انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ضعف و برتری این سه توزیع؟  (دفعات بازدید: 12741 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
ضعف و برتری این سه توزیع؟
« : 04 امرداد 1392، 10:04 ب‌ظ »
میدونم میدونم تکراریه آروم باش بشین یه پارچ آب سرد بخور و لطف کن جواب بده قشنگ
من چند روزه چندتا از توزیعا رو دانلود کردم امتحان کردم حالا در نهایت میخوام بدونم نظر شما چیه کدومو نصب کنم ینی برتری این یکی نسبت به اون یکیا. برتری مث باگ کمتر مصرف باتری کمتر دردسر کمتر توی مثلن نصب گرافیک آپتیموس و ...
ببینید من اوبونتو رو دوس ندارم نمیدونم چرا ولی نمیتونم زیاد باش رابطه برقرار کنم!
مینت سینامون رو در حال حاظر دارم و با کی دی ای کلن نمیتونم راحت باشم
اوپن سوزه چطوره؟یه مقدار از برتری و ضعف اوپن در مقابل مینت و اوبونتو صحبت نمایید...
آها راستی هرکی جواب داد لطف کنه بگه خودش از چی استفاده میکنه
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : ضعف و برتری این سه توزیع؟
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1392، 10:22 ب‌ظ »
دو تا سايت بت معرفى ميكنم :
http://linuxreview.ir/
http://distrowatch.com/

اين هم واسه openSUSE :

http://linuxreview.ir/1392/04/5-opensuse-excelsior/

اين هدف هايى كه شما انتخاب كرديد ملاك مناسبى نيستند بهتره هدف هاى بهترى مشخص كنيد تا كمك بهتر و بيشترى بتون بكنم .

+ من DragonFly BSD كه هيچ كدوم از قابليت هاى مورد نظر شما رو نداره به جز باگ نداشتن كه اصلاً نداره .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #2 : 04 امرداد 1392، 11:53 ب‌ظ »
تفاوت اوپن سوزه و مینت توی چیه؟ترمینال و اینا منظورمه.فک نکنم دستورات زیادی فرق داشته باشن

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #3 : 04 امرداد 1392، 11:55 ب‌ظ »
تفاوت اوپن سوزه و مینت توی چیه؟ترمینال و اینا منظورمه.فک نکنم دستورات زیادی فرق داشته باشن
تا اونجایی که من می دونم توی دستورات مربوط به پکیج منیجر مثل دستورات apt
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 04 امرداد 1392، 11:58 ب‌ظ »

دستورات كه نه اما مدير بستشون فرق داره => واسه نصب نرم افزار دستور هاى متفاوتى لازمه
درضمن openSUSE ميزكارش KDE هست كه گفتى خوشت نمياد من هم قبلاً خوشم نمياد اما بايد ياد بگيرى چطور تنظيمش كنى كه اگه اين كارو بكنى فوق العاده ميشه بقيه تفاوت ها هم تو لينك ذكر شده بود
بازم ميگم اگه هدفه دقيقتو بگى بهتر ميتونم كمكت كنم

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #5 : 05 امرداد 1392، 12:07 ق‌ظ »
درضمن openSUSE ميزكارش KDE هست كه گفتى خوشت نمياد من هم قبلاً خوشم نمياد
اپن سوزه همه میزکارها رو در یک dvd 4/5 GB دارد.live cd رو ه بطور جداگانه.
در سوزه خیلی کم از ترمینال استفاده میشه و بی نهایت پایداره،تعدادی  نرم افزارهای ویژه خودش رو هم داره مانند usb installer

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #6 : 05 امرداد 1392، 12:11 ق‌ظ »
درضمن openSUSE ميزكارش KDE هست كه گفتى خوشت نمياد من هم قبلاً خوشم نمياد
اپن سوزه همه میزکارها رو در یک dvd 4/5 GB دارد.live cd رو ه بطور جداگانه.
در سوزه خیلی کم از ترمینال استفاده میشه و بی نهایت پایداره،تعدادی  نرم افزارهای ویژه خودش رو هم داره مانند usb installer

تقريباً توى همه ى توزيع ها شما همه ى ميزكار ها رو ميتونيد نصب كنيد اما ميزكار پيش فرض openSUSE همون KDE هستش .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #7 : 05 امرداد 1392، 12:12 ق‌ظ »
میخوام یه نسخه ای پیدا کنم که حالا صددرصد که نمیشه ولی بیشتر از بقیه پایدار باشه پشتیبانی بشه نرم افزارای بروز داشته باشه
چندتایی رو امتحان کردم ولی نمیتونم انتخاب کنم. مثلن سینامون رو دوس دارم ولی مث اینکه مینت یه ریگایی به کفششه درعین حال سینامون با اینکه سادست و عالی ولی خب خیلی سادست. کی دی ای هم بیشتر بخاطر اینکه پنجره هاش سفیده نمیخوامش و از اون منوی استارتشم زیاد لذت نمیبرم بازم بخاطر این که سفیده خیلی. البته میدونم اینا قابل حله تقریبن پس منظورم این نیست که صددرصد از کی دی ای بدم میاد. از طرفی توی کی دی ای قبل از این که مینت سینامون بریزم وقتی مثلن داشتم توی فایرفاکس وقتی تایپ میکردم یهو دیگه تایپ نمیشد چرا؟چون دیگه توی پنجره فایرفاکس نبودم میرفت توی اون نوار پایین میزکار. نمیدونم مشکل از من بوده یا همینجوریه.واسه اینکه بتونم قشنگ تایپ کنم سوال بپرسم اینجا مجبور شدم کلن ببندمش اون نوارو.
خلاصه اینکه واقعن نمیشه انتخاب کرد بینشون ولی دوس دارم یکی چنتا مزیت از اوپن بگه تا قانع بشم برم سمتش. درواقع یجورایی قصد دارم برم اوپن ولی نمیدونم به چه سرنوشتی دچار خواهم شد! آیا خوب است؟آیا مینت بهتر است؟آیا برم؟آیا نرم؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #8 : 05 امرداد 1392، 12:30 ق‌ظ »
خوب اگه پايدارى ميخواى دو تا انتخاب دارى بين لينوكس ها Debian , Slackware . كه Slackware بسته هاش كمه و نصبش سخته برات فكر كنم اما اگه هر چه زودتر از مينت دور بشى بهتره . چرا ؟ چون بت كمك ميكنه كه يه كاربر تازه كار نباشى و با جزئيات بيشتر آشنا بشى . بهت توصيه ميكنم سادگى نصبو گنوم برات مهم نباشه بعدشم بهت  PC-BSD رو با Xfce توصيه ميكنم نصبش سادست همه چيزش عاليه فقط ممكنه بعضى بسته هارو نتونى پيدا كنى تو مخازن اما اكثر بسته ها هستند هم پايداره هم واسه تازه كارا مناسبه .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #9 : 05 امرداد 1392، 12:40 ق‌ظ »
دمت گرم
ببین فک کن میخوای منو قانع کنی برم اوپن سوزه.اگه چنتا از تفاوتای مثبتشو نسبت به بقیه بگی ممنونت میشم
اینم بگو که نسخه دی‌وی‌دیشو دانلود کنم؟البته اول باید قانعم کنی:))

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #10 : 05 امرداد 1392، 01:05 ق‌ظ »
 :D حالا به حرفای منم گوش کن :
اول اینکه سوزه هم kde هست . اگر قراره یه توزیع kde انتخاب کنی مطمئنا پایدارترین و بهترین KDE رو میتونی توی چاکرا و سوزه داشته باشی ...در ضمن با یه ذره ور رفتن با KDE (که خیلیییییییییم آسونه) همه چی چنان باب میلت میشه که نمیتونی دیگه ازش دل بکنی ( اصلا معتاد تنظیم کردم میشی انقد حال میده)و این تنظیماتت هم چون توی home ذخیره میشه با عوض کردن سیستم عامل به هم نمیریزه (کانفیگ دسکتاپ و برنامه ها توی home پایدارن)...
چیزی درباره چاکرا شنیدی ؟ حالا بزار یه ذره از مزایای اون بهت بگم ...اولین و مهمترین مزیتش KDE سفارشی شده اش هست که بسیااااااااااااااااااار پایدار و خوبه اصلا این توزیع توی فلسفه اش دو تا کلمه کلیدی داره یکی KDE و یکی دیگه Qt هست (فریم ورک محبوب توسعه برنامه های kde ) ، اینجوری نیست که KDE خام مث کوبونتو بهت بده ... مخازنش+ccr از مخازن اوبونتو هم بهتر نیاز منو پاسخ داد برنامه های free و non-free همه هستن (nero+guitar-pro+oracle JDK+android studio) بعد همشون آپدیت آپدیت ، مث مخازن اوبونتو نیست که برنامه های ورژن قدیمی رو بزاره ، همیشه آخرین ورژن پایدار نرم افزار ها توی مخازنش هست بعد اصلا درباره مدل انتشار خود توزیع چی بگم برات که حرف نداره ...هسته بسیاااااار پایداره و برنامه های پایدار آخرین ورژن ...ccr یا چند تا کیلیک خیلی ساده اضافه میشه و یه دنیا نرم افزار در کنار مخازن اصلی ات میاره دیگه نیازی به دونه دونه اضافه کردن ppa نیست ... درایور های غیر آزاد رو هم پشتیبانی میکنه ... اصلا دنیای فوق العاده ای داره ...من که عاشق kde بودم و هستم نهایتش به همین چاکرا رسیدم ...
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 01:07 ق‌ظ توسط nima nekoonam »

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #11 : 05 امرداد 1392، 01:19 ق‌ظ »
ینی چاکرا از اوپن‌سوزه بهتره؟یا در یه سطحن و زیاد فرق ندارن و کی دی ای هردوشون پایداره؟اینجور که تو از چاکرا میگی فک کنم از اوپن سوزه بهتر باشه
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 02:25 ق‌ظ توسط شهاب »

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #12 : 05 امرداد 1392، 01:24 ق‌ظ »
ینی چاکرا از اوپن‌سوزه بهتره؟یا در یه سطحن و زاید فرق ندارن و کی دی ای هردوشون پایداره؟اینجور که تو از چاکرا میگی فک کنم از اوپن سوزه بهتر باشه
من چاکرا رو بیشتر میپسندم اما هیچ وقت نگفتم و نمیگم فلان توزیع از بهمان توزیع بهره ... به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم امتحانش کنی هرچند اوایلش ممکنه کمی گیجت کنه (چون از اوبونتو داری میری) اما کمی تحمل کن ...لذت بخش میشه ... مقایسه هاشونو بخون تو وب البته چاکرا جدیدن خیلییییی تغییر کرده مثلا دیگه آرچ بیس نیست و از اون فورک شده و یه توزیع مستقل شده و یا باندل ها دیگه به اون شکل سابق وجود ندارن خیییییییلی راحت تر شده ... در کل من فکر میکنم هر توزیع معروفی ارزش حداقل یه بار امتحان کردنو داره ... راستی لپ تاپامون یه مدله ها !‌ من  هارد و سی پی یو ام پایینتره اما یه مدلیم !
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 01:26 ق‌ظ توسط nima nekoonam »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #13 : 05 امرداد 1392، 01:26 ق‌ظ »
دمت گرم
ببین فک کن میخوای منو قانع کنی برم اوپن سوزه.اگه چنتا از تفاوتای مثبتشو نسبت به بقیه بگی ممنونت میشم
اینم بگو که نسخه دی‌وی‌دیشو دانلود کنم؟البته اول باید قانعم کنی:))
بهتره من به جاى قانع كردن و اينا يه توضيح كلى در مورد تفاوت هاش بهت بگم با بقيه و خوبى ها همين طور بدش
يكى از خوبياش yast هستش به كنترل سيستم كمكت ميكنه خيلى به روز هم هست نصبش خيلى راحته و به روز هم هست اين ها همه ى خوبياش هستند و ميتونند دلايل خوبى واسه انتخابش باشند دلتا رو داره مثل yum كه من از اين خصوصيتش خيلى خوشم مياد
اما بدياش يك من خوشم نمياد موش آزمايشگاهى باشم sle درسته به روز هستش اما فكر كنم شماهم مثله من پايدار بودن براتون مهم تره تا مثل فدورا قابليت پرينت ٣ بعدى و …
اين توزيع توزيع پايدارى نيست به هيچ عنوان و من هم تفاوت خاصى با بقيه توزيع ها نميبينم . واسه من نكات اصلى مهمند مثل پايدارى در عين حال كهنه نبودن واسه من قدرت و سرعت توزيع مهم تر از yast هستش چون سعى ميكنم از پس كاراى خودم بر بيام و اين چيزى هم كه معرفى كردم در عين حال اين كه همه ى موارد رو داره واسه كاربر تازه كار هم مناسبه در ضمن من خودم من خيلى وقت با سينامون كار ميكردم زمانى كه آرچ داشتم اما واقعاً ميزكاريه كه تازه اول كاره و باگ خيلى داره كه شايد شما متوجهشون نشده باشيد در ظاهر در كل ميزكار هاى Qt قوى تر از GTK هستند سرعت بيشترى دارند بيشتر رو خود Qt كار شده و خوب خيلى هم قويه سفيد يا سياه بودن واسه يه روزه من خودم تقريباً هر روز پس زمينه و تم عوض ميكردم قبلاً اما الآن با ميزكار ها كار ميكنم فقط توصيه ميكنم يادگرفتنو شروع كنى چون خيلى موارد رو من بعد از ٥ سال خيلى چيزها رو بلد نيستم برو Shell Scripting ياد بگير كتاباى خيلى خوبى ميتونم بهت معرفى كنم يه زبان برنامه نويسى رو شروع كنى مينت خوبه اوبونتو هم خوبه و بعداً كه كمى آشنايى بيشترى پيدا كردى ميتونى برگردى سراغشون اما الآن بهتره اين وابستگى ها رو نداشته باشى تا بتونى پيشرفت بكنى به عنوان يه دوست هر جا هر كمكى از دستم بر اومد بهت ميكنم و ميتونى هميشه بهم مراجعه كنى خيلى هم خوشحال ميشم .
چاكرا خوبه اما بخاطر مخازنش اصلاً پايدار نيست هرچند الآن ديگه از آرچ جدا شده و خوب توزيع خيلى دوس داشتنى اى هستش من هم خيلى ازش خوشم مياد اما دلايل بهترى پشت توصيم هست كه در ادامه برات توضيح ميدم كاملاً . كى دى اى چاكرا هم چيز خاصى نداره . يه تم قشنگ داره فقط كه مشكيه البته .
PC-BSD خيلى سيستم عامل قوى اى هست پردازش ها رو خيلى با كيفيت انجام ميده ميتونيد توى PC-BSD از فايل سيستم خيلى قدرتمند ZFS استفاده كنيد كه حذود ٢٠ سال هست داره توسعه پيدا ميكنه و از همه فايل سيستم هاى لينوكسى هم بهتره . امنيتش عاليه با فايروال PF و مثل openSUSE هم قسمت تنظيمات و مديريت خيلى خوبى داره اما دلايل اصليشو قبلاً ذكر كردم ، App Cafe رو داره كه توش بسته هاى PBI رو قرار دادند كه مثل exe ويندوز ميمونه كه خيلى راحت نصب ميند و خوبيشون اينه كه همهى پيش نياز ها رو داره توى بسته و اين ايدش فوق العادست بعد از نصب بت توصيه ميكنم tmux رو نصب كنى و با ترمينال دوست باشى و man page ها رو بخونى يه ميز كار زيبا خيلى خوبه اما آدم نبايد خودشو مشغول ظاهر ميزكار بكنه به هيچ عنوان همونطور كه همه ى وقتشو نبايد صرف امتحان توزيع ها بكنه چرا ؟ چون هيچ سودى نداره البته بايد يك انتخاب اساسى داشته باشى و منطقى  .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #14 : 05 امرداد 1392، 01:37 ق‌ظ »
قربون تو رفیق بچرخم باشه حتمن خدمت میرسم واسه مشکلام البته توی خوشیا هم خدمت میرسم نمیشه فقط توی مشکلا سراغت بیام.
نیما قابل نداره ها اصن بیا عوض کنیم!بابت راهنمایی هم ممنون
رفتم چاکرا رو سرچ زدم ولی سرچ نشد منم نوشتم چاکرا لینوکس تا سایتش اومد.در نتیجه اونقد معروف نیست که سئو سایتش بالا نیست راحت سرچ نمیشه.چقد منطقی نتیجه گیری کردما:))
خب خواستم اسکرین شات ببینم ازش ولی نبود تو سایتش.
دست هر دوتاتون خسته نباشه .اگه هر دوتای شما دوس خوب بخواید هم عقیده باشید و باهم یه توزیع پیشنهاد بدید اون توزیع کدومه؟
ببینید من الان توی مینتم ولی نمیخوام و نباید بمونم.به اوبونتو هم نمیخوام برم.واسه همین از شما کمک خواستم که ببینم کدوم خوبه که مث مینت نشه نصبش کردم الان میگن خوب نیست و اینا.
من پایداری و بروز بودن و آپدیت منظم واسم مهمه ولی زیبایی هم بی اهمیت نیست واسم در کنار پایداری
یادتون نره من هر توزیعی که الان به من پیشنهاد بشه قراره همدم تنهاییم بشه تا آخر عمر باش پیر بشم
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 01:40 ق‌ظ توسط شهاب »