انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهکارهای آشنایی افراد با گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 2423 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pinkplus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
راستش دلیل اصلی که من از اوبونتو استفاده میکنم این هست که دوست ندارم دزد باشم. به نظر من استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدی هست. بعد هم تا موقعی سیستم عاملی مثل اوبونتو هست چرا ویندوز کپی ( بنده به شخصه با ویندوز اورجینال هیچ خصومتی ندارم) وقتی OOo هست چرا MS Office ؟
حالا بریم سر اصل مطلب! برای اینکه فرهنگ اپن سورس و استفاده از نرم افزارهای آزاد تو جامعه جا بیفته شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: راهکارهای آشنایی افراد با گنو/لینوکس
« پاسخ #1 : 25 آبان 1387، 11:39 ب‌ظ »
با سلام
وجدان
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 26 آبان 1387، 12:42 ق‌ظ »
هیچی به نظرم نمیاد. ولی جای تربیت اینجاست.  :)

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #3 : 26 آبان 1387، 03:37 ب‌ظ »
راستش دلیل اصلی که من از اوبونتو استفاده میکنم این هست که دوست ندارم دزد باشم. به نظر من استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدی هست. بعد هم تا موقعی سیستم عاملی مثل اوبونتو هست چرا ویندوز کپی ( بنده به شخصه با ویندوز اورجینال هیچ خصومتی ندارم) وقتی OOo هست چرا MS Office ؟
حالا بریم سر اصل مطلب! برای اینکه فرهنگ اپن سورس و استفاده از نرم افزارهای آزاد تو جامعه جا بیفته شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟

سلام

یه راهکار به نظر من میرسه : باید بگیم که سی دی اوبونتو با دفترچه ارزاق عمومی فقط با هر دفترچه یکی داده میشه و قیمتش ۱۰ هزار تومن ( جلوش هم بنویسیم یارانه پرداختی توسط دو.... یک میلیون ریال  :D ) باور نمیکنید امتحان کنید

البته شخصا آدم شوخی هستم یه جوری اطرافیانم رو زخمیه لینوکس میکنم بعد میگم این به دردت نمیخوره آی کیو بالا ۵۰ میخواد  :D طرف بهش بر میخوره از من هم نگیره میره یه جوری تهیه میکنه . اون قدیما خیلی زور میزدم کلنجار میرفتم بحث میکردم ولی آخر نتیجه نمیگرفتم ولی این روش جدیدم خیلی خوب جواب میده  ;)

اگر وزنه ها علمی لینوکس زیاد بشه مطمئن باشید این فرهنگ جا میوفته توی جامعه پس من ترجیح میدم فعلا به جای ترویج ، دانش شخصیم رو در این خصوص بالا ببرم .

فعلا یه جورائی دیده میشه که این ترویج به مباحث متفرقه و کلاس پائین تبدیل شده . تعداد افرادی که واقعا با مباحث زیر بنائی کد باز ، گنو ، لینوکس و ... آشنائی دارند کمه اینکه خودم میام یه نفر رو با دسکتاپ سه بعدی یا به رخ کشیدن امنیت لینوکس به این وادی وارد میکنم درست نیست . این شخص با برخورد با مشکلات لینوکس ( که البته برای ما دیگه عادی شده و مشکل نمیبینیم ) از این دنیای زیبا و آزاد ، دلزده میشه و شاید برای مرتبه دوم خیلی سخت پوسته های اسارتش رو بشکنه .

موفق باشید

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 26 آبان 1387، 05:42 ب‌ظ »
با سلام
پست تشکر متنفرم پس تشکر نمیکنم و روی قسمت زیر تاکید میکنم
علا یه جورائی دیده میشه که این ترویج به مباحث متفرقه و کلاس پائین تبدیل شده . تعداد افرادی که واقعا با مباحث زیر بنائی کد باز ، گنو ، لینوکس و ... آشنائی دارند کمه اینکه خودم میام یه نفر رو با دسکتاپ سه بعدی یا به رخ کشیدن امنیت لینوکس به این وادی وارد میکنم درست نیست . این شخص با برخورد با مشکلات لینوکس ( که البته برای ما دیگه عادی شده و مشکل نمیبینیم ) از این دنیای زیبا و آزاد ، دلزده میشه و شاید برای مرتبه دوم خیلی سخت پوسته های اسارتش رو بشکنهیا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #5 : 27 آبان 1387، 12:17 ب‌ظ »
پس اولین راه با این صحیت ها اینه که سعی کنیم دانش خودمون و اطرافیان رو ببریم بالا
یعنی اموزش در رابطه با لینوکس و نرم افزار ازاد افزایش پیدا کنه .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین pinkplus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #6 : 27 آبان 1387، 05:11 ب‌ظ »
خوبی اوپن سورس این هستش که هر کسی با هدف خاص خودش اون رو دنبال میکنه. ممکنه که من و شما کاربر حرفه ای گنو نباشیم ( اگه گفتم گنو برای این که غیر از کرنل بقیه نرم افزار ها هم شامل بشه) ولی به یاد داشته باشیم که حتی اضافه شدن یک کاربر یعنی یک فرصت جدید ، یک ایده جدید ، یک ذهن جدید،... شما اگه در طول عمر خودتون یک خط کد ننوشته باشید و حتی اگه ندونید که زبان C چی هستش و یا حتی اگه یک بار هم به سراغ shell نرفته باشید باز هم کاربر گنو/لینوکس محسوب میشید و میتونید اون رو نقد کنید. ازش ایراد بگیرید و یا حتی خاسته هاتون رو مطرح کنید. و میدونید که جمع بیشماری منتظر هستند تا مشکل شما رو برطرف کنند.
به نظر من کاربر های ویندوز رو باید آروم آروم لینوکسی کرد. آدما وقتی با تغییرات زیاد مواجه میشن جبهه میگیرن. من دوستام رو با اوپن آفیس و گیمپ و VLC و کلی نرم افزار اوپن سورس دیگه معتاد کردم و حالا خیلی از اونها وقتی لینوکس رو میبینن خیلی راحت با هاش کار میکنن. اونا یاد گرفتن که OOo خیلی راحتر از MS office هستش. با گیمپ هم میشه همون کاری رو که تو فتوشاپ میکردن بکنند. با VLC فرمتی نیست که رو کامپوتر پخش نشه و ...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #7 : 27 آبان 1387، 05:17 ب‌ظ »
به نظر من کاربر های ویندوز رو باید آروم آروم لینوکسی کرد. آدما وقتی با تغییرات زیاد مواجه میشن جبهه میگیرن. من دوستام رو با اوپن آفیس و گیمپ و VLC و کلی نرم افزار اوپن سورس دیگه معتاد کردم و حالا خیلی از اونها وقتی لینوکس رو میبینن خیلی راحت با هاش کار میکنن. اونا یاد گرفتن که OOo خیلی راحتر از MS office هستش. با گیمپ هم میشه همون کاری رو که تو فتوشاپ میکردن بکنند. با VLC فرمتی نیست که رو کامپوتر پخش نشه و ...
كاملا" موافقم به نظر من بهتره كه اول طرف رو winutuxu اشنا كني بعد با لينوكس
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #8 : 27 آبان 1387، 06:28 ب‌ظ »
ممنون ایده ی  خوبی   بهم دادید  ;)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
                                              مشک آن است که ببوید                  نه آن که عطار بگوید
به نظر من تبلیق لازم نیست هر کس لازم باشه و سرش به تنش بیرزه خود به خود به این طرف کشیده میشه . لینوکس یک محیط دسکتاب خوب نیست بلکه یک وسیله   علمی و تحقیقاتی خوب است
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟