انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

نظر شما در رابطه با ایجاد بخش‌ آموزش زبان‌های برنامه‌سازی در 30li چیست؟!

موافقم
10 (40%)
مخالفم
14 (56%)
نظری ندارم
1 (4%)

مجموع آرای اعضا: 25

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده‌ها برای شروع آموزش زبان‌های برنامه‌نویسی در 30li  (دفعات بازدید: 2107 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
به احتمال قوی دوستان با 30li آشنا هستن، فقط یه معرفی کوتاه می‌کنم:
30li یک مرجع تخصصی در زمینه CLI (مخفف Command Line Interface) و مباحث مرتبط با اون هست که توسط افراد علاقه‌مند روز به روز به مطالبش افزوده می‌شه و تابه‌این‌جا رشد خوبی داشته. ضمنا واسط خط فرمان توسط «معین علی‌نقیان» عزیز به‌صورت رایگان میزبانی می‌شه، از ایشون تشکر می‌کنم. :)

در حال حاضر روی بَش متمرکز شدیم ولی از اهداف بلند مدت ما اولا ایجاد بخش‌های مربوط به دیگر واسط‌ها (مانند zsh، batch و powershell) هست و ثانیا ایجاد بخش‌هایی مربوط به آموزش برنامه‌نویسی با زبان‌هایی که محیط توسعه رسمی‌شون ویژوال نیست و اصطلاحا باید کد نوشته بشه (مثل python, php, ...)

دوستان لطف کنن نظرشون رو در مورد ایجاد بخش‌هایی برای آموزش برنامه‌نویسی بگن.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای شروع کار، ترجمه آخرین نسخه کتاب ساده و روان a byte of Python رو توی برنامه داریم. دوستانی که علاقه دارند تو کار ترجمه مشارکت کنن، توی همین تاپیک اعلام کنن و در صورت امکان چند خط از کتاب (هرجا که دوست دارین) رو ترجمه کنین و آدرسش تو کتاب اصلی رو ذکر کنین.

با تشکر :)
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1392، 05:08 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
تا جایی که به یاد دارم، اون کتاب قبلا ترجمه شده، (هر چند که من اون رو نخوندم)
بنابراین شاید بخواید در این مورد یه بررسی مجددی انجام بدید.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
بله ترجمه شده ولی اون ترجمه (که من هم دارمش) برای نسخه ۲.۳.۴ هست که معلوم نیست برای چند سال پیش هست!
کتاب «یک بایت از پایتون» چند سالی هست که برای پایتون۳ بازنویسی شده ;)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek

برای شروع کار، ترجمه آخرین نسخه کتاب ساده و روان a byte of Python رو توی برنامه داریم. دوستانی که علاقه دارند تو کار ترجمه مشارکت کنن، توی همین تاپیک اعلام کنن و در صورت امکان چند خط از کتاب (هرجا که دوست دارین) رو ترجمه کنین و آدرسش تو کتاب اصلی رو ذکر کنین.

با تشکر :)
منابع واسه پایتون زیاده به نظر من رو یه چیز دیگه مثل C++ کار کنید خیلی بهتره مثلا ترجمه
این

راستی چرا فقط من تو نظرسنجی شرکت کردم؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من کلا با بخش برنامه نویسی موافق نیستم بنظرم اگه اسکریپت نویسی را در حد عالی درس بدید بهتر باشه.
ولی اگه خواستید برید سمت پایتون بنظر من اگه کتاب dive into python را ترجمه کنید بهتره چون تعریفش را زیاد شنیدم.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
من همیشه سایت‌هایی که به صورت تخصصی در یک موضوع خاص فعالیت می‌کنند رو به سایت‌هایی که سعی می‌کنند در چندین زمینه فعالیت کنند، ترجیح میدم.

پیشنهاد من اینه که این سایت رو تخصصی برای دستورات خط فرمان گنو-لینوکس نگه دارید و تمرکز کارتون رو تنها روی آموزش دستورات بذارید. تنها کار توی همین زمینه کلی نیرو می‌بره. همین الان هم دستورات خیلی زیادی پوشش داده نشدند و سراغ رفتن موضوعات مستقلی مثل آموزش Python باعث می‌شه کیفیت هر دو کار پایین بیاد.

حتی اگر دنبال گسترده‌تر کردن کار هستید، می‌شه برنامه‌های بیشتری که در خط فرمان کار می‌کنند رو پوشش داد، مثلا convert از ImageMagick و ...

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
نقل‌قول
ولی اگه خواستید برید سمت پایتون بنظر من اگه کتاب dive into python را ترجمه کنید بهتره چون تعریفش را زیاد شنیدم.
این کتاب یک کتاب پولیه. تشویق به نقض کپی رایت که نمی کنید؟ ](*,)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
نقل‌قول
این کتاب یک کتاب پولیه. تشویق به نقض کپی رایت که نمی کنید؟ ](*,)
پولی؟من خودم دانلودش کردم.http://www.diveintopython.net/
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
فقط ما کاربران تازه کار رو فراموش نکنید .
به طور کلی :
موافقم .
حمایت می کنم .
کمک می کنم .
 :o ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
با آقا معین موافقم. همون دستورات بش و بعدا اسکریپت‌نویسی خودش یه دنیا مطلب برا گفتن داره. حوزه‌ی برنامه‌نویسی هم چیز کوچیکی نیست. هر زبان دوباره کلی گفتنی داره واسه خودش. اینه که با سیاست از هر دری سخنی کاری پیش نمی‌ره معمولا. به نظرم تمرکز روی همون بش حفظ بشه. همچنین در زمینه‌ی اسکریپت‌نویسی مثلا وبلاگ‌های bash.blogsky.com و bashguide.blogsky.com خیلی خیلی مطلب دارن. چند تا کتاب کامل ترجمه کرده‌ان. پیشنهادم اینه که با نویسنده‌ی وبلاگ‌ها هماهنگ کنید و مطالبشونو منتقل کنید به 30li.
البته من تو نظرسنجی‌ای که برای برپایی خود 30li گذاشته بودید هم مخالفت کردم! که بعدا دیدم نه، نتیجه‌ی کار عالی شده. اما تو این یه فقره هیچ آینده‌ی روشنی نمی‌بینم. اضافه‌کاریه :|
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
موافقم درصورتی که نویسنده یا نویسنده های جدیدی به صورت مستقل روی بخش جدید کار کنن که باعث کند شدن و کاهش نیرو و انرژی در بخش فعلی نشه و تنها وجه اشتراک قرار گرفتن مطالب در یک سایت باشه
در غیر این صورت 30li الان هم تا حد زیادی موفق بوده و بهتره همین راه رو ادامه بده
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
خب من شدیدا مخالفم. میدونید چرا؟

چون شما حتی یک زبان هم بخواید آموزش بدید 3-4 تا متخصصش رو نیاز دارید. نه بچه مچه هایی که توی مدرسه و دانشگاه یادگرفتن با C دوتا عدد رو با هم جمع کنن و ادعای برنامه نویس بودن دارن :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
1. ترجمه کتاب یک سیستم آنلاین مجتمع نیاز داره! دیمی نمیشه مشخص کرد هر نفر چه جایی رو ترجمه کنه!
2. سی-ال-آی برای بش بمونه :) بزرگ کردن 30li بلایی رو سر ش میاره که سر بقیه اومده: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,37592.msg484757.html#msg484757
3. سایتهای زیادی (زیاد که نه! چندتایی) برای پایتون هست که جون دادن به اونها و یا به روز کردن مطالبشون کار بهتریه! مثل http://pythoni.ca
 کار بهتر اینه که 30li رو به یک محیط پویا تبدیل کنید. یعنی چیزی شبیه این: http://www.learnstreet.com/lessons/study/python
وب فارسی نیاز به یک تکونی در نحوه تولید محتوا داره!

منابع واسه پایتون زیاده به نظر من رو یه چیز دیگه مثل C++ کار کنید خیلی بهتره مثلا ترجمه
این
من چند وقتیه دارم با پایتون کار می کنم (از عید نوروز). منابع فارسی اصلا نداریم. هر چی هم که از قبل بوده برای پایتون۲ است که اصلا با پایتون۳ سازگار نیست. یک دستور ساده پرینت تو دو تا نسخه تفاوت داره!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
موافقم درصورتی که نویسنده یا نویسنده های جدیدی به صورت مستقل روی بخش جدید کار کنن که باعث کند شدن و کاهش نیرو و انرژی در بخش فعلی نشه و تنها وجه اشتراک قرار گرفتن مطالب در یک سایت باشه
در غیر این صورت 30li الان هم تا حد زیادی موفق بوده و بهتره همین راه رو ادامه بده
موافقم
ترجیح میدم زبان مورد نظر پایتون باشه

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
من مخالفم .
سایت از تخصصی بودن خارج میشه .
نظر من این هست که اگر قراره سایت گسترش پیدا بکنه ترمینال ویندوز بیاد تو کار. این جوری سایت از بحث تخصصی دستورات ترمینال خارج نمیشه . تازه یک بخشی هم ایجاد میشه که اصلا دیگه نمونه فارسیش هیچ جا وجود نداره.