ممنون، اما منم میخوام همینو بدونم که وقتی مثلا علاقهمند شدن، اون وقت در بخش فنی باید اوب از چی شروع کنم! یعنی مثلا بیام ابتدا فایل سیستم رو توضیح بدم، یا اینکه اول کمی در مورد خط فرمانها و اینا صحبت کنم یا ....
سلام بهروز جان
آقا خیلی خیلی بابت این حرفهائی که میخوام بزنم ازت پوزش میخوام و بدون که قصد رنجوندن یا سرد کردنت رو ندارم ولی چیزائیه که به نظرم میرسه
شما اول بایستی خودتون به یه مطلب اشراف داشته باشید تا بتونید اونو به دیگران انتقال بدید شما یه سئوال کلی میپرسید ولی جوابش خوندن کل فروم هستش
در مورد لینوکس شما بایستی تاریخچه و مطالب بنیادین لینوکس رو خوب بدونید و دقیقا درک کرده باشید ( منابع خوبی توی تکنوتاکس دیدم در این خصوص )
در این قبیل جلسات به خاطر فرهنگ فعلی جلسه به صورت مچ گیری و رو کم کنی در میاد که اینو باید آماده باشید
اگر شما جائی از بحث رو کم بیارید متاسفانه امکان داره که این به پای ضعف لینوکس نوشته بشه نه تجربه کم شما
به نظر میاد اگر شما به گفته خودتون هیچی از لینوکس ندونید در مدت چند روز نتونید به این تسلط برسید
اما پیشنهاد : یکی از دوستان مسلط رو با خودتون به جلسه ببرید همینجا اعلام نیاز کنید من فکر میکنم دوستان با سواد و علاقمند که ساعتشون رو بتونند با زمان شما تنظیم کنند از این امر استقبال کنند
موفق باشید و ممنون که به فکر آزادی دیگران هستید