بحث ساده هست !
فیلترینگ موجب نقض
آزادی بیان
آزادی اطلاعات
آزادی عقاید
میشود !
ممکنه من چیزی بنویسم و یا محتوای منتشر کنم که فیلتر بشه و سانسور بشه و سرکوب بشه
ممکنه این سانسور و بایکوت کردن موجب بشه کسی اطلاعاتی رو از دست بده و حتی مسیر زندگیش عوض بشه چیزی رو ندونه و نا آگاه بمونه
مسلما وقتی من اخبار آزاد در اختیار نداشته باشم عقایدم هم درست نخواهد بود و وابسطه به اطلاعات محدود و یا جهت یافته من خواهد بود نه عقیده و تفکر من
دوستانی که فکر میکنند که مثلا با رفع فیلتر شدن جوامع به سوی بدبختی و فساد و ... پیش خواهد رفت باید بهشون بگم که
اگر خدا میخواست انسان رو همون چشم و گوش بسته می کرد یا خودش فیلتر میزاشت روی اینترنت دیگه
اصلا تا آزادی نباشه هیچ چیز دیگه درست نیست و ارزش نداره
مردم رو هم نمیشه به زور برد بهشت
مشکل ما هم رفتار های طبیعی و انسانی که همه هم انجامش میدن نیست !
متاسفانه ما تو درک آزادی مشکل داریم ! تا آزادی رو درست نفهمیم مشکل همین هست که هست ! آقا فقط یک جمله هست
هر کسی آزاد هست تا جایی که مانع آزادی بقیه و یا آسیب به بقیه نشه
در ضمن با باز شدن کامل اینترنت هیچ اتفاق خاصی نمی افته چون همین الان هم همه میتونن به اینترنت آزاد به راحتی دسترسی داشته باشن
البته اگه یک سری سایت خاص مثل 10-20 تا سایت معروف پو... رو مسدود میکردن و یا برای افراد بالای 21 و ... باز میبود هیچ کس فکر نکنم مشکلی میداشت جوامع پاکمون هم خراب نمیشد !
بحث هم در این موارد ممکنه برای این جا موجب دردسر بشه ولی در کل
- اکثریت مردم ایران درک درستی از آزادی ندارند
- در ایران اکثریت فکر میکنند که باید نظر اکثریت اعمال بشه و اقلیت احترام بزاره!
این دو مورد آخر نتیجه تجربیات و زندگی شخص نگارنده در این محیط هست و نظر و تجربه شخصی هست !
شما برید با مردم صحبت کنید ! میگن دختری که روسری نداره به من آسیب میزنه
عرف باید رعایت بشه ! و ... این حرف مردم ایران هست !
دولت با آموزش های بد و اشتباهی که داده ذهنیت اکثریت جامعه رو بدین شکل تغیر داده
درسته که مشکل اصلی با دولت هست ولی با این کار هایی که انجام دادن مردم هم هم عقیده با دولت هستن
حالا شما میای دولت رو اصلاح کنی مردم نمیزاره
میای ملت رو اصلاح کنی دولت نمیزاره
و حالا هر کی سر کناف رو پیدا کرد به ما هم بگه !