انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ضعف و برتری این سه توزیع؟  (دفعات بازدید: 12738 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
پاسخ : ضعف و برتری این سه توزیع؟
« پاسخ #30 : 05 امرداد 1392، 09:07 ق‌ظ »
دوست عزیز میتونی از این سایت برای انتخاب توزیع آیندت استفاده کنی
http://distrowatch.com/
این آدرس مال چاکراست:
]http://distrowatch.com/table.php?distribution=chakraاوپن سوزه:
http://distrowatch.com/table.php?distribution=suseپی سی بی اس دی:
http://distrowatch.com/table.php?distribution=pcbsd
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #31 : 05 امرداد 1392، 03:25 ب‌ظ »
elementary OS رو پیشنهاد می‌کنم. زیبا و سریع. این‌جا بیشتر در موردش بخون و شات‌هاش رو ببین.
خودم از فدورا و آرچ‌لینوکس استفاده می‌کنم.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #32 : 05 امرداد 1392، 03:36 ب‌ظ »
من هم با pcbsd موافقم چون هم قدرتش عالیه هم راحته
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
« پاسخ #33 : 05 امرداد 1392، 03:43 ب‌ظ »
ساسی من میگم پایدار باشه تو بتا معرفی میکنی؟؟این که همش تقلیده مک بود توی نظراتشم از شیرین کاریاش گفتن. درهرصورت مرسی از حضورت
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #34 : 05 امرداد 1392، 06:01 ب‌ظ »
راستی یه سوال!
من آخرین نسخه استیبل سوزه رو گرفتم.همینو باید بگیرم دیگه آره؟
و اینکه پشتیبانی این نسخه بی اس دی تا کیه؟ینی کی ورژن جدید میاد؟

پشتيبانى توى بى اس دى ها تقريباً تا هميشه هستش البته تقريباً و همين طور روند معرفى نسخه هاى جديد هم خيلى كند هستش اما به تازگى ٩.٢ بتاى فرى بى اس دى منتشر شد كه پى سى بى اس دى هم بعد از معرفى نسخه كاملش بعد از مدت نسخه جديد رو معرفى ميكنه . اما در كل به هيچ عنوان نگران نباش .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #35 : 05 امرداد 1392، 08:33 ب‌ظ »
چه پیشنهادی دارید واسه ساختن فلش دیسک بوتیبل پی سی بی اس دی؟ توی لیست Universal-USB-Installer که نبود اسمش

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #36 : 05 امرداد 1392، 08:46 ب‌ظ »
چه پیشنهادی دارید واسه ساختن فلش دیسک بوتیبل پی سی بی اس دی؟ توی لیست Universal-USB-Installer که نبود اسمش

اگه ميخواستى اينكارو بكنى خوب از اول نسخه usb رو ميگرفتى .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #37 : 05 امرداد 1392، 08:53 ب‌ظ »
بابا نصف شب بود تاریک بود ندیدم اون کنار سه نوعه!!
حجم دی وی دیش بیشتر از یو اس بیه .بابا آخه کی سرعت بالای یو اس بی رو ول میکنه دی وی دی میریزه؟؟البته میدونم خیلیا
خب چه کنم؟فقط دی وی دی میشه؟اصن چرا همش یکی نیست؟مگه چه فرقی با بقیه داره که توی همه چیز نصب نمیشه؟

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #38 : 05 امرداد 1392، 08:56 ب‌ظ »
مخازن چاكرا شامل aur هم ميه و مخازن آرچ كه در موردش توى اون تاپيك بحث كرديم
...
مخازن چاکرا شمال aur نمیشه دیگه ، مخزان ارچ و چاکرا جدا از هم اند
دوستان ببخشید من انگار کمی لحنم بد بوده دیشب ، عذر میخام کمی اعصابم به هم ریخته بود ... ببخشید ... !

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #39 : 05 امرداد 1392، 09:01 ب‌ظ »
مخازن چاكرا شامل aur هم ميه و مخازن آرچ كه در موردش توى اون تاپيك بحث كرديم
...
مخازن چاکرا شمال aur نمیشه دیگه ، مخزان ارچ و چاکرا جدا از هم اند
دوستان ببخشید من انگار کمی لحنم بد بوده دیشب ، عذر میخام کمی اعصابم به هم ریخته بود ... ببخشید ... !

منظور همون ccr هستش :

The Chakra Community Repository is a modified version of the Arch Linux's AUR frontend made by the Arch developers. It was adapted to fit Chakra needs.

+ زياد سرعتش فرق نميكنه از همين نسخه استفاده كن بريزش رو يه دى وى دى

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #40 : 05 امرداد 1392، 10:38 ب‌ظ »
دوستان یه توزیعی واسه منم معرفی کنید بجز ابونتو و اپن سوزه میخوام رو لپتاپ نصب کنم.
مخازنش به روز باشه وپایدار باشه(مثل ابونتو نیاشه تا نصب میکنی خطا میده)
دلایلش :ابونتو نصب کردم بایوسم پرید
اوپن سوزه هم مودمم رو نمیشناسه

مدل لپتاپم:Fujitsu AH532

cpu:i5
ram:4
graphic:1gb Gr
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1392، 10:47 ب‌ظ توسط adel1368 »
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #41 : 05 امرداد 1392، 10:52 ب‌ظ »
شهاب سلام

پست های بچه هارو خوندم به نظرم اومده تو یه مقدار گم شدی  :D زیاد شلوغش کردی . نیازی هم نیست همه ی توزیع هارو دانلود کنی .

نظر شخصیه خودمو میگم با خلاصه ای از پست های بچه ها  ;)
اولا خودت فهمیدی نباید فعلا طرف توزیع هایی رفت که جامعه ی کوچیکی دارن و حتی با سرچ کردن هم سایت های کمی پیدا میشه !! من دقیق نمی دونم ولی BSD  چیزی نیست که تو دنبالش بگردی ! هدفتو گم نکن سیستم عامل یه ابزاره که بشه از سخت افزار استفاده کرد ! سراغ کم نام ها نرو (منظورم فعلا نرو ... از پایین شروع کن برو بالا)

در ضمن همیشه بحث free spftware رو مد نظر داشته باش . از مینت به هیچ وجه استفاده نکن . همین طوری ubuntu 12.10 .

نکته ی خوبی هم که اشاره کردی درباره ی سفید بودن پنجره های kde . یکی از بچه ها گفت اینقدر انگول دادن kde حال میده که اصن سفیدی و سیاهی چیزی نیست که حتی فکرتو مشغول کنه !!
openSUSE مثل بقیه ی دیسترو های معروف هر پکیجی بخوای داره ! اصن سر این چیزا نیاز نیس بحث کنیم . هر دیستروی معروفی نیازهای کاربراشو میتونه رفع کنه ! زیاد درگیر مخازن نباش

سر stable بودن هم داری خودتو اذیت میکنی . اینجور نیست که یه نفر بگه SUSE معجزه میکنه یا یه نفر دیگه بیاد بگه چاکرا معجزه میکنه و  و و ... همشون واسه من و تو خوبن داداش ;)

لطفا همرو تست نکن . من جای تو بودم خیلی ساده انتخاب میکردم .اوبونتو که دوس ندارم .مینت که فکرشو نمی کنم . فدورا خوبه .suse خوبه . چاکرا خوبه ....
حالا تصمیمتو بگیر راحت suse نصب کن (یا یه چیز دیگه فرقی نمیکنه). هم پایداره هم جامعه ی کاربری فعالی داره و هم بسیار زیباست . اینم یه اسکرین شات از دسکتاپ من  :)
پ.ن :‌چقدر طولانی شد ! هدفم این بود خیلی ساده قضیه رو بگم که فکر نکنی خبریه  ;D

http://www.8pic.ir/images/24237900953436849963.png

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #42 : 05 امرداد 1392، 10:56 ب‌ظ »
دوستان یه توزیعی واسه منم معرفی کنید بجز ابونتو و اپن سوزه میخوام رو لپتاپ نصب کنم.
مخازنش به روز باشه وپایدار باشه(مثل ابونتو نیاشه تا نصب میکنی خطا میده)
دلایلش :ابونتو نصب کردم بایوسم پرید
اوپن سوزه هم مودمم رو نمیشناسه

مدل لپتاپم:Fujitsu AH532

cpu:i5
ram:4
graphic:1gb Gr

اين چيزايى كه بالا معرفى كردمو ببين به دردت ميخوره . به نظرم چون سيستمت زياد قوى نيست كرانچ بنگ عاليه برات مخازنشم مخازن دبيان هستش و فوق العاده پايدار اما اگاهاً نرم افزاراش قديميه . يه نگاه به اينجا بنداز حتماً :

http://matinm.blog.ir/1392/05/05/CrunchBang-Linux-11-Waldorf

شهاب سلام

پست های بچه هارو خوندم به نظرم اومده تو یه مقدار گم شدی  :D زیاد شلوغش کردی . نیازی هم نیست همه ی توزیع هارو دانلود کنی .

نظر شخصیه خودمو میگم با خلاصه ای از پست های بچه ها  ;)
اولا خودت فهمیدی نباید فعلا طرف توزیع هایی رفت که جامعه ی کوچیکی دارن و حتی با سرچ کردن هم سایت های کمی پیدا میشه !! من دقیق نمی دونم ولی BSD  چیزی نیست که تو دنبالش بگردی ! هدفتو گم نکن سیستم عامل یه ابزاره که بشه از سخت افزار استفاده کرد ! سراغ کم نام ها نرو (منظورم فعلا نرو ... از پایین شروع کن برو بالا)

در ضمن همیشه بحث free spftware رو مد نظر داشته باش . از مینت به هیچ وجه استفاده نکن . همین طوری ubuntu 12.10 .

نکته ی خوبی هم که اشاره کردی درباره ی سفید بودن پنجره های kde . یکی از بچه ها گفت اینقدر انگول دادن kde حال میده که اصن سفیدی و سیاهی چیزی نیست که حتی فکرتو مشغول کنه !!
openSUSE مثل بقیه ی دیسترو های معروف هر پکیجی بخوای داره ! اصن سر این چیزا نیاز نیس بحث کنیم . هر دیستروی معروفی نیازهای کاربراشو میتونه رفع کنه ! زیاد درگیر مخازن نباش

سر stable بودن هم داری خودتو اذیت میکنی . اینجور نیست که یه نفر بگه SUSE معجزه میکنه یا یه نفر دیگه بیاد بگه چاکرا معجزه میکنه و  و و ... همشون واسه من و تو خوبن داداش ;)

لطفا همرو تست نکن . من جای تو بودم خیلی ساده انتخاب میکردم .اوبونتو که دوس ندارم .مینت که فکرشو نمی کنم . فدورا خوبه .suse خوبه . چاکرا خوبه ....
حالا تصمیمتو بگیر راحت suse نصب کن (یا یه چیز دیگه فرقی نمیکنه). هم پایداره هم جامعه ی کاربری فعالی داره و هم بسیار زیباست . اینم یه اسکرین شات از دسکتاپ من  :)
پ.ن :‌چقدر طولانی شد ! هدفم این بود خیلی ساده قضیه رو بگم که فکر نکنی خبریه  ;D

http://www.8pic.ir/images/24237900953436849963.png

بى اس دى ها بخاطر تعداد كمشون افراد جمع شدند و زياد تقسيم نشدند و ميتونم بگم pc-bsd از يه چيزى مثل چاكرا جامعه ى بزرگترى داره البته خيلى هم نبايد به جامعه ى كاربرى وابسته بود . گويا هيچ تجربه اى با بى اس دى ها نداشته ايد بخاطر همين اين قضاوت نادرست رو در موردشون ميكنيد . نظر شخصيه من اينه كه اگه بى اس دى ها قوى تر از لينوكس نباشند ضعيف تر نيست اينو با توجه به چهار سالى كه با لينوكس كار كردم و يك سالى كه از بى اس دى استفاده ميكنم ميگم .

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • Friendship
« پاسخ #43 : 05 امرداد 1392، 11:26 ب‌ظ »
امین دمت گرم ولی این چندروز کجا بودی؟قرار بود بری بخوابی بعدش بیای جواب بدی ولی رفتی که رفتی
آقایون یه سوال پیش اومد!بی اس دی با لینوکس فرق داره؟چیجوریاست؟من درموردش چیزی نمیدونم اصن.

حالا چون دانلودش کردم امتحاش میکنم و اگه دیدم ناسازگاری داره خب میگذرم ازش

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #44 : 05 امرداد 1392، 11:29 ب‌ظ »
بى اس دى ها بخاطر تعداد كمشون افراد جمع شدند و زياد تقسيم نشدند و ميتونم بگم pc-bsd از يه چيزى مثل چاكرا جامعه ى بزرگترى داره البته خيلى هم نبايد به جامعه ى كاربرى وابسته بود . گويا هيچ تجربه اى با بى اس دى ها نداشته ايد بخاطر همين اين قضاوت نادرست رو در موردشون ميكنيد . نظر شخصيه من اينه كه اگه بى اس دى ها قوى تر از لينوكس نباشند ضعيف تر نيست اينو با توجه به چهار سالى كه با لينوكس كار كردم و يك سالى كه از بى اس دى استفاده ميكنم ميگم .

" خیلی هم نباید به جامعه ی کاربری وابسته بود !؟ "
بحث "وابستگی" پیش نیومد . اما تعجب می کنم از حرفتون . چیزی که به عنوان یه سلاح پشت جامعه ی آزاده همین جامعه ی کاربریه ! چیزی که نه دنیای بزرگ ویندوز داره و میشه گفتم نه بقیه شون !

همیشه من مشکل داشتم با این قضیه ی قوی و ضعیف ! دو سیستم عامل که از پایه یکی هستند مسخره نیست که بگیم اولی از دومی "زورش بیشتره " ؟ (واسه همینه هرجا میرم میگم برای من و شما فرقی بین فدورا و suse و ...  نیست !)

در ضمن کسی که پشت سیستم میشینه قدرت سیستم رو مشخص میکنه نه خود سیستم . پس بی خود دسته بندی نکنیم . مهم اینه که ما چی میخوایم نه اینکه سیستم چی به ما میده  :)

این بحث فکر کنم کش پیدا کنه  :D