انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن  (دفعات بازدید: 8293 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن
« پاسخ #30 : 28 تیر 1392، 07:37 ق‌ظ »
سادست كرومو حذف كن و امثالش . :|
ليست رو هم قرار شد بزارى .

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #31 : 28 تیر 1392، 11:44 ق‌ظ »
برای مدیریت دانلود فایرفاکس رو نگه داشتی؟!؟ کروم رو هم پاک کن بجاش کرومیوم نصب کن. مدیریت دانلود رو با xdman انجام بده. خیلی راحت می تونی به همه مرورگر ها متصلش کنی. یه لیست از نرم افزارهات بذاری خیلی خوب میشه.
میزکار رو هم اگه به گنوم کلاسیک یا سینامون تغییر بدی بنظرم بهتره.
درضمن نسخه آخر اکلیپس کپلر هستا!

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
« پاسخ #32 : 28 تیر 1392، 12:53 ب‌ظ »
سلام دوستان خوبم ببخشید که یکم دیرشد
لیست نرم افزار ها رو می زارم البته به این لیست بای eclipse و scilabو.. دیگه رو هم اضافه کرد چون اینا رو نصبی نیستن  و فقط کافیه از سایت دانلود کنی و اجراشون کنی

http://meno-eng.persiangig.com/MeNoTu/MeNoTu.app.tar.gz
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1392، 01:01 ب‌ظ توسط meno »

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #33 : 28 تیر 1392، 01:06 ب‌ظ »
خیلی عالیه.

برای پایین بردن حجم ایزو، محیط یونیتی رو با یک مدیرپنجره (مثلا OpenBox) جایگزین کنید .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #34 : 28 تیر 1392، 01:12 ب‌ظ »
خیلی عالیه.

برای پایین بردن حجم ایزو، محیط یونیتی رو با یک مدیرپنجره (مثلا OpenBox) جایگزین کنید .

آخه اینو دیگه ازم نخواین چون خودم خیلی با یونیتی حال می کنم خیلی باهاش راحتم خیلی منخودم با گنیوم تو و تری و لیونکس مینت و میت و کادی کار کردم اما هیج کدومش به اندازه یونیتی به هم حال نداد

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #35 : 28 تیر 1392، 01:27 ب‌ظ »
چقدر جا کم داری؟ یعنی چقدر باید خالی کنی؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #36 : 28 تیر 1392، 01:28 ب‌ظ »
خیلی عالیه.

آخه اینو دیگه ازم نخواین چون خودم خیلی با یونیتی حال می کنم خیلی باهاش راحتم خیلی منخودم با گنیوم تو و تری و لیونکس مینت و میت و کادی کار کردم اما هیج کدومش به اندازه یونیتی به هم حال نداد

مدير اين پروژه خودتونيد ولى يه چيزايى مثل اسكايپ ! نميدونم واقعاً بنظرم با اين شرايط اصلاً مناسب ارائه نيست . نبايد بر اساس احساس و اين كه از فلان چيز خوشتون مياد از اون يكى نمياد تصميم بگيريد .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #37 : 28 تیر 1392، 01:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه چی حدود یک گیگ و نیم . چون لاتک حدود سه گیگ فضا میگیره که با فشرده سازی میرسه بع یک گیگ

خیلی عالیه.

مدير اين پروژه خودتونيد ولى يه چيزايى مثل اسكايپ ! نميدونم واقعاً بنظرم با اين شرايط اصلاً مناسب ارائه نيست . نبايد بر اساس احساس و اين كه از فلان چيز خوشتون مياد از اون يكى نمياد تصميم بگيريد .

درسته این برای اول کار بود اما با راهنمایی دوستان برطرف شد و سعی کردم نرم افزار هایی که دوستان پیشنهاد کردن رو به جاشون اضافه کنم الانم رویه همون بحث پاک کردن فایرفاک و کروم دارم کار می کنم اما به نضرمن فایرفاکسو پاک کنم بهتر نه دوستان. من فقط گفتم یونیتی رو دوست دارم و با هاش حال می کنم و تا اونجایی که ممکنه باشه پاکش نکنم اما بقیه نرم افزار ها رو دوستان راهنمایی کردن مثلا همین تک میکر دوجهته که الان کامپایلش می کنم و اضافش می کنم.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #38 : 28 تیر 1392، 01:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
یه چی حدود یک گیگ و نیم . چون لاتک حدود سه گیگ فضا میگیره که با فشرده سازی میرسه بع یک گیگ

خیلی عالیه.

درسته این برای اول کار بود اما با راهنمایی دوستان برطرف شد و سعی کردم نرم افزار هایی که دوستان پیشنهاد کردن رو به جاشون اضافه کنم الانم رویه همون بحث پاک کردن فایرفاک و کروم دارم کار می کنم اما به نضرمن فایرفاکسو پاک کنم بهتر نه دوستان. من فقط گفتم یونیتی رو دوست دارم و با هاش حال می کنم و تا اونجایی که ممکنه باشه پاکش نکنم اما بقیه نرم افزار ها رو دوستان راهنمایی کردن مثلا همین تک میکر دوجهته که الان کامپایلش می کنم و اضافش می کنم.

توى انتخاب نرم افزار ها خيلى دقت كن چيزاى اضافه رو كاملاً پاك كن . اگر نظرت كرومِ اونو هم پاك كن كروميوم رو نصب كن كه هيچ فرقى نداره فقط يكم بهتره .
قراره 64 باشه 32 ؟ اگه جفتش نيست فكر كنم بايد يكى از selinux هارو پاك كنى شايدم نه من اطلاع زيادى ندارم در مورد selinux .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #39 : 28 تیر 1392، 02:00 ب‌ظ »
طبق بررسی‌های کاملاً غیرعلمی من :)

* بسته‌های نرم‌افزاری زیر کاملاً اضافه هستن: (بسته‌های مربوط به زبان‌های پرتغالی، اسپانیول و چینی)
$ sudo apt-get remove --purge language-pack-es language-pack-es-base language-pack-gnome-es language-pack-gnome-es-base language-pack-gnome-pt language-pack-gnome-pt-base language-pack-gnome-zh-hans language-pack-gnome-zh-hans-base language-pack-pt language-pack-pt-base language-pack-zh-hans language-pack-zh-hans-base firefox-locale-es firefox-locale-pt firefox-locale-zh-hans

* باقیمانده از اسکایپ:
$ sudo apt-get remove --purge skype:i386

* از نرم‌افزارهای زیر یکیشون رو نگه‌دار:
Shotwell .OR. eog

* این‌ها چی هستن که نصب کردی؟ چه فایده‌ای دارن؟
maxima-src
maxima-test

* اگه جا زیاد آوردی bzr رو هم نصب کن.

* در مرحله‌های بعدی هم باید VLC رو مثلاً پاک کنی، چون Totem و Rhythmbox  هستن.
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1392، 02:04 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #40 : 28 تیر 1392، 03:05 ب‌ظ »

* بسته‌های نرم‌افزاری زیر کاملاً اضافه هستن: (بسته‌های مربوط به زبان‌های پرتغالی، اسپانیول و چینی)
$ sudo apt-get remove --purge language-pack-es language-pack-es-base language-pack-gnome-es language-pack-gnome-es-base language-pack-gnome-pt language-pack-gnome-pt-base language-pack-gnome-zh-hans language-pack-gnome-zh-hans-base language-pack-pt language-pack-pt-base language-pack-zh-hans language-pack-zh-hans-base firefox-locale-es firefox-locale-pt firefox-locale-zh-hans

* باقیمانده از اسکایپ:

Shotwell .OR. eog

maxima-src
maxima-test

تک میکر دو جهته اضافه شد و تک میکر های دیگه پاک شد
اسکایپ پاک شد
 زبانها پاک شد

یه تقاضا دوستا اگه نرم افزاری پیسشنهاد می دید یه توضیحم بدید بدونیم نرم افزار جیکا می کنه
نقل‌قول
در مرحله‌های بعدی هم باید VLC رو مثلاً پاک کنی،
خدایی دیگه وی ال سی یه چیزه دیگس دیگه

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #41 : 28 تیر 1392، 03:27 ب‌ظ »

* باقیمانده از اسکایپ:

Shotwell .OR. eog

maxima-src
maxima-test

تک میکر دو جهته اضافه شد و تک میکر های دیگه پاک شد
اسکایپ پاک شد
 زبانها پاک شد

یه تقاضا دوستا اگه نرم افزاری پیسشنهاد می دید یه توضیحم بدید بدونیم نرم افزار جیکا می کنه
نقل‌قول
در مرحله‌های بعدی هم باید VLC رو مثلاً پاک کنی،
خدایی دیگه وی ال سی یه چیزه دیگس دیگه

با vlc موافقم . totem رو پاك كن ولى .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #42 : 28 تیر 1392، 05:41 ب‌ظ »
۱. اون دو تا رو نگفتی که چی هستن.
۲. دیگه مجبوری که Inkscape و blender رو هم پاک کنی، چون جا نداری و این دو تا هم زیاد به کار نمی‌یان. هرکی خواست می‌تونه از طریق اینترنت نصب کنه.
۳. bzr یه چیزی مثل git هست بهشون می‌گن Revision Control Sytem .
۴. synaptic رو هم می‌تونی نصب کنی: http://en.wikipedia.org/wiki/Synaptic_%28software%29
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1392، 05:46 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #43 : 28 تیر 1392، 07:55 ب‌ظ »
۱. اون دو تا رو نگفتی که چی هستن.
۲. دیگه مجبوری که Inkscape و blender رو هم پاک کنی، چون جا نداری و این دو تا هم زیاد به کار نمی‌یان. هرکی خواست می‌تونه از طریق اینترنت نصب کنه.
۳. bzr یه چیزی مثل git هست بهشون می‌گن Revision Control Sytem .
۴. synaptic رو هم می‌تونی نصب کنی: http://en.wikipedia.org/wiki/Synaptic_%28software%29
maxima-scr:
A computer algebra system -- source code
maxima-test:
A computer algebra system -- test suite
زمان نصب maxima نصب می شن و اگه بخوام پاکشون کنم خود maxima هم پاک می شه

Inkscape و blender و Gimp ‌همشونو تقریبا بچه ها نیاز دارن چون بعضی وقتا باید تصاویر و وکتور های خروجی نرم افزار های CFD‌ رو با هاش ویرایش کنن و Blender هم چون تنها نرم افزار 3D قدرتمند با حجم کم همش 40 مگه نه با اینا کا راه نمی افته آخه نمی دونم چرا حجمش اینفد زیاد شده الان ساختش با لاتک حجمش شد 5.6 GB یک گیو نیم زیادیه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #44 : 28 تیر 1392، 08:01 ب‌ظ »
اگه مشکل اینترنت نداری، می‌تونی یه کاری کنی.
دو تا نسخه‌ بدی بیرون. یکی بدون لاتک که می‌تونن یا روی دی‌وی‌دی رایت کنن و یا با فلش بوت کنن. و یکی دیگه با لاتک که فقط می‌تونن با فلش ۸ گیگ بوت کنن و زنده بیان بالا.

ویرایش:
مثل اینکه این حرف من اشتباه بود. طبق گفته‌ی «محمدرضا ح.» به من:

کرنل لینوکس (و همچنین سایر یونیکسی ها) تنها روی ISO9660 میتونن به صورت Live CD یا CD و DVD بشینن و این استاندارد بالای ۴.۱ گیگابایت رو ساپورت نمیکنه. از اون بدتر استاندارد مایکروسافتی ISO9660 هست که ۳.۸ گیگ به بالا رو قبول نمیکنه
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1392، 11:13 ب‌ظ توسط سلمان م. »