اول از همه اون نقل قولی که از من گرفتید من به خاطر عصبانیتم نوشتم بعد که ارسال زدم به خودم اومدم , شرمنده داداش منظوری نداشتم
من نگفتم حرفه ای ام من فقط گفتم که چند ساله دارم با توزیع های مختلف آشنا میشم منظورمم از چند سال ۴سال بود, ۵۰۰ سال هم نبود شما فکر کردید من ادعا کردم, منظوری نداشتم فقط میخواستم بگم که نگین آرچ که خوبه , فلانی بهتره , فلانی خوشگلتره ... نمیخواستم راه حل بدید. فقط یه ریویو میخواستم از نظر خودتون
شما میگید راهکار چیست؟راهکار اینه که اگر من فلان جا هستم ببینم جهان داره به یه سمت دیگه میره نیام مدیریت جهانی کنم :| خوب معلومه چرا! چون باید اول به کار خودم برسم بعد بیام نظر بدم
در مورد اینکه بگیم فلان سریع تره و ... خوب این انجمن انجمن سیستم عامل اوبونتو هست ولی چون تقریبا تمام جامعه کاربری دنیای آزاد رو تشکیل میده بدیهیست که به این سوالات هم پاسخ داده میشه . مثلا میگیم مک سریع چون مثلا کرنلش انشعابی از بی اس دیه (مثلا) یا ... تا در چه حد باید همدیگه رو هی مجبور کنیم؟؟طرف اومده یه پست بد داده خوب به جای اینکه بگیم قفل بشه بگیم اشتبات کجاست که دیگه اونو مرتکب نشه؟آقا آره من ۳۰۲تا ارسال دارم اما از این همه ارسال شاید زیر ۱۰تاش تایپیک بوده اگر شما توی این تایپیک میبینید به جای اینکه بگین قفل شه الان به من بگید مشکلش چیه؟
میگید سرچ ها موجوده اما چیزی که من میخوام نیست. خودتون نگاه کنید ... من نظر افراد رو میخوام
در ضمن شما میگید که افراد نظر شخصیشون رو اینجا بدن خوب منم همینو میخوام! همیشه هم باید جبهه ی مخالفین رو داشت هم مخالفین تا به نتیجه ی درست برسی (در همه ی موارد)
خوب تایپیک هایی هم که نام بردید از جمله کمک در نصب آرچ , شما حتما با آرچ کار کردید , منم آرچ داشتم شاید برای من و شما سودی نداشته باشه اما برای خیلی ها سود داشته خیلی ها با این سیستم عامل آشنا شدند یا اون تایپیک هم که نوشته بود مک بهتره یا لینوکس , من از اون استفاده کردم خیلی چیزها در مورد مک گفته بود و جبهه های کاربری
اگر از من بی احترامی دیدین منو ببخشید من اصلا منظوری نداشتم و نخواهم داشت
راستی تایپیک منحرف شد بیاید دیگه ادامش ندیم اگر مشکلی هنوز هست با پیام خصوصی حلش کنیم بنده در خدمتم
-------------------------------------
۱. وجود yum (من هرکاری میکنم نمیتونم دلیل برتری apt رو بفهمم، ولی همهجا میگن که apt بهتر از yum هست)
خوب فایلهای Deb از اول با فرض پشتیبانی از Dependency درست شدند و امکانات زیادی رو بصورت پیشفرض به کاربر میدن. APT فقط یک رابط برای اون فایلها هست.
Yum برای تکمیل فایلهای RPM ساخته شده، چون خیلی از چیزها توی RPM از پیش مشخص نشده، Yum داره سعی میکنه که اون مشکلات رو بپوشونه.
خوب من طراحی Deb رو از این لحاظ بهتر میدونم. مثلا میتونیم تنها فایل Skype رو دانلود کنیم و اون خودش Dependencyهاشو از Repositoryهای Debian یا Ubuntu پیدا میکنه.
قسمت دیگهای که من رو آزار میداده سرعت Yum بوده که خیلی پایینتر از APT هستش.
پس از نظر نیازمندی ها دیباین خیلی بهتره
شما که تو کار شبکه هم هستین میدونید دلیل اینکه انقدر از توزیعات بر پایه ردهست استفاده میشه؟مخصوصا تو ایران؟من آماری که از دیباین دیدم خیلی رتبه بالاتری رو نسبت به ردهتی ها داشت پس باز برای چی ازش استفاده میشود؟
من همینجا از تمامی دوستان عذرخواهی میکنم. ببخشید که جواب دادم.
@nixoeen
۱. برای اینکه yum بخواد پیشنیازهارو خودش تشخیص بده و نصب کنه باید از دستور زیر استفاده کنیم:
# yum localinstall package-name.rpm
۲. من هم همین مشکل رو داشتم ولی میشه با نصب یه plugin برای yum کاری کرد که خودش سریعترین آینه (mirror) رو پیدا کنه و از اون دانلود کنه.
# yum install yum-fastestmirror
@سالار مقدم
۱. نمیدونم که معادل apt-get install -f چی هست.
۲. presto --> http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=47002.0
ممنون خیلی کمک کردین