سلام دوستان
اول از همه بگم که تریسکل همون اوبونتو ۱۲.۰۴.۲ عه منتها ۱۰۰٪ آزاد پس راه حل اوبونتو/دیباینی هم جایز است
اگر حوصله ندارید میتونید بخش نقل قول شده رو نخونید(کاراییه که کردم، پایین نقل قول خلاصه گفتم)
امروز داشتم توی جینی برنامه می نوشتم وقتی کارم تموم شد F9 رو زدم تا برنامه بلد (build) بشه بعد یوهو دیدم کل دسکتاپ و برنامه سیاه شد( حالتی که برنامه کرش می کنه) جالب بود که فقط رنگش اینجوری شده بود و همه چیز کار می کرد، گفتم ایراد از جینیه دیگه پس رفتم کدبلاکس رو باز کردم و با کمال تعجب اون هم اینجوری شد! گفتم حتما کامپایلری چیزی کم دارم پس دستور زیر رو زدم:
sudo apt-get install build-essential
باز هم هیچ فرجی نشد :| پس دو تاشونو با ترمینال اجرا کردم ببینم مشکل چیه ولی هیچ کدوم خروجی دارای اروری ندادند دوباره شک کردم این دفعه از سربرگ کامپایل کردم کامپایل شد و برنامه هم اجرا شد بعد F9 رو زدم دوباره اونجوری شد، دوباره زدم درست شد، جیتی و کدبلاکسم بستم زدم باز اینجوری شد، کلا همه چیو بستم باز اینجوری شد، خوب ۱۰۰٪ یه شرت کات کیبرده، رفتم ببینم چه شرتکاتیه دیدم اصلا شرت کاتی نیست! دیگه نمیدونم چه احتمالی وجود داره.
مشکل:
بعد از زدن دکمه ی F9 صفحه به شکل عکس دومی که پیوست کردم در میاد و دسکتاپ و برنامه هایی که قبل از زدن دکمه بودند با زدن دکمه به شکل کرش در میان و برنامه هایی که جدید باز میشند درستند (تو عکس کاملا واضحه) به ترتیب عکس ها: ۱- قبل از زدن دکمه F9 ، بعد از زدن دکمه F9 ، باز کردن برنامه جدید
دانستنیها: مشکل شرت کات کیبرد و کامپیالر نیست