آقای محمد کاظمی! از این بابت که در مقطع تحصیلی راهنمایی شما رو به سمت برنامه نویسی هدایت کرده اندبسیار برای من جالب توجه و باعث مباهات هست.
در ابتدای عرایضم تاکید می کنم که در اوقات فراغت خود نیز از این امر دست برندارید و سعی کنید برنامه نویسی را برای ماهیت برنامه نویسی یاد بگیرید نه خود زبان برنامه نویسی!!
برداشت بنده این است که شما باید دانش آموز سمپا باشید. در هر صورت شروع برنامه نویسی شما در این سن باعث پیشرفت بیش از پیش نسبت به دیگر دانش آموزان مقاطع تحصیلی بالاتر حتی دانشگاهی خواهد شد.
بنده نیز از دانش آموزان فنی و حرفه ای بودم!!! البته سوء تفاهم نباشد. به طوری که با بسیاری کلنجار از دست مشاورین مدرسه فرار کردم و به این رشته مهاجرت کردم.!!
در حال حاضر نیز دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه فردوسی مشهد هستم. که این جای تعجب برای من دارد که در زمان تعیین رشته و گرایش در مقطع اول دبیرستان مشاورین محترم آخرین مدرک تحصیلی برای دانش آموزان هنرستانی را کاردانی می دانستند
امیدوارم که شما نیز در طول زندگیتان موفق باشید
اما موارد بالا مقدمه ای بر پیشنهادات بنده به شما دوست عزیز است تا در لابلای سخنان معلمان،دبیران واساتید محترم گمراه نگردید و مسیر خود را برای سرنوشت خود با مشاوره از آن عزیزان تعیین کنید.
برای برنامه نویسی انتخاب زبان بسیار مهم است . این اهمیت از روی کاربرد برنامه ای که قرار است تا از آن استفاده کنید هویدا می شود.
زبان بیسیک زبانی است که بیل گیتس با آن بخشی از ویندوز را پیاده سازی کرده است. در این زمینه خواندن خاطرات گیتس خالی از لطف نخواهد بود. این می تونه به اهمیت این زبان بافزاید
آشنایی من با زبانهای برنامه نویسی برمیگردد به دوران دبیرستان. زمانی که اولین درس برنامه نویسی ما با بیسیک شروع شد. بعد پاسکال و در دانشگاه ++C و زبانهایی که خود فرا گرفتم مثل #C و Delphi و ...
اما در بین این زبانها باز هم برای برخی از امور خود به بن بست خوردم و انها نتونستن نیاز مرا برآورده کنند که دلایل این موضوع بر می گرده به موارد قابل ذکر در زیر.
در این بین زبان پیشنهادی من به شما دوست عزیز زبانی نیست جزء زبان Python که به طور خواص بر روی توزیع های مختلف لینوکس پشتیبانی میشه!!
اما دلیل من از پیشنهاد این زبان برمی گرده به چند دلیل قرص و محکم:
1- همانطور که در بالا اشاره کردم، حمایت لینوکس از این زبان
2- چند-سکویی بودنش. یعنی شما می تونید در لینوکس کد بزنید بعد ببرید در ویندوز و یا مک اجرا کنید
3- قدمت این زبان که در حال حاضر نیز بر روی این زبان کار می شه و هیچ گونه عقب ماندگی و یا منسوخ شدگی ای نسبت به زبان های دیگر ندارد.
4- قابلیت برقراری ارتباط با دیگر زبان ها و بسترها مثل برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی فوق العاده قوی اوراکل ، MySQL و ...
5- یادگیری سریع مباحث به روز همانند شئ گرایی که در تولید محصولات نرم افزاری جدید از این تکنیک استفاده می شه.
در ضمن از اینکه دارید از پلتفرم های لینوکسی استفاده می کنید بسیار عالی ست.
در آینده سعی کنید بر روی هسته این سیستم عامل و یا حتی محصولات متن-باز دیگر فعالیت کنید که اینده بسیار روشنی دارد و با ارائه یه مقاله در این راستا میتونید برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی فرد موفقی باشید و بتونید در خارج از ایران ادامه تحصیل بدهید.
موفق وپیروز باشید