سلام به همگی چند تا سوال داشتم محبت کنید شفاف پاسخ دهید:
من الان با وین 7 کار میکنم و میخوام که اون را پاک کنم و اوبونتو را نصب کنم. اول اینکه کدام نسخه از اوبونتو را نصب کنم بهتره؟ دوم اینکه پارتیشن های که تو سون نمایش داده میشد تو این سیستم هم نشون داده میشه یعنی پاک نمیشه؟ سوم اینکه من میخوام فقط درایوCرا اختصاص بدم به نصب این سیستم حجمش هم 39G آیا میشه از ما بقی پارتیشن ها به عنوان خانه یا حافظه مجازی استفاده کرد بدون از دست دادن اطلاعات قبلی؟
چهارم معرفی نرم افزارهایی که معمولا تو یک سیتم خانگی استفاده میشه مثل دانلودمنیجرها آفیس فتوشاپ تدوین پلیرها و... آیا اینه ها بطور پیشفرض نصب هست تو اوبونتو یا باید نسخه مربوط به این سیستم عامل را دانلود کرد؟
آیا کلا اوبونتو نیاز به آنتی ویروس داره یا خیر؟
ببخشید دیگه تازه کارم !
1- نسخه ی 13.04 جدید تره (و چون شما اطلاعاتی در باره سخت افزارتون ارائه نداید که باعث بشه من محدودیتی رو قائل بشم در پیشنهادم ، همین 13.04 رو پیشنهاد میدم . (پس از این به بعد سوالاتتون رو با حداکثر جزییات بیان کنید)بهتر است که نسخه ی 64 بیتی اونو نصب کنید .اگر شک دارید که پردازنده سیستمتون از سیستم عامل ۶۴ بیتی پشتیبانی میکنه میتونید توی ویندوز از برنامه cpu-z استفاده کنید و یا توی یک لینوکس (هر چند لایو) از دستور
lscpu
با دسترسی ریشه استفاده کنید .
2-پارتیشن های ویندوزی توی لینوکس به سادگی نمایش داده میشوند (بدون هیچ کار اضافه ای) اما پارتیشن های لینوکس توی ویندوز نمایش داده نمیشن و باید برای این کار نرم افزار نصب کرد . اگر پارتیشنی رو خودتون پاک نکنید لینوکس اونو پاک نمیکنه و نمایشش میده .
3-بله . برای این کار شما باید درایو c که الان روش ویندوز نصب هست رو به سه تا درایو تبدیل کنید (که این سه درایو در کنار هم از فایل های سیستم عامل جدیدتون نگهداری میکنند) و با بقیه درایو های ویندوزی تون کاری نداشته باشید تا پس از نصب سیستم عامل جدیدتون بتونید از اونها و اطلاعات توش استفاده کنید . اون سه درایوی که باید به جای c ساخته بشن الف)root (/) با حجم حدود ۲۰ گیگ برای شما با فایل سیستم ext4 ب) swap حداکثر دو برابر رمتون با فایل سیستم اختصاصی سواپ ج) بقیه اش هم برای home با فایل سیستم ext4 (برای نگهداری فایل های پیکربندی و سایر متعلقات ...)
4-بسیار سلیقه ایه ! دانلود منیجر : aria2 - kget - xdm - flareget
آفیس : libre office
فتوشاپ : نداریم ! gimp تا حدودی میتونه جایگزین قابل قبولی باشه تدوین .
تدوین : نمیدونم ... تا حالا بهش نیاز نداشتم .
پلیر : vlc و amarok و rhytmbox
نرم افزار هایی که من پیشنهاد کردم (در هر مورد مثل دانلود منیجر نمونه های دیگه ای هم هست که من نگفتم) بعضا پیش فرض نصب اند و بعضا نیاز به نصب دارند . نصب برنامه در لینوکس از راه های زیادی امکان پذیره و معمولا بسیار سادههههههههه اند .
5- هیچ توزیع گنو لینوکسی معمولااااااااااابه آنتی ویروس نیاز نداشته چون دوست ندارم بگم ۱۰۰٪ بینیازه میگم ۹۹٪ بی نیازه . به خاطر مسائل فنی کلا در مقابل ویروس ها ایمنه . حالا میتونی آنتی ویروس هایی هم نصب کنی که اگه یه فایل ویروسی اومد تو سیستم بهت هشدار بده . هر چند که اون فایل ویروسی به لینوکس صدمه ای نخواهد زد اما میتونه باعث پیشگیری از ویروسی شدن سیستم های ویندوزی باشه که این فایل قراره به اونجا بره .... (چی گفتم !!!! امیدوارم نهاد و گزاره سر جاشون باشن ....)
6-خواهش میکنم . تبریک میگم ورودتون رو به انجمن . قوانین انجمن رو یک بار دیگه بخونید توی بند ششم (اگه درست یادم مونده باشه شماره بند رو) نوشته که حق پرسیدن چند سوال در یک تاپیک رو ندارید ...شما که در این مورد رکورد زدید . و این که سوالاتتون رو بهتر بپرسید . حتما سرچ کنید و حتماااااااااااااااااااا قسمت هوشمندانه بپرسیم رو بخونید ... این رو یادت نره ها !!! نندازی پشت گوش ها بگرد لینکش رو پیدا کن هوشمندانه بپرس . خیلی مهمه این .....از ما گفتن ...
در کل جواب هیچ سوالی رو کامل ندادم چون طولانیه ... مسوولیت هر کاری بر عهده خودتونه اگر سرچ بدید در مورد سوالاتتون بار ها در انجمن پرسیده شده و پاسخ داده شده . دفعه ی بعد هم اگه تاپیکتون خلاف قوانین باشه یا سوالتون خوب نباشه یا تکرای باشه (سرچ نکرده باشید) من جواب نمیدم (و خیلی ها هم نمیدن) هرچند که این دفعه اصلا اشکال نداره ... اصلا این بار مهم نیست ....موفق باشید .