انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویژوال بیسیک برای اوبونتو  (دفعات بازدید: 4525 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
ویژوال بیسیک برای اوبونتو
« : 24 امرداد 1392، 12:51 ب‌ظ »
من یک دانش آموز دوم راهنمایی هستم و شدیدا به کیو بیسیک احتیاج دارم. از وقتی به اوبونتو روی آوردم کیو بیسیک را برای اوبونتو پیدا نکردم. میشه روش نصب کیوبیسیک برای اوبونتو را برایم بنویسید.( dosbox را از software center نصب کردم.) ](*,)
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1392، 08:07 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : کیو بیسیک برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 24 امرداد 1392، 01:23 ب‌ظ »
سلام. ببین این به دردت نمی‌خوره؟
http://en.wikipedia.org/wiki/FreeBasic

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #2 : 24 امرداد 1392، 02:57 ب‌ظ »
همچنین می‌تونید از QB64 استفاده نمایید.
نسخه ابری و آنلاین داره.
روی سیستمتون هم می‌تونید نصب و اجرا کنید.
برای نصبش کافیه ترمینال رو باز کنید،

سپس فایل نصب لینوکس رو دانلود کنید،‌ از حالت فشرده خارج کنید، وارد شاخه qb64 بشید و setup_lnx.sh رو اجرا نمایید:
wget <qb64 linux file url>
tar xzf qb*gz
cd qb64
sudo sh setup_lnx.sh

linux file url همون آدرس فایلی هست که در سایت قسمت لینوکس قرار داده شده.
هر وقت که بخواهید می‌تونید از همین پوشه با
./run_qb64.shنرم‌افزار رو اجرا نمایید.

برای اینکه بتونید از هرجایی نرم‌افزار رو از راه Terminal اجرا کنید یک لینک به run_qb64.sh در پوشه bin/ ایجاد کنید:
sudo ln -s `pwd`/run_qb46.sh /bin/qb64
از این به بعد از ترمینال یا Run Program (کلیدهای Alt+F2) با qt64 برنامه اجرا می‌شود.
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1392، 03:10 ب‌ظ توسط محمد اعتماددار »
--~~~~

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #3 : 24 امرداد 1392، 03:06 ب‌ظ »
محمد اعتماددار:چرا باید با کاربر ریشه اینکار ها را بکنند؟
فقط مرحله ی زیر به دسترسی ریشه نیاز داره.
./setup_lnx.sh
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1392، 03:14 ب‌ظ توسط MHA152 »
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #4 : 24 امرداد 1392، 03:09 ب‌ظ »
آنلاین محمد اعتماددار:چرا باید با کاربر ریشه اینکار ها را بکنند؟
فقط مرحله ی زیر به دسترسی ریشه نیاز داره.
./setup_lnx.sh
بله درست می‌فرمایید. الان تصحیح می‌کنم. تصحیح شد  ;D .
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1392، 03:17 ب‌ظ توسط محمد اعتماددار »
--~~~~

آفلاین Ubun2OS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #5 : 25 امرداد 1392، 11:17 ب‌ظ »
آقای محمد کاظمی! از این بابت که در مقطع تحصیلی راهنمایی شما رو به سمت برنامه نویسی هدایت کرده اندبسیار برای من جالب توجه و باعث مباهات هست.
در ابتدای عرایضم تاکید می کنم که در اوقات فراغت خود نیز از این امر دست برندارید و سعی کنید برنامه نویسی را برای ماهیت برنامه نویسی یاد بگیرید نه خود زبان برنامه نویسی!!
برداشت بنده این است که شما باید دانش آموز سمپا باشید. در هر صورت شروع برنامه نویسی شما در این سن باعث پیشرفت بیش از پیش نسبت به دیگر دانش آموزان مقاطع تحصیلی بالاتر حتی دانشگاهی خواهد شد.

بنده نیز از دانش آموزان فنی و حرفه ای بودم!!! البته سوء تفاهم نباشد. به طوری که با بسیاری کلنجار از دست مشاورین مدرسه فرار کردم و به این رشته مهاجرت کردم.!! :D در حال حاضر نیز دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه فردوسی مشهد هستم. که این جای تعجب برای من دارد که در زمان تعیین رشته و گرایش در مقطع اول دبیرستان مشاورین محترم آخرین مدرک تحصیلی برای دانش آموزان هنرستانی را کاردانی می دانستند

امیدوارم که شما نیز در طول زندگیتان موفق باشید
اما موارد بالا مقدمه ای بر پیشنهادات بنده به شما دوست عزیز است تا در لابلای سخنان معلمان،دبیران واساتید محترم گمراه نگردید و مسیر خود را برای سرنوشت خود با مشاوره از آن عزیزان تعیین کنید.

برای برنامه نویسی انتخاب زبان بسیار مهم است . این اهمیت از روی کاربرد برنامه ای که قرار است تا از آن استفاده کنید هویدا می شود.
زبان بیسیک زبانی است که بیل گیتس با آن بخشی از ویندوز را پیاده سازی کرده است. در این زمینه خواندن خاطرات گیتس خالی از لطف نخواهد بود. این می تونه به اهمیت این زبان بافزاید

آشنایی من با زبانهای برنامه نویسی برمیگردد به دوران دبیرستان. زمانی که اولین درس برنامه نویسی ما با بیسیک شروع شد. بعد پاسکال  و در دانشگاه ++C و زبانهایی که خود فرا گرفتم مثل #C و Delphi و ...

اما در بین این زبانها باز هم برای برخی از امور خود به بن بست خوردم و انها نتونستن نیاز مرا برآورده کنند که دلایل این موضوع بر می گرده به موارد قابل ذکر در زیر.
در این بین زبان پیشنهادی من به شما دوست عزیز زبانی نیست جزء زبان Python که به طور خواص بر روی توزیع های مختلف لینوکس پشتیبانی میشه!!
اما دلیل من از پیشنهاد این زبان برمی گرده به چند دلیل قرص و محکم:
1- همانطور که در بالا اشاره کردم، حمایت لینوکس از این زبان
2- چند-سکویی بودنش. یعنی شما می تونید در لینوکس کد بزنید بعد ببرید در ویندوز و یا مک اجرا کنید
3- قدمت این زبان که در حال حاضر نیز بر روی این زبان کار می شه و هیچ گونه عقب ماندگی و یا منسوخ شدگی ای نسبت به زبان های دیگر ندارد.
4- قابلیت برقراری ارتباط با دیگر زبان ها و بسترها مثل برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی فوق العاده قوی اوراکل ، MySQL و ...
5- یادگیری سریع مباحث به روز همانند شئ گرایی که در تولید محصولات نرم افزاری جدید از این تکنیک استفاده می شه.

در ضمن از اینکه دارید از پلتفرم های لینوکسی استفاده می کنید بسیار عالی ست.
در آینده سعی کنید بر روی هسته این سیستم عامل و یا حتی محصولات متن-باز دیگر فعالیت کنید که اینده بسیار روشنی دارد و با ارائه یه مقاله در این راستا میتونید برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی فرد موفقی باشید و بتونید در خارج از ایران ادامه تحصیل بدهید.
موفق وپیروز باشید
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1392، 11:23 ب‌ظ توسط Ubun2OS »
Sincerely Yours,
Fazel Dehghani

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 امرداد 1392، 11:50 ق‌ظ »
آقای محمد کاظمی! از این بابت که در مقطع تحصیلی راهنمایی شما رو به سمت برنامه نویسی هدایت کرده اند....
  :oops:حدس شما دوست عزیز درست است! من دانش آموز سمپاد هستم. اولش از برنامه نویسی بدم میومد اما بعد از یک مدت به آن علاقه مند شدم و حالا دارم خودم بیسیک را یاد می گیرم. تابستان امسال از طریق یک کلاس فوق برنامه با پایتون آشنا شدم. از وقتی فهمیدم سیستم عامل مورد علاقه ام یعنی اوبونتو از پایتون پشتیبانی می کند خیلی خوش حال شدم.
راستی شما هم موفق باشین!  ;)

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 امرداد 1392، 05:11 ب‌ظ »
دستتون درد نکنه. ولی من بیسیک نمی خوام. کیوبیسیک می خوام!

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #8 : 29 امرداد 1392، 05:27 ب‌ظ »
+ پیشنهاد من هم اینه که برید سمت پایتون. وقتی که برای کیوبیسیک بذارید به نظرم تلف میشه...
در هرحال موفق باشید... :)
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 امرداد 1392، 05:32 ب‌ظ »
+ پیشنهاد من هم اینه که برید سمت پایتون. وقتی که برای کیوبیسیک بذارید به نظرم تلف میشه...
در هرحال موفق باشید... :)
دارم پایتون هم یاد می گیرم اما درسامون تو راهنمایی با کیوبیسیکه.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
حل شد!!!!!
وقتی تو ویندوز بودم فایل QBX.exe که همان فایل اجرایی کیوبیسیک بود روی dosbox درگ می کردم. الان هم همون کیوبیسیک رو که تو ویندوز داشتم روی dosbox درگ کردم و باز شد!!!

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
حالا که کیوبیسیک تموم شد، کسی ویژوال بیسیک برای اوبونتو رو داره یا اصلا هست؟ (بجز wine)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : ویژوال بیسیک برای اوبونتو
« پاسخ #12 : 21 مهر 1392، 10:52 ب‌ظ »
سلام

من نمی دونم برای شما عزیزان تیز هوش!!! سرفصل های خاصی هم برای آموزش این درس در نظر گرفتن یا نه!
اگر نه و فقط معلم سعی در آموختن تفکر الگوریتمی و برنامه نویسی و در کنار اون یه زبان به انتخاب خودش داره چرا متقاعدش نمی کنید که از پایتون براتون بگه؟
واقعا حیفه آدم کلی انرژی بذاره روی ویژوال بیسیک!...اسمشم که میاد آدم خندش میگیره...

تفکر جای خود دارد و زبان جای خود...زبان های نام برده شما بویی از روش های برنامه نویسی نوین نبردن!بنابراین این میتونه در تفکر شما هم تاثیر بذاره.

به هر حال موفق باشی.
ولی دور و بر زبان های نام برده نگردی بهتره.!!!!

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #13 : 21 مهر 1392، 11:45 ب‌ظ »
سلام

من نمی دونم برای شما عزیزان تیز هوش!!! سرفصل های خاصی هم برای آموزش این درس در نظر گرفتن یا نه!
اگر نه و فقط معلم سعی در آموختن تفکر الگوریتمی و برنامه نویسی و در کنار اون یه زبان به انتخاب خودش داره چرا متقاعدش نمی کنید که از پایتون براتون بگه؟
واقعا حیفه آدم کلی انرژی بذاره روی ویژوال بیسیک!...اسمشم که میاد آدم خندش میگیره...

تفکر جای خود دارد و زبان جای خود...زبان های نام برده شما بویی از روش های برنامه نویسی نوین نبردن!بنابراین این میتونه در تفکر شما هم تاثیر بذاره.

به هر حال موفق باشی.
1+ GEEK
اتفاقا این چیزی هست که منم میخواستم بگم، من تخصصم برنامه نویسی نیست(برنامه نویسی بلدم) اما یکی از فامیل های نزدیکم که از بچه های سمپادِ و جزو المپیادی ها هم بود میگفت که باهاشون C رو کار کردن.
درکل هم اینجور که من میدونم در حال حاضر Vbasic که اصلا بدرد نمیخوره، درمورد  basic هم اگه قرار هست کارهای روباتیکی انجام بدین میتونه مفید باشه ولی خوب C در این شاخه هم فراگیره  :D
اگر خودت هم میخوای شروع کنی بعضی ها میگن C++)C) و بعضی ها میگن Python میتونه گزینه های مناسبی باشه، هرکدام هم استدلال خودشونو دارن که میتونی سرچ کنی ببینی چی میگن  ;)
به من اول دبیرستان ++C رو آموزش دادن و واقعا عاشقشم  :D
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 22 مهر 1392، 04:13 ب‌ظ »
سلام

به هر حال موفق باشی.
1+ GEEK
اتفاقا این چیزی هست که منم میخواستم بگم، من تخصصم برنامه نویسی نیست(برنامه نویسی بلدم) اما یکی از فامیل های نزدیکم که از بچه های سمپادِ و جزو المپیادی ها هم بود میگفت که باهاشون C رو کار کردن.
درکل هم اینجور که من میدونم در حال حاضر Vbasic که اصلا بدرد نمیخوره، درمورد  basic هم اگه قرار هست کارهای روباتیکی انجام بدین میتونه مفید باشه ولی خوب C در این شاخه هم فراگیره  :D
اگر خودت هم میخوای شروع کنی بعضی ها میگن C++)C) و بعضی ها میگن Python میتونه گزینه های مناسبی باشه، هرکدام هم استدلال خودشونو دارن که میتونی سرچ کنی ببینی چی میگن  ;)
به من اول دبیرستان ++C رو آموزش دادن و واقعا عاشقشم  :D
تو سمپاد، اول و دوم راهنمایی qbasic رو یاد گرفتم. تابستون امسال هم با کمک یکی از معلم هام پایتون رو یاد گرفتم. الآن هم مجبورم تا VB رو یاد بگیرم! از شانس بد من امسال به اول ها پایتون یاد می دن.  ](*,)
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1392، 04:19 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »