دوست عزیر این آر پی ام یک قابلیت داره که باعث می شه حجم بسیار کمی را دانلود بکنی چون می یاد تفاوت های که داره را دانلود می کنه (یادمه یک آپدیت ۷۰۰ مگی را دویستش کرد) درضمن ساخت فایل های آر پی ام راحت تر از deb (این یکی را تو یک سایت خوندم)
درضمن در مورد کی دی ای خوب تو امدی گروه را نصب کردی در حالی که باید @kde را نصب می کردی
این قابلیتی که می گی یه پلاگینه که اسمش دلتا ( delta ) عه که تقریبا تمام مدیر بسته ها حتی pacman هم پلاگینش رو دارن بستگی به نوع آپدیت هم داره، ممکنه کی دی ای ۷۰۰ مگی رو بکنه ۱۰۰ مگ ولی ممکنه همون رو ۷۰۰ مگ دانلود کنه! در ضمن چون باید پکیج رو مچ کنه یکم طول میکشه نصبش ( نه دانلودش ).
خوب الان rpm بهتر شد؟ ( هر چند من اصلا متوجه نشدم چرا این رو بعنوان یه مزیت اوردید چون اساسا deb و rpm قابل مقایسه نیستند)
من موقع نصب فقط دیدم کنار گروه های نرم افزاری تیک داره و جزیات ( detail ) دیگه ای ندیدم. ممنون میشم اگه بگید چجوری می تونستم بسته ها رو دونه دونه انتخاب کنم. (البته گزینه ی نصب نسخه ی سی دی هم هست ولی این هم مشکلات خودش رو داره! مثل دبیان خیلی از بسته ها رو نداره و اوپن سوزه هم نسخه ی کامل و اصلیش رو نسخه ی دی وی دی می دونه)