من بازم متوجه نشدم:
اقای کرگردن که میگید اگه 64 بیت نصب کنم دیگه نمیتونم از جامعه ی 32 بیتی ها استفاده کنم.منظورتون چی هست؟مگه با هم فرق دارن؟مثلا اگه بخواهی یه مودم نصب کنی طریقه نصبشون
توی 64 و 32 فرق میکنه؟
و یه چیز دیگه اینکه نرم افزار های 32 و 64 بیت با هم فرق دارن(که 100 درصد دارن)حالا اگه فرق دارن مگه شما نمیگیدکه ubuntu همه نرمافزارهارو داره.یعنی به فرض که نرم افزار های 32 و 64
بیت فرق کنن.خوب اگه خود شرکت نرم افزارهای 32 رو روی 64 گذاشته باشه که مشکلی پیش نمیاد!!
اگه میتونید هرچی که در بارهی تفاوت های 32 و 64 میدونید رو بگید.خواهش میکنم ازتون.گیج شدم. !!
سلام
ببین عزیز شما با برنامه های خود اوبنتو مشکلی ندارید با برنامه های بیرونی مشکل دارید
مثلا شما میخواهید ویس چت کنید و skype رو انتخاب میکنید ( این یک مثاله ) بعد میبینید که نسخه ۳۲ بیت روی سایت هست ولی نسخه ۶۴ بیتی وجود نداره
حالا اگر این نرم افزار اپن سورس باشه شما باید سرس برنامه رو بگیرید و خودتون کمپایل کنید ( که بعضی وقتها کمپایل کردن نیاز به یکم تجربه داره )
مشکل اصلی اونجائی ایجاد میشه که شما نیاز به یه نرم افزار داشته باشین که اپن سورس هم نباشه و نسخه ۶۴ بیتش هم موجود نباشه
حالا اگر شما برنامه بخصوصی استفاده نمیکنید ( جدای از برنامه های خود اوبنتو ) و یه کار روزمره دارید میتونید از نسخه ۶۴ بیت استفاده کنید ( که البته سرعتش خیلی تفاوت چشمگیری با نسخه ۳۲ بیت نداره ) .
در کل اگر بخوام نظر بدم تا یه کاربر لینوکس متوسط خوب نشدید نسخه ۶۴ رو بهتون پیشنهاد نمیکنم . در آن زمان هم تا یه مدت پیشنهاد میکنم نسخه ۳۲ رو هم روی سیستمتون داشته باشید .
اگر جائی باز ابهام دارید بفرمائید تا توضیح بدم