روش محروم کردن یک کاربر خاطی برای ادامه ی فعالیت در انجمن یه چیزی شبیه فیلترینگ هست؟
تا جایی که من میدونم:
ابتدا به کاربر اخطار داده میشه، در صورتی که تعداد اخطارها از یک حدی بیشتر بشه، یک سری محدودیتها برای کاربر بهوجود میاد، مثلن انتشار پستهاش با تایید ناظران انجام میشه. نهایتن اگر کاربر باز هم مرتکب خطا بشه، حساب کاربریش مسدود میشه. در اینصورت چون هر حساب نیازمند یک ایمیل هست و این ایمیل برای هر حساب یکتاست، عملن ایمیل کاربر هم مسدود شده...
اون دوست هایی که نام بردید ترول نیستن ، درسته من کارشون رو تایید نمی کنم ولی خوب وقتی کاری خلاف قوانین نشده ما نمی تونیم کاسه داغ تر از آش بشیم ، توصیه می کنم اون دوست هایی که اسمشون برده شد از اخباری که فکر می کنن زیاد مهم نیست اجتناب کنن و نگذارن چون سطح انجمن اگر اومد پایین (که الان تا حدود قابل توجهی اینجوری شده) دودش تو چشم همه می ره ، کاربرهای خوب زیادی ما توی این انجمن از دست دادیم این روند هم باید متوقف بشه نظر من اینه که کاربرها وقتی ثبت نام می کنن مثلا تا ۱۰۰ پست اول بیشتر تحت نظر باشن حالا می تونیم ارسال پست رو محدود کنیم می تونیم فقط پست ها رو نگاه کنیم تا مشکل کاربرهایی که می خوان قوانین رو دور بزنن هم حل بشه !
توصیه میکنم یک نگاه کلی به ارسالهای این دوستان داشته باشین، حساب کار دستتون میاد...
در مورد راهکارتون، بهنظر میاد باگ داره! وقتی یک کاربر تا ۱۰۰ پست اول، فقط بتونه پستهای بقیه رو بخونه، پس چطور پست یک تا صد رو ارسال کنه؟!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد مشکل هم چیزی که در آخر من عملیتر دیدمش:
در مرحله اول برای اینکه سرعت کار بره بالا، نیاز به یک رنک (یا سطح دسترسی) جدید داریم که بتونه انتشار پستهای کاربرهای خاصی را تایید کنه، تحت عنوان مثلن «کاربر تایید شده»، «کاربر معتبر»، «کمک ناظر» یا هر چیز دیگه...
حالا اینجا دوتا ایده وجود داره:
۱. انتشار پستهای کاربران تازهکار تا وقتی که تعداد پستهاشون به حد نصاب (مثلن ۱۰۰) برسه، نیازمند تایید «کاربران معتبر» باشه. چون رسیدن به تعداد ۱۰۰ پست سالم خیلی راحت نیست، کاربری که بیشتر از ۱۰۰ پست داره هم برای اینکه حساب کاربریش رو از دست نده (و دوباره دردسرهای رسیدن به ۱۰۰ رو متحل نشه) توی رفتارهای خودش دقت بیشتری میکنه...
۲. کاربرانی مثل اون دوستان که چند پست بالاتر گفتم، سریعن قرنطینه بشن و انتشار پستهاشون نیازمند تایید «کاربران معتبر» باشه.