سلام دوستان
البته به نظر من بهتره آدم در طول تحصیل فقط یک مسیر رو دنبال بکنه. بخصوص تو این زمونه که باید برای موفقیت به معنای کامل کلمه تو کارت متخصص باشی.
حالا فکر کن رفتی و ارشد رو کامپیوتر یا آیتی خوندی، تو رقابت با کسانی که هر ۷ سال تو کار آیتی یا کامپیوتر بودن ممکنه با مشکل مواجه بشی ضمن اینه احتمالا کارفرماها هم خیلی بهت اعتماد نخواهند کرد مگه اینکه واقعا برای خودت غولی بشی.
علی آقا حتی اگه علاقه ای وجود نداشته باشه؟
نگاه کنید من آدم تنبلی نیستم که مثلا بگم به خاطر اینکه تو این رشته به نمرات خوبی نرسیدم حالا برم کامپیوتر یا آی تی چون از دور یه شمای جالب دارن پس از داخل هم همین طوری هست و من می تونم اونجا موفق تر باشم نه خیر!
باید بگم که من با معدل کل 17.79 رتبه دوم کلاس هستم و احتمالا می مونم! و طبق گفته مدیر گروه رتبه اول و دوم هر کلاس می تونن به دو گرایش رشته ما برای ارشد بدون کنکور برن(من گیاهپزشکی می خونم ...نمی خواستم به دلایلی گرایش اصلیم رو بگم ولی خب گفتم!!!!!)راستی اگه یه پرینت از کارنامه خواستین بگین بذارم!!!!!!!
یعنی من الان به خودی خود می تونم با 95 درصد اطمینان بگم که 2 سال دیگه به راحتی تو دانشگاه خودمون دارم ارشد حشره شناسی می خونم!!!
اما باور کنید من برای کار در آزمایشگاه و کار با حشره و قارچ و نماتد و ویروس و باکتری ساخته نشدم!!!
احتمالا درس خوندن توی رشته کامپیوتر از بیرون جذاب تره. چون تعداد قابل توجهی از دانشجوهای کامپیوتر بعد از مدتی از رشتهشون زده میشن و رشتههای دیگر رو برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. البته این عده معمولا از سه قشر تشکیل میشن:
۱- اونهایی که واقعا راهشون رو اشتباهی اومدن (بیاستعداد هستن یا طور دیگهای در مورد این رشته فکر میکردن)
۲- اونهایی که فراتر از زمان خودشون هستند و در حین تحصیل مدام باید بیسوادی دیگران یا کمبود امکانات و ... رو تحمل کنند.
۳- اونهایی که براشون سخته همیشه up to date باشن (چون توی این رشته مطالعه هیچ وقت تمومی نداره)
دوست من این چیزایی که شما گفتی در همه ی رشته ها هست!!!
باید بگم من دروسی مثل سیستم عامل رو که شاید یکی از سخت ترین دروس دوره کاردانی و کارشناسی کامپیوتر باشه با علاقه از روی کتاب تننباوم مطالعه کردم و تا حدودی درکش کردم!!
اما همین درس رو یکی از دوستان که کامپیوتر می خونه فکر کنم 2 بار افتاد!!!
من الان 6 ماهه که دارم تحقیق می کنم در مورد این رشته ها....و از زیر و بمشوم آگاهی دارم...
ولی باید اعتراف کنم حرف های شما و علی آقا منو کمی در شک فرو برد...کلا آدم به شدت شکاک و وسواسی هستم!!! و به طور کلی به زمین و زمان و خودم و همه شک دارم!!!!!!
+++++++++++++
خب اینم بذارین بگم...نگاه کنید فقط دانشگاه ما از طریق کنکور 16 دانشجوی بیماری شناسی می گیره...حشره شناسی هم فکر کنم همین تعداد باشه ولی مطمئن نیستم...حالا به من بگید که من که هیچ علاقه ای ندارم چقدر شانس دارم بین این همه دانشجو موفق بشم!!! البته با اوضاعی که من دارم مطمئن هستم همیشه جزو بهترین ها هستم حتی بدون علاقه ولی این کار فایده ای نداره و تباه کردن عمره!!!! نظر شما چیه؟
راستی علی آقا تا جایی که می دونم شما شاغل هستی خواست بدونم با علاقه به این رشته اومدی و حالا از کارت راضی هستی؟
اگه فضولی نیست چقدر حقوق می گیرید؟
حرف برای گفتن زیاده....
دوستان دیگه خواهشا شرکت کنید....