شهاب سلام
پست های بچه هارو خوندم به نظرم اومده تو یه مقدار گم شدی
زیاد شلوغش کردی . نیازی هم نیست همه ی توزیع هارو دانلود کنی .
نظر شخصیه خودمو میگم با خلاصه ای از پست های بچه ها
اولا خودت فهمیدی نباید فعلا طرف توزیع هایی رفت که جامعه ی کوچیکی دارن و حتی با سرچ کردن هم سایت های کمی پیدا میشه !! من دقیق نمی دونم ولی BSD چیزی نیست که تو دنبالش بگردی ! هدفتو گم نکن سیستم عامل یه ابزاره که بشه از سخت افزار استفاده کرد ! سراغ کم نام ها نرو (منظورم فعلا نرو ... از پایین شروع کن برو بالا)
در ضمن همیشه بحث free spftware رو مد نظر داشته باش . از مینت به هیچ وجه استفاده نکن . همین طوری ubuntu 12.10 .
نکته ی خوبی هم که اشاره کردی درباره ی سفید بودن پنجره های kde . یکی از بچه ها گفت اینقدر انگول دادن kde حال میده که اصن سفیدی و سیاهی چیزی نیست که حتی فکرتو مشغول کنه !!
openSUSE مثل بقیه ی دیسترو های معروف هر پکیجی بخوای داره ! اصن سر این چیزا نیاز نیس بحث کنیم . هر دیستروی معروفی نیازهای کاربراشو میتونه رفع کنه ! زیاد درگیر مخازن نباش
سر stable بودن هم داری خودتو اذیت میکنی . اینجور نیست که یه نفر بگه SUSE معجزه میکنه یا یه نفر دیگه بیاد بگه چاکرا معجزه میکنه و و و ... همشون واسه من و تو خوبن داداش
لطفا همرو تست نکن . من جای تو بودم خیلی ساده انتخاب میکردم .اوبونتو که دوس ندارم .مینت که فکرشو نمی کنم . فدورا خوبه .suse خوبه . چاکرا خوبه ....
حالا تصمیمتو بگیر راحت suse نصب کن (یا یه چیز دیگه فرقی نمیکنه). هم پایداره هم جامعه ی کاربری فعالی داره و هم بسیار زیباست . اینم یه اسکرین شات از دسکتاپ من
پ.ن :چقدر طولانی شد ! هدفم این بود خیلی ساده قضیه رو بگم که فکر نکنی خبریه
http://www.8pic.ir/images/24237900953436849963.png