انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نسل جدید رایانه متن باز توسط اینتل  (دفعات بازدید: 8840 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : نسل جدید رایانه متن باز توسط اینتل
« پاسخ #15 : 22 امرداد 1392، 06:54 ب‌ظ »
داستان این هواپیماهه که قراره بصورت آزاد ساخته بشه که از cpu  و رم سخت تره پس احتمالا تا عوض شدن دنیا دیگه زما زیادی نمونده
اون هواپیما هم مثل این سخت افزار پایینه.
اگه پایین هم باشه بازم دارند روش تلاش می کنند یعنی یک زحمتی دارند می کشند پس اگه اینتل هم این کار ر ا می کرد می تونست یک سخت افزار قابل قبول ارائه بده که به خودش صدمه نزنه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #16 : 22 امرداد 1392، 07:33 ب‌ظ »
داستان این هواپیماهه که قراره بصورت آزاد ساخته بشه که از cpu  و رم سخت تره پس احتمالا تا عوض شدن دنیا دیگه زما زیادی نمونده
اون هواپیما هم مثل این سخت افزار پایینه.
اگه پایین هم باشه بازم دارند روش تلاش می کنند یعنی یک زحمتی دارند می کشند پس اگه اینتل هم این کار ر ا می کرد می تونست یک سخت افزار قابل قبول ارائه بده که به خودش صدمه نزنه
من که نفهمیدم چی گفتی :D
سخت افزار قدرتمند آزاد نخواهیم داشت دلایلشم ذکر شده

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #17 : 22 امرداد 1392، 10:45 ب‌ظ »
مثل این که دوستان مفهوم سخت افزار متن باز را متوجه نشدند
باز هم تکرار می کنم
سخت افزار متن باز به دلایل تجاری امکان نداره که از جدید ترین فن آوری و قدرت بالایی برخوردار باشه
اما
سخت افزار متن باز به دلیل متن باز بودن در بسیاری جاها که امکان استفاده از سخت افزارهای متن بسته نیست به کار می آید
نمونه
فکر کنید الان خودروی شما یک سخت افزار داره که وظیفه اش کنترل الکترونیک موتور ماشین است ُ یک سخت افزار که وظیفه اش پخش موسیقی و ...
حالا سایپا می آید این سخت افزار متن باز را برمی دارد با توجه به متن باز بودنش درش تغییراتی می دهد و ازش سخت افزاری در می آورد که هم وظیفه اون کنترل الکترونیک موتور ماشین را انجام می دهد و موتور انژکتوری شما با آن کار می کند و هم مانند یک پخش صوت برای شما عمل می کند و هم مانند یک تبلت تصب شده روی ماشین برایتان عمل می کند و برخی کارهای دیگر که خیلی الان برای سایپا گران تمام می شود مثلا با قرار دادن یک دوربین در جلو خودرو از این دوربین های ارزان قیمت روی موبایل وی جی ای می تواند میزان نور خیابان را اندازه گیری و به شکل اتوماتیک نور چراغ خودرو را تنظیم کند و الی آخر ... حالا اینجوری با همون پول اون واحد کنترل الکترونیک و ضبط صوت می شه خیلی کارایی بیشتری بدست آورد با توجه به متن باز بودن سخت افزار سایپا لازم نداره براش هزینه کپی رایت هم بده

یعنی آقا قرار نیست این سخت افزارها به جای کامپیوتر های شخصی استفاده بشه بلکه با اندکی ابتکار اون ها را در جاهایی استفاده می کنید که سخت افزارهای متن بسته براشون نیست یا گرون تموم میشه

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #19 : 23 امرداد 1392، 12:56 ق‌ظ »
این پست بی‌ربط من رو ببخشید. ولی در مورد درصد استفاده از سرورهای لینوکسی اوضاع اینقدرها هم خوب نیست. اینجا رو ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems#Servers
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #20 : 23 امرداد 1392، 02:36 ق‌ظ »
خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...:|
مگه نیست؟ کلا چند درصد دسکتاپ‌ها لینوکس دارن؟به ۳ درصد هم نمی‌رسه. لینوکس این‌قدر بدبخته که حتی نمی‌تونه ۳۲ میلیون دلار جمع کنه بتونه یه گوشی بده بیرون. ۳۲ میلیون دلار در مقایسه با درآمد مثلا اپل هیچی نیست.
هسته ی لینوکس توی اندروید هم استفاده میشه که بیشترین سهم تلفن های هوشمند را در اختیار دارهدسکتاپ که مهم نیست سرور ها هوامون را دارند

خودت داری میگی لینوکس نه gnu/bsd !!!
اندروید هم که آزاد نسیت
-
دسکتاپ چطور مهم نیست ؟ کل آدمای رو زمین که کارشون سرور نیست قاعدتا از دسکتاپ استفاده میکنن
-
دلیلی که من تو جامعه دیدم که سمت گنو نمیان ایناس

• تبلیغ خیلی کم
  • صحبت افراد کم تجربه گنو که مردم میشنود و میگن لینوکس ماله هکراست ! لینوکس برنامه نداره ! لینوکس واسه شرکت هاست !
  • دیدن اسکرین‌شات های افراد گیک و یا خود گیک پندار که میزکار خودشون رو به نحوی غیر عادی برای افراد معمولی کانفیگ میکنن
  • پولدار بودن !! این دلیل درست و منطقی نیست ولی افراد پول دار همیشه برای نشون دادن شاخ بودنشون از محصولات اپل استفاده میکنن
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1392، 02:39 ق‌ظ توسط arvinall »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 امرداد 1392، 08:51 ق‌ظ »
خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...:|
مگه نیست؟ کلا چند درصد دسکتاپ‌ها لینوکس دارن؟به ۳ درصد هم نمی‌رسه. لینوکس این‌قدر بدبخته که حتی نمی‌تونه ۳۲ میلیون دلار جمع کنه بتونه یه گوشی بده بیرون. ۳۲ میلیون دلار در مقایسه با درآمد مثلا اپل هیچی نیست.
هسته ی لینوکس توی اندروید هم استفاده میشه که بیشترین سهم تلفن های هوشمند را در اختیار دارهدسکتاپ که مهم نیست سرور ها هوامون را دارند

اندروید هم که آزاد نسیت
-
دسکتاپ چطور مهم نیست ؟ کل آدمای رو زمین که کارشون سرور نیست قاعدتا از دسکتاپ استفاده میکنن
من الآن با bsd چی کار دارم؟ ??? من حرفی از bsd نزدم که
اندروید آزاد نیست ولی هستش که آزاد هست.
آمار فروش دسکتاپ روز به روز داره کمتر میشه و همه دارند میرند سمت تبلت و اینجور چیزا که خوب تا آینده ای نه چندان دور بهترین تبلت ها از سیستم عامل اوبونتو استفاده خواهند کرد(انشاالله)
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #22 : 23 امرداد 1392، 10:26 ق‌ظ »
اندروید هم که آزاد نسیت
اندروید آزاده اما ۹۰٪ نرم افزارهاش آزاد نیستند!

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #23 : 23 امرداد 1392، 12:25 ب‌ظ »
اندروید هم که آزاد نسیت

ازاد بود از اندروید 4 به بعد فقط بخشی از سورس ها ارایه میشه (البته اندروید گوگل)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 23 امرداد 1392، 12:30 ب‌ظ »
اندروید هم که آزاد نسیت

ازاد بود از اندروید 4 به بعد فقط بخشی از سورس ها ارایه میشه (البته اندروید گوگل)
پس اینایی که کاستوم رام میسازند مجبورند از صفر بنویسند؟
جیمیلم

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #25 : 23 امرداد 1392، 04:18 ب‌ظ »
\
حالا سایپا می آید

???
وقتی نوشتم سایپا می آید منظورم این نبود که واقعا این شرکت این کار را بکند بلکه مثالی از کاربردهای سخت افزار متن باز را برای شما نوشتم که متوجه کاربرد آن بشوید
به هر حال این تاپیک شده محل کل کل ویندوز باز ها و لینوکسی ها و از هدفش خارج شده بنابراین من دیگه در این تاپیک شرکت نمی کنم و انتظار دارم دیگه به پست های من جواب ندید

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #26 : 23 امرداد 1392، 05:47 ب‌ظ »

اندروید هم که آزاد نسیت
-
-
دلیلی که من تو جامعه دیدم که سمت گنو نمیان ایناس

• تبلیغ خیلی کم
  • صحبت افراد کم تجربه گنو که مردم میشنود و میگن لینوکس ماله هکراست ! لینوکس برنامه نداره ! لینوکس واسه شرکت هاست !
  • دیدن اسکرین‌شات های افراد گیک و یا خود گیک پندار که میزکار خودشون رو به نحوی غیر عادی برای افراد معمولی کانفیگ میکنن
  • پولدار بودن !! این دلیل درست و منطقی نیست ولی افراد پول دار همیشه برای نشون دادن شاخ بودنشون از محصولات اپل استفاده میکنن
گنو/بی اس دی رو از کجاتون در آوردید؟

دوست عزیز منظورم از gnu/bsd سیستم عامل گنو با هسته بی‌اس‌دی نیستش که !
منظورم سیستم عامل های شبه یونیکس آزاد بود

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #27 : 27 شهریور 1392، 03:11 ب‌ظ »
خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...
:|
تعداد کمتر کاربران گنو لینوکس در مقایسه با ویندوز و مک دلیل بر ضعیفتر بودنش یا به اصطلاح دیگر داغون بودنش نیست! در مورد اون 32 میلون دلاری که جمع نشد این هم ربطی به لینوکس یا قوی و ضعیف بودن اون نداره،اون موبایل با سیستم عامل اوبونتو قرار بود عرضه بشه و قیمت بسیار بالایی داشت به همین خاطر مورد استقبال قرار نگرفت،از طرفی همه کاربران گنو لینوکس هم که از اوبونتو استفاده نمیکنند.

من با حرف کاربر پرنده موافقم که ویندوز و مک داغون هستند. من زمانیکه از ویندوز XP 32 بیت استفاده میکردم سیستم را با اینکه خیلی اوپتیمایز کرده بودم ولی اصلا جرات نمیکردم نرم افزار نصب کنم! چون با نصب هر نرم افزاری سرعت سیستم پایینتر میومد! فقط چند تا نرم افزار مثل یک مرورگر،یک پخش کننده مولتی مدیا،spywareblaster با درایور کارت گرافیکم را نصب میکردم همین! البته لازم به ذکره به دلیل کرک بودن اونو آپدیت نمیکردم و چند سالی بود که آپدیت نشده بود.اگر میخواستم نرم افزار دیگه ای نصب کنم صبر میکردم هر وقت خواستم سیستم عامل را دوباره پاک و Restore کنم از چند روز قبل نرم افزار جدید نصب میکردم! اما الان در کوبونتو 64 بیتی کلی نرم افزار به طور پیش فرض نصب هست و با نصب نرم افزار های جدید هم هیچ افت سرعت و یا باگی مشاهده نکردم! و سرعت پردازش بسیار بالاست و کیفیت نرم افزارها هم همگی اگر بالاتر از نرم افزارهای ویندوز نباشند پایینتر نیستند! که البته اکثرا کیفیت و قدرت پردازش بالاتری نسبت به مشابه های ویندوزی خود دارند.علت کمتر بودن کاربران گنو لینوکس در مقایسه با ویندوز و مک هم نه کم بودن تبلیغات بلکه کلا نبود تبلیغات هستش! من هم خودم برای فرار از ویندوز xp مجبور شدم راجع به سیستم عاملها تحقیق کنم،چند تا مقاله بخونم،سبک سنگین کنم و دیدم گنو لینوکس از همه مناسبتر و کارآمدتره! اگر ما کاربران گنو لینوکس روی تبلیغ کردن وقت بگذاریم مسلما کاربران خیلی زیادی به سمت این سیستم عامل میایند!

این پست بی‌ربط من رو ببخشید. ولی در مورد درصد استفاده از سرورهای لینوکسی اوضاع اینقدرها هم خوب نیست. اینجا رو ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems#Servers

من هم از دو ماه قبل که راجع به سیستم عامل تحقیق کردم هر چند هفته یکبار این صفحه را یک نگاه میکنم،در بخش سرورها متاسفانه گنو لینوکس با اختلاف فقط 2.4 درصد سهم کمتری نسبت به ویندوز دارد اما سیستم عاملهای یونیکس و شبه یونیکس سهم 64.7 و ویندوز سهم 35.3 درصدی را در اختیار دارند که از سهم یونیکس و شبه یونیکس 30.5 درصد نوع سیستم عامل ناشناخته تشخیص داده شده! معلوم نیست گنو لینوکسه یا BSD .

در کل همینکه سهم ویندوز نسبت به یونیکس و شبه یونیکس کمتر هستش یک موفقیته.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
« پاسخ #28 : 20 مهر 1392، 11:41 ق‌ظ »
ببخشید مطلب قدیمی بالا میارم

چرا دوستان می‌گن آندروید آزاد نیست؟!

البته که آپاچی مجوز نرم‌افزار آزاد به حساب نمیاد ولی اوپن سورس که هست!

تا جایی که من می‌دونم مشکل اندروید این چند مورد بوده!

۱. این‌که سورس کد اندروید تا قبل از انتشار نسخه‌ی نهایی منتشر نمی‌شه! یعنی تا نسخه‌ی ۴.۴ بعدی نیاد، سورس کدی هم ازش نمیاد.
۲. سورس کد درایورهای سخت‌افزاریش معمولا منتشر نمی‌شه. (ربطی به خود اندروید نداره، شرکتی که از اندروید استفاده می‌کنه، مثل سامسونگ و ... درایورهاشون رو منتشر نمی‌کنن. مثل قضیه‌ی انویدیا و ای‌ام‌دی توی سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکسی)
۳. البته سورس کد نسخه‌هایی از آندروید هم منتشر نشده، مثل ورژن ۳ که مخصوص تب‌لت‌ها بود. ولی بعدا کاملا توی نسخه‌ی ۴ منتشر شد!

مهم اینه که آخرین نسخه‌ی آندروید که ۴.۳ باشه، تمام سورس کدش در دسترس هست!

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #29 : 20 مهر 1392، 12:33 ب‌ظ »
البته قسمت گرافیکی اندروید هم کدش منتشر نمیشه تقریبا هیچیش منتشر نمیشه دیگه :| سخت افزار طراحی