دوست عزیز می دونم bsd آزاده ،اما مساله برنامه های کاربردی بیشتر هست که موجب میشه یک سیستم عامل محبوب تر باشه
برای کاربر عادی فرقی نداره که کدوم سیستم عامل از نظر مهندسی بهتره، براش مهمه که کدوم کاربردی تره و کاراش را راحت تر راه می اندازه
بنا براین فراگیری لینوکس عاملی برای برتری اونه
در ضمن وقتی درباره سونی داری صحبت می کنی یعنی داری درباره یک دستگاه با صحبت می کنی که یعنی بازی کردن ،اینجا دیگه مساله کاربردی بودن سیستم عامل نیست
در مورد زیاد تر بودن متخصصان سیستم عامل لینوکس باید بگم که این دلیل ارزانتر بودن نیست ، در واقع با توجه به کاربرد کمتر بی اس دی تقاصا برای استخدام متخصص او ن هم کمتره و در نتیجه در چرخه اقتصادی متخصص هاش مجبورند با قیمت کمتری کار کنند
در ضمن این فقط یک دلیل است، دلیل های زیاد دیگه ای وجود داره ،در ضمن هیج وقت یک کارخانه تولیدی همه تصمیم هاش درست نیست و خیلی وقت ها به همین دلیل شکست می خورند.
بنابراین حالا چون پی اس ۴ معماری هسته اش پی سی هست و سونی تصمیم گرفته از بی اس دی استفاده کنه دلیل برتری بی اس دی نیست ، همونجور که این استدلال که افراد کمتری کد خودشون را وارد هسته بی اس دی می کنند در نتیجه بی اس دی تمیز تره اینفدر حنده داره که حد نداره چون این جوری باید تمیزترین و کارامد ترین و بی باگ ترین سیستم عامل دنیا مال مایکروسافت باشه
من طرفدار سیستم های آزاد هستم و به اون ایمان دارم در ضمن تا جاییکه یادمه سونی در مورد پی اس ۲ هم حتی اجازه نمی داد اون لینوکس یلو داگ اکه یادم باشه به همه منابع سیستم دسترسی داشته باشه و برای مثال استفاده از کارت گرافیک برای کسانی که قصد داشتند نیاز به رایانه را از طریق نصب لینوکس روی پی اس خودشون رفع کنند ، را محدود کرده بود
یعنی سونی قصد خیر که نداشته ! او ن شرکت داره کنسول می فروشه تا بازی بفروشه و در نهایت تنها نتیجه ای که میشه از انتخاب بی اس دی برای سونی گرفت اینه که برای بازی کردن با معماری کنسول سونی برای سود آوری شرکت سونی بهتره ،همین