انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش محیط گرافیکی اوبونتو  (دفعات بازدید: 12134 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
آموزش محیط گرافیکی اوبونتو
« : 16 امرداد 1392، 08:39 ق‌ظ »
سلام به همگی یه درخواست داشتم
اگه میشه یکی یه آموزش جامع و کامل از محیط گرافیکی ابونتو 13.4 بذاره واسه ما تازه وارد ها چون واسه شروع استفاده از کامند و کد نویسی تو محیط سیاه سفید خیلی مشکله و کاربر رو از لینوکس زده میکنه و محیط کار باهاش خسته کننده میشه ولی اگه اول محیط گرافیکی رو یاد بگیره میتونه راحت تر ارتباط بر قرار کنه و یواش یواش با خط فرمان هم آشنا میشه اصلا اصلی ترین دلیل کابر پسند بودن محیط ویندوز اینه که از کامند بیرون اومده و فقط گرافیکی شما با سیستم عامل سروکار دارین تو تمام سایتها وقتی کسی سوالی راجع به لینوکس داره همه میگن از فلان دستور استفاده کن کسی نمیگه از فلان صفحه به فلان قسمت برو یعنی کلا محیط گرافیکی رو کسی یا بلد نیست یا نمیگه یا کسر شان میدونن بگن یا مسخره میکنن که کسی بخواد با اون محیط کار کنه الان واسه نمونه من کلی نرم افزار نصب و آپدیت کردم ولی نمیدونم کجا نصب شدن و چطوری پیداشون کنم و استفاده کنم تو محیط گرافیکی حتی بجر زدن کلیدهای ترکیبی آلت+کنترل اف 1 تا 5 نمیدونم محیط کامند رو چطور بیارم جوری که هم کامند رو ببینم هم صفحه سایت آموزش رو تو محیط گرافیکی خواهش میکنم یکی یه آموزش کامل بذاره و بگه چطوری به برنامه هایی که نصب کردم دسترسی داشته باشم و اصلا فایل اجرایی اون نرم افزارها کجاست که برم اجراشون کنم
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1392، 09:15 ق‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : آموزش محیط گرافیکی اوبونتو
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1392، 09:48 ق‌ظ »
http://ubuntu-book.org
البته مال ۱۲.۰۴عه ولی همش با ۱۳.۰۴ یکیه میتونی استفاده کنی

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1392، 11:26 ق‌ظ »
همونطور هم که خودتون میدونید استفاده از دستورات خیلی ساده تره و شما می تونید با کپی و پیست کردن یک دستور کار ۱۰۰ تا کلیک را انجام بدید.
کل لذت لینوکس به خط فرمانش است.
محیط گرافیکی را دو روز باش کار کنی برات عادت میشه و دستت میاد ولی این خط فرمانه که کلی قدرت داره و باید یادش بگیری تا بتونی لذت ببری
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 امرداد 1392، 11:46 ق‌ظ »
همونطور هم که خودتون میدونید استفاده از دستورات خیلی ساده تره و شما می تونید با کپی و پیست کردن یک دستور کار ۱۰۰ تا کلیک را انجام بدید.
محیط گرافیکی را دو روز باش کار کنی برات عادت میشه و دستت میاد ولی این خط فرمانه که کلی قدرت داره و باید یادش بگیری تا بتونی لذت ببری
اگه با دقت میخوندی بالا گفتم که همه مثل شما مسخره میکنن و ادعای کامند نویسی میکنن مثلا یکی مثل من نخواد برای شروع با کامند نویسی شروع کنه باید کیو ببینه؟ در ضمن آدم بهتر هر دو رو یاد بگیره اگه قراره یا بگیره فقد کامند نویسی به تنهایی بی ارزشه چون اگه اینقد که شما میگی ارزش داشت سیستم عاملهای اولیه منقرض نمیشد و اونها آ‍دیت میشد و حتی لینوکس هم با اینهمه عظمت اصلا محیط گرافیکی طراحی نمیکرد حالا چون شما با کامند نویسی حال میکنی دلیل نمیشه واسه همه جذابتر و ساده تر باشه
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 امرداد 1392، 11:55 ق‌ظ »
کتاب خیلی خوبی بود و باز 1٪ از نیازها رو برآورده میکنه 99٪ این کتاب رو من خودم با 1روز نصب و دستکاریه اوبونتو یاد گرفته بودم مشکل من چیزه دیگه ای بود منظورم اینه که مثلا تو ویندوز شما وقتی نرم افزاری نصب میکنی میری تو شاخه
start-->all programs
وبرنامه های نصب شدت رو میبینی و میتونی از اونها که نیاز داری استفاده کنی
یا سخت افزارهاتو کاملا تو دیوایس مننجر چک کنی
ولی تو کل این pdf 27 صفحه ای حتی یه کلمه هم نبود که چطور برنامه ها ‍رو پیدا کنی نصب کنی از نصب در بیاری یا ببینی کدوم سخت افزارها نصب هست کدوها نیست البه من خودم نصب و از نصب در آوردن رو تو سافتوار سنتر پیدا کردم ولی هنوز ‍یدا نکردم نرم افزاری که نصب کردم کجاست و چطوری ‍یدا و اجراش کنم یا آیا همه سخت افزارهام نصب و شناخته شده هست یا نه که فکر میکنم نصب نباشه چون وقتی رو آیکن اوبونتو منظورم همون داشبورد هست کلیک میکنم یا کلید آلت کیبرد رو فشار میدم سیستم هنگ میکنه و صفحه داشبرد نامشخص میاد و اصلا نمیشه گزینه هاش رو دید و تا جایی که من فهمیدم باید نرم افزارهای نصب شدم رو تو همون داشبرد ‍یدا کنم حالا اگه تو محیط گرافیکی راه حل دارین یا آموزش کاملتری دارین لطفا کمک کنید یه دنیا ممنون که وقت گذاشتین

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 امرداد 1392، 12:05 ب‌ظ »
اگه با دقت میخوندی بالا گفتم که همه مثل شما مسخره میکنن و ادعای کامند نویسی میکنن مثلا یکی مثل من نخواد برای شروع با کامند نویسی شروع کنه باید کیو ببینه؟ در ضمن آدم بهتر هر دو رو یاد بگیره اگه قراره یا بگیره فقد کامند نویسی به تنهایی بی ارزشه چون اگه اینقد که شما میگی ارزش داشت سیستم عاملهای اولیه منقرض نمیشد و اونها آ‍دیت میشد و حتی لینوکس هم با اینهمه عظمت اصلا محیط گرافیکی طراحی نمیکرد حالا چون شما با کامند نویسی حال میکنی دلیل نمیشه واسه همه جذابتر و ساده تر باشه
دوست عزیز من نه مسخره کردم نه ادعا کردم که کامند نویسی را بلدم فقط گفتم محیط گرافیکی چیز سختی نیست و بعد از یک مدت کار کردن بش عادت می کنید.بگذریم بگذارید به سوالاتتان پاسخ دهیم
درسته باید از دش برنامه ها را اجرا کنید.
معمولا اوبونتو بجز گرافیک بدون مشکل بقیه ی سخت افزار ا را شناسایی می کنه و برای نصب گرافیک می تونید از additional drivers استفاده کنید که توی software source در پنجره ی تنظیمات قرار دارد.
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 امرداد 1392، 12:08 ب‌ظ »
راستی دوست عزیز برای باز کردن ترمینال در محیط گرافیکی باید از دکمه های ترکیبی کنترل+آلت+t استفاده کنید یا از دش ترمینال را اجرا نمایید
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 امرداد 1392، 12:09 ب‌ظ »
راستی دوست عزیز برای باز کردن ترمینال در محیط گرافیکی باید از دکمه های ترکیبی کنترل+آلت+t استفاده کنید یا از دش ترمینال را اجرا نمایید
یکی دیگه از دلایل اینکه بیشتر از طریق ترمینال راهنمایی می کنند اینه که هر توزیعی با یک میزکار ارائه میشه و اینطوری روش هایی که باید انجام بشه متفاوت خواهد بود ولی استفاده از ترمینال در همه ی توزیعات به یک صورت است.
توجه کنید که من نمی گم محیط گرافیکی بده یا بدرد نمی خوره یا به پای ترمینال نمیرسه من میگم استفاده از ترمینال در مواردی بهتر و راحت تر است
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1392، 12:13 ب‌ظ توسط MHA152 »
جیمیلم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #8 : 16 امرداد 1392، 12:28 ب‌ظ »
و يه چيز ديگه محيط گرافيكى خودش همه چى رو نوشته و معمولا احتياج به راهنمايى نداره.با يه كوچولو انگليسى كار را ميفته.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 امرداد 1392، 12:33 ب‌ظ »
ممنون از توضیحاتتون دقیقا قبل اینکه شما additional driver رو بگید تو pdf خوندم نصب کردم مشکل از نصب نبودن هم گرافیک بود که نصب کردم و درست شد داشبرد و سرعت سیستم 3 روز دنبالش گشتم تو هیچ سایتی حتی تو این انجمن نبود چون تو Pdf دیدم اسم اون گزینه داشبرده با ماوس روش میری نوشته search your computer and online source هر جا زدم این هنگ میکنه چیزی نبود واسه همین دنبال گرافیکی بودم در ضمن من چون موضوع پستم محیط گرافیکی بود گفتم از کامند نگین وگرنه خود شما بهتر میدونید همه جا کامند هست و توضیح و آموزشش
و نکته آخر آلت+تی ترمینال رو باز نکرد تو اوبونتو 13.04 شلید از سیستم من باشه ولی باز نشد باز هم ممنون از راهنماییاتون و نکته آخر باز میگم اگه آموزش کاملتری دارین راجع به محیط گرافیکی یا در کل آموزشی راجع به هرچی تو محیط گرافیکی دارین من اینجا منتظرم :oops:

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 امرداد 1392، 12:37 ب‌ظ »
و نکته آخر آلت+تی ترمینال رو باز نکرد
جیمیلم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #11 : 16 امرداد 1392، 12:38 ب‌ظ »
ctrl+alt+t

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #12 : 16 امرداد 1392، 12:39 ب‌ظ »
کتاب خیلی خوبی بود و باز 1٪ از نیازها رو برآورده میکنه 99٪ این کتاب رو من خودم با 1روز نصب و دستکاریه اوبونتو یاد گرفته بودم مشکل من چیزه دیگه ای بود منظورم اینه که مثلا تو ویندوز شما وقتی نرم افزاری نصب میکنی میری تو شاخه
start-->all programs
وبرنامه های نصب شدت رو میبینی و میتونی از اونها که نیاز داری استفاده کنی
یا سخت افزارهاتو کاملا تو دیوایس مننجر چک کنی
ولی تو کل این pdf 27 صفحه ای حتی یه کلمه هم نبود که چطور برنامه ها ‍رو پیدا کنی نصب کنی از نصب در بیاری یا ببینی کدوم سخت افزارها نصب هست کدوها نیست البه من خودم نصب و از نصب در آوردن رو تو سافتوار سنتر پیدا کردم ولی هنوز ‍یدا نکردم نرم افزاری که نصب کردم کجاست و چطوری ‍یدا و اجراش کنم یا آیا همه سخت افزارهام نصب و شناخته شده هست یا نه که فکر میکنم نصب نباشه چون وقتی رو آیکن اوبونتو منظورم همون داشبورد هست کلیک میکنم یا کلید آلت کیبرد رو فشار میدم سیستم هنگ میکنه و صفحه داشبرد نامشخص میاد و اصلا نمیشه گزینه هاش رو دید و تا جایی که من فهمیدم باید نرم افزارهای نصب شدم رو تو همون داشبرد ‍یدا کنم حالا اگه تو محیط گرافیکی راه حل دارین یا آموزش کاملتری دارین لطفا کمک کنید یه دنیا ممنون که وقت گذاشتین

قبل از این که جواب سوالت رو بدم یه چیزی بهت بگم، ببین برای اینکه یاد بگیری سه اصل لازمه از نظر من: ۱-نیاز ۲- دنبال جواب گشتن ۳-انجام دادن من خودم دارم برنامه نویسی با سی رو می خونم اما بعد ۲ماه تازه صفحه ی ۳۰۰ام هستم در صورتی که هفته ای میتونم تمومش کنم! چرا؟ چون کتاب رو میخونم، برام سوال پیش میاد که مثلا اگر این باشه چی میشه، دنبالش میگردم و انجامش میدم در نتیجه نه تنها چیزی که کتاب گفته رو فوق العاده یاد میگیرم بلکه چیز های دیگه ای هم یاد میگیرم و با سورس ها و روش های دیگه هم آشنا میشم و تا ۱۰۰سال هم یادم نمیره، توی گنو/لینوکس هم همینه نیاز به یاد گیری یه چیزی داری سوال نکن خودت دنبالش باش، اگر خودت جست و جو کنی کنار جوابت خیلی چیزها یاد میگیری.به هر حال اگر می خوای سوال کنی ما بهت جواب میدیم اما برای یادگیری روش خوبی نیست. اینارو گفتم چون هدفت یادگیریه

Dash رو باز کناون پایین چند تا آیکون خونه و فیلم و آهنگ و ... میبینی، بقل خونه یه آیکن خط کش و مداد( اگه اشتباه نکنم :D) هست روی اون بزن بعدش روی کلمه ی installed کلیک کن کل برنامه هات میاد(شما با امکان جست و جو اصلا نیازی به دیدن برنامه هات نداری ;) )
در مورد نصب بودن یا نبودن درایورا دوستمون گفتند که کجا برید، اگر مشکل کندی و هنگ دارید:
http://wiki.ubuntu.ir/WhyUbuntuIsSlow

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 16 امرداد 1392، 12:51 ب‌ظ »
با این روش که گفتین میشه نرم افزارهارو نصب کرد تا اینجا فهمیدم فقط با سرچ و نوشتن اسم نرم افزار میشه پیداش کرد فکر کنم تو فدورا بود اونجا میشد نرم افزارهای نصب شده رو دید و ‍پیدا کرد اینکه خودم بگردم درسته بهتر یاد میگیرم ولی وقتی ندونی مشکل چیه یا چی سرچ کنی یا کلا چشم بسته جلو بری بهترین راه که آموزنده هم هست هم واسه من هم آدمهایی مثل من همون سوال پرسیدن خلاصه هرکسی روشی واسه یادگیری داره شما اونجوری منم اینجوری باز ممنون جواب دادین

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #14 : 16 امرداد 1392، 12:53 ب‌ظ »
با این روش که گفتین میشه نرم افزارهارو نصب کرد
میشه نرم افزار های نصب شده رو دید، توجه کن توی بخش installed