انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش محیط گرافیکی اوبونتو  (دفعات بازدید: 12139 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
پاسخ : آموزش محیط گرافیکی اوبونتو
« پاسخ #15 : 16 امرداد 1392، 07:07 ب‌ظ »
با این روش که گفتین میشه نرم افزارهارو نصب کرد
میشه نرم افزار های نصب شده رو دید، توجه کن توی بخش installed
شما که استادین دیگه چرا؟
دیدن اینکه آیا نصب هست یا نه که دردی رو دوا نمیکنه منظورم اینه که نرم افزاری که نصبه مثل ویندوز از کجا میشه دید کدوم نرم افزارها نصبه و اونهایی که نصبه مستقیم با یه کلیک ساده اجرا بشه در ضمن درسته با سرج میشه ولی هرجور حساب کنی کار با ماوس راحت تره کافیه تعداد کلیدهایی از کیبرد که برای اجرای یک نرم افزار اجرا میه رو بشماری یعنی از لحظه شروع اجرای ترمینال که خود اجرای ترمینال هم شاملش میشه تا تک به تک حروفی که تایپ می کنی و آخر اینتر میزنی تا اجرا بشه چون اکثر نرم افزارها اسمای طولانی هم دارن مثلما با کلیک سریعتر به هدف میرسی
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 16 امرداد 1392، 07:09 ب‌ظ »
شما که استادین دیگه چرا؟
دیدن اینکه آیا نصب هست یا نه که دردی رو دوا نمیکنه منظورم اینه که نرم افزاری که نصبه مثل ویندوز از کجا میشه دید کدوم نرم افزارها نصبه و اونهایی که نصبه مستقیم با یه کلیک ساده اجرا بشه در ضمن درسته با سرج میشه ولی هرجور حساب کنی کار با ماوس راحت تره کافیه تعداد کلیدهایی از کیبرد که برای اجرای یک نرم افزار اجرا میه رو بشماری یعنی از لحظه شروع اجرای ترمینال که خود اجرای ترمینال هم شاملش میشه تا تک به تک حروفی که تایپ می کنی و آخر اینتر میزنی تا اجرا بشه چون اکثر نرم افزارها اسمای طولانی هم دارن مثلما با کلیک سریعتر به هدف میرسی
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #17 : 16 امرداد 1392، 07:45 ب‌ظ »
درود و صد درود به عزیزان دل برادر

من هم یه تازه کار مثل شما هستم و محض اطمینان خاطرت باید بگم که دوال بوت کار میکنم :  ubuntu 12.04.2  و  win 8 .
همه مشکلات و دغدغه های تورو منهم داشتم و همین الان هم دارم . راهنمایی دوستان رو با نگاه کمک و صرفا کمک ببین و سختیهارو قبول کن و پشت سر بگذار و منهم ازت میخوام که مطالب زیر رو بخونی تا بتونی با فلسفه لینوکسجات بهتر و راحتتر کنار بیای . خودم فکر نمیکردم که این مطالب اینقدر موثر باشه ولی به طرز عجیبی گستره نگاهت رو گسترده تر و گسترده تر میکنه . امیدوارم پیشنهاد این حقیر رو بپذیری و پیگیری کنی :

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85/

http://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D9%85/

بدرود و دوصد بدرود  ;)
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1392، 07:49 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #18 : 16 امرداد 1392، 08:00 ب‌ظ »
د خوب عزيز من رو نرمافزارهاى قسمت نصب شده كليك كن اجرا ميشه.بعدشم اون بالاى دش قسمت راست دسته بندى نرمافزارا هست.

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #19 : 16 امرداد 1392، 09:43 ب‌ظ »
cnmeysam عزیز
قبل از هر چیزی شما باید به این نتیجه برسید که دلیل استفادتون از گنو/اینوکس چیه
شما که هیچ علاقه ای به کد نویسی ندارید چرا وقتتون رو در گنو/لینوکس هدر میدید؟ مطمئن باشید در ویندوز یا مک بهتر میتونید پیشرفت کنید!
شما که علاقه زیادی به محیط گرافیکی دارید چرا علاقه دارید از گنو/لینوکس استفاده کنید؟
این محیط مناسب کساییه که میخوان از نظر برنامه نویسی پیشرفت کنن یا کسایی که حوصله کار کردن با کلی پنجره ندارن
من خودم تازه به اوبونتو مهاجرت کردم و ۱۰ روز بیشتر نمیشه که با گنو/لینوکس و محیط ترمینال آشنا شدم و تو همون روز اول کل محیط گرافیکی اینجا رو زیر و رو کردم و کار اصلا سختی نیست
پس لطف کنید و با سؤالای پیش پا افتاده وقت بقیه رو نگیرید!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #20 : 16 امرداد 1392، 11:52 ب‌ظ »
شما که استادین دیگه چرا؟
داداش عکسایی که ضمینه کردم دنبال کن ببین موس کجاها کلیک کرده متوجه میشی (تو عکس آخری روی ناتیلوس کلیک کردم اجرا شده)

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 17 امرداد 1392، 06:30 ق‌ظ »
cnmeysam عزیز
شما که هیچ علاقه ای به کد نویسی ندارید چرا وقتتون رو در گنو/لینوکس هدر میدید؟ مطمئن باشید در ویندوز یا مک بهتر میتونید پیشرفت کنید!
شما که علاقه زیادی به محیط گرافیکی دارید چرا علاقه دارید از گنو/لینوکس استفاده کنید؟
این محیط مناسب کساییه که میخوان از نظر برنامه نویسی پیشرفت کنن یا کسایی که حوصله کار کردن با کلی پنجره ندارن
من خودم تازه به اوبونتو مهاجرت کردم و ۱۰ روز بیشتر نمیشه که با گنو/لینوکس و محیط ترمینال آشنا شدم و تو همون روز اول کل محیط گرافیکی اینجا رو زیر و رو کردم و کار اصلا سختی نیست
۲تا دلیل اصلی واسه اومدن به لینوکس دارم که مطمپنا از دلایل فرعی شما بهتره
اول اینکه ویندوز و نرم افزاراش ایران و ایرانی رو تحریم کردن از اون مهمتر گرون بودن در نتیجه کرکی بودن یا بهتر بگم دزدی بودن ویندوز و نرم افزارای تحتشه
درثانی من نگفتم نیمیخوام کد بنویسم گفتم میخواد با محیط گرافیکی اول کامل آشنا شم نمیدونم چرا همه با این موضو مشکل دارن و فکر میکنن سوالا ‍پیش پا افتادست اگه اینجوری فکر میکنید برین تو ویندوز ببینین سوالای احمقانه تر از این میپرسن خوب شماها استادین واستون انقدر سادست ما که از 0تا 100 کام‍یوتر تازه رو صفریم این سوالا خدااااااااست ممنون از کسایی که جواب میدن ولی اگه میخواین هی سرکوفت بزنین یا منت بذارین لطفا ‍ست اس‍م ندین چون تا جایی که من با فلسفه فروم آشنایی دارم فقط توش جای ‍پست گذاشتن راجع به اون مطلب خواص هست نه بیشتر!!! :-X

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #22 : 17 امرداد 1392، 09:39 ق‌ظ »
cnmeysam عزیز
۲تا دلیل اصلی واسه اومدن به لینوکس دارم که مطمپنا از دلایل فرعی شما بهتره
اول اینکه ویندوز و نرم افزاراش ایران و ایرانی رو تحریم کردن از اون مهمتر گرون بودن در نتیجه کرکی بودن یا بهتر بگم دزدی بودن ویندوز و نرم افزارای تحتشه
درثانی من نگفتم نیمیخوام کد بنویسم گفتم میخواد با محیط گرافیکی اول کامل آشنا شم نمیدونم چرا همه با این موضو مشکل دارن و فکر میکنن سوالا ‍پیش پا افتادست اگه اینجوری فکر میکنید برین تو ویندوز ببینین سوالای احمقانه تر از این میپرسن خوب شماها استادین واستون انقدر سادست ما که از 0تا 100 کام‍یوتر تازه رو صفریم این سوالا خدااااااااست ممنون از کسایی که جواب میدن ولی اگه میخواین هی سرکوفت بزنین یا منت بذارین لطفا ‍ست اس‍م ندین چون تا جایی که من با فلسفه فروم آشنایی دارم فقط توش جای ‍پست گذاشتن راجع به اون مطلب خواص هست نه بیشتر!!! :-X
با پست من به جواب رسیدی؟
شما هر سوالی دوست داری بپرس ما جواب میدیم، راستی به این دنیای آزاد خوش اومدی :)

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 17 امرداد 1392، 09:13 ب‌ظ »
بله سالار جان خيلي ممنونم متاسفانه اينجا من كليد تشكر رو پيدا نكردم نميخواستمم اسپم بدم بازم ممنون راستي بازم با اينكه گرافيك نصب شد و تمام راهنمايي ها راجع به سرعت پايين رو هم انجام دادم ولي سرعت افتضاح پايينه و انگاري داري با adsl 128 ريموت ميگيري سرعت در اون حده تو سيستم
تام آپديتها رو هم انجام دام گفتم كه آموزش سرعت پايين رو تو ويكي انجام دادم بازم نشد
سيستم 500 هار 1گيگ رم 256 كش 512 گرافيك 3000 سمپرون cpu amd سيستم بالا تر دارم ولي ميخوام رو اين ياد بگيرم مطمئن كه شدم ميتونم كامل گليمم رو تو لينوكس مثل ويندوز از آب بكشم رو سيستم بالا ترم نصب كنم بنظرت از چي ميتونه باشه و راه حلي داري؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #24 : 17 امرداد 1392، 09:20 ب‌ظ »
بله سالار جان خيلي ممنونم متاسفانه اينجا من كليد تشكر رو پيدا نكردم نميخواستمم اسپم بدم بازم ممنون راستي بازم با اينكه گرافيك نصب شد و تمام راهنمايي ها راجع به سرعت پايين رو هم انجام دادم ولي سرعت افتضاح پايينه و انگاري داري با adsl 128 ريموت ميگيري سرعت در اون حده تو سيستم
تام آپديتها رو هم انجام دام گفتم كه آموزش سرعت پايين رو تو ويكي انجام دادم بازم نشد
سيستم 500 هار 1گيگ رم 256 كش 512 گرافيك 3000 سمپرون cpu amd سيستم بالا تر دارم ولي ميخوام رو اين ياد بگيرم مطمئن كه شدم ميتونم كامل گليمم رو تو لينوكس مثل ويندوز از آب بكشم رو سيستم بالا ترم نصب كنم بنظرت از چي ميتونه باشه و راه حلي داري؟

اين پيشنهاد خوبى نيست و فقط نظر شخصيه منه :

من اگه بودم به شخصه در صورتى كه سرعت واسم اهميت داشت اوبونتو رو امتحان نميكردم به هيچ عنوان و ميرفتم سراغ يه چيزى مثل CrunchBang كه اگه خواستى لينك توضيح كامل ( نسبتاً :دى ) در موردشو بت ميدم يا يه چيزى مثل manjaro كه خيلى هم عاليه فقط مشكلش حجم آپديت زيادشه .

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #25 : 18 امرداد 1392، 12:00 ق‌ظ »
با سخت افزار شما و کمی سلیقه و نزدیک بودن یه اوبونتو، زوبونتو بهترین پیشنهاده:
http://xubuntu.org/

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 18 امرداد 1392، 04:29 ب‌ظ »
يعني تنها مشكل من پايين بودن سخت افزاره و تنها راحش ارتقاه سخت افزاريه اگه بخوام با همين سيستم عامل كار كنم درسته؟
يه سوال ديگه من به پوشه فونت داخل يوزر دسترسي ندارم يا به پوشه آرشيو كه فايلهايي كه با سنتر اوبونتو دانلود ميشه يعني فقط ميبينم پرميژن كپي هم حتي ندارم بصورت گرافيكي از كجا پرميژن رو عوض كنم از پراپرتيس نشد با كامند لاين پيدا كردما ولي گرافيكي هرچر گشتم نبود كسي ميدونه چيكار كنم؟
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 04:32 ب‌ظ توسط cnmeysam »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #27 : 18 امرداد 1392، 08:44 ب‌ظ »
يعني تنها مشكل من پايين بودن سخت افزاره و تنها راحش ارتقاه سخت افزاريه اگه بخوام با همين سيستم عامل كار كنم درسته؟
يه سوال ديگه من به پوشه فونت داخل يوزر دسترسي ندارم يا به پوشه آرشيو كه فايلهايي كه با سنتر اوبونتو دانلود ميشه يعني فقط ميبينم پرميژن كپي هم حتي ندارم بصورت گرافيكي از كجا پرميژن رو عوض كنم از پراپرتيس نشد با كامند لاين پيدا كردما ولي گرافيكي هرچر گشتم نبود كسي ميدونه چيكار كنم؟
اگه میگید کنده آره.
یکی از دلایلی که گنو/لینوکس ویروسی نمیشه همین سطح دسترسی هاست، شما دسترسی ندارید تا تغییری در پوشه ای به جز پوشه ی هوم خودتون انجام بدید.
شما می تونید یه پوشته در هومتون به نام .fonts درست کنید و فونت هاتون رو واردش کنید.
شما می تونید با دستور زیر فایل منیجر خودتون رو با بالا ترین سطح دسترسی باز کنید تا هر کاری خواستید بکنید!
sudo nautilusتغییر سطح دسترسی در فایلی که خارج از روته بدون دسترسی ریشه امکان پذیر نیست، می تونید با همون دستور بالا ناتیلوس رو اجرا کنید و با پروپرتیس سطح رو عوض کنید، شما تو تنها جایی که سطح دسترسی کامل دارید هومتون هست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #28 : 18 امرداد 1392، 09:43 ب‌ظ »
اگه سطح دسترسی خودتون را به جایی غیر از هوم باز کردید یعنی دارید سیستمتون را نابود می کنید و ممکنه در مشکلات دیگه از دست کمک ما هم کاری بر نیاد.
شما می تونید اون اطلاعات را کپی کنید (فایل lock را انتخاب نکنید)
هر دسترسی که یک کاربر عادی برای انجام کارهای عادی نیاز داره را شکا دارید پس سعی نکنید برای کارهای عادی از دسترسی بیشتری برخوردار شوید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 19 امرداد 1392، 10:09 ب‌ظ »
يعني نميشه بعد اينكه سطح دسترسي رو بالا بردم و فونتها رو كپي كردم دسترسي رو برگردونم سر جاش؟ ??? تو ويندوز كه ميشد قطعا اينجا هم بايد بشه ديگه!!!