براي من يگ چيز واقعا عجيب هست
كه من در بسته هاي اهدايي از مراسم يك سي دي اوبنتو و دو تا دي وي دي برنامه هاي اپن سورس گرفتم
كه متاسفانه هر دو براي ويندوز بودند من كه فكر مي كردم حداقل يك دي وي دي براي برنامه هاي لينوكس رو بگذارند
آيا فقط براي من اشتباه شده و يا براي همه همين طور؟؟؟؟؟
سلام
هدف از ارائه اون دیسک که توسط
فروشگاه محصولات متن باز سی تو، لینوکس یا اوبونتو نبوده است، بلکه کلا جامعه نرم افزار آزاد بوده !
همان طور که می دانید بعضی از کاربران و مخصوصا تازه کاران مجبورند ویندوز را در کنار لینوکس استفاده کننند. این دیسک برای این ارائه شد که در ویندوز خود بتوانند به راحتی از ابزارهای متن باز استفاده کنند. همچنین آشنایی با محیط نرم افزار در ویندوز بسیار مفید است. چون شخصی که گیمپ ویندوزی را یاد بگیرد، دیگر برای استفاده از آن در لینوکس هیچ مشکلی نخواهد داشت !
ضمنا، آن دیسک بی نصیب برای لینوکس کاران نیست.
فیلم انقلاب کدباز و دو انیمیشن کد باز ساخته شده + کتاب های الکترونیکی طرح ملی نرم افزارهای آزاد که بسیار مفید می باشند نیز در این دیسک موجود است. از لحاظ مادی هم دیسک با ارزشی است !!! چون به تنهایی چندین محصول را در بر دارد.
در ضمن، کاش یکی می گرفتید
از این دیسک ها خیلی کم بود، حیف است که دو تاش را یک نفر بگیرد در حالی که خیلی های دیگه بی نصیب ماندند.
باز هم پذیرای نظر شما برای جشن شش ماه بعد هستیم. امیدواریم با نظرات دوستان بتوانیم دیسک های بهتری ارائه دهیم. پس منتظر هستیم