سلام
مطمئنا برای سی و سی پلاس پلاس مستندات خیلی بیشتری وجود داره...
من سی پلاس پلاس و framework کیوت رو پیشنهاد می کنم.
البته در مورد بازار کار چیزی نمی دونم...چون فعالیت به خصوص اقتصادی در این زمینه ندارم.
اما طی بحث هایی که قبل ها در سایت هایی مثل برنامه نویس شده ...شما اگه یه برنامه نویس کار بلد سی باشی مطمئنا درآمد خیلی بیشتری داری...
تاکید می کنم کاربلد...چرا؟
۱ - برنامه نویسان سی شارپ زیاد هستن.
۲ - یادگیریش نسبتا راحته و بنابراین هر کسی میتونه ازش استفاده کنه.
۳ - نمیشه برنامه های سیستمی باهاش نوشت...
و...
اما سی چطور؟
حداکثر قدرت...تفریبا میشه هرکاری باهاش کرد...تعداد کسانی که به این زبان و مسائل پیرامونش واقف هستن حداقل تو ایران نسبت به سایر برنامه نویسا کمتره و از طرفی اگر شرکتی نیاز به برنامه نویسی سیستمی داشته باشه باید نازشون رو بیشتر بکشه(پول بیشتر...) ...اما باید در نظر داشت که باید به سی و مباحث پیرامون کاملا واقف باشی...که کمی کار سخت میشه...
سی شارپ کار مثل یه پزشک عمومی میمونه با لایه سطحی هر چیزی سر و کار داره اما کسی که به سی تسلط داره یه متخصص تمام عیاره...
راستی تو لینوکس هم میشه با سی شارپ برنامه نویسی کرد...پروژه مونو رو جستجو کنید...
اگر فقط قصد تفریح دارید!...زیاد خودتون رو درگیر یادگیری یه زبون جدید نکنید....مگه اینکه مثل من یادگیری یه زبان جدید براتون تفریح باشه!!!!!
اینم بگم تمام...
به عنوان زبان سوم!!(بعد از سی و سی پلاس پلاس) جاوا رو پیشنهاد می کنم...این روزا برنامه نویسی اندروید خیلی تو بورسه
...
موفق باشی...