دمت گرم
ببین فک کن میخوای منو قانع کنی برم اوپن سوزه.اگه چنتا از تفاوتای مثبتشو نسبت به بقیه بگی ممنونت میشم
اینم بگو که نسخه دیویدیشو دانلود کنم؟البته اول باید قانعم کنی:))
بهتره من به جاى قانع كردن و اينا يه توضيح كلى در مورد تفاوت هاش بهت بگم با بقيه و خوبى ها همين طور بدش
يكى از خوبياش yast هستش به كنترل سيستم كمكت ميكنه خيلى به روز هم هست نصبش خيلى راحته و به روز هم هست اين ها همه ى خوبياش هستند و ميتونند دلايل خوبى واسه انتخابش باشند دلتا رو داره مثل yum كه من از اين خصوصيتش خيلى خوشم مياد
اما بدياش يك من خوشم نمياد موش آزمايشگاهى باشم sle درسته به روز هستش اما فكر كنم شماهم مثله من پايدار بودن براتون مهم تره تا مثل فدورا قابليت پرينت ٣ بعدى و …
اين توزيع توزيع پايدارى نيست به هيچ عنوان و من هم تفاوت خاصى با بقيه توزيع ها نميبينم . واسه من نكات اصلى مهمند مثل پايدارى در عين حال كهنه نبودن واسه من قدرت و سرعت توزيع مهم تر از yast هستش چون سعى ميكنم از پس كاراى خودم بر بيام و اين چيزى هم كه معرفى كردم در عين حال اين كه همه ى موارد رو داره واسه كاربر تازه كار هم مناسبه در ضمن من خودم من خيلى وقت با سينامون كار ميكردم زمانى كه آرچ داشتم اما واقعاً ميزكاريه كه تازه اول كاره و باگ خيلى داره كه شايد شما متوجهشون نشده باشيد در ظاهر در كل ميزكار هاى Qt قوى تر از GTK هستند سرعت بيشترى دارند بيشتر رو خود Qt كار شده و خوب خيلى هم قويه سفيد يا سياه بودن واسه يه روزه من خودم تقريباً هر روز پس زمينه و تم عوض ميكردم قبلاً اما الآن با ميزكار ها كار ميكنم فقط توصيه ميكنم يادگرفتنو شروع كنى چون خيلى موارد رو من بعد از ٥ سال خيلى چيزها رو بلد نيستم برو Shell Scripting ياد بگير كتاباى خيلى خوبى ميتونم بهت معرفى كنم يه زبان برنامه نويسى رو شروع كنى مينت خوبه اوبونتو هم خوبه و بعداً كه كمى آشنايى بيشترى پيدا كردى ميتونى برگردى سراغشون اما الآن بهتره اين وابستگى ها رو نداشته باشى تا بتونى پيشرفت بكنى به عنوان يه دوست هر جا هر كمكى از دستم بر اومد بهت ميكنم و ميتونى هميشه بهم مراجعه كنى خيلى هم خوشحال ميشم .
چاكرا خوبه اما بخاطر مخازنش اصلاً پايدار نيست هرچند الآن ديگه از آرچ جدا شده و خوب توزيع خيلى دوس داشتنى اى هستش من هم خيلى ازش خوشم مياد اما دلايل بهترى پشت توصيم هست كه در ادامه برات توضيح ميدم كاملاً . كى دى اى چاكرا هم چيز خاصى نداره . يه تم قشنگ داره فقط كه مشكيه البته .
PC-BSD خيلى سيستم عامل قوى اى هست پردازش ها رو خيلى با كيفيت انجام ميده ميتونيد توى PC-BSD از فايل سيستم خيلى قدرتمند ZFS استفاده كنيد كه حذود ٢٠ سال هست داره توسعه پيدا ميكنه و از همه فايل سيستم هاى لينوكسى هم بهتره . امنيتش عاليه با فايروال PF و مثل openSUSE هم قسمت تنظيمات و مديريت خيلى خوبى داره اما دلايل اصليشو قبلاً ذكر كردم ، App Cafe رو داره كه توش بسته هاى PBI رو قرار دادند كه مثل exe ويندوز ميمونه كه خيلى راحت نصب ميند و خوبيشون اينه كه همهى پيش نياز ها رو داره توى بسته و اين ايدش فوق العادست بعد از نصب بت توصيه ميكنم tmux رو نصب كنى و با ترمينال دوست باشى و man page ها رو بخونى يه ميز كار زيبا خيلى خوبه اما آدم نبايد خودشو مشغول ظاهر ميزكار بكنه به هيچ عنوان همونطور كه همه ى وقتشو نبايد صرف امتحان توزيع ها بكنه چرا ؟ چون هيچ سودى نداره البته بايد يك انتخاب اساسى داشته باشى و منطقى .