انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشاوره از دوستان برای کنکور ارشد  (دفعات بازدید: 5648 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
پاسخ : مشاوره از دوستان برای کنکور ارشد
« پاسخ #15 : 26 خرداد 1392، 03:45 ق‌ظ »
همونطور که میدونی وضعیت من هم شبیه تو هست. از نوجوانی به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه داشتم و رشته ی دانشگاهیم مرتبط با کامپیوتر نیست.
و خب میدونی که همیشه هم علاقه م رو دنبال کردم.

دیدم نوشتی که کار تو حوزه ی IT فراوون تره.
هیچوقت به این شکل به تحصیل نگاه نکن، یکی از دلایلی که من نرفتم رشته ی نرم افزار هم این بود که اون موقع فکر می کردم (یعنی دور و برم رو میدیدم) که هرکی این رشته رو میخونه تهش میشه یه اپراتور پشت میز نشین و... و واسه همینم گفتم برم یه رشته ای که استخدام بشی پرپول تر باشه.
خب این اشتباهه و الان متوجهم چقدر اشتباه بوده. تو حوزه ی علوم کامپیوتر به استخدام و مدرک و اینا نباید توجه کنی، باید پرشور این علم رو دنبال کنی و تحصیلات آکادمیک (از نوع دانشگاه) تنها راه و بعضی وقتا بهترین راه نیست.

یجورایی با سلمان و کیان موافقم.

ببین من الان لیسانسم یه رشته ی دیگه هست و همیشه هم برنامه نویسی رو دنبال میکردم، قبول دارم که اگه رشته م کامپیوتر بود شاید خیلی موفق تر بودم (البته به شرطی که فکر نمیکردم باید با مدرکم پول در بیارم) چون تحصیلاتم و علایقم هم راستا بود.

الانم هم اگر بخاطر خودم نبود (که کار تجاری نکردم) میتونستم دررآمد مناسبی از همین تخصص اندکم داشته باشم.

بنظرم نیاز نیست بری ارشد کامپیوتر بخونی. بجاش بهتره با پشتکاری که همیشه نشون دادی داری (چه تو اون انجمن که میدیدم و چه توضیحات خودت در مورد وضعیت تحصیلیت) علاقه ت رو دنبال کنی اما اینبار برنامه ریزی شده.
کلاس های مختلف برو و خودت رو تقویت کن و همیشه به این فکر کن که باید این علاقه ای که داری محرک تو باشه، اصولی برنامه نویسیت رو ادامه بده و به این فکر کن که باید تخصصت منبع درآمدت باشه نه مدرکت. الان تو داری از مدرک تحصیلی صحبت می کنی که بیشتر وقتا فقط بدرد استخدام تو یه شرکت میخوره.

البته قبول دارم که جدا بودن رشته ی تحصیلی و علاقه ت کمی مشکل سازه، مثل خود من که وقتی وارد دانشگاه شدم از ترم ۳ به بعد دانشم با شیب کمتری بیشتر شد و همیشه فقط ارتباطم رو حفظ میکردم با دنیای کامپیوتر. اما ترم آخر که آزاد تر شدم باز شروع کردم به یادگیری چیزای جدید که اگه سهل انگاری نکرده بودم منبع درآمد خوبی برام بود.

وقتی تو این رشته موفق هستی چرا بیای رشته ت رو عوض کنی ؟ نیاز نیست حتماً دانشگاه کامپیوتر بخونی که علاقه ت رو دنبال کنی و برات منبع درآمد باشه.
از یه جا استارت بزن و روش تمرکز کن. خیلی زود به چیزی که میخوای میرسی.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #16 : 26 خرداد 1392، 10:17 ق‌ظ »
نقل‌قول
هدفت رو دقیق مشخص نکردی! کار یا دانش اندوزی برای رفتن به عمق تکنولوژی؟
سلام کیان
فکر کنم اگه کاری رو با علاقه دنبال کنی به پول هم میرسی!!!(به احتمال خیلی زیاد)...به هر حال بدون پول که نمیشه زندگی کرد...واقعیت ها رو باید پذیرفت...

ممنونم. ;)

نقل‌قول
من نظر سلمان رو قبول دارم. ببین میتونی یه ارتباطی بین رشته خودت و کامپیوتر پیداکنی و اون شاخه رو ادامه بدی یا نه.
یادش بخیر تو خوابگاه یه هم اتاقی داشتم که هم رشته‌ای شما بود و از یکی از دانشگاه‌های اسپانیا بورسیه گرفت اما بخاطر سربازی نتونست بره. از سختی رشته خیلی شکایت میکرد اما برا خودش مخی بود.
در مورد عدم علاقه هم بگم که کلا اگه هر رشته ای رو بتونی به عمقش بری و متخصص بشی و ازش شروع به خوب پول درآوردن بکنی عاشقش میشی.
راستی، ما یه بامبو تو خونه داریم که جند روزیه عطسه و آب ریزش بینی گرفته بنظرت چشه؟!
این شوخیو همیشه با دوستم داشتم.

سلام علی آقا
ارتباط که چه عرض کنم! مثلا من خودم ترم پیش یه برنامه برای درس بیماری های گیاهی نوشتم ولی خب چیز خیلی ساده و پیش پا افتاده ای بود(از نظر فنی ولی از نظر محتوایی به نظرم پر بار بود)...این ارتباط خیلی سطحی هست و نمیشه روش زیاد مانور داد...البته یه سری برنامه های پیش آگاهی برای مبارزه با آفت هم وجود داره که اونا هم به نظرم خیلی ساده و مسخره هستن... .

از سختی گفتی!

خب آره بعضی درسا واقعا سخت و جانکاه هستن!!!! به چند علت:
1 - اکثر بچه ها به درس علاقه ندارن.
2 - استادا همه جزوه محور هستن و یه جزوه 200 صفحه ای که برای 50 سال پیشه(فکر کنم برای دوره دانشجویی خودشون) میندازن جلوت میگن بخون!!!
3 - عدم آشنایی استاد با علم و تکنولوژی روز.(مثلا بیاد پدیده ی تشکیل آسکوکارپ تو قارچ رو به صورت یه انیمیشن نمایش بده::اگه از این استادا دیدید به ما هم یه خبر بدید بریم دستشو یه ماچ کنیم!!!!)
4 - ایجاد بی انگیزگی در دانشجو(یه استاد حشره شناس داشتیم که ایشون می فرمودن این رشته که بدرد نمی خوره ، پرستاری میرفتید خیلی بهتر بود!!!!! اون لحظه یعنی می خواستم دهن خودمو اونو جر بدم(نقی!!!))
و....

در مورد بامبو یه شماره حساب برات PM می کنم اول حق ویزیت رو واریز کن تا ببینم چی میشه!!!!

نقل‌قول
همونطور که میدونی وضعیت من هم شبیه تو هست. از نوجوانی به کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه داشتم و رشته ی دانشگاهیم مرتبط با کامپیوتر نیست.
و خب میدونی که همیشه هم علاقه م رو دنبال کردم.

دیدم نوشتی که کار تو حوزه ی IT فراوون تره.
هیچوقت به این شکل به تحصیل نگاه نکن، یکی از دلایلی که من نرفتم رشته ی نرم افزار هم این بود که اون موقع فکر می کردم (یعنی دور و برم رو میدیدم) که هرکی این رشته رو میخونه تهش میشه یه اپراتور پشت میز نشین و... و واسه همینم گفتم برم یه رشته ای که استخدام بشی پرپول تر باشه.
خب این اشتباهه و الان متوجهم چقدر اشتباه بوده. تو حوزه ی علوم کامپیوتر به استخدام و مدرک و اینا نباید توجه کنی، باید پرشور این علم رو دنبال کنی و تحصیلات آکادمیک (از نوع دانشگاه) تنها راه و بعضی وقتا بهترین راه نیست.

یجورایی با سلمان و کیان موافقم.

ببین من الان لیسانسم یه رشته ی دیگه هست و همیشه هم برنامه نویسی رو دنبال میکردم، قبول دارم که اگه رشته م کامپیوتر بود شاید خیلی موفق تر بودم (البته به شرطی که فکر نمیکردم باید با مدرکم پول در بیارم) چون تحصیلاتم و علایقم هم راستا بود.

الانم هم اگر بخاطر خودم نبود (که کار تجاری نکردم) میتونستم دررآمد مناسبی از همین تخصص اندکم داشته باشم.

بنظرم نیاز نیست بری ارشد کامپیوتر بخونی. بجاش بهتره با پشتکاری که همیشه نشون دادی داری (چه تو اون انجمن که میدیدم و چه توضیحات خودت در مورد وضعیت تحصیلیت) علاقه ت رو دنبال کنی اما اینبار برنامه ریزی شده.
کلاس های مختلف برو و خودت رو تقویت کن و همیشه به این فکر کن که باید این علاقه ای که داری محرک تو باشه، اصولی برنامه نویسیت رو ادامه بده و به این فکر کن که باید تخصصت منبع درآمدت باشه نه مدرکت. الان تو داری از مدرک تحصیلی صحبت می کنی که بیشتر وقتا فقط بدرد استخدام تو یه شرکت میخوره.

البته قبول دارم که جدا بودن رشته ی تحصیلی و علاقه ت کمی مشکل سازه، مثل خود من که وقتی وارد دانشگاه شدم از ترم ۳ به بعد دانشم با شیب کمتری بیشتر شد و همیشه فقط ارتباطم رو حفظ میکردم با دنیای کامپیوتر. اما ترم آخر که آزاد تر شدم باز شروع کردم به یادگیری چیزای جدید که اگه سهل انگاری نکرده بودم منبع درآمد خوبی برام بود.

وقتی تو این رشته موفق هستی چرا بیای رشته ت رو عوض کنی ؟ نیاز نیست حتماً دانشگاه کامپیوتر بخونی که علاقه ت رو دنبال کنی و برات منبع درآمد باشه.
از یه جا استارت بزن و روش تمرکز کن. خیلی زود به چیزی که میخوای میرسی.

سلام بر محمد عزیز
منتظر نظرت بودم...
راستش نمی دونم چی بگم...همون طور که گفتی مطالعه در یه رشته دیگه و از طرف دیگه دنبال کردن کامپیوتر به صورت تخصصی خیلی سخت میشه...
از طرفی رفتن به کلاس پول میخواد که من ندارم(تا جایی که ممکنه هم سعی میکنم از پدرم پولی نگیرم پس باید اول یه کار برا خودم جور کنم تا به این هدف برسم...)
باید بیشتر فکر کنم...موندم به خدا...
از طرفی به آزمایشگاه فکر می کنم مخم سوت میکشه!!! جالبش اینه که اگه برم حشره(به صورت بدون کنکور::چون حال کنکور خوندن برا این رشته رو ندارم) باید همش زیر دست همون استاد که بالا اشاره کردم!که خیلی هوامون رو داشت باشم!!!!!

ممنون از همه دوستان
کمی وقت نیاز دارم تا فکر کنم...اگر دوستان پیشنهادی چیزی داشتن با آغوش باز پذیراییم!!!

فعلا...

فعلا...

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #17 : 26 خرداد 1392، 10:33 ق‌ظ »
فقط هر کاری می کنی یه نگاهی هم به سن خودت داشته باش.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #18 : 26 خرداد 1392، 12:34 ب‌ظ »
نقل‌قول

کمی واضح تر می فرمایید؟
من الان ۲۰ سالمه و اگه اوضاع خوب پیش بره ۲۲ سالگی فارق التحصیل میشم(از مقطع کارشناسی)...

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 26 خرداد 1392، 02:52 ب‌ظ »
نقل‌قول

کمی واضح تر می فرمایید؟
من الان ۲۰ سالمه و اگه اوضاع خوب پیش بره ۲۲ سالگی فارق التحصیل میشم(از مقطع کارشناسی)...
البته سن شما خوبه.
خوب ببین یه نکته برای جذب در کار سنه. محدوده سنی بر اساس مدرک وجود داره. یه نگاهی به آگهی های استخدامی بزنی متوجه میشی. نکته دوم اینکه بتونی سابقه کاری در هر رشته ای هستی جور کنی که برای آینده کاری مفیده.

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #20 : 13 امرداد 1392، 06:21 ب‌ظ »
سلام دوستان
من اىن بحثو تصادفى تو انجمن پىدا کردم...
آقا من بهادر ترمه 5 کارشناسى پىوسته مکانىک اما ىه علاقه ى خوفناکى به کامپىوتر دارم که نگو.پىش اومده 13 ساعت ىه کله پشت لب تاب با کلا تو اکثر زمىنه ها دانش اندوزى مىکنم اما زىاد نىستن.!
خوب راستش به پىشنهاد بابام که گفت تو که اىنقد علاقه مندى بىا لىسانس اىنو هم بگىر.منم بدم نىومد.
حالا سوال;مى خام پىام نور تو اىن رشته آى تى ثبت نام کنم واس لىسانسش.نظرتون چىه؟
البنه ىه مشکل;مکانىکو تا دکترا مىخام ادامه بدم.مشکل خدمت هم ندارم.معافىت پزشکى گرفتم.
ىه خورده گىج شدم.رشتمو دوست دارم اما خوب به کامپىوتر هم علاقه دارم.
آدم مشورت پرستى هستم.دوست دارم نظرات شما رو هم بشنوم.
با تشکر

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #21 : 13 امرداد 1392، 06:31 ب‌ظ »
سیالاتی یا جامدات؟
اگه سیالاتی CFD یا GPGPU (محاسبات موازی با استفاده از کارت گرافیک) مباحث بروز و جدیدی هستند.
اگر هم جامداتی هستی، FEM و XFEM و ... چیزهای جالبی هستند.
بصورت کلی Visualization پدیده‌های سیالاتی/جامداتی هم زیاد طرفدار داره.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #22 : 13 امرداد 1392، 06:37 ب‌ظ »
اينم بگم كه كلا تا اونجا كه من ميدونم پيام نور كلا واويلاس من نديدم كسى بره اونجا و چيز ياد بگيره.فقط واسه مدركه

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #23 : 13 امرداد 1392، 09:13 ب‌ظ »
آقا سلمان ممنون.
گراىش ندارم اما واسه ارشد سىالات و واس دکترا تبدىل انرژى رو انتخاب کردم.
آقا احسان خودم مىشىنم مى خونم.فقط اگه واحدهاى پاس کردمو بپذىرن مى شه ىجوراىى جمش کرد.البته راهى که سلمان گفته بنظرم خىلى منطقى تر باش.آخه ى تحقىقى کردم اىنا بىشتر بکارم مىان.
ممنون ىکم بىشتر فکر مىکنم

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #24 : 13 امرداد 1392، 09:34 ب‌ظ »
دوست عزیز میخوای بیای خودتو آلوده  رشته کامپیوتر  کنی؟!
با این وضع بازار کار خراب؟با این کم محلی به متخصصین it ؟؟
داد همه مهندسین از این وضع دراومده...

همین رشته تجربی رو بخون...باور کن از همه بهتره...من ماهی یه بار برای سیمکشی دندون میرم دندون پزشکی...دکتر دندون پزشک ام کیف حال و دنیا رو میکنه..بدون اینکه دغدغه زندگی اش رو داشته باشه.
اونوقت یه مهندس بدبخت کامپیوتر اگر برنامه نویس باشه باید کلی جوش و غصه و سوی چشمش رو بزاره پای برنامه تا شاید آخر ماه ۵۰۰-۶۰۰ تومنی کف دستش بزارن یا اگر توی شرکت ها کار کنه باید جای ۱۰ نفر دیگه (ادمین سیستم-برنامه نویس-ممیز امنیت-سرویس کار سیستم های محل کار-تعمیرکار سیستم های پرسنل -نصاب ویندوز و کرک  بازی  هابرای بچه آقای مدیر و.....)
کار کنه تا چرخ زندگیش بچرخه

دوستانه و برادرانه میگم به همون پزشکی بچسب که آینده داره...چون توی مملکت ایران جایگاه روانی و اجتماعی یه پزشک خیلی بهتر از یه مهندس کامپیوتره
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1392، 09:36 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #25 : 13 امرداد 1392، 10:08 ب‌ظ »
دوست عزیز میخوای بیای خودتو آلوده  رشته کامپیوتر  کنی؟!
با این وضع بازار کار خراب؟با این کم محلی به متخصصین it ؟؟
داد همه مهندسین از این وضع دراومده...

همین رشته تجربی رو بخون...باور کن از همه بهتره...من ماهی یه بار برای سیمکشی دندون میرم دندون پزشکی...دکتر دندون پزشک ام کیف حال و دنیا رو میکنه..بدون اینکه دغدغه زندگی اش رو داشته باشه.
اونوقت یه مهندس بدبخت کامپیوتر اگر برنامه نویس باشه باید کلی جوش و غصه و سوی چشمش رو بزاره پای برنامه تا شاید آخر ماه ۵۰۰-۶۰۰ تومنی کف دستش بزارن یا اگر توی شرکت ها کار کنه باید جای ۱۰ نفر دیگه (ادمین سیستم-برنامه نویس-ممیز امنیت-سرویس کار سیستم های محل کار-تعمیرکار سیستم های پرسنل -نصاب ویندوز و کرک  بازی  هابرای بچه آقای مدیر و.....)
کار کنه تا چرخ زندگیش بچرخه

دوستانه و برادرانه میگم به همون پزشکی بچسب که آینده داره...چون توی مملکت ایران جایگاه روانی و اجتماعی یه پزشک خیلی بهتر از یه مهندس کامپیوتره
عزىز دلم مگه پزشکى الکىه.خوب بنده خدا خون و دل خورده تا در اومده پزشکى بعدش هم ىه 6 7 سالى اونم برا عمومى مىخونه کلا دهنشون صاف مىشه.خوب حقشونه دىگه.پول زحمتشه.
اما بدانىد که پزشکى در اومدن واوىلاست.وگرنه خىلىا دوست دارن پزشک بشن.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #26 : 13 امرداد 1392، 10:40 ب‌ظ »
دوست عزیز مگر ما گفتیم زحمت نکشیده؟ هرچی می گیره نوش جونش
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 24 امرداد 1392، 05:36 ق‌ظ »
سلام دوستان
آقا من بهادر ترمه 5 کارشناسى پىوسته مکانىک اما ىه علاقه ى خوفناکى به کامپىوتر دارم که نگو.پىش اومده 13 ساعت ىه کله پشت لب تاب با کلا تو اکثر زمىنه ها دانش اندوزى مىکنم اما زىاد نىستن.!
خوب راستش به پىشنهاد بابام که گفت تو که اىنقد علاقه مندى بىا لىسانس اىنو هم بگىر.منم بدم نىومد.
البنه ىه مشکل;مکانىکو تا دکترا مىخام ادامه بدم.مشکل خدمت هم ندارم.معافىت پزشکى گرفتم.
با تشکر
یک قانون کلی، تخصص که داشته باشی همه جا میخوانت، حتی تو همین ایرانی که هیچی سرجاش نیست، حتی اگر راضی نبوده میتونی بری خارج از کشور.
هیچ وقت به مدرک تکیه نکن، هیچ وقت توقع نداشته باش بواسطه ی داشتن مدرک همه جا استخدامت کنن.

اگر میخوای وارد رشته ی کامپیوتر بشی توصیه ی سلمان بهترین راهنمایی هست. سعی کن تخصصت در مهندسی مکانیک رو مرتبط کنی به تخصصی که در حوزه ی کامپیوتر داری و باید گسترشش بدی.

من مهندسی نفت خوندم، یک بخش مهم از مهندسی نفت مرتبط هست با مکانیک سیالان چند فازی، و شبیه سازی مخازن نفتی.
همین دو مورد نیاز شدیدی به کامپیوتر برای محاسبات فوق العاده پیچیده داره و با توجه به تجارت بیلیون دلاری نفت یک متخصص در این حوزه ها نباید نگران درآمد مالی باشه. خب مسلماً کسب چنین مهارتی اصلاً آسون نیست، اما شما با پشتکاری که برای ادامه تحصیل در رشته ی مکانیک دارید، اگر همین پشتکار رو با علاقه تون در رشته ی مهندسی نرم افزار همراه کنید، هیچ مانعی نداره که نتونید از سر راهتون برش دارید.

فقط تاکید میکنم، مسیرت رو درست انتخاب کن و فقط به فکر متخصص شدن در اون حوزه باش و نه مدرک !

برای شما و عارف عزیز آرزوی موفقیت دارم.

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #28 : 26 امرداد 1392، 04:08 ب‌ظ »
سلام دوستان
با تشکر
یک قانون کلی، تخصص که داشته باشی همه جا میخوانت، حتی تو همین ایرانی که هیچی سرجاش نیست، حتی اگر راضی نبوده میتونی بری خارج از کشور.
هیچ وقت به مدرک تکیه نکن، هیچ وقت توقع نداشته باش بواسطه ی داشتن مدرک همه جا استخدامت کنن.

اگر میخوای وارد رشته ی کامپیوتر بشی توصیه ی سلمان بهترین راهنمایی هست. سعی کن تخصصت در مهندسی مکانیک رو مرتبط کنی به تخصصی که در حوزه ی کامپیوتر داری و باید گسترشش بدی.

من مهندسی نفت خوندم، یک بخش مهم از مهندسی نفت مرتبط هست با مکانیک سیالان چند فازی، و شبیه سازی مخازن نفتی.
همین دو مورد نیاز شدیدی به کامپیوتر برای محاسبات فوق العاده پیچیده داره و با توجه به تجارت بیلیون دلاری نفت یک متخصص در این حوزه ها نباید نگران درآمد مالی باشه. خب مسلماً کسب چنین مهارتی اصلاً آسون نیست، اما شما با پشتکاری که برای ادامه تحصیل در رشته ی مکانیک دارید، اگر همین پشتکار رو با علاقه تون در رشته ی مهندسی نرم افزار همراه کنید، هیچ مانعی نداره که نتونید از سر راهتون برش دارید.

فقط تاکید میکنم، مسیرت رو درست انتخاب کن و فقط به فکر متخصص شدن در اون حوزه باش و نه مدرک !

برای شما و عارف عزیز آرزوی موفقیت دارم.

ممنون

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 26 امرداد 1392، 07:19 ب‌ظ »
یه نکته که در بازار کار بهش خیلی اهمیت میدن سابقه کار و میزان فهم علمی و تجربی شماست.
گفتی مکانیک مثلا طراحی مبدل های حرارتی یا در جامدات طراحی یک سیستمی مربوط به موتور یا نیرو محرکه و...
اما گفتم سابقه کار مهمه چون الان کمتر شرکتی متخصصی می گیره که بخواد از صفر براش وقت بزاره.
شاید تنها رشته ای که در ایران بازار کارش باهاش هست پزشکی باشه که البته رشته سختی هست.(اما توش پوله ، حتی اونایی هیچ حرفی برای گفتن  توش ندارن)