انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میخوام یه سایت درست کنم راهنمایی کنید لطفا  (دفعات بازدید: 11812 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : میخوام یه سایت درست کنم راهنمایی کنید لطفا
« پاسخ #15 : 03 شهریور 1392، 12:40 ق‌ظ »
دوستان مثل همیشه ترکوندند و من و شرمنده خودشون کردند :oops:

طبیعتا بعد از آماده شدن سایتم نیاز به یه هاست و دومین دارم
دوستان راهنمایی میکنید که باید چه طوری انتخابشون بکنم و قیمتها چه جوری هست؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #16 : 03 شهریور 1392، 01:02 ق‌ظ »

اگه برای وبلاگ شخصی می خواهید و دوست ندارید که پول خرج کنید xzn.ir بین مشابهات بهتره
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1392، 01:05 ق‌ظ »
MySQL تلفظش چطوریه؟
مای اِس کیو اِل.
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین Ha:D

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #18 : 03 شهریور 1392، 01:16 ق‌ظ »
nixoeen +++++++++
فقط چند تا سوال:نمیشه با پایتون کار کرد؟آخه شنیدم الان خیلی از سایت ها الان از اون استفاده میکنن.به جای جاوا چی نمیشه از همون پایتون استفاده کرد؟
بعد لازم نیست چیزی از هاست و شبکه و اینا بلد باشیم؟
این فریمورک ها دقیقا چیکار میکنن؟برای چه کاری هستن؟من گشتم چندتا سایت پیدا کردم که چیز زیادی دستگیرم نشد.اگه حداقل لینکی چیزی بدید ممنون میشم.
MySQL تلفظش چطوریه؟
راستی دقیقا کار زبان برنامه نویسی این وسط چیه؟
ببخشید زیاد شد ممنون
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1395، 05:58 ب‌ظ توسط Ha:D »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #19 : 03 شهریور 1392، 02:19 ق‌ظ »
خيلى ممنون از همگى

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #20 : 03 شهریور 1392، 02:45 ق‌ظ »
MySQL تلفظش چطوریه؟
به صورت «مای سیکوئل» (سیکوئل مثل میگوئل) تلفظ می‌شه، ولی SQL تنها به صورت «اِس کیو اِل» تلفظ می‌شه.

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #21 : 03 شهریور 1392، 01:03 ب‌ظ »
سایت مد نظر من یهچیز تومایه های تویتر هست(تویتر نه فقط از لحاظ طرز ستفاده شبیهش)
اگر بهتر توضیح بدی می تونیم پیشنهادهای بهتری بهت بدیم. شبکه اجتماعی می خوای راه اندازی کنی؟ (شیرترانیک - گنوسوشیال - افزونه های وردپرس و جوملا )
یادگرفتن html5+php+javascript+jquery+mysql کلی وقت میبره که اگر هدفت فقط راه اندازی و مدیریت یک سایت باشه و در آینده نخوای از این زبانها استفاده کنی، یادگرفتنش یعنی عمر هدر  دادن.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #22 : 03 شهریور 1392، 01:37 ب‌ظ »
برای هاست چون ابتدای کارتونه با هاست رایگان شروع کنید فقط کافیه گوگل کنید هاست رایگان
و به نظر من با وردپرس فارسی کارتون رو شروع کنید
وبرای دومین هم با دومین مجانی تی کی شروع کنید dot.tk که دامنه مجانی tk. میده
باید با دی ان اس پارکش کنید
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #23 : 03 شهریور 1392، 01:54 ب‌ظ »
هامد@
بله يه چيزى تو مايه هاى همون تويتر ولى تخصصىترهر روز ميتونى دو پست بذارى.پس بدون يادگيرى اونا هم ميتونم؟ممنون.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #24 : 03 شهریور 1392، 03:19 ب‌ظ »

اگه برای وبلاگ شخصی می خواهید و دوست ندارید که پول خرج کنید xzn.ir بین مشابهات بهتره

](*,) به هیچ وجه از xzn استفاده نکنید اصلا خوب نیست یکی از بهترین هاست رایگان ایرانی vvs.ir هست ولی کلا از اول رو هاست پولی کار کنین شاید بهتر باشه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #25 : 03 شهریور 1392، 07:03 ب‌ظ »

](*,) به هیچ وجه از xzn استفاده نکنید اصلا خوب نیست یکی از بهترین هاست رایگان ایرانی vvs.ir هست ولی کلا از اول رو هاست پولی کار کنین شاید بهتر باشه
من از جفتش استفاده کردم ولی xzn بیشتر بدردم خورده.

دوست عزیز جفتشون را امتحان کن و هر کدوم را دوست داشتی انتخاب کن
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #26 : 04 شهریور 1392، 02:40 ق‌ظ »

باید با دی ان اس پارکش کنید
یعنی چی؟

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
« پاسخ #27 : 04 شهریور 1392، 09:47 ق‌ظ »
اگر هدف از زدن سایت اینه که فقط یه سایتی زده بشه و با احداث اون سایت اصطلاحا شما در قالب پروژه طراحی سایت رو یاد بگیرید؛ طبق فرمایش دوستان از هاست و دومین رایگان استفاده کنید. (که البته بنده در این صورت هم هاست و دومین رایگان رو توصیه نمیکنم)
ولی اگر بناست طبق فرمایش خودتون سایتی فعال در زمینه هنر راه اندازی کنید؛ به هیچ وجه هاست و دومین رایگان توصیه نمیشه. چون تا اونجایی که میدونم امنیت زیاد بالایی نخواهد داشت و کیفیت هم چندان مطلوب نخواهد بود. (قطع و وصل شدنهای متعدد)
من پیشنهادم استفاده از CMS هستش که برای شروع میتونید قبل از خرید هاست و دومین، سیستم مدیریت محتوای مربوطه رو (بر فرض مثال جوملا یا وردپرس) بر روی localhost نصب کنید. (یعنی روی هارد خودتون؛ نه روی اینترنت!) و خرابکاریهاتون رو اونجا انجام بدین و روند آزمون و خطاییتون رو اونجا پی بگیرید و هر وقت دستتون راه افتاد بعد از تهیه هاست و دومین، فعالیت رو در روی نت در پیش بگیرید.
برای اینکه یک CMS رو روی لوکال هاست نصب کنید؛ میباست بسترسازیهای لازم رو روی PC انجام بدین. در ویندوز باید WAMP یا XAMP رو نصب کنید و در لینوکس LAMP رو.
این از آموزش نصب LAMP در اوبونتو (از وبلاگ خودم):
http://blog.libooks.ir/?p=295
نهایتا برای خرید هاست و دومین من «میهن وب هاست» رو پیشنهاد میکنم. بنده تمام سایتهایی رو که راه اندازی کردم هاست و دومینشون رو از این سایت خریداری نمودم و شدیدا هم ازشون راضیم. هم کیفیت مطلوبی داره، هم پشتیبانی قوی و سریعی داره و هم قیمتهای مناسبی داره.
Domain بسته به انتخابتون (com org net و یا ir) قیمت مشخصی داره که ارزونترینش ir هست. ولی هاست هم بسته به نیازتون (یعنی حجمش) قیمتهای متفاوتی داره.
CMS ای که نصب میشه حجم چندانی نخواهد داشت. نهایتا 50MB و بسته به فایلهایی که دارید حجم مورد نیاز رو تخمین بزنید. اگر بنا نیست فایلی برای دانلود بازدیدکنندگان در سایت آپلود شود و فقط مطالب آموزشی و متشکل از متن و عکس خواهد بود. من به شخصه 1GB رو پیشنهاد میکنم. (حتی زیاد هم هست) نگران نباشید اگر هاست پر شد میتونید حجم رو ارتقاء بدید. (سایت بنده یعنی لیبوکس فعلا حجم هاستش 3GB هست) ولی اگر قراره کلا سایت دانلودی باشه مثل «میهن دانلود» (که هاست اونم متعلق به میهن وب هاست هستش) قضیه فرق میکنه و باید هاست دانلود بخرید که گرونتره.
نکته آخر: حتما هاست بر روی سرور لینوکس رو بگیر (سرعت بالاتر، کیفیت مطلوبتر و امنیت بیشتر)
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1392، 09:56 ق‌ظ توسط farshid-foss »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #28 : 04 شهریور 1392، 12:57 ب‌ظ »
اگر هدف از زدن سایت اینه که فقط یه سایتی زده بشه و با احداث اون سایت اصطلاحا شما در قالب پروژه طراحی سایت رو یاد بگیرید؛ طبق فرمایش دوستان از هاست و دومین رایگان استفاده کنید. (که البته بنده در این صورت هم هاست و دومین رایگان رو توصیه نمیکنم)
ولی اگر بناست طبق فرمایش خودتون سایتی فعال در زمینه هنر راه اندازی کنید؛ به هیچ وجه هاست و دومین رایگان توصیه نمیشه. چون تا اونجایی که میدونم امنیت زیاد بالایی نخواهد داشت و کیفیت هم چندان مطلوب نخواهد بود. (قطع و وصل شدنهای متعدد)
من پیشنهادم استفاده از CMS هستش که برای شروع میتونید قبل از خرید هاست و دومین، سیستم مدیریت محتوای مربوطه رو (بر فرض مثال جوملا یا وردپرس) بر روی localhost نصب کنید. (یعنی روی هارد خودتون؛ نه روی اینترنت!) و خرابکاریهاتون رو اونجا انجام بدین و روند آزمون و خطاییتون رو اونجا پی بگیرید و هر وقت دستتون راه افتاد بعد از تهیه هاست و دومین، فعالیت رو در روی نت در پیش بگیرید.
برای اینکه یک CMS رو روی لوکال هاست نصب کنید؛ میباست بسترسازیهای لازم رو روی PC انجام بدین. در ویندوز باید WAMP یا XAMP رو نصب کنید و در لینوکس LAMP رو.
این از آموزش نصب LAMP در اوبونتو (از وبلاگ خودم):
http://blog.libooks.ir/?p=295
نهایتا برای خرید هاست و دومین من «میهن وب هاست» رو پیشنهاد میکنم. بنده تمام سایتهایی رو که راه اندازی کردم هاست و دومینشون رو از این سایت خریداری نمودم و شدیدا هم ازشون راضیم. هم کیفیت مطلوبی داره، هم پشتیبانی قوی و سریعی داره و هم قیمتهای مناسبی داره.
Domain بسته به انتخابتون (com org net و یا ir) قیمت مشخصی داره که ارزونترینش ir هست. ولی هاست هم بسته به نیازتون (یعنی حجمش) قیمتهای متفاوتی داره.
CMS ای که نصب میشه حجم چندانی نخواهد داشت. نهایتا 50MB و بسته به فایلهایی که دارید حجم مورد نیاز رو تخمین بزنید. اگر بنا نیست فایلی برای دانلود بازدیدکنندگان در سایت آپلود شود و فقط مطالب آموزشی و متشکل از متن و عکس خواهد بود. من به شخصه 1GB رو پیشنهاد میکنم. (حتی زیاد هم هست) نگران نباشید اگر هاست پر شد میتونید حجم رو ارتقاء بدید. (سایت بنده یعنی لیبوکس فعلا حجم هاستش 3GB هست) ولی اگر قراره کلا سایت دانلودی باشه مثل «میهن دانلود» (که هاست اونم متعلق به میهن وب هاست هستش) قضیه فرق میکنه و باید هاست دانلود بخرید که گرونتره.
نکته آخر: حتما هاست بر روی سرور لینوکس رو بگیر (سرعت بالاتر، کیفیت مطلوبتر و امنیت بیشتر)
موفق باشید
مرسی از لطفت احتمالا پیشنهادت رو انجام بدم :)

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #29 : 17 شهریور 1392، 08:54 ب‌ظ »
بله يه چيزى تو مايه هاى همون تويتر ولى تخصصىترهر روز ميتونى دو پست بذارى.پس بدون يادگيرى اونا هم ميتونم؟ممنون.
این چیزی که میخوای نیاز به یاد گرفتن اون همه زبان برنامه نویسی و مهارت نداره!
برنامه هایی رو که اسم بردم نصب کن. توی تنظیماتشون بگرد دنبال محدود کردن تعداد پستها بگرد. اگر این تنظیم رو نداشتند در فروم پشتیبانیشون کامنت بذار، راهنمایی ات می کنند.