انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن  (دفعات بازدید: 8301 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن
« : 23 تیر 1392، 03:08 ب‌ظ »
با سلام به همه دوستان
ببخشید من یه توزیع بر اساس Ubuntu 12.04 ‌درست کردم برای رشته مکانیک می خواستم بدونم آیا باید این نسخه رو جایی ثبتش کرد مثل سایت http://sourceforge.net یه سایت دیگه ای داره و کلا چه کارایی برای ثبت یه توزیع و انتشار اون نیازه

با تشکر از همه دوستان
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1392، 01:04 ب‌ظ توسط meno »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن
« پاسخ #1 : 23 تیر 1392، 03:47 ب‌ظ »
توزیع ها را توی سایت distrowatch.com ثبت می کنند ولی دست کم باید یک سایت قوی براش درست کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 23 تیر 1392، 03:49 ب‌ظ »
نه نیازی نیست جایی ثبتش کنی. فقط باید یه جایی آپلود کنی که بقیه دانلودش کنن. که همون سورس‌فورج عالی هست.
ببین این با چیزی که می‌خوای منتشر کنی یکی نیست؟
http://caelinux.com/CMS

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #3 : 23 تیر 1392، 03:57 ب‌ظ »
نه نیازی نیست جایی ثبتش کنی. فقط باید یه جایی آپلود کنی که بقیه دانلودش کنن. که همون سورس‌فورج عالی هست.
ببین این با چیزی که می‌خوای منتشر کنی یکی نیست؟
http://caelinux.com/CMS

یادش بخیر سه سال پیش من خودم با همین  caelinux  وارد دنیای لینوکس و اوبونتو شدم . تقریبا شبیه  همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 ‌که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شده توزیع من که بر پایه ubuntu 12.04 ‌و نرم افزار هاش جدید تر و نرم فزارهای دیگه ای هم بهش اضافه شده مثلا چهار نسخه از نرم افزار OpenFoam  رو بهش اضافه کردم و البته نسخه که می خوام منتشرش کنم فقط شامل نرم افزار های آزاده اما نسخه لپتاپ خودم شامل نرم افرار های غیر آزاد می باشه البته شاید برای داخل ایران این نسخه رو بصورت غیر رسمی بدم بیرون.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #4 : 23 تیر 1392، 04:14 ب‌ظ »
ممکنه تعدادی از برنامه‌هایی که به صورت پیش‌فرض نصب هست رو بفرمایید؟
۲. اوپن‌فوم مگه چندتا نسخه داره؟ تا اون‌جایی که من اطلاع دارم یه نسخه داره اون‌هم برای CFD استفاده می‌شه.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #5 : 23 تیر 1392، 04:20 ب‌ظ »
اول بهت یه آفرین بگم که سعی می کنی مهندسان هم به دنیای آزاد بیاری ;)
یه پیشنهاد دارم، من پست هاتو موقعی که می خواستی با ری لینوکس کار کنی خوندم. بهتره اسمش رو بزاری ریمیکس،(حالا هر چی باشه مهم نیست مثلا ریمیکسی از اوبونتو برای مهندسان) چون معمولا توزیع پچ های امنیتی، مخازن اختصاصی ، بعضی موارد کد های متفاوت در کرنل و خصوصیات متفاوتی داره، بهتره اینکارو بکنی تا بعدا به مشکلی نخوری :)

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #6 : 23 تیر 1392، 04:23 ب‌ظ »
۲. اوپن‌فوم مگه چندتا نسخه داره؟ تا اون‌جایی که من اطلاع دارم یه نسخه داره اون‌هم برای CFD استفاده می‌شه.

OpenFoam 1.6-ext
OpenFoam 2.1.1
OpenFoam 2.20
OpenFoam 2.2.1

octave
librcad
freecad
scilab
gimp
paraview
gnuplot
eclipse
codeblocks
و ...

وبه همراه تمام بهینه سازی ها و نصب کدکت ها و نرم افزار های کار بردی معمولی ...
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1392، 04:48 ب‌ظ توسط meno »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #7 : 23 تیر 1392، 04:27 ب‌ظ »
اول بهت یه آفرین بگم که سعی می کنی مهندسان هم به دنیای آزاد بیاری ;)
یه پیشنهاد دارم، من پست هاتو موقعی که می خواستی با ری لینوکس کار کنی خوندم. بهتره اسمش رو بزاری ریمیکس،(حالا هر چی باشه مهم نیست مثلا ریمیکسی از اوبونتو برای مهندسان) چون معمولا توزیع پچ های امنیتی، مخازن اختصاصی ، بعضی موارد کد های متفاوت در کرنل و خصوصیات متفاوتی داره، بهتره اینکارو بکنی تا بعدا به مشکلی نخوری :)

آره قبلا می خواستم با Relinux ‌کار کنم که نسخه ای که روی لپتاپ خودمه رو بدم بیرون اما خیلی باگ داشت و نشد بنابراین رفتم سراغ خود اوبونتو ویه تو ایزوی اوبونتو همه تغییراتو دادم .چون نه با relinux ونه با remastersys  نشد توزیع رو بدم بیرون .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #8 : 23 تیر 1392، 04:51 ب‌ظ »
خب شما که زحمت کشیدی Code Saturne و Salome Meca رو هم داخلش می‌ذاشتی :) (هر دو توسط EDF فرانسه، تولید می‌شن)

و نکته‌ی بعدی هم بنظر شخصی من بهتر هست که یه انشقاق (Derivative) از اوبونتو باشه مثلا: Ubuntu LTS for Scientists، این‌جوری بهتر می‌تونی اعتماد جلب کنی تا این‌که بگی یه توزیع بدیع هست
و همچنین بتونی بعد از مدتی اگه کاربر زیاد داشت، این انشقاقت رو به کنونیکال وصل کنی.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 23 تیر 1392، 04:55 ب‌ظ »
تقریبا شبیه  همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 ‌که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شده
خوب اگر شبیه همونه، سعی کردی با اون تیم ارتباط برقرار کنی که کمکشون کنی نسخه جدید بدن؟

کلا پروژه‌های آزاد اینطوری قدرت می‌گیرند که افراد بجای ساخت پروژه‌های جدید، به پروژه‌های قدیمی می‌پیوندند و اون‌ها رو بهتر می‌کنند. اینطوری تعداد توسعه‌دهندگان توزیع بیشتر می‌شه، تجربیات بیشتری اونجا خواهد بود و باعث می‌شه در پایان یک توزیع بهتر داشته باشیم که حتی اگر چند تا از توسعه‌دهندگانش به دلیل مشکلات کاری زمان همکاری با پروژه رو نداشته باشند، پروژه تعطیل نشه.

ساخت یک چیز جدید همیشه باید انتخاب آخر باشه.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #10 : 23 تیر 1392، 05:05 ب‌ظ »
خب شما که زحمت کشیدی Code Saturne و Salome Meca رو هم داخلش می‌ذاشتی :) (هر دو توسط EDF فرانسه، تولید می‌شن)

و نکته‌ی بعدی هم بنظر شخصی من بهتر هست که یه انشقاق (Derivative) از اوبونتو باشه مثلا: Ubuntu LTS for Scientists، این‌جوری بهتر می‌تونی اعتماد جلب کنی تا این‌که بگی یه توزیع بدیع هست
و همچنین بتونی بعد از مدتی اگه کاربر زیاد داشت، این انشقاقت رو به کنونیکال وصل کنی.

بله البته من گفتم که می خوام بر پایه اوبونتو باشه شاید لفظ توزیع درست نباشه
و نرم افزار هایی هم که شما گفتیدو می خواستم نصب کنم اما حجم اونها زیاده مثل حجم فایل نصبی Salome Meca حدود یک گیگه به خاطر همین نشد اضافه کنم
حتی من نرم افزار هایی مثل gambit , fluent Ansys , comsol  رو روی سیستم خودم دارم اما چون غیر آزاد و حجم بالایی داشتن دیگه به توزیع ، ریمستر ، ریمیکس ، انشقاق و دیگه نمی دونم اسمشو چی بزارم اما اضافه نکردم

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #11 : 23 تیر 1392، 05:09 ب‌ظ »
تقریبا شبیه  همینه اما با این تفاوت که آخرین نسخه caelinux بر پایه ubuntu 10.04 ‌که تقریبا دیگه پشتیبانی نمیشه و نرم افزار هایش دیگه قدیمی تر شده
خوب اگر شبیه همونه، سعی کردی با اون تیم ارتباط برقرار کنی که کمکشون کنی نسخه جدید بدن؟

کلا پروژه‌های آزاد اینطوری قدرت می‌گیرند که افراد بجای ساخت پروژه‌های جدید، به پروژه‌های قدیمی می‌پیوندند و اون‌ها رو بهتر می‌کنند. اینطوری تعداد توسعه‌دهندگان توزیع بیشتر می‌شه، تجربیات بیشتری اونجا خواهد بود و باعث می‌شه در پایان یک توزیع بهتر داشته باشیم که حتی اگر چند تا از توسعه‌دهندگانش به دلیل مشکلات کاری زمان همکاری با پروژه رو نداشته باشند، پروژه تعطیل نشه.

ساخت یک چیز جدید همیشه باید انتخاب آخر باشه.

به خدا حق داری اما بسوز پدر بی زبانی اینهمه گفتیم بریم زبان بخونیم نرفتیم و فقط الان ترجمه من اونم بخاطر کار و رشتم خوبه نوشتن و صحبت کردنم داغونه داغونه برا همین مجبور شدم این کارو کنم البته چون تو دانشکده به ویکی OpenFoam , لینوکس میشناختن و خیلی بچه ها با Caelinux و آپدیت نشدنش مشکل داشتن رفتم سمت اینکار حالا اگه به خوام با اینگروه همکاری کنم چیکا باید کنم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #12 : 23 تیر 1392، 05:29 ب‌ظ »
باید یهشون رایانامه بدی :)

متن فارسی که می‌خوای بهشون بگی رو بذار این‌جا تا انگلیسیش رو در حد توانم بهت بگم.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #13 : 23 تیر 1392، 05:32 ب‌ظ »

OpenFoam 1.6-ext
OpenFoam 2.1.1
OpenFoam 2.20
OpenFoam 2.2.1

octave
librcad
freecad
scilab
gimp
paraview
gnuplot
eclipse
codeblocks
و ...

وبه همراه تمام بهینه سازی ها و نصب کدکت ها و نرم افزار های کار بردی معمولی ...

R و latex فراموش نشود  :)

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #14 : 23 تیر 1392، 07:51 ب‌ظ »
سلام
با تشکر از همه دوستان که منو راهنمایی کردیید حالا اگه ممکنه در مورد این ریمستر توزیع انشقاق نظر بدید
خوشحال می شم نظراتتونو بدونم البته هنوز فرصت نکردم Iso‌ رو آپلود کنم اما اسکرین شات براتون می زارم بازم ممنون ازهمه دوستان

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-1.jpg

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-3.jpg

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-4.jpg

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-5.jpg

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-6.jpg

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu-July-2013-7.jpg