انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشاوره از دوستان برای کنکور ارشد  (دفعات بازدید: 5634 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
مشاوره از دوستان برای کنکور ارشد
« : 24 خرداد 1392، 09:00 ب‌ظ »
سلام دوستان
خب بذارید ببینم چی باید بگم!!!!

خب شروع می کنیم!!!...من ترم ۴ رشته ای هستم که هیچ رابطه ای با کامپیوتر نداره!!!...البته همه رشته ها می تونن از کامپیوتر به عنوان یه ابزار استفاده کنن...منظورم اینه به شکل مستقیم رابطه ای با کامپیوتر نداره...

من قصد دارم برای ارشد خودمو به رشته های مرتبط با کامپیوتر برسونم!!
ولی راستش رو بخوایید بین ۲ راهی موندم...من از ۱۴ - ۱۵ سالگی در وین به صورت تفریحی برنامه نویسی می کردم و به شدت به این کار علاقه دارم!!!
اما از اونجا که رشته ای که من درش در حال تحصیل هستم از بین درس های ریاضی فقط ریاضی عمومی رو داره بنابراین میشه گفت تا حدودی با این شرایطی که من دارم برام خیلی سخت میشه که بخوام بشینم اون همه ریاضی واسه مهندسی نرم افزار بخونم...میمونه it که از بین گرایش های ارشد فقط شبکه و امنیت شبکه خوبه که من تا الان که در خدمت شما هستم در خصوص شبکه تقریبا اطلاعاتم صفره و یه جورایی برام مبهم هست اما خب ریاضی نداره و خیلی راحت تر میشه کارم!!!

حالا من موندم...

از طرفی هم ظاهرا کار و بار در آی تی فراوون تره!!!...
ولی من دلم میخواد به صورت پیشرفته با سیستم عامل - کامپایلر - طراحی زبان و ... آشنا بشم که از طریق نرم امکان پذیره...ولی خب علاقه من صرفا در حد سر در اوردن از اینهاست و قصد ندارم از نو بشینم یه سیستم عامل برا رقابت با لینوکس یا ویندوز بنویسم...

به نظرتون من چیکار کنم؟برای آی تی بخونم و بعد مطالعاتم رو در زمینه های یاد شده گسترش بدم؟

الان گیجم...نمی دونم دیگه چی بگم!!!...

دوستان منتظر نظرات ارزشمند همتون هستم ...به خصوص کسانی که این راه رو رفتن....

ممنون

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشاوره از دوستان برای کنکور ارشد
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1392، 09:04 ب‌ظ »
خب عزیزم، رشته‌ی خودت رو هم می‌گفتی :)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 خرداد 1392، 09:07 ب‌ظ »
کشاورزی..فکر کنم آلن باغومیان هم کشاورزی میخوند درسته؟!
البته گرایش من مربوط به رشته علوم تجربی میشه...شما فرض کنید زراعت...

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #3 : 24 خرداد 1392، 11:02 ب‌ظ »
البته به نظر من بهتره آدم در طول تحصیل فقط یک مسیر رو دنبال بکنه. بخصوص تو این زمونه که باید برای موفقیت به معنای کامل کلمه تو کارت متخصص باشی.
حالا فکر کن رفتی و ارشد رو کامپیوتر یا آی‌تی خوندی، تو رقابت با کسانی که هر ۷ سال تو کار آی‌تی یا کامپیوتر بودن ممکنه با مشکل مواجه بشی ضمن اینه احتمالا کارفرماها هم خیلی بهت اعتماد نخواهند کرد مگه اینکه واقعا برای خودت غولی بشی.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #4 : 24 خرداد 1392، 11:55 ب‌ظ »
احتمالا درس خوندن توی رشته کامپیوتر از بیرون جذاب تره. چون تعداد قابل توجهی از دانشجوهای کامپیوتر بعد از مدتی از رشته‌شون زده میشن و رشته‌های دیگر رو برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند. البته این عده معمولا از سه قشر تشکیل میشن:
۱- اونهایی که واقعا راهشون رو اشتباهی اومدن (بی‌استعداد هستن یا طور دیگه‌ای در مورد این رشته فکر می‌کردن)
۲- اونهایی که فراتر از زمان خودشون هستند و در حین تحصیل مدام باید بی‌سوادی دیگران یا کمبود امکانات و ... رو تحمل کنند.
۳- اونهایی که براشون سخته همیشه up to date باشن (چون توی این رشته مطالعه هیچ وقت تمومی نداره)
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 خرداد 1392، 09:06 ق‌ظ »
سلام دوستان

نقل‌قول
البته به نظر من بهتره آدم در طول تحصیل فقط یک مسیر رو دنبال بکنه. بخصوص تو این زمونه که باید برای موفقیت به معنای کامل کلمه تو کارت متخصص باشی.
حالا فکر کن رفتی و ارشد رو کامپیوتر یا آی‌تی خوندی، تو رقابت با کسانی که هر ۷ سال تو کار آی‌تی یا کامپیوتر بودن ممکنه با مشکل مواجه بشی ضمن اینه احتمالا کارفرماها هم خیلی بهت اعتماد نخواهند کرد مگه اینکه واقعا برای خودت غولی بشی.

علی آقا حتی اگه علاقه ای وجود نداشته باشه؟
نگاه کنید من آدم تنبلی نیستم که مثلا بگم به خاطر اینکه تو این رشته به نمرات خوبی نرسیدم حالا برم کامپیوتر یا آی تی چون از دور یه شمای جالب دارن پس از داخل هم همین طوری هست و من می تونم اونجا موفق تر باشم نه خیر!
باید بگم که من با معدل کل 17.79 رتبه دوم کلاس هستم و احتمالا می مونم! و طبق گفته مدیر گروه رتبه اول و دوم هر کلاس می تونن به دو گرایش رشته ما برای ارشد بدون کنکور برن(من گیاهپزشکی می خونم ...نمی خواستم به دلایلی گرایش اصلیم رو بگم ولی خب گفتم!!!!!)راستی اگه یه پرینت از کارنامه خواستین بگین بذارم!!!!!!!
یعنی من الان به خودی خود می تونم با 95 درصد اطمینان بگم که 2 سال دیگه به راحتی تو دانشگاه خودمون دارم ارشد حشره شناسی می خونم!!!
اما باور کنید من برای کار در آزمایشگاه و کار با حشره و قارچ و نماتد و ویروس و باکتری ساخته نشدم!!!

نقل‌قول
احتمالا درس خوندن توی رشته کامپیوتر از بیرون جذاب تره. چون تعداد قابل توجهی از دانشجوهای کامپیوتر بعد از مدتی از رشته‌شون زده میشن و رشته‌های دیگر رو برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند. البته این عده معمولا از سه قشر تشکیل میشن:
۱- اونهایی که واقعا راهشون رو اشتباهی اومدن (بی‌استعداد هستن یا طور دیگه‌ای در مورد این رشته فکر می‌کردن)
۲- اونهایی که فراتر از زمان خودشون هستند و در حین تحصیل مدام باید بی‌سوادی دیگران یا کمبود امکانات و ... رو تحمل کنند.
۳- اونهایی که براشون سخته همیشه up to date باشن (چون توی این رشته مطالعه هیچ وقت تمومی نداره)

دوست من این چیزایی که شما گفتی در همه ی رشته ها هست!!!
باید بگم من دروسی مثل سیستم عامل رو که شاید یکی از سخت ترین دروس دوره کاردانی و کارشناسی کامپیوتر باشه با علاقه از روی کتاب تننباوم مطالعه کردم و تا حدودی درکش کردم!!
اما همین درس رو یکی از دوستان که کامپیوتر می خونه فکر کنم 2 بار افتاد!!!
من الان 6 ماهه که دارم تحقیق می کنم در مورد این رشته ها....و از زیر و بمشوم آگاهی دارم...

ولی باید اعتراف کنم حرف های شما و علی آقا منو کمی در شک فرو برد...کلا آدم به شدت شکاک و وسواسی هستم!!! و به طور کلی به زمین و زمان و خودم و همه شک دارم!!!!!!

+++++++++++++

خب اینم بذارین بگم...نگاه کنید فقط دانشگاه ما از طریق کنکور 16 دانشجوی بیماری شناسی می گیره...حشره شناسی هم فکر کنم همین تعداد باشه ولی مطمئن نیستم...حالا به من بگید که من که هیچ علاقه ای ندارم چقدر شانس دارم بین این همه دانشجو موفق بشم!!! البته با اوضاعی که من دارم مطمئن هستم همیشه جزو بهترین ها هستم حتی بدون علاقه ولی این کار فایده ای نداره و تباه کردن عمره!!!! نظر شما چیه؟

راستی علی آقا تا جایی که می دونم شما شاغل هستی خواست بدونم با علاقه به این رشته اومدی و حالا از کارت راضی هستی؟
اگه فضولی نیست چقدر حقوق می گیرید؟

حرف برای گفتن زیاده....

دوستان دیگه خواهشا شرکت کنید....

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #6 : 25 خرداد 1392، 09:51 ق‌ظ »
نقل‌قول

دوست من این چیزایی که شما گفتی در همه ی رشته ها هست!!!
باید بگم من دروسی مثل سیستم عامل رو که شاید یکی از سخت ترین دروس دوره کاردانی و کارشناسی کامپیوتر باشه با علاقه از روی کتاب تننباوم مطالعه کردم و تا حدودی درکش کردم!!
اما همین درس رو یکی از دوستان که کامپیوتر می خونه فکر کنم 2 بار افتاد!!!
من الان 6 ماهه که دارم تحقیق می کنم در مورد این رشته ها....و از زیر و بمشوم آگاهی دارم...

ولی باید اعتراف کنم حرف های شما و علی آقا منو کمی در شک فرو برد...کلا آدم به شدت شکاک و وسواسی هستم!!! و به طور کلی به زمین و زمان و خودم و همه شک دارم!!!!!!
ولی به نظرم موارد اول و سوم به بیشترین شکل ممکن خودشون رو در رشته کامیپوتر نشون میدن. افراد بسیاری هستند که فکر می‌کنن رشته کامپیوتر فقط همینه که بشینن و با کامپیوتر کار کنن و یا حتی بازی کنند. البته میدونم که شما جزو اون دسته نیستید، اما واقعا چنین افرادی به وفور وجود دارند.
در مورد up to date بودن هم فکر نکنم هیچ رشته‌ای به اندازه کامپیوتر درگیر این قضیه باشه. در اکثر رشته‌ها مباحث درسی برای سالیان سال بدون تغییر باقی می‌مونن و مثلا استادد اون رشته با علم ده سال پیشش می‌تونه الان هم درس بده. اما برای تعداد قابل توجهی (و نه همه) دروس رشته کامپیوتر نداشتن اطلاعات روز عملا برای یک استاد ممکن نیست. البته این رو هم بگم که عده‌ای از اساتید هستند که بهیچ عنوان حاضر نیستند خودشون رو up to date کنند و البته نسلشون در حال انقراضه! اساتیدی داشتیم که علیرغم اینکه در فیلد تخصصی خودشون واقعا متخصص بودن اما همیشه قبل از اومدن به کلاس، آخرین مباحث روز رو از روی کتاب‌های مرجع مطالعه می‌کردن تا یه موقع سرکلاس کم نیارن.
در مورد سیستم عامل گفتید. سخت بودن یا نبودن این درس به نوع استادی که درسش میده، نوع دانشجویی که پاس می‌کنه و موارد دیگه ای مرتبط هست. اما در حالت کلی درس خیلی سختی محسوب نمیشه. همونطور که تقریبا همون مباحثی که در دوره کاردانی گفته میشه برای کنکور ارشد هم کافی هست. فقط بحث سمافورها هست که اضافه میشه و چند تا مورد خیلی کوچیک دیگه.
پیشنهاد می‌کنم دروسی مثل «نظریه زبانها و ماشین‌ها»، «طراحی الگوریتم»، «هوش مصنوعی» و یا حتی «ساختمان داده‌ها» رو بررسی کنید. یا اگه به مباحث شبکه علاقه‌مند هستید حتما «انتقال داده‌ها» رو مطالعه کنید. اینطوری بهتر میشه تصمیم گیری کرد.
البته بازم بستگی به نوع دانشگاهی که می‌خواید برید داره. مثلا برای دانشگاه آزاد لازم نیست خیلی به خودتون سختی بدید.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #7 : 25 خرداد 1392، 10:07 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
والا چی بگم  :o
آخه چرا راه رو از اول اشتباه بری که حالا بخواهی برگردی؟؟؟؟
یک نکته بگم در مورد رشته کامپیوتر یا به عبارت دیگه رشته های فنی و مهندسی اونم اینکه با رشته های علوم انسانی و تعدادی از رشته های علوم تجربی خیلی متفاوته و مخصوصا برای ورود دوستانی که از اون رشته ها میخوان وارد رشته های فنی بشن کار خیلی مشکل تره تا بر عکس قضیه.
منظورم این نیست که این رشته ها از رشته های فنی و مهندسی کمترند ! نه شاید من اگه سالها تلاش کنم نتونم برای ارشد تو رشته حقوق قبول بشم با اینکه ۹۰ درصد حفظی هستش و اگه حافظه خوبی داشته باشید بتونید به یه جاهایی برسید ولی رشته های فنی و مهندسی محاسبات حرف اول رو میزنه  :( از ریاضی بگیر تا انتگرال و مشتق و محاسبات عددی و .......  اشک آدمو در میاره  :'(
از اینا بگذریم در سهای تخصصی هر رشته ای مشکلات و سختی های خودشونو دارند. شاید برنامه نویسی لذت بخش باشه و هر کسی بتونه برنامه نویسی کنه و تو زمینه های مختلف از شبکه گرفته تا وب و سیستم عامل و ... مهارت داشته باشه ولی تو کنکور ارشد ازتون نمی خوان برنامه نویسی یک فروشگاه مجازی رو انجام بدید یا برنامه انتخاب واحد بنویسید !
اون موقع باید با الگوریتم هایی سرو کله بزنی که من کامپیوتری ترجیح می دم اصلا نرم سراغ ارشد. مخم داغ میکنه! هنگ میکنه!(الگوریتم حریصانه - مسئله کوله پشتی - الگوریتم راشال - روش های پویش درختها و گراف ها - روش تقسیم و حل - ماترس ها - فروشنده دوره گرد )
اینا فقط بخشی از یکی از درس های ارشد هستش . البته این وسط درس هایی هم هستن که نمره خوبی میشه ازشون گرفت و در واقع رتبه رو کمی بالا میبرند ولی نمیشه فقط روی اونها حساب کرد.
همه اینها رو گفتم تا بدونید کارتون خیلی مشکله ولی نشدنی نیست.
اگه واقعا تصمیمتون جدیه و در خودتون توانایی این رو میبینیید بهتره از دروس مشترک بین گرایش های کامپیوتر شروع کنید اینجوری بعد مدتی گرایش رو انتخاب کردید  برید سراغ دروس تخصصی اون رشته.
موفق باشید.  ;)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #8 : 25 خرداد 1392، 10:08 ق‌ظ »
بنظر من شما نیازی نیست که حتماً رشته‌ی اصلیتون رو عوض کنید، بلکه می‌تونید از دانش رایانه‌ای که دارید توی زمینه‌ی تخصصی خودتون استفاده کنید. مثلاً رشته‌ی Computational Biology که رشته‌ای هست که خیلی از کشورهای غربی شروع کردن به سرمایه‌گذاری روی اون.

نکته: هر کشوری یک سری سیاست‌های تشویقی برای رشته‌هایی داره که در آینده مورد نیاز اون کشور می‌شه. برای مثال جمهوری فدرال آلمان توی زمینه‌های محاسباتی فوق‌العاده سرمایه‌گذاری کرده یا کشور فرانسه توی زمینه‌های مرتبط با تکنولوژی. ایالات متحده هم فکر کنم توی همین زمینه‌ی Compuational Biology زیاد سرمایه‌گذاری کرده.

http://en.wikipedia.org/wiki/Computational_Biology

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #9 : 25 خرداد 1392، 10:50 ق‌ظ »
حیف، 8)
 اگر میتونی و دنبال درآمد بالا هستی پزشکی میخوندی. تخصص رو هم زنان زایمان یا قلب انتخاب می کردی . نون توشه. :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #10 : 25 خرداد 1392، 11:08 ق‌ظ »
حیف، 8)
 اگر میتونی و دنبال درآمد بالا هستی پزشکی میخوندی. تخصص رو هم زنان زایمان یا قلب انتخاب می کردی . نون توشه. :)

پس زیبایی چی میشه ؟‌;D (خداییش از داشتن معدن الماس بیشتر سود داره :|).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 25 خرداد 1392، 03:51 ب‌ظ »
ممنون دوستان بابت صحبت هاتون...همچنان منتظر دیدگاه های دیگه هم هستم...

بحث داره به انحراف کشیده میشه ;)
این نامردا پزشکا هم که بله نونشون تو روغنه!
ولی نه همه...باید اینو قبول کرد...همین خود شما اگه بری پیش یه متخصص  و اگه یه اشتباه کوچیک کنه عمرا دیگه بری پیشش....
راستی به پزشکا بد نگینا!!!
ما هم پزشکیم دیگه....با جون گل و گیاه سر و کار داریم!!!!!! \\:D/

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #12 : 25 خرداد 1392، 08:21 ب‌ظ »
سلام دوستان
خب بذارید ببینم چی باید بگم!!!!

خب شروع می کنیم!!!...من ترم ۴ رشته ای هستم که هیچ رابطه ای با کامپیوتر نداره!!!...البته همه رشته ها می تونن از کامپیوتر به عنوان یه ابزار استفاده کنن...منظورم اینه به شکل مستقیم رابطه ای با کامپیوتر نداره...

من قصد دارم برای ارشد خودمو به رشته های مرتبط با کامپیوتر برسونم!!
نقل‌قول
از طرفی هم ظاهرا کار و بار در آی تی فراوون تره!!!...
ولی من دلم میخواد به صورت پیشرفته با سیستم عامل - کامپایلر - طراحی زبان و ... آشنا بشم که از طریق نرم امکان پذیره...ولی خب علاقه من صرفا در حد سر در اوردن از اینهاست و قصد ندارم از نو بشینم یه سیستم عامل برا رقابت با لینوکس یا ویندوز بنویسم...
هدفت رو دقیق مشخص نکردی! کار یا دانش اندوزی برای رفتن به عمق تکنولوژی؟
برای هر کدوم که باشه شروع از ارشد اشتباهه!
برای کار بهتر بری دنبال certificate گرفتن: Sisco LPI Oracle وووو
برای دانش هم بهتره توی آذرماه کنکور سراسری (لیسانس) ثبت نام کنی و درس های دبیرستان رو خوب بخونی و تیرماه ۹۳ کنکور بدی و یکی از دانشگاههای تهران از صفر شروع کنی. واحد های عمومی رو قبلا پاس کردی (۲۰ واحد) و ترم های تحصیلت کمتر از ۸ میشه.
مدرک ارشد در این مقطع اگر تازه از زراعت فارغ التحصیل شده باشی و ۲۲-۲۳ سالت هم بیشتر نباشه فقط بدرد کار دولتی و استخدام در بانکهای خصوصی می خوره! کار دولتی پیدا کردن مشکل ولی بانکها مثل قارچ رشد کردند و با یک پارتی کوچولو می تونی توی یک بانک کار پیدا کنی.
« آخرین ویرایش: 25 خرداد 1392، 08:25 ب‌ظ توسط کیان ام »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #13 : 25 خرداد 1392، 11:26 ب‌ظ »
علی آقا حتی اگه علاقه ای وجود نداشته باشه؟
ما هم پزشکیم دیگه....با جون گل و گیاه سر و کار داریم!!!!!! \\:D/
من نظر سلمان رو قبول دارم. ببین میتونی یه ارتباطی بین رشته خودت و کامپیوتر پیداکنی و اون شاخه رو ادامه بدی یا نه.
یادش بخیر تو خوابگاه یه هم اتاقی داشتم که هم رشته‌ای شما بود و از یکی از دانشگاه‌های اسپانیا بورسیه گرفت اما بخاطر سربازی نتونست بره. از سختی رشته خیلی شکایت میکرد اما برا خودش مخی بود.
در مورد عدم علاقه هم بگم که کلا اگه هر رشته ای رو بتونی به عمقش بری و متخصص بشی و ازش شروع به خوب پول درآوردن بکنی عاشقش میشی.
راستی، ما یه بامبو تو خونه داریم که جند روزیه عطسه و آب ریزش بینی گرفته بنظرت چشه؟! :p
این شوخیو همیشه با دوستم داشتم.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #14 : 26 خرداد 1392، 01:04 ق‌ظ »
نه شغل خاصی دارم و نه حتی به دانشگاه رسیدم که اطلاعاتی در مورد رشته ها بدونم! فقط یه چیزی رو بدون. یه مرد بیشتر زندگیش رو سرکارش میگذرونه , اگه علاقه ای به کارش نداشته باشه از بدبخت ترین آدم هاست ... پس از راهی برو که به شغل مورد علاقت برسی