دیستروواچ یک وب شخصی هست. همونطور که خیلی هامون وب داریم!. دیستروواچ هر موقع که بخواد میتونه جمع کنه و این حق هم داره . اما این فروم طبق ادعای خودش (راست یا دروغش رو نمیدونم) تحت حمایت کنونیکال هست و هر موقع که بخواد جمع نمیکنه. یا هر وبگاه دیگری که توسط شرکت حمایت میشه! پس ایرادی نداره اخبار همه جا پخش بشن.
ایراد داره! اینجا انجمنه. انتظار دارم لینک ارسالهای جدید رو که باز می کنم سوالهای خوب ببنیم که:
1. اگر تونستم جواب بدم.
2. اگر نتونستم و برام جالب بود برم جوابش رو پیدا کنم و پست کنم.
3. یا منتظر بمونم بقیه جواب بدن و چیز جدید یاد بگیرم.
خبرها رو از کجا میارید؟ برید از همونجا بخونید دیگه
مگه تلویزیون خودمون یا BBC یا VOA و ... نیستن که یک خبر رو شونصد میلیون بار نشون میدن؟
که چی؟
به کسی ربطی نداره من خبر میزارم یا نه اینجا مدیر داره و هر موقعه اونا بگن من اینکارو نمیکنم
چرا حتما باید مدیر بگه! مدیرها هم مثلا ما، چه فرقی دارند؟
من بهت میگم: هر خبری رو نذار!
لطفا تو کار خودشون باشن دخالت بیخودی تو کار دیگران نکنن
به آقای x یا y ربطی نداره
به آقای x یا y رو نمی دونم، ولی به من ربط داره. این رو بفهمید: اتفاقات و رفتار کاربرای انجمن به من ربط داره. ربط داره. خیر سرم دارم اینجا زندگی میکنم
میشه بفرمایید چرا قسمتی برای لینک های خبری در نظر گرفته شده؟
قبلا شاید نیاز بوده. با وجود نردنیوز نیاز نیست! لینکهای خبری تون رو توی نردنیوز پست کنید.
وای به روزی که بگندد نمک: خبرهای نردنیوز هم تو انجمن کپی میشه. با این یکی دیگه چکار کنیم
خب خیلی از سایتها به زبان دیگه هستند
اولا خبر این تاپیک فقط یک لینکه به سایت اصلی. برو صفحه قبل رو ببینن. اگر نمی دونید بدونید که لینکش انگلیسی هم هست.
دوما
اینجا آموزشگاه زبان نیست. به مدت یک سال لینوکس رو رها کنید و سفت بچسبید به تقویت زبان انگلیسی تون.
یا اینکه خیلی از ما نمیتونیم مرتبا به سایتهای مختلف که اخبار لینوکس رو ساپورت میکنن بریم.
خودتون رو با تکنولوژی همراه کنید. ما که نباید جور عقب موندگی شما از تکنولوژی رو بکشیم
چیزی وجود داره به نام FEED و سرویسهایی به اسم فیدخوان. اپلیکیش وبش هست. دسکتاپش هم هست. یک لیست فید درست کنید از سایتهای خبری لینوکسی و دیگه لازم نیست مرتبا به سایتهای مختلف برید
در نتیجه چه خوبه که اینجا با اخبار پر بشه.