انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال از دوستان برنامه نویس: کدوم زبان برنامه نویسی در لینوکس بهتره؟  (دفعات بازدید: 6578 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jn2100

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
بچه ها من قبلا که سیستم عامل ویندوز داشتم با c# برنامه نویسی می کردم الان دنبال یه زبان برنامه نویس خوب برای نوشتن برنامه های دسکتاپی تو لینوکس می گردم که component های خوبی هم داشته باشه و اگه حالت ویژوال هم داشته باشه که چه بهتر.. کسی از دوستان برنامه نویس میتونه کمک کنه؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
هر زبانی را که انتخاب کنید qt می تونه براتون محیط گرافیکیه عالی ای را فراهم سازد
اوبونتو python را پیشنهاد میده ولی اگه c# کار هستید بهتره که از c++ یا همون c# استفاده کنید

نمیدونم برا c# چیزی هست یا نه ولی کامپایلر برای c++ می تونید از gcc استفاده نماییید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سلام
زبان های برنامه نوسی تو گنو/لینوکس خیلی زیادن. شما هدفت از برنامه نویسی دسکتاپ چیه؟ هرچند اغلب زبان ها میتونند کارهای همدیگه رو انجام بدن ولی برخی از اونها امکانات ویژه تری در زمینه مورد طراحیشون دارند. در گنو/لینوکس هم خانواده های زبان C به وفور یافت میشن و IDE و محیط های قدرتمندی(مثل Eclipse یا Netbeans) برای توسعه اونها هم وجود داره ولی دقیقا #C را هم پشتیبانی می کنند یا نه زیاد اطلاع ندارم.
من چون قبلا تو ویندوز دلفی می نوشتم الان تو گنو/لینوکس و ویندوز با لازاروس برنامه مینویسم.(به خوبی و امکانات دلفی نیست ولی ازش راضیم و تا الان کارم لنگ نمونده).
موفق باشی  ;)

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
من جاوا رو پیشنهاد میکنم که بازار کار خوبی هم داره. پایتون هم درآمد خوبی داره و ساده هم هست. کیوت خوبه ولی فکر نکنم درآمد خوبی داشته باشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اگر #C کار کردید، میتونید در مدت کوتاهی خودتون رو با جاوا وفق بدید ;) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
سلام
مطمئنا برای سی و سی پلاس پلاس مستندات خیلی بیشتری وجود داره... \\:D/
من سی پلاس پلاس  و framework کیوت رو پیشنهاد می کنم. 8)

البته در مورد بازار کار چیزی نمی دونم...چون فعالیت به خصوص اقتصادی در این زمینه ندارم.
اما طی بحث هایی که قبل ها در سایت هایی مثل برنامه نویس شده ...شما اگه یه برنامه نویس کار بلد سی باشی مطمئنا درآمد خیلی بیشتری داری...تاکید می کنم کاربلد...چرا؟
۱ - برنامه نویسان سی شارپ زیاد هستن.
۲ - یادگیریش نسبتا راحته و بنابراین هر کسی میتونه ازش استفاده کنه.
۳ - نمیشه برنامه های سیستمی باهاش نوشت...
و...

اما سی چطور؟

حداکثر قدرت...تفریبا میشه هرکاری باهاش کرد...تعداد کسانی که به این زبان و مسائل پیرامونش واقف هستن حداقل تو ایران نسبت به سایر برنامه نویسا کمتره و از طرفی اگر شرکتی نیاز به برنامه نویسی سیستمی داشته باشه باید نازشون رو بیشتر بکشه(پول بیشتر...) ...اما باید در نظر داشت که باید به سی و مباحث پیرامون کاملا واقف باشی...که کمی کار سخت میشه...

سی شارپ کار مثل یه پزشک عمومی میمونه با لایه سطحی هر چیزی سر و کار داره اما کسی که به سی تسلط داره یه متخصص تمام عیاره...

راستی تو لینوکس هم میشه با سی شارپ برنامه نویسی کرد...پروژه مونو رو جستجو کنید...

اگر فقط قصد تفریح دارید!...زیاد خودتون رو درگیر یادگیری یه زبون جدید نکنید....مگه اینکه مثل من یادگیری یه زبان جدید براتون تفریح باشه!!!!! \\:D/

اینم بگم تمام...

به عنوان زبان سوم!!(بعد از سی و سی پلاس پلاس) جاوا رو پیشنهاد می کنم...این روزا برنامه نویسی اندروید خیلی تو بورسه ::)...

موفق باشی...

« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 12:18 ب‌ظ توسط Geek »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
به نظره منم جاوا خوبه چون شبیه به c# هم هست داخل همه سیستم عامل ها هم جواب میده

اکلیپس ide خوبیه ولی اگه میخواین یک محیط واسه طراحی واسط گرافیکی هم داشته باشه نت بینز (البته داخل سافتور سنتر نسخه قدیمیش هست اگه خواستین از جای دیگه ای دانلود کنید)

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
برای #C فکر کنم mono بتونه کمکتون کنه. :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سلام
برای #C فکر کنم mono بتونه کمکتون کنه. :)
من باهاش کار کردم اما خروجی exe میده :o

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
java development kit و netbeans رو از software center نصب کن. بعد netbeans رو باز کن.
چون شما با c# کار کردید java رو راحت یاد میگیرید.

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
دوست عزیز منم مثل شما با سی شارپ شروع کردم اما بخاطر اینکه بتونم توی لینوکس هم برنامه نویسی کنم به جاوا مهاجرت کردم. جاوا خیلی شبیه به سی شارپه. یا بهتر بگم سی شارپ خیلی شبیه به جاوا هستش! چون سی شارپ رو از روی جاوا کپی برداری کردن! واسه IDE هم می تونید از netbeans یا eclipse یا IntelliJ IDEA استفاده کنید. با محیط آخری می تونید خیلی راحت با جاوا واسه آندروید هم برنامه بنویسید. البته با بقیه اش هم میشه ولی آخری خیلی خوبه.
در کل من جاوا رو بخاطر راحتی، کراس پلتفرم بودن، گستردگی و فراگیری و ... پیشنهاد می کنم.
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
بهترین زبان‌های همه‌کاره در گنو/لینوکس:
++C
Java
Python
بسته به نیازتون یکی رو انتخاب کنید

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
برای کار های بلادرنگ (معمولا در رباتیک پیش می آید) اولویت با C است و سپس c++ و دیگر هیچ.

چون من رباتیکی هستم فقط با C و گاهی اوقات با C++ کار می کنم.

برای کار های دیگر نیز می توانی از پایتون و جاوا استفاده کنی.
اگر به C# علاقه مندی در جاوا ادامه کار برده.
در غیر این صورت در پایتون ادامه بده.

آفلاین Mahyar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
زبان‌های برنامه‌نویسی خیلی زیادن و بیشترشون برای مقاصد خاصی طراحی شدن. البته تقریبا همه‌شون توانایی پیاده سازی ایده‌های شما رو دارن اما معمولا هرکدوم در زمینه‌ی خاصی کار باهاشون راحت‌تره. اگر تازه برنامه‌نویسی رو شروع کردید پیشنهاد من ++C هست اما این به این معنی نیست که این از همه بهتره بلکه یادگیریش بهتون کمک می‌کنه تا زبان‌های دیگه رو راحت‌تر درک کنید و زودتر یاد بگیرین و بتونید بسته به نیازتون از زبان‌های مختلفی استفاده کنید.