ۱۰۰ بار خرابش کنی و خودت درستش کنی . بعد از مدتی دیگه این اتفاق نمیفته چون شما توی کار خودت خبره شدی . هر سیستم عاملی که بزارن جلوت میتونی به آب خوردن درستش کنی .

+1
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
نقل‌قول
شما وقتی میتونی  یه سیستم عامل رو یادش بگیری که حداقل ۱۰۰ بار خرابش کنی و خودت درستش کنی . بعد از مدتی دیگه این اتفاق نمیفته چون شما توی کار خودت خبره شدی . هر سیستم عاملی که بزارن جلوت میتونی به آب خوردن درستش کنی .

+1

شاید از یک دیدگاه جمله‌ی جالبی باشه، ولی خیلی عرفانیه و هیچ ربطی به خوب بودن یه سیستم عامل نداره. خیلی عذر می‌خوام ولی مثل این می‌مونه که بگیم بیا با ژیان رانندگی کن وقتی حسابی افتادی توی درد سر و ۴۰۰۰ بار تعمیرش کردی، اونقدر یه تعمیرکار خوب می‌شی که بالاخره یاد می‌گیری از ژیان یه بنز بسازی!

منظورم مقایسه‌ی لینوکس با ژیان نبود ها! فقط می‌خواستم بگم منطق پشت این جمله زیاد صحیح نیست. انصافا کاربران دسکتاپ امروزی نیاز به یه سیستم عامل بدون مشکل و تر و تمیز دارن (سوسول و مامانی!). امروزه مامانی بودن سیستم عامل‌ها و در عین حال وجود امکانات پیشرفته برای برنامه‌نویسی و... در اونها (که تناقضی با مامانی بودن نداره) شرط موفقیت یک سیستم عامل هست.
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1392، 08:49 ق‌ظ توسط shahrooz68 »

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
نقل‌قول

+1

شاید از یک دیدگاه جمله‌ی جالبی باشه، ولی خیلی عرفانیه و هیچ ربطی به خوب بودن یه سیستم عامل نداره. خیلی عذر می‌خوام ولی مثل این می‌مونه که بگیم بیا با ژیان رانندگی کن وقتی حسابی افتادی توی درد سر و ۴۰۰۰ بار تعمیرش کردی، اونقدر یه تعمیرکار خوب می‌شی که بالاخره یاد می‌گیری از ژیان یه بنز بسازی!

می تونید اینطور هم برداشت کنید که به شما مواد خام اولیه رو می دن می گن هر چی دوست داری بساز حالا این وسط خراب کردی اشکال نداره دوباره بساز
بلد نیستی هم ما یه طرح های اولیه داریم از اونا استفاده کن ، یا بیا از اینا بردار که کامل و آماده است  و هرکاری دوست داری باهاش بکن

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
نقل‌قول

+1

منظورم مقایسه‌ی لینوکس با ژیان نبود ها! فقط می‌خواستم بگم منطق پشت این جمله زیاد صحیح نیست. انصافا کاربران دسکتاپ امروزی نیاز به یه سیستم عامل بدون مشکل و تر و تمیز دارن (سوسول و مامانی!). امروزه مامانی بودن سیستم عامل‌ها و در عین حال وجود امکانات پیشرفته برای برنامه‌نویسی و... در اونها (که تناقضی با مامانی بودن نداره) شرط موفقیت یک سیستم عامل هست.

من تقریبا هرچی فکر میکنم بازهم به این نتیجه میرسم که این سیستم عامل لینوکس مال همین قشر برنامه نویس هاست که دید دیگه ای نسبت به قضیه دارن ُ از معماری سیستم عامل هم سر در میارن هم لذت میبرن ُ چون دنیاش رو درک میکنن میتونن راحتتر ازش استفاده کنن و این رو هم بگم من خودم الان دیگه اصلا نمیتونم با ویندوز برنامه بنویسم لینوکس برام خیلی راحتتره و همچنین تخصصیه که توی دنیای وب کار کردن روی سرور و دیتابیس و اینجور چیزها جز Essential ها محسوب میشه البته به نظر من ولی خب اقشار دیگه ای هم که بدشون نمیاد یکمی دستشون رو کثیف کنن توی سیستم و کد و اینجور چیزها بدرد میخوره الان خود من شخصا اگر مشکلات لینوکس نبود اصلا اصلا خیلی از چیزهایی که الان میدونم اونموقع نمیدونستم.
من شخصا مک رو دوست دارم و از نظر من اول لینوکس بعد مک و به جز اونا هیچی! مک رو بیشتر بخاطر xCode دوستدارم ارتباط خوبی باهاش برقرار کردم اولین باری که باهاش کار کردم نمیدونم چرا و فقط بابت همونه که ازش خوشم میاد البته محاسن دیگه ای هم داره ولی وقعیتش اینه که به کار من نمیان!
کارای من یه آی دی ای میخواد و یه کامپایلر و وب سرور و تمام! البته خیلی این بحث رو در ۲ صفحه پیش کردیم!
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1392، 12:01 ق‌ظ توسط TESLAA »