راستش دلیل اصلی که من از اوبونتو استفاده میکنم این هست که دوست ندارم دزد باشم. به نظر من استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدی هست. بعد هم تا موقعی سیستم عاملی مثل اوبونتو هست چرا ویندوز کپی ( بنده به شخصه با ویندوز اورجینال هیچ خصومتی ندارم) وقتی OOo هست چرا MS Office ؟
حالا بریم سر اصل مطلب! برای اینکه فرهنگ اپن سورس و استفاده از نرم افزارهای آزاد تو جامعه جا بیفته شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
سلام
یه راهکار به نظر من میرسه : باید بگیم که سی دی اوبونتو با دفترچه ارزاق عمومی فقط با هر دفترچه یکی داده میشه و قیمتش ۱۰ هزار تومن ( جلوش هم بنویسیم یارانه پرداختی توسط دو.... یک میلیون ریال
) باور نمیکنید امتحان کنید
البته شخصا آدم شوخی هستم یه جوری اطرافیانم رو زخمیه لینوکس میکنم بعد میگم این به دردت نمیخوره آی کیو بالا ۵۰ میخواد
طرف بهش بر میخوره از من هم نگیره میره یه جوری تهیه میکنه . اون قدیما خیلی زور میزدم کلنجار میرفتم بحث میکردم ولی آخر نتیجه نمیگرفتم ولی این روش جدیدم خیلی خوب جواب میده
اگر وزنه ها علمی لینوکس زیاد بشه مطمئن باشید این فرهنگ جا میوفته توی جامعه پس من ترجیح میدم فعلا به جای ترویج ، دانش شخصیم رو در این خصوص بالا ببرم .
فعلا یه جورائی دیده میشه که این ترویج به مباحث متفرقه و کلاس پائین تبدیل شده . تعداد افرادی که واقعا با مباحث زیر بنائی کد باز ، گنو ، لینوکس و ... آشنائی دارند کمه اینکه خودم میام یه نفر رو با دسکتاپ سه بعدی یا به رخ کشیدن امنیت لینوکس به این وادی وارد میکنم درست نیست . این شخص با برخورد با مشکلات لینوکس ( که البته برای ما دیگه عادی شده و مشکل نمیبینیم ) از این دنیای زیبا و آزاد ، دلزده میشه و شاید برای مرتبه دوم خیلی سخت پوسته های اسارتش رو بشکنه .
موفق باشید