انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دانلود رایگان پروژه‌های(انیمیشن بسیار کوتاه) ایجاد شده توسط بلندر {حل شد}  (دفعات بازدید: 18511 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
مگه نمیگی بهت نمره اضافه میدن درصورتی که چیزی از بلدر بلد نیستی و با همین نمره اضافه ممکنه نمره قبولی رو بیاری و مدرک بگیری در حالی که مهارت لازم برای داشتن اون مدرک رو نداری و این میشه که از هر بیکاری که میپرسی چه رشته ای هستی یا کامپیوتره یا آی تی
حالا میخواد لایسنس هر چی باشه.
--------------------------------------------------------
سوال: پس این موسیقی ها و عکس ها و ... های رو چرا کپی لفت میذارن؟ تو که میگی استفاده ازش درست نیست.
جواب: من گفتم گول زدن استاد با یه پروژه که مالت خودت نیست غلطه (گول زدن غلطه). مثلا من یه دمو از نرمافزاری که ساختم میگیرم و می خوام پشتش موسیقی متن بزارم اما بلد نیستم موسیقی رو خودم درست کنم و پول اضافی هم برای خرید یا سفارش یه موسیقی ندارم. خب از یه موسیقی کپی لفت استفاده می کنم.

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
نرود میخ آهنین در سنگ ...
سه‌نقطه می‌ذارم خودتون بفهمید!

چی شد لایسنس رو خوندی یا نرم افزار و فیلم غیر قانونی داشتی؟
من نمی‌خوام تغییرت بدم و تغییرت اصلا برام اهمیتی نداره فقط لطفا پست الکی نده

مگه نمیگی بهت نمره اضافه میدن درصورتی که چیزی از بلدر بلد نیستی و با همین نمره اضافه ممکنه نمره قبولی رو بیاری و مدرک بگیری در حالی که مهارت لازم برای داشتن اون مدرک رو نداری و این میشه که از هر بیکاری که میپرسی چه رشته ای هستی یا کامپیوتره یا آی تی
حالا میخواد لایسنس هر چی باشه.
--------------------------------------------------------
سوال: پس این موسیقی ها و عکس ها و ... های رو چرا کپی لفت میذارن؟ تو که میگی استفاده ازش درست نیست.
جواب: من گفتم گول زدن استاد با یه پروژه که مالت خودت نیست غلطه (گول زدن غلطه). مثلا من یه دمو از نرمافزاری که ساختم میگیرم و می خوام پشتش موسیقی متن بزارم اما بلد نیستم موسیقی رو خودم درست کنم و پول اضافی هم برای خرید یا سفارش یه موسیقی ندارم. خب از یه موسیقی کپی لفت استفاده می کنم.

دوست عزیز شما هم حالت خوب نیست به خدا؟ چی داری میگی؟
من کی گفتم با این نمره نمره قبولی میارم؟ و مدرک میگیرم؟ من کی گفتم که درسمون در مورد بلندره؟ من کی گفتم مهارت لازم برای گرفتن مدرک رو ندارم؟ من گفتم درسمون در مورد ... نه ... دوست عزیز پستها رو بخون پیش از پست دادن
من کی گفتم استفاده از موسیقی و عکس درست نیست؟ خدایا یکی بیاد نجاتم بده اینا دیگه کین؟

دوستان من از کار william walance حمایت که نمیکنم ، تازه محکومش هم میکنم.

اما به نظرتون اینکه یه نفر رو مستقیما بی شعور یا وقیح خطاب کنیم توهین نیست؟ من چند بار این تاپیک رو دیدم. تو انجمنهای دیگر هم از این دست پست ها زیاده. به قول جادی فرهنگی هست که از فروم های پورن اومده! اما چاره چیه؟ وقتی می بینیم کسی داره اینطور پست میده جواب ندیم!

prp-e‌  دوباره پستت رو بخون ببین خودت متوجه میشی چی گفتی؟ محکوم کردن؟ انتقاد از بی‌ادبی؟ نقل قول از جادی! فرهنگ پورنو! جواب دادن! دوباره پستت رو بخون و بزار روزای اولی که اومده بودی انجمن رو یادت بیارم که با چه الفاظی مورد خطاب قرار میگرفتی و امتیازات بالای −۱۰۰ بود و جلوی همه که داشتن ازت انتقاد می‌کردن ایستاده بودی

همیشه در اکثریت بودن نشانه حق به جانب بودن نیست. من برای خودم متاسفم که با چند تا بچه دهن به دهن شدم باید از همون اول جواب سلمان شیرازی و نیکسویین و پیامهای خصوصی ... آقای اسماعیلی اصفهانی رو نمیدادم تا تاپیک به بیراهه نره در حالی که موضوع حل شده بود و نیازی به ادامه دادن نبود و خوشبختانه بدون کمک این کاربرها کارم راه افتاده بود

اینم از متن لایسنس برای دوستانی که میگن من دزدی کردم نه برای اینکه نظر اونها با ارزش باشه و یا من ارزشی براش قائل باشم تنها برای کسانی که بعدا ممکنه این تاپیک رو بخونن و بهتره کمه سوادشون رو بالا ببرن

The person who associated a work with this deed has dedicated the work to the public domain by waiving all of his or her rights to the work worldwide under copyright law, including all related and neighboring rights, to the extent allowed by law.

You can copy, modify, distribute and perform the work, even for commercial purposes, all without asking permission. See Other Information below.
In no way are the patent or trademark rights of any person affected by CC0, nor are the rights that other persons may have in the work or in how the work is used, such as publicity or privacy rights.
 Unless expressly stated otherwise, the person who associated a work with this deed makes no warranties about the work, and disclaims liability for all uses of the work, to the fullest extent permitted by applicable law.
 When using or citing the work, you should not imply endorsement by the author or the affirmer.

و کسانی که میگن من با تحویل دادن یک کار آماده کار بدی انجام میدم تنها می‌تونم بگم به شما مربوط نمیشه و یک مسئله خصوصیه و ربطی به تاپیک نداره فقط اشتباه من این بود که اونرو عنوان کردم
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 10:55 ب‌ظ توسط william wallace »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نرود میخ آهنین در سنگ ...
سه‌نقطه می‌ذارم خودتون بفهمید!

چی شد لایسنس رو خوندی یا نرم افزار و فیلم غیر قانونی داشتی؟
من نمی‌خوام تغییرت بدم و تغییرت اصلا برام اهمیتی نداره فقط لطفا پست الکی نده
نه دوست من. منظورم ذهن شما است که با اینهمه صحبتی که تو این تاپیک شده باز هم نمی‌خواید اشتباهتونو قبول کنید. (اخلاقت مثل خودمه!)
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
نه دوست من. منظورم ذهن شما است که با اینهمه صحبتی که تو این تاپیک شده باز هم نمی‌خواید اشتباهتونو قبول کنید. (اخلاقت مثل خودمه!)

منظورت رو فهمیدم نیازی به توضیح نیست
حرف من پرسشی بود
شما هیچگونه فایل غیر قانونی رو سیستم نداری؟
لایسنس رو خوندی یا هنوز میگی "فکر نمی‌کنم"

اینی که صحبت زیادی شده دلیلی بر پذیرش از جانب کسی نمیشه من هیچگونه تعصبی ندارم اگه حتی ذره‌ای حرف منطقی زده شده بود من می‌پذیرفتم
تنها مشکل کار من اینه که فایلی رو می خوام تحویل بدم که خودم انجامش ندادم (ولی فایل آزاده و اجازه این کار رو میده و با قوانین انجمن هم هیچ مقایرتی نداره) که ابتدا هم گفتم این مسئله به کسی مربوط نمیشه و اجازه دخالت به کسی نمیدم
مشکل من این پستهای مسخره و بی‌ربط و خارج از چارچوب تاپیک و قوانین فارومه
این مشکل یکبار برای همیشه باید حل بشه

حالا شما جواب بده
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 11:13 ب‌ظ توسط william wallace »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
prp-e‌  دوباره پستت رو بخون ببین خودت متوجه میشی چی گفتی؟ محکوم کردن؟ انتقاد از بی‌ادبی؟ نقل قول از جادی! فرهنگ پورنو! جواب دادن! دوباره پستت رو بخون و بزار روزای اولی که اومده بودی انجمن رو یادت بیارم که با چه الفاظی مورد خطاب قرار میگرفتی و امتیازات بالای −۱۰۰ بود و جلوی همه که داشتن ازت انتقاد می‌کردن ایستاده بودی

پستم رو خوندم. متوجه هم میشم چی خوندم! روزهای اولی که به این انجمن اومده بودم؟ خب دوست عزیز حداقل با یوزر خودت میومدی تا دوستانی که میشناسنت اینجوری توی تاپیک  :-X ....

روزهای اول رو خوب یادمه :) ولی نه من برای نمره بیشتر اون کار رو کرده بودم نه حقی از کسی ضایع کرده بودم نه آسیبی به کسی رسونده بودم ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
پستم رو خوندم. متوجه هم میشم چی خوندم! روزهای اولی که به این انجمن اومده بودم؟ خب دوست عزیز حداقل با یوزر خودت میومدی تا دوستانی که میشناسنت اینجوری توی تاپیک  :-X ....

روزهای اول رو خوب یادمه :) ولی نه من برای نمره بیشتر اون کار رو کرده بودم نه حقی از کسی ضایع کرده بودم نه آسیبی به کسی رسونده بودم ;)

اینجوری چی؟ اینها تنها ادبشون رو نشون دادن اتفاق خاص دیگه‌ای نیفتاده. اگه بی‌ادبی و بی‌احترامی آسیبی به کسی برسونه اونوقت شما :-X... گذشته رو یادت نره
من حق کی رو ضایع کردم؟ به کی آسیب رسوندم؟ اینی که برای نمره بیشتر کار خاصی انجام میدم به خودم مربوطه کمی حیا کن بهتره سرت تو کار خوردت باشه و این مسئله به تو مربوط نمیشه
تو که از آزادی نه چیزی می‌دونی و نه احترامی براش قائل هستی حرفهایی که در مورد بستن کد ریمیکسی که داری و استفاده از BSD  و ... که یادت نرفته؟ چقدر بابت حرفات در مورد عدم رعایت آزادی در ریمیکست اینجا ...؟

من دیگه به آی دی قبلیم دسترسی ندارم ولی خیلی پیش از اینکه تو و آرمان اسماعیلی و نیکسویین و سلمان توی این تاپیک باشن من بودم این فاروم با مدیران جدید به این فلاکت افتاد
2902 تا پست زدی ولی ...

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
یکی از عواقبت منفی برداشتن امتیازها اینه که هرکس هرچیزی به ذهنش رسید می‌گه و این‌طور میشه که کم کم گند زده میشه به جو یه همچین انجمنی!
واقعا برای خودم متاسفم...
ضمنا این آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود :)

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
یکی از عواقبت منفی برداشتن امتیازها اینه که هرکس هرچیزی به ذهنش رسید می‌گه و این‌طور میشه که کم کم گند زده میشه به جو یه همچین انجمنی!
واقعا برای خودم متاسفم...
ضمنا این آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود :)

منم برات متاسفم ولی تبریک میگم تصمیم درستی گرفتی باید زودتر اینکار رو می‌کردی (مثل کسایی که این تاپیک رو به انحراف کشیدن و اثری ازشون نیست)
ولی قیافه حق به جانب به خودت نگیر چون اون تو بودی که هرچی از دهنت در اومد گفتی و باید بابتش خجالت بکشی

امثال تو بهترین کاربرای این انجمن رو فراری دادن.
در کمتر از ۲ سال بیش از ۱۸۰۰ پست داشتی این چه معنی میده؟
کاربرهایی که فراری دادین : یه انقلابی، MustafaJF، ساسان، Zartosht و ... (البته خود من چند ماه پیش) همشون قدیمی‌تر از همه کسایی بودن که در این تاپیک آف-پست گذاشتن و بسیار باسوادتر و همشون هم با اینکه سابقشون هم بسیار بیشتر بوده تعداد پستهاشون خیلی کمتر از توست. چرا؟ چون همش داری پست الکی میزاری

http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=720
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=941
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=2423
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=9137

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
منظورت رو فهمیدم نیازی به توضیح نیست
حرف من پرسشی بود
بله فهمیدم که فهمیدین. ضرب‌المثل منو مصادره به مطلوب کردید منم درستش کردم!
=============

آقا شما صحیح می‌فرمایید. بنده از طرف خودم معذرت می‌خوام. اعتراف می‌کنم یه نفر پیدا شده که از من یکی بیشتر حال بحث کردن داره!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
درس گرافیک ما در مورد مکان‌یابی - انتقال - تغییر اندازه و کلا یکسری مباحث تئوری در مورد رفتار و چگونگی رفتار با تصاویر بیتمپ
حالا استاد گفته اگر کسی با یک نرم افزار گرافیکی کار می کنه می تونه با اوردن نمونه کارش یک نمره اضافه بگیره و من هم تصمیم گرفتم که یک پروژه از بلندر براش ببرم (من نه نرم افزار گرافیکی کار کردم و نه دوست دارم کار کنم)
اینو من گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شاید هین  نمره باعث بشه اون درس رو نیفتی. اصلا بحث سر افتادن نیست تو داری به استادت دروغ میگی.
این یه نمره برات یه سودی داره که می خوای بگیریش ؛ مثلا فرار از پاس نکردن درس یا نمره top کلاس شدن یا بالا بردن نمره کارنامه و یا هر چیز دیگه. اگه هم فرقی برات ایجاد نمیکنه که چرا اینکار رو میکنی؟

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
دوستان بس کنید دروغگویی و فرافکنی رو

یعنی شما توی دبستان، راهنمایی، دبیرستان، دانشگاه و ... تقلب نکردید که الان ادعای خدایی می کنید؟
آیا شما انسانهای درست و راستگویی هستید؟
آیا فیلم و موزیک غیر قانونی ندارید؟
نرم افزار کرک شده مخصوصا ویندوز روی سیستم و یا ویرچوال باکس ندارید؟

یعنی شما برای غیبتتون دروغ نگفتین؟
برای کم نمره گرفتن دروغ نگفتید؟
اگه ملت ما واقعا اینجوری بود که وضع ما این نبود!

اگه کسی پیدا شد که اینطوری بود می تونه به من خرده بگیره البته نه در این تاپیک بلکه در پ.خ چون این مسئله ربطی به موضوع تاپیک نداره. در این تاپیک دروغگویی و وقاحت به حد اعلاش رسید.
If you know say, if not shut-up

از مدیران فاروم که تا بدینجا هیچکدوم از وظایفشون از قبیل پاک کردن پستهای بی‌ربط رو انجام ندادن و مثل اینکه مثل بقیه کاربرها وظایفشون رو نمی‌دونن می خوام که این تاپیک رو به دلیل وجود پستهای بی‌ربط بسیار، غیر سازنده بودن و جلوگیری از نمایش ادب و فرهنگ بالای بسیاری از کاربرها قفل کنن
و کمی بیشتر در دادن القاب و عناوینی مثل "عضوکاربران ایرانی اوبونتو" دقت کنن و اگه توانایی مدیریت ندارن بکشن کنار
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 12:35 ب‌ظ توسط william wallace »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
@ویلیام والاس
عزیزم، اشتباهت رو بپذیر، خاضع باش و از دیگران عذرخواهی کن. ساده است.
سوال مشخص و خوب، جواب مشخص و خوب: اگر توضیحات اضافه نداده بودی که فایلهای بلندر رو برای چی می خوای، این پست احتمال داشت خیلی خوب به نتیجه رسیده، البته اون هم در صورتی که من نیام بگم تاپیک قفل بشه، چون اصل موضوع به اینجا ربط نداره و خودت باید میرفتی سرچ میکردی!
اگر در مورد اخلاقیات و حق مولف و دزدی وووو میخوای بحث کنی یک تاپیک جدید باز کن، اصولی بحث می کنیم.

@ناظر
اگر همون اول، تاپیک رو قفل کرده بودید، همگی خوب و خوش و راحت بودیم! هنوز هم دیر نشده!
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 12:54 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این تاپیک چرا ادامه پیدا کرده؟ اصلاً چرا شروع شده؟
این تاپیک رو قفل می‌کنم و در پایان همه رو به خوندن این پست جادی دعوت می‌کنم که می‌گه: اخلاقیات بیچاره رو انگول نکنیم دوستان
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن