خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...
:|
مگه نیست؟ کلا چند درصد دسکتاپها لینوکس دارن؟به ۳ درصد هم نمیرسه. لینوکس اینقدر بدبخته که حتی نمیتونه ۳۲ میلیون دلار جمع کنه بتونه یه گوشی بده بیرون. ۳۲ میلیون دلار در مقایسه با درآمد مثلا اپل هیچی نیست.
تعداد کمتر کاربران گنو لینوکس در مقایسه با ویندوز و مک دلیل بر ضعیفتر بودنش یا به اصطلاح دیگر داغون بودنش نیست! در مورد اون 32 میلون دلاری که جمع نشد این هم ربطی به لینوکس یا قوی و ضعیف بودن اون نداره،اون موبایل با سیستم عامل اوبونتو قرار بود عرضه بشه و قیمت بسیار بالایی داشت به همین خاطر مورد استقبال قرار نگرفت،از طرفی همه کاربران گنو لینوکس هم که از اوبونتو استفاده نمیکنند.
من با حرف کاربر پرنده موافقم که ویندوز و مک داغون هستند. من زمانیکه از ویندوز XP 32 بیت استفاده میکردم سیستم را با اینکه خیلی اوپتیمایز کرده بودم ولی اصلا جرات نمیکردم نرم افزار نصب کنم! چون با نصب هر نرم افزاری سرعت سیستم پایینتر میومد! فقط چند تا نرم افزار مثل یک مرورگر،یک پخش کننده مولتی مدیا،spywareblaster با درایور کارت گرافیکم را نصب میکردم همین! البته لازم به ذکره به دلیل کرک بودن اونو آپدیت نمیکردم و چند سالی بود که آپدیت نشده بود.اگر میخواستم نرم افزار دیگه ای نصب کنم صبر میکردم هر وقت خواستم سیستم عامل را دوباره پاک و Restore کنم از چند روز قبل نرم افزار جدید نصب میکردم! اما الان در کوبونتو 64 بیتی کلی نرم افزار به طور پیش فرض نصب هست و با نصب نرم افزار های جدید هم هیچ افت سرعت و یا باگی مشاهده نکردم! و سرعت پردازش بسیار بالاست و کیفیت نرم افزارها هم همگی اگر بالاتر از نرم افزارهای ویندوز نباشند پایینتر نیستند! که البته اکثرا کیفیت و قدرت پردازش بالاتری نسبت به مشابه های ویندوزی خود دارند.علت کمتر بودن کاربران گنو لینوکس در مقایسه با ویندوز و مک هم نه کم بودن تبلیغات بلکه کلا نبود تبلیغات هستش! من هم خودم برای فرار از ویندوز xp مجبور شدم راجع به سیستم عاملها تحقیق کنم،چند تا مقاله بخونم،سبک سنگین کنم و دیدم گنو لینوکس از همه مناسبتر و کارآمدتره! اگر ما کاربران گنو لینوکس روی تبلیغ کردن وقت بگذاریم مسلما کاربران خیلی زیادی به سمت این سیستم عامل میایند!
این پست بیربط من رو ببخشید. ولی در مورد درصد استفاده از سرورهای لینوکسی اوضاع اینقدرها هم خوب نیست. اینجا رو ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems#Servers
من هم از دو ماه قبل که راجع به سیستم عامل تحقیق کردم هر چند هفته یکبار این صفحه را یک نگاه میکنم،در بخش سرورها متاسفانه گنو لینوکس با اختلاف فقط 2.4 درصد سهم کمتری نسبت به ویندوز دارد اما سیستم عاملهای یونیکس و شبه یونیکس سهم 64.7 و ویندوز سهم 35.3 درصدی را در اختیار دارند که از سهم یونیکس و شبه یونیکس 30.5 درصد نوع سیستم عامل ناشناخته تشخیص داده شده! معلوم نیست گنو لینوکسه یا BSD .
در کل همینکه سهم ویندوز نسبت به یونیکس و شبه یونیکس کمتر هستش یک موفقیته.