انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایالات متحده تحریم فروش کامپیوتر به ایران را برمی‌دارد (سخت‌افزار و نرم‌افزار)  (دفعات بازدید: 4857 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
معلوم نشد این درسته یا نه؟یعنی میشه ما به این برسیم

واقعیه . صفحه اول cnet هم خبرش هست :
http://news.cnet.com/8301-1023_3-57586991-93/u.s-lifts-ban-on-computer-exports-to-people-in-iran/

تجهیزات کامپیوتری و نرمافزاری تحریمش برداشته شد.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
معلوم نشد این درسته یا نه؟یعنی میشه ما به این برسیم

واقعیه . صفحه اول cnet هم خبرش هست :
http://news.cnet.com/8301-1023_3-57586991-93/u.s-lifts-ban-on-computer-exports-to-people-in-iran/

تجهیزات کامپیوتری و نرمافزاری تحریمش برداشته شد.
منم خيلي جا هاي ديگه غير از اينجا شنيدم و به قول شما واقعي هم هست انشا الله :) ولي يه نكته اي هست مثلا شركت اپل مياد تو ايران كه قانون كپي رايت رعايت نميشه كامپيوترش رو به صورت رسمي بفروشه ؟!!!!!!!!!!
حالا شايد شركت هاي موبايل بيان ولي شركت هاي نرم افزاري نميان چون ما كپي رايت نداريم :(
البته به نظر من مهم هم نيست چون من هرچي لازم دارم ميرم و دانلود ميكنم و غير از گوگل پلي تا حالا هيچ مشكل ديگه اي نداشتم . :)
و همين الان كه گوگل پلي رو چك كردم هم باز نشد يعني فعلا هيچي :(
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1392، 11:45 ق‌ظ توسط Alireza Fe »
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
بروبچ لینوکس را باش
اوباما همه را موظف کرد که نفت نخرن و بعد یکی یکی معاف کرد
بعد هم چقدر وعده و وعید داده و عمل کرده که دومیش باشه؟ (افغانستانی‌ها بهتر میدونن)

این هم شده ماجرای من و فروم اوبونتو!!!
:) :)

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
کلا تو این که آمریکا برا جون ما هیچ ارزشی قائل نیس شک نداشته باشین.
مگه دولت ایران برای شما ارزشی قائله؟ :) قسمت بزرگی از تحریم‌ها برای فشار به دولت ایران از طرف مردم هستش، ولی خوب مردم خیلی اهمیت خاصی برای دولت ندارند، در نتیجه دولت تلاشی هم برای رفع تحریم‌ها نمی‌کنه و ترجیح میده شما رو با مسائل دیگه‌ای سرگرم کنه (که آواتار شما نشون میده خیلی هم ناموفق نبوده).

این که می فرمایید تحریم ها برای فشار به دولت از طرف مردمه در واقع تایید حرف من و ناقض حرف دوم شماست. شما این رو قبول کردین که آمریکا به مردم داره فشار وارد می کنه و انگیزه ش رو هم گفتین: فشار مردم به حکومت. حالا این فشار باید منجر به چه چیزی بشه به نظرتون؟ باعث میشه حکومت شروط غیر منصفانه اون ها رو برای رفع تحریم ها بپذیره و این نادیده گرفتن منافع ملیه. به این هم که غرب منافع ملی ما براش ارزشی نداره اقرار کردین قبلا...

در واقع تلاش برای رفع تحریم ضد منافع ماست. دولت باید یه جوری اون ها رو دور بزنه یا خودشو در مقابلش واکسینه کنه که خب در بعضی موارد گند زده.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
کلا تو این که آمریکا برا جون ما هیچ ارزشی قائل نیس شک نداشته باشین.
جدی میگی؟! هر دولت و کشوری باید در قبال جون و... مردم خودش مسئول باشه، چرا باید یه دولت اونسر دنیا تو فاصله چند هزار کیلومتری برای من و شما سینه چاک کنه؟؟؟!!!

فعلا که اون دولت از ینگه دنیا برای همه دنیا سینه چاک می کنه!!! نه فقط من و شما.

پانوشت: صبح به خیر!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
آقا نه اونا ارزش قائل اند و نه اینا ... اما یه چیزی رو بدونید ارزش مردم دست خودشونه ...

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
در واقع تلاش برای رفع تحریم ضد منافع ماست. دولت باید یه جوری اون ها رو دور بزنه یا خودشو در مقابلش واکسینه کنه که خب در بعضی موارد گند زده.
خوب کدوم منابع ملی ماست؟ انرژی هسته‌ای یا مردم ایران؟ دولت ایران انرژی هسته رو بر مردم ایران ترجیح میده و هرچی سر مردم میاد براش مهم نیست و می‌خواد انرژی هسته‌ای داشته باشه.

من انرژی هسته‌ای رو جزئی از منابع ملی نمی‌دونم. انرژی هسته‌ای یک انرژی ناپاک هستش که من در تمام شرایط و در تمام کشورها باهاش مخالفم و کشورهای مختلف دارند یواش‌یواش استفاده از اون رو قطع می‌کنند. کشور بدون آفتابی مثل آلمان نیروگاه‌های هسته‌ایش رو می‌بنده و به سمت انرژی خورشیدی میره، ولی توی ایران دولت ترجیح میده که هر فشاری به مردم وارد بشه، ولی به یک انرژی کثیف که کشورهای مختلف در حال ترک اون هستند دست پیدا بکنه.

تلاش برای رفع تحریم یعنی تلاش برای منافع مردم و این یعنی منافع ملی! منافع ملی انرژی ناپاک دسته‌چندم هسته نیست، مردم ایران هستند. خود شما هستید!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
خوب کدوم منابع ملی ماست؟ انرژی هسته‌ای یا مردم ایران؟ دولت ایران انرژی هسته رو بر مردم ایران ترجیح میده و هرچی سر مردم میاد براش مهم نیست و می‌خواد انرژی هسته‌ای داشته باشه.

من انرژی هسته‌ای رو جزئی از منابع ملی نمی‌دونم. انرژی هسته‌ای یک انرژی ناپاک هستش که من در تمام شرایط و در تمام کشورها باهاش مخالفم و کشورهای مختلف دارند یواش‌یواش استفاده از اون رو قطع می‌کنند. کشور بدون آفتابی مثل آلمان نیروگاه‌های هسته‌ایش رو می‌بنده و به سمت انرژی خورشیدی میره، ولی توی ایران دولت ترجیح میده که هر فشاری به مردم وارد بشه، ولی به یک انرژی کثیف که کشورهای مختلف در حال ترک اون هستند دست پیدا بکنه.

تلاش برای رفع تحریم یعنی تلاش برای منافع مردم و این یعنی منافع ملی! منافع ملی انرژی ناپاک دسته‌چندم هسته نیست، مردم ایران هستند. خود شما هستید!
نمی‌خوام از حکومت دفاع کنم چون کم تحت فشار نیستیم. اما اگر قبول دارید که حکومت تنها به دنبال انرژی هسته‌ای است که پس کار خلافی نمی‌کنه. پس چرا نباید این نوع از انرژی رو داشته باشه؟ چرا نباید در مسیر رسیدن بهش فعالیت کنه؟ چون بقیه دوست ندارن؟ انرژی خورشیدی خوبه اما انرژی هسته‌ای هم بد نیست. دست کشیدن از چیزی که حق ما است، نفع ملی نیست. یک پا اگه پس گذاشتیم اونوقت باید به بقیه‌ی خواسته‌های دیگران هم گردن در نهیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پلی استور که هنوز باز نشده:(
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
انرژی خورشیدی خوبه اما انرژی هسته‌ای هم بد نیست.
مشکل همینه، انرژی هسته‌ای بده! مردم کشورهای دیگه هم از اون استقبال نمی‌کنند. از گروه‌های سیاسی مثل Green گرفته تا افراد حقیقی. نمونه‌ اون هم توی اینترنت زیاد می‌بینید: لینک
کشورهایی هم که به دلیل شرایط محیطی خیلی نمی‌تونند از انرژی خورشیدی یا بادی استفاده کنند، با این وجود دارند انرژی اتمی رو کنار میذارند و سراغ انرژی‌های پاک میان.

حالا کشور ما با این همه آفتاب و باد، پاشو توی یک کفش کرده از این انرژی کثیف استفاده کنه. این نشون میده که ما تنها دنبال انرژی نیستیم، بلکه دنبال چیزی همراه اون هستیم (بمب اتمی) که به نفع کشورهای دیگه نیست! حتی خود من هم حاضر نیستم کشور من بمب هسته‌ای داشته باشه! اگر فکر می‌کنید که کشور ما بمب هسته‌ای نمی‌خواد، نگاه کنید چرا سراغ یک انرژی پاک مثل انرژی خورشیدی نمی‌ره، که هم باعث میشه تحریم‌ها برداشته بشه، هم وضعیت مردم خوب میشه، ...

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
انرژی خورشیدی خوبه اما انرژی هسته‌ای هم بد نیست.
مشکل همینه، انرژی هسته‌ای بده! مردم کشورهای دیگه هم از اون استقبال نمی‌کنند. از گروه‌های سیاسی مثل Green گرفته تا افراد حقیقی. نمونه‌ اون هم توی اینترنت زیاد می‌بینید: لینک
کشورهایی هم که به دلیل شرایط محیطی خیلی نمی‌تونند از انرژی خورشیدی یا بادی استفاده کنند، با این وجود دارند انرژی اتمی رو کنار میذارند و سراغ انرژی‌های پاک میان.

حالا کشور ما با این همه آفتاب و باد، پاشو توی یک کفش کرده از این انرژی کثیف استفاده کنه. این نشون میده که ما تنها دنبال انرژی نیستیم، بلکه دنبال چیزی همراه اون هستیم (بمب اتمی) که به نفع کشورهای دیگه نیست! حتی خود من هم حاضر نیستم کشور من بمب هسته‌ای داشته باشه! اگر فکر می‌کنید که کشور ما بمب هسته‌ای نمی‌خواد، نگاه کنید چرا سراغ یک انرژی پاک مثل انرژی خورشیدی نمی‌ره، که هم باعث میشه تحریم‌ها برداشته بشه، هم وضعیت مردم خوب میشه، ...
فرمایش شما متین. ولی به نظر من در حال حاضر مسأله‌ی اتمی ایران به یک جدل سیاسی تبدیل شده که هیچ کس نمی‌خواد پا پس بکشه. امریکا که فعلا کم سود نمی‌بره از این قضایا. میلیاردها دلار سلاحی که به کشورهای احمق عربی به بهونه‌ی «تهدید» بودن ایران می‌فروشه یا استفاده‌ی اوباما از این موضوع در انتخابات رو در نظر بگیرید.
به لحاظ فنی هم البته نیروگاه اتمی نسبت به نیروگاه گازی یا نفت‌سوز یا زغال سنگ خیلی بهینه‌تره. به عنوان مثال نیروگاهی اتمی با توان تولیدی 1 گیگاوات در هفته نیاز به چهار و نیم تن سوخت داره. این رو مقایسه کنید با پنجاه هزار تن زغال سنگ مورد نیاز در نیروگاه سوزاننده‌ی زغال‌سنگ با توان یکسان. ضمن اینکه تکنولوژی روش‌های دیگه رو در اختیار نداریم.
ببینید اصلا شاید یک کشور دلش بخواد از انرژی کثیفی مثل انرژی هسته‌ای استفاده بکنه. خب به دیگران چه؟ هر وقت ضرری به دیگران رسوند اونوقت مدعی بشن. آخه اگر این انرژی واقعا اینقدر بده که پس چرا اینقدر همه جا استفاده شده؟
نکته‌ی دیگه اینکه امریکا در حال حاضر چند هزار کلاهک اتمی داره و فکر می‌کنم در طول تاریخ تنها کشوریه که ضد یک کشور دیگه از این نوع سلاح استفاده کرده باشه. به این دلایل بنده چنین کشوری رو دارای صلاحیت پیگیری مسأله‌ی «تهدید» بودن فعالیت‌های اتمی ایران یا هر کشور دیگه‌ای نمی‌دونم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
انرژی خورشیدی خوبه ولی فکر نکنم هنوز به حدی رسیده باشه که توان پاسخ گویی مصرف یک کشور یا یه فعالیت سنگین که به مقدار زیادی برق نیاز داره رو جواب بده .

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
انرژی خورشیدی خوبه ولی فکر نکنم هنوز به حدی رسیده باشه که توان پاسخ گویی مصرف یک کشور یا یه فعالیت سنگین که به مقدار زیادی برق نیاز داره رو جواب بده .
دوست خوبم هدف نهایی ایران (به قول گفته های دست اندر کاران) تامین 2.7 الی 3 درصد از برق کشور به وسیله ی انرژی هسته ای ، حالا به نظرت نمیشه همین برقو از 7 روش مدرن انرژی پاک تامین کرد ... (هرچند که من موافقم به انرژی هسته ای دست پیدا کنیم ) (این آمار واقعیه ...اینو جدی میگم)

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
من نمیدونم شما به چه علت همچین به همچین انرژی مفید و قدرتمندی برچسب کثیف رو میزنید. از همه لحاظ از بقیه سوخت ها و انرژی ها بهتر عمل میکنه. این مثل این میمونه که شما به چاقو بگید وسیله کثیف! چون میشه باهاش آدم کشت. نه داداش! ما با چاقو میوه پوست میکنیم  ;D با انرژی هسته ای هم خیلی کارها میشه کرد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگر قبول دارید که حکومت تنها به دنبال انرژی هسته‌ای است که پس کار خلافی نمی‌کنه. پس چرا نباید این نوع از انرژی رو داشته باشه؟ چرا نباید در مسیر رسیدن بهش فعالیت کنه؟ چون بقیه دوست ندارن؟
نه، چون این نوع انرژی کثیف‌ترین انرژی موجود در جهانه که همه باید استفاده از اون رو فوراً پایان بدن

====
در ضمن این تاپیک به علّت انحراف از بحث اصلی قفل می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن