من تا همین دیروز داشتم با این مشکل سر و کله می زدم...برای مدتی مشکلم حل شده بود اما فهمیدم که گاهی اوقات راه حلی که پیش گرفته بودم خوب جواب نمیده که در نهایت یه روش ابداع کردم(البته بر پایه گفته های قبلی دوستان) که در شرایط مختلف تستش کردم که مشکلی نبوده تا الان...
تا جایی که یادمه گراف شما انویدیا هست...اگه ati داشتی برات روش رو می گفتم....
لطفا بگو این روش رو شاید به کار ما اومد .
بله چرا که نه!!!
خب کارمون رو با نقض قوانین تالار شروع می کنیم!!!! ناظرین عزیز شرمنده دیگه...
خلاصه میگم:
من برای حل مشکلم از تاپیک جناب « محسن ح »:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57092.msg456247.html#msg456247استفاده کردم که مشکلم حل شده بود اما من این طور فکر می کردم مدتی بود که می دیدم دمای لپ تاپ به ۵۵ یا گاهی ۶۰ درجه می رسید که زیاد اهمیت نمی دادم تا اینکه یه بار رفتم دوباره فایل power_profile رو تو دایرکتوری card0 چک کنم که در کمال ناباوری دیدم این فایل نیست!!!
رفتم تو دایرکتوری card1 دیدم اونجاست!!! که تعجب کردم...البته بسیار و در حد شاخ و این چیزا...
دستوری که جناب محسن ح هم نوشته بودن کمی برام گنگ بود این شد که به جای اون دستور دو دستور زیر رو جایگزین کردم:
echo low > /sys/class/drm/card0/device/power_profile
echo low > /sys/class/drm/card1/device/power_profile
که اگه این فایل پاور پروفایل باز جا به جا شد یکی از دستورا کارش رو بسازه!!!
الان دمای سیستم در حالت عادی که مثلا دارم فیلم می بینم یا وب رو مرور می کنم از ۵۰ بالاتر نمیره...
و می تونه حدود ۲ ساعت ربع تا ۲ ساعت و نیم شارژ نگه داره که قبلا به زور به یه ساعت می رسید به خصوص زمانی که از اوبونتو و میزکار یونیتی استفاده می کردم....الان مینت ۱۵ دارم با میزکار cinnamon ...
اما هنوز نمی دونم چرا این فایل بین این دوتا پوشه جا به جا میشه؟
مثلا زمانی که ری استارت می کنم این اتفاق می افته...
اگر کسی کشف کرد به ما هم بگه...