الان خود من هم دارم آف تاپیک میزنم اما این اطمینان رو میدم بهتون که بالافاصله بعد از به نتیجه رسیدن این صحبت ها پست های خودم رو پاک کنم دوست محترم، اگر صحبت بنده به شما حس منت گذاشتن داد من خودم معذرت میخوام
اولویت بنده و تیم نظارت و راهبری انجمن اینه که کاربرها به سمتی پیش برن که اگر اتفاق آزار دهنده ای در انجمن وجود داره، در اولویت خودشون دامن به اون اتفاقات نزنن. اگر این اتفاق نیوفته ماها خودمون رو وارد داستان میکنیم و سعی میکنیم مسیر تاپیک رو تغییر بدیم. (فکر میکنم همین که الان من دارم پست میزنم و با شما صحبت میکنم به جای پاک کردن پست هاتون معنیش هدایت باشه !)
آف تاپیک نزدن یک قانون نانوشته ی مرسوم در تمامی انجمن هاست که به نظر من یکی از اولویت های حضور در همچین جامعه های مجازی ای درک درست از این ماجراست (باز تصور نکنید که بنده به شما گفتم بی درک !).
باز هم تاکید میکنم جای تاپیک های این چنین دقیقا در همین کافه ست و اگر تاپیک صحیح باشه و به سمت و سوی درستی بره ما خودمون چسبناکش میکنیم که برای یک مدت محدود و یا برای همیشه اون بالا بمونه.
اینکه شما آف تاپیک و اسپم بزنید برای بالا نگه داشتن این تاپیک که حتی گزینه های درستی برای پاسخ بقیه کاربران نداره راه درستی نیست.