انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جشن انتشار و معرفی اوبونتو ۸.۱۰ در تهران  (دفعات بازدید: 38416 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود

من تازه رسیدم خونه و شرمندم که اینقدر دیر شد.

از تمامی برگزار کنندگان این جشن کمال تشکر رو دارم از تک‌تک دوستان خصوصا آقای مهدی حسن‌پور که به این اندازه ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن  ;)

mohi , lomion , cheshmak , sorena , سید مهدی تشکر...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین mobinzk

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
    • وبلاگ مبین زاده کوچک
درود

من تازه رسیدم خونه و شرمندم که اینقدر دیر شد.

از تمامی برگزار کنندگان این جشن کمال تشکر رو دارم از تک‌تک دوستان خصوصا آقای مهدی حسن‌پور که به این اندازه ما رو مورد لطف خودشون قرار دادن  ;)

mohi , lomion , cheshmak , sorena , سید مهدی تشکر...
همه چیز رو فرشید جان گفتند من هم +۱ میزنم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آقا دمتون گرم. کیک اش که خیلی خوش مزه بود. ;)
فقط اگه لطف کنین و اون اسلاید ها رو (مخصوصاً کرنل رو) هر چه زودتر بذارین رو سایت تا ما بقیه رو بیش تر با اوبونتو و لینوکس آشنا کنیم، خیلی بهتر می شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ziXet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
    • LiveDic
سلام

منم از همه دست اندرکاران جشن تشکر میکنم.
اون سی دی های کوبونتو هم که همشون یه ذره چسب روشون بود که واسه بعضی ها مثل من نصب نشد!
ولی با خمیر دندون پاکش کردم نصب شد....

ببخضید که دیر شد...

بازم از همه ممنونم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
واقعا دست همه درد نكنه هم مراجعين و مجري طرح و مسئولين
مراسم خوبي بود
ولي من دلخوشي از جلوه هاي وي‍ه ندارم حتي افكت هاي كوچك تو اكس پي رو من غير فعال مي كنم
به نظر من اين برنامه براي كساني كه از مكينتاش استفاده مي كنند دليل استفاده شان از لينوكس بشود وگرنه من علاقه اي ندارم
مگر اينكه قابليت كاربردي به لينوكس اضافه كند
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین mdt414

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • مرکز دانلود رایگان نرم افزار
واقعاً عالی بود....

امیدوارم توی الکامپ هم همدیگر رو ببینیم...راستی برنامه ای هست؟
دوستان اگه میشه برای نزدیک تر شدن دوستان یک روز رو برای رفتن به الکامپ انتخاب کنیم و همه با هم بریم....همونجا تبلیغ هم می تونیم بکنیم!!! شاید فکر خوبی باشه...
لینوکس یعنی کنترل همه چیز دست شماست!
لینوکس یعنی آزادی!
موبایل فقط A1200 لینوکسی!!

آفلاین Talangor (پورغلام)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
دستتون درد نکنه ؛

یک جمع پویا و آگاه در کنار هم جمع شدند و اطلاعاتی که حاصل مدت ها فعالیتشون بود رو در اختیار همدیگه قرار دادند ...
این همون Open source خودمونه که باید باشه ...

من که به اندازۀ  چند ماه ، اطلاعات جالب یاد گرفتم ...

از همه عزیزان به خصوص برگزارکنندگان عزیز تشکر می کنم .

کاش عکس ها رو در یک جای مناسب توی سایت قرار می دادید تا نمود بیشتری داشته باشه و همه بتونند استفاده کنند.
M.Mahdi.Pourgholam

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
واقعاً عالی بود....

امیدوارم توی الکامپ هم همدیگر رو ببینیم...راستی برنامه ای هست؟
دوستان اگه میشه برای نزدیک تر شدن دوستان یک روز رو برای رفتن به الکامپ انتخاب کنیم و همه با هم بریم....همونجا تبلیغ هم می تونیم بکنیم!!! شاید فکر خوبی باشه...
در مورد قرار توی الکامپ، تمام دوستان و کاربران نرم افزارهای آزاد در روز شنبه حدود ساعت 11:30 در یک مکان مشخص در نمایشگاه جمع خواهند شد.
اطلاعات بیشتر توی انجمن www.technotux.org موجود است و تاپیک مخصوص آن ایجاد شده است

راستی، کیک من را کی خورد؟؟؟ ظرفش هم نرسید، چه برسد به کیک :D

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
براي من يگ چيز واقعا عجيب هست
 كه من در بسته هاي اهدايي از مراسم يك سي دي  اوبنتو و دو تا دي وي دي برنامه هاي اپن سورس گرفتم
كه متاسفانه هر دو براي ويندوز بودند من كه فكر مي كردم حداقل يك دي وي دي براي برنامه هاي لينوكس رو بگذارند

آيا فقط براي من اشتباه شده و يا براي همه همين طور؟؟؟؟؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
براي من يگ چيز واقعا عجيب هست
 كه من در بسته هاي اهدايي از مراسم يك سي دي  اوبنتو و دو تا دي وي دي برنامه هاي اپن سورس گرفتم
كه متاسفانه هر دو براي ويندوز بودند من كه فكر مي كردم حداقل يك دي وي دي براي برنامه هاي لينوكس رو بگذارند

آيا فقط براي من اشتباه شده و يا براي همه همين طور؟؟؟؟؟
سلام
هدف از ارائه اون دیسک که توسط فروشگاه محصولات متن باز سی تو، لینوکس یا اوبونتو نبوده است، بلکه کلا جامعه نرم افزار آزاد بوده !
همان طور که می دانید بعضی از کاربران و مخصوصا تازه کاران مجبورند ویندوز را در کنار لینوکس استفاده کننند. این دیسک برای این ارائه شد که در ویندوز خود بتوانند به راحتی از ابزارهای متن باز استفاده کنند. همچنین آشنایی با محیط نرم افزار در ویندوز بسیار مفید است. چون شخصی که گیمپ ویندوزی را یاد بگیرد، دیگر برای استفاده از آن در لینوکس هیچ مشکلی نخواهد داشت !

ضمنا، آن دیسک بی نصیب برای لینوکس کاران نیست.
فیلم انقلاب کدباز و دو انیمیشن کد باز ساخته شده + کتاب های الکترونیکی طرح ملی نرم افزارهای آزاد که بسیار مفید می باشند نیز در این دیسک موجود است. از لحاظ مادی هم دیسک با ارزشی است !!! چون به تنهایی چندین محصول را در بر دارد.

در ضمن، کاش یکی می گرفتید :) از این دیسک ها خیلی کم بود، حیف است که دو تاش را یک نفر بگیرد در حالی که خیلی های دیگه بی نصیب ماندند.

باز هم پذیرای نظر شما برای جشن شش ماه بعد هستیم. امیدواریم با نظرات دوستان بتوانیم دیسک های بهتری ارائه دهیم. پس منتظر هستیم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • درورد بر اوبونتو
ببخشید من اطلاع نداشتم کاش برنامه های لینوکسی رو هم میگذاشتید.
خداحافظ وبلاگ نويسي

فقط خوب جستجو ميكنم.