انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

یه گزینه بزنید ببینیم انجمن چند تا کاربر فعال داره

گزینه یک
43 (72.9%)
گزینه دو
16 (27.1%)

مجموع آرای اعضا: 59

بستن رای گیری: 10 امرداد 1392، 03:39 ب‌ظ

نویسنده موضوع: تعداد کاربران فعال انجمن  (دفعات بازدید: 8404 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : تعداد کاربران فعال انجمن
« پاسخ #15 : 01 امرداد 1392، 12:36 ب‌ظ »
چرا جادى؟
جامعه شناسی خونده(اگه اشتباه نکنم)
واقعا؟چه قدر خوب.
من به 2 رای میدم چون از پایین میرم بالا نزدیک تره
من نه روانشناسی خوندم و نه جامعه شناسی.ولی میخوای بگم چرا این گزینه و این پست رو زدی؟(البته منظورم اینه ااین مورد احتیاجی به جامعه شناسی و روانشناسی نداره)
خیلی جالبه! بحثی که در مورد تعداد کاربران فعاله کشیده شده به بحث این که چرا شماره ۱ یا ۲ رو زدیم! خیلی دوست دارم بدونم چرا!؟ من واقعا دلیلی واسه زدن دکمه ی ۱ نداشتم اما چند ثانیه مکث کردم بعد ۱ رو زدم، نمیدونم چرا! شاید بخاطر این بود که میدونستم ۱ رای بیشتری میاره ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #16 : 01 امرداد 1392، 12:57 ب‌ظ »
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.
من نه روانشناسی خوندم و نه جامعه شناسی.ولی میخوای بگم چرا این گزینه و این پست رو زدی؟(البته منظورم اینه ااین مورد احتیاجی به جامعه شناسی و روانشناسی نداره)

ايشون رضايت دارند ( سكوت نشانه رضايت است . ) :-"
بگو … بگو .
واسش تحت عنوان روانشناسی شخصیت از روی پست ارسالی در انجمن پخ کردم اگه خودش دوست داشت میزاره اینجا هم

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #17 : 01 امرداد 1392، 01:19 ب‌ظ »
بنظر من همین دو تا گزینه خوبه. از لحاظ روانشناسی نمی‌دونم چرا بیشتر بچه‌ها علاقه به گزینه‌ی یک دارن؟ و اون رو می‌زنن.
دلیل اینکه من یک رو زدم این بود که دلیلی نداشتم که دستم رو یکم پایین تر از یک بیارم و دو رو بزنم !
تنبل کلی خندیدم با این فلسفت خدا خیرت بده. ;)

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #18 : 01 امرداد 1392، 01:35 ب‌ظ »
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.

بگو … بگو .
واسش تحت عنوان روانشناسی شخصیت از روی پست ارسالی در انجمن پخ کردم اگه خودش دوست داشت میزاره اینجا هم

نميشه واسه ماهم پ خ كنى ؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #19 : 01 امرداد 1392، 01:36 ب‌ظ »
آقایی از خودته :D

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #20 : 01 امرداد 1392، 01:39 ب‌ظ »
آقایی از خودته :D
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.
خیلی جالبه! بحثی که در مورد تعداد کاربران فعاله کشیده شده به بحث این که چرا شماره ۱ یا ۲ رو زدیم! خیلی دوست دارم بدونم چرا!؟ من واقعا دلیلی واسه زدن دکمه ی ۱ نداشتم اما چند ثانیه مکث کردم بعد ۱ رو زدم، نمیدونم چرا! شاید بخاطر این بود که میدونستم ۱ رای بیشتری میاره ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #21 : 01 امرداد 1392، 01:41 ب‌ظ »
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.

بگو … بگو .

50000 بریز به حسابم ;D \\:D/

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #22 : 01 امرداد 1392، 01:56 ب‌ظ »
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.

بگو … بگو .

پس برای ما شماره حسابتو پ.خ. کن  ;D
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
« پاسخ #23 : 01 امرداد 1392، 02:09 ب‌ظ »
چرا جادى؟
واقعا؟چه قدر خوب.

بگو … بگو .

پس برای ما شماره حسابتو پ.خ. کن  ;D

دست بالای دست بسیاره!

من چون بین گزینه یک و گزینه دو خیلی شک داشتم هنوز رای ندادم!

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #24 : 01 امرداد 1392، 02:14 ب‌ظ »
جدی اید دیگه الان انشالا؟ :)

تاپیک میتونست جالب بشه برای بخش کافه اوبونتو. میشد یه آمار جالب در بیاد ازش و بعد هم ما آمار ثبت نام های روزانه رو بدیم و بعد بتونیم یه جمع بندی خوب بکنیم از این آمارها.
ولی به ناکجا آباد داره میره...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #25 : 01 امرداد 1392، 02:28 ب‌ظ »
جدی اید دیگه الان انشالا؟ :)

تاپیک میتونست جالب بشه برای بخش کافه اوبونتو. میشد یه آمار جالب در بیاد ازش و بعد هم ما آمار ثبت نام های روزانه رو بدیم و بعد بتونیم یه جمع بندی خوب بکنیم از این آمارها.
ولی به ناکجا آباد داره میره...

موافقم باهاتون ولى همين باعث شد تاپيك بالا بمونه
اما كارى كه ميشه كرد اينه كه گزينه ها رو درست كنيد توى بخش اخبار بزنيدش و بعد هم تاپيك رو قفل كنيد و پست هاى اسپم ( كه يه عالمشونم ماله خودمه … ) رو پاك كنيد . ميدونم شما داوطلب شديد ولى خوب داوطلب شديد واسه انجام همين كارا ديگه . ( شايدم داوطلب نباشيد … :-" )

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #26 : 01 امرداد 1392، 02:36 ب‌ظ »
چرا ما باید مدیریت کنیم محتوای تولید شده توسط شما رو؟
چرا وقتی خودتون میدونید اسپم و آف تاپیکه به این جنس فعالیتتون ادامه میدید؟

جای این تاپیک همینجاست نه توی بخش اخبار، چون یه تاپیک غیر فنی و دوستانه س که به میل کاربرها ایجاد شده.

بهرحال اگر باز کننده ی تاپیک تمایل داشته باشه میشه پاسخ های نظر سنجی رو تغییر داد تا بشه نتیجه ی بهتری از این تاپیک گرفت.
مثلا گزینه هاش رو جوری تغییر بده تا متوجه بشیم کاربرها روزانه به تاپیک سر میزنن یا هفتگی یا ماهانه یا صرفا وقتی مشکل و سوالی براشون پیش میاد؟
از این سبک سوالها که در پایانش یه نتیجه ای بده بهمون. (هرچند تاکیدی ندارم که تمام اتفاقات توی کافه باید منجر به نتیجه بشه)

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #27 : 01 امرداد 1392، 02:42 ب‌ظ »
چرا وقتی خودتون میدونید اسپم و آف تاپیکه به این جنس فعالیتتون ادامه میدید؟

جای این تاپیک همینجاست نه توی بخش اخبار، چون یه تاپیک غیر فنی و دوستانه س که به میل کاربرها ایجاد شده.

بهرحال اگر باز کننده ی تاپیک تمایل داشته باشه میشه پاسخ های نظر سنجی رو تغییر داد تا بشه نتیجه ی بهتری از این تاپیک گرفت.
مثلا گزینه هاش رو جوری تغییر بده تا متوجه بشیم کاربرها روزانه به تاپیک سر میزنن یا هفتگی یا ماهانه یا صرفا وقتی مشکل و سوالی براشون پیش میاد؟
از این سبک سوالها که در پایانش یه نتیجه ای بده بهمون. (هرچند تاکیدی ندارم که تمام اتفاقات توی کافه باید منجر به نتیجه بشه)

نقل‌قول

١- بخاطر پيشنهاد خودتون بود
٢- دليل رو ذكر كردم ( بالا بودن تاپيك واسه شركت كاربرا توش لازمه اما اگه تو اخبار باشه نيازى به اين اسپما نيست . )
٣- انقدر از شماها همكارى ديديم كه سيريم نمونش همين الآن كه اومديد اينو ميگيد :
نقل‌قول
شايد حرفتون منطقى باشه ولى در عين حال به نسبت خيلى خوبى منت رو هم ميزاره . مديريت محتوا شايد اما هدايت انجمن اگر به عهده ى شما نباشه من نميدونم به عهده ى كى قراره باشه .

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #28 : 01 امرداد 1392، 02:50 ب‌ظ »
الان خود من هم دارم آف تاپیک میزنم اما این اطمینان رو میدم بهتون که بالافاصله بعد از به نتیجه رسیدن این صحبت ها پست های خودم رو پاک کنم :)

دوست محترم، اگر صحبت بنده به شما حس منت گذاشتن داد من خودم معذرت میخوام :)
اولویت بنده و تیم نظارت و راهبری انجمن اینه که کاربرها به سمتی پیش برن که اگر اتفاق آزار دهنده ای در انجمن وجود داره، در اولویت خودشون دامن به اون اتفاقات نزنن. اگر این اتفاق نیوفته ماها خودمون رو وارد داستان میکنیم و سعی میکنیم مسیر تاپیک رو تغییر بدیم. (فکر میکنم همین که الان من دارم پست میزنم و با شما صحبت میکنم به جای پاک کردن پست هاتون معنیش هدایت باشه !)

آف تاپیک نزدن یک قانون نانوشته ی مرسوم در تمامی انجمن هاست که به نظر من یکی از اولویت های حضور در همچین جامعه های مجازی ای درک درست از این ماجراست (باز تصور نکنید که بنده به شما گفتم بی درک !).

باز هم تاکید میکنم جای تاپیک های این چنین دقیقا در همین کافه ست و اگر تاپیک صحیح باشه و به سمت و سوی درستی بره ما خودمون چسبناکش میکنیم که برای یک مدت محدود و یا برای همیشه اون بالا بمونه.
اینکه شما آف تاپیک و اسپم بزنید برای بالا نگه داشتن این تاپیک که حتی گزینه های درستی برای پاسخ بقیه کاربران نداره راه درستی نیست.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #29 : 01 امرداد 1392، 03:00 ب‌ظ »
الان خود من هم دارم آف تاپیک میزنم اما این اطمینان رو میدم بهتون که بالافاصله بعد از به نتیجه رسیدن این صحبت ها پست های خودم رو پاک کنم :)

دوست محترم، اگر صحبت بنده به شما حس منت گذاشتن داد من خودم معذرت میخوام :)
اولویت بنده و تیم نظارت و راهبری انجمن اینه که کاربرها به سمتی پیش برن که اگر اتفاق آزار دهنده ای در انجمن وجود داره، در اولویت خودشون دامن به اون اتفاقات نزنن. اگر این اتفاق نیوفته ماها خودمون رو وارد داستان میکنیم و سعی میکنیم مسیر تاپیک رو تغییر بدیم. (فکر میکنم همین که الان من دارم پست میزنم و با شما صحبت میکنم به جای پاک کردن پست هاتون معنیش هدایت باشه !)

آف تاپیک نزدن یک قانون نانوشته ی مرسوم در تمامی انجمن هاست که به نظر من یکی از اولویت های حضور در همچین جامعه های مجازی ای درک درست از این ماجراست (باز تصور نکنید که بنده به شما گفتم بی درک !).

باز هم تاکید میکنم جای تاپیک های این چنین دقیقا در همین کافه ست و اگر تاپیک صحیح باشه و به سمت و سوی درستی بره ما خودمون چسبناکش میکنیم که برای یک مدت محدود و یا برای همیشه اون بالا بمونه.
اینکه شما آف تاپیک و اسپم بزنید برای بالا نگه داشتن این تاپیک که حتی گزینه های درستی برای پاسخ بقیه کاربران نداره راه درستی نیست.

حق با شماست بنده معذرت ميخوام . ممنون از پاسخ گويى و راهنمايى تون .