انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدوم اولونتو رو دانلود کنم؟  (دفعات بازدید: 4743 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین emad_hs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
کدوم اولونتو رو دانلود کنم؟
« : 04 شهریور 1392، 12:51 ب‌ظ »
عرض سلام
دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم
من لپ تاپم لنووا B590 هستش
رفتم تو سایت اوبونتو دانلود کنم دو نسخه هست یکی LTS هستش یکی نسخه معمولی ورژن 13 کدوم رو باید دانلود کنم؟
قبلا که کامپیوتر رو میزی داشتم روش اوبونتو نصب کرده بودم یک تم بود یا افکت چیزی بود که پنجره ها وقتی کلیک میکردی و میکشیدی مثل ژله میلرزید اون رو چطور باید نصب کنم؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : کدوم اولونتو رو دانلود کنم؟
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1392، 12:59 ب‌ظ »
LTS نسخه ساپورت طولانی هست و پایداره ولی 13.04 نسخه ساپورت شش ماهست ولی جدیدتره و طبعا با پایداری کمتر!انتخاب با خودته!
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
اون افکت ها رو هم با CompizConfig setting manager میتونی نصب کنی ولی خب توصیه نمیکنم ممکنه موجب ناپایداری بشه
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1392، 01:04 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1392، 01:22 ب‌ظ »
LTS نسخه ساپورت طولانی هست و پایداره ولی 13.04 نسخه ساپورت شش ماهست ولی جدیدتره و طبعا با پایداری کمتر!انتخاب با خودته!
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
اون افکت ها رو هم با CompizConfig setting manager میتونی نصب کنی ولی خب توصیه نمیکنم ممکنه موجب ناپایداری بشه
ساپورت ۹ ماهه هست
۲ ماه دیگه ۱۳.۱۰ میاد و آپدیت میکنی بهش
کلا بیخیال پایداری بشو فعلا همین 13.04 خیلی پایداره برای کاربر معمولی فقط گهگاهی هنگ میکنه
در ضمن صرف نصب کردن کامپیز موجب ناپایداری نمیشه کامپیز منیجر فقط یه برنامه گرافیکی هست برای تنظیم کامپیز خود کامپیز از قبل روی اوبونتو موجوده فقط چون برخی تغیرات کامپیز ممکنه بعضی چیز ها رو به هم بریزه موقع دستکاری و تغیر مقادیر یه مشکلاتی پیش بیاره
هرچقدر هم این افکت های تصویری بیشتری فعال کنید دسکتاپ سنگین تر میشه و اگر گرافیکتون مشکل داشته باشه وضعیت یکم ناجورمیشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #3 : 04 شهریور 1392، 02:02 ب‌ظ »
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
ساپورت ۹ ماهه هست
کلا بیخیال پایداری بشو فعلا همین 13.04 خیلی پایداره برای کاربر معمولی فقط گهگاهی هنگ میکنه
در ضمن صرف نصب کردن کامپیز موجب ناپایداری نمیشه کامپیز منیجر فقط یه برنامه گرافیکی هست برای تنظیم کامپیز خود کامپیز از قبل روی اوبونتو موجوده فقط چون برخی تغیرات کامپیز ممکنه بعضی چیز ها رو به هم بریزه موقع دستکاری و تغیر مقادیر یه مشکلاتی پیش بیاره
هرچقدر هم این افکت های تصویری بیشتری فعال کنید دسکتاپ سنگین تر میشه و اگر گرافیکتون مشکل داشته باشه وضعیت یکم ناجورمیشه
آخ ببخشید اشتباه کردم گفتم شش ماهه(با شش ماه یه باز که نسخه جدید میات قاطی کردم ;D)
ببین من خودم آیینه عبرت این قضیه هستم قبلا که از اوبونتو (یونیتی) استفاده میکرم CompizConfig setting manager نصب کردم یه افکت رو فعال کردم و بعد غیر فعالش کردم!آقا یونیتی پوکید! ](*,) خلا صه مجبور شدم از gnome fall back درستش کنم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 04 شهریور 1392، 02:19 ب‌ظ »
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
ساپورت ۹ ماهه هست
آخ ببخشید اشتباه کردم گفتم شش ماهه(با شش ماه یه باز که نسخه جدید میات قاطی کردم ;D)
ببین من خودم آیینه عبرت این قضیه هستم قبلا که از اوبونتو (یونیتی) استفاده میکرم CompizConfig setting manager نصب کردم یه افکت رو فعال کردم و بعد غیر فعالش کردم!آقا یونیتی پوکید! ](*,) خلا صه مجبور شدم از gnome fall back درستش کنم
خوب من کامپیز رو دیدم توی اوبونتو تمام تیک ها فعاله طرف میاد یکیشو غیر فعال میکنه که همون باعث میشه دسکتاپش بالا نیاد (کاری به دستکاری تنظیمات داخل اون گروه بندی ها ندارم هنوز)
راه حل این مشکل خیلی ساده هست
به طور معمول ما یه یوزر داریم روی توزیعمون و وقتی تنظیمات گرافیکی اون یوزر رو به هم میزنیم چون سوات کافی درست کردنشو از جای دیگه نداریم میزنیم کجدد اوبونتو نصب میکنیم ولی خوب از اونجایی که تنظیمات کامپیز هر یوزر تو فایل home یوزر ذخیره میشه و به بقیه یوزر ها و سیستم کاری نداره هیچ مشکلی پیش نمیاد
شما یه یوزر که به اسم خودت (یا اسم دلخواه خودت داری معمولا یه یوزر دیگه به اسم admin یا هر چی دیگه بساز هر وقت تنظیمات میز کارت رو به فنا دادی با این یوزر لاگین میکنی میتونی یوزر جدید بسازی یا این که با پاک کردن فایل های توی پوشه هوم (اون فایل های مخفی تنظیمات و کش و ...‌) کاری کنی که محیط و تنظیمات همش به حالت دیفالت برگرده البته همه اینا رو میشه بدون داشتن محیط گرافیکی هم درست کرد یا این که مشکل پیش اومد از ترمینال یه یوزر آدد کنی و لاگین شی و باقی ماجرا یوزر میهمان البته دسترسی این کار ها رو نداره
با این شیوه میتونی هر بلایی خواستی سر کامپیز بیاری و هر مشکلی هم پیش بیاد تو ایکی ثانیه رفع میشه :)
یا اینکه میتونی یه یوزر بسازی توی اون تنظیمات کامپیز رو دستکاری کنی اگه همه چیز اونی شد که میخوای از تنظیمات یه خروجی بگیری بعد اون فایل رو هم جای دیگه میتونی توی تنظیمات کامپیز وارد کنی
من خودم از تنظیمات کامپیز دیفالت روی دپین یه خروجی گرفتم و الان میتونم وارد تنظیمات کامپیز توی اوبونتو بکنم در کل کامپیز برخلاف اسمش که ترسناکه :دی چیز خوب و باحالیه ۱۵ مین باهاش ور بری تقریبا همه چی دستت میاد

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 04 شهریور 1392، 03:32 ب‌ظ »
ورژن 13.04 بهتره چون جدید تره و مسلما مشکلاتش کمتره ولی پشتیبانی کمی داره که بتره همیشه وقتی نسخه ی جدید میاد آپدیتش کنی(800 مگ خیلی نیست)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 شهریور 1392، 03:50 ب‌ظ »
ورژن 13.04 بهتره چون جدید تره و مسلما مشکلاتش کمتره ولی پشتیبانی کمی داره که بتره همیشه وقتی نسخه ی جدید میاد آپدیتش کنی(800 مگ خیلی نیست)
حالا نترسون دیگه تازه کاره ۸۰۰ مگ میگی :D
استارتر تایپک هنوز کاری با اینا نداشته باش همون ۱۳.۰۴ رو بگیر کم کم خودت همه چی دستت میاد از الان نگران آپدیت و ایناش نباش
خوب پوشه هوم رو فایل هاشو برمیداریم اوبونتو از نو نصب میکنیم راحت و تر تمیز تر دیگه
من به شخصه از ۱۴.۰۴ میرم روی توزیع های lts چون تا اون موقع همه چی اوکی شده

آفلاین emad_hs

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 04 شهریور 1392، 06:17 ب‌ظ »
دوستان خیلی محبت کردید جواب دادید و راهنماییم کردید
من تازه کار هستم و میخوام در کنار ویندوز اوبونتو نصب کنم راستی اینترنتم نامحدوده و 800 مگ مشکلی ندارم
حالا ایشالله دانلود کنم و در کنار ویندوز البته در یک درایو دیگه نصبش کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد
قبلا که توی کامپیوتر نصبیده بودم زیاد هنگ میکرد ورژن 9 بود اون موقع خیلی دوست دارم ولی خدا کنه مثل ورژن های قبلی هنگ نکنه

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #8 : 04 شهریور 1392، 07:41 ب‌ظ »
دوستان خیلی محبت کردید جواب دادید و راهنماییم کردید
من تازه کار هستم و میخوام در کنار ویندوز اوبونتو نصب کنم راستی اینترنتم نامحدوده و 800 مگ مشکلی ندارم
حالا ایشالله دانلود کنم و در کنار ویندوز البته در یک درایو دیگه نصبش کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد
قبلا که توی کامپیوتر نصبیده بودم زیاد هنگ میکرد ورژن 9 بود اون موقع خیلی دوست دارم ولی خدا کنه مثل ورژن های قبلی هنگ نکنه

مطمئن باش بعد یه مدت ویندوزتو پاک نیکنی

آفلاین emad_hs

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 04 شهریور 1392، 08:13 ب‌ظ »
نه داداش فکر نکنم ویندوز رو پاک کنم آخه قبلا همش هنگ میکرد امیدوارم ورژن 13 اینطور نباشه
راستی امشب که میزارم روی دانلود فردا میخوام نصب کنم در کنار ویندوز چطور نصب کنم  که ویندوزم خراب نشه؟

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 شهریور 1392، 08:35 ب‌ظ »
نه داداش فکر نکنم ویندوز رو پاک کنم آخه قبلا همش هنگ میکرد امیدوارم ورژن 13 اینطور نباشه
راستی امشب که میزارم روی دانلود فردا میخوام نصب کنم در کنار ویندوز چطور نصب کنم  که ویندوزم خراب نشه؟

اول باید یه تیکه از یکی از پارتیشن‌های ویندوزتون رو جدا کنید برای نصب اوبونتو. با برنامه های مختلفی میشه اینکارو کرد که بهترینش gparted تو خود اوبونتو هستش (البته فکر کنم تو ورژن ۱۳ نصب نباشه)
با یه سرچ ساده تو سایت به جوابتون میرسید. اگه مشکل داشتید یه تاپیک جدید باز کنید
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1392، 08:38 ب‌ظ توسط سید ظهیر قاضوی »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 04 شهریور 1392، 11:30 ب‌ظ »
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
ساپورت ۹ ماهه هست
خوب من کامپیز رو دیدم توی اوبونتو تمام تیک ها فعاله طرف میاد یکیشو غیر فعال میکنه که همون باعث میشه دسکتاپش بالا نیاد (کاری به دستکاری تنظیمات داخل اون گروه بندی ها ندارم هنوز)
راه حل این مشکل خیلی ساده هست
به طور معمول ما یه یوزر داریم روی توزیعمون و وقتی تنظیمات گرافیکی اون یوزر رو به هم میزنیم چون سوات کافی درست کردنشو از جای دیگه نداریم میزنیم کجدد اوبونتو نصب میکنیم ولی خوب از اونجایی که تنظیمات کامپیز هر یوزر تو فایل home یوزر ذخیره میشه و به بقیه یوزر ها و سیستم کاری نداره هیچ مشکلی پیش نمیاد
شما یه یوزر که به اسم خودت (یا اسم دلخواه خودت داری معمولا یه یوزر دیگه به اسم admin یا هر چی دیگه بساز هر وقت تنظیمات میز کارت رو به فنا دادی با این یوزر لاگین میکنی میتونی یوزر جدید بسازی یا این که با پاک کردن فایل های توی پوشه هوم (اون فایل های مخفی تنظیمات و کش و ...‌) کاری کنی که محیط و تنظیمات همش به حالت دیفالت برگرده البته همه اینا رو میشه بدون داشتن محیط گرافیکی هم درست کرد یا این که مشکل پیش اومد از ترمینال یه یوزر آدد کنی و لاگین شی و باقی ماجرا یوزر میهمان البته دسترسی این کار ها رو نداره
با این شیوه میتونی هر بلایی خواستی سر کامپیز بیاری و هر مشکلی هم پیش بیاد تو ایکی ثانیه رفع میشه :)
یا اینکه میتونی یه یوزر بسازی توی اون تنظیمات کامپیز رو دستکاری کنی اگه همه چیز اونی شد که میخوای از تنظیمات یه خروجی بگیری بعد اون فایل رو هم جای دیگه میتونی توی تنظیمات کامپیز وارد کنی
من خودم از تنظیمات کامپیز دیفالت روی دپین یه خروجی گرفتم و الان میتونم وارد تنظیمات کامپیز توی اوبونتو بکنم در کل کامپیز برخلاف اسمش که ترسناکه :دی چیز خوب و باحالیه ۱۵ مین باهاش ور بری تقریبا همه چی دستت میاد
ماشالله اعصابت قویه ها ;) حوصلت هم زیاده :D
نمیخوات یوزر جدید درست کنی که!از تو ترمینال یونیتی رو ریست کن زندگی شیرین میشه
فکر میکنم یه وقتایی مشکل از این هست که کلا کامپیز با کارت گرافیکت مشکل داره من الان تو زوبونتو هم فعال کردم زد window border من رو از بین برد(بدون اینکه اصلا افکتی فعال یا غیر فعال بشه)
خب یه وقتایی نمیشه کاریش کرد :( حییییف افکتای با حالی داره

آفلاین emad_hs

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 05 شهریور 1392، 02:36 ق‌ظ »
نمیدونم چرا این دانلود شده من ورژن 13 رو میخواستم ولی الان این دانلود شده شاید اشتباه کلیک کردم
ubuntu-12.04.3-desktop-i386.iso
من داخل درایو c ویندوز دارم و درایو D خالیه و نود گیگه حالا چطور اوبونتو رو رو داخل این درایو نصب کنم؟بدون رایت روی دی وی دی نمیشه؟
الان روی فلش اجرا کردم سرعتش عالی بود ولی میخوام روی درایو نصب کنم؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #13 : 05 شهریور 1392، 05:31 ق‌ظ »
نمیدونم چرا این دانلود شده من ورژن 13 رو میخواستم ولی الان این دانلود شده شاید اشتباه کلیک کردم
من داخل درایو c ویندوز دارم و درایو D خالیه و نود گیگه حالا چطور اوبونتو رو رو داخل این درایو نصب کنم؟بدون رایت روی دی وی دی نمیشه؟
خوب بعد از اینکه بوتیبلش کردید روی فلش می تونید بوتش کنید و بگردید دنبال همون پارتیشن 90 گیگی و اونرو حذف کنید و هر طور که می خواهید پارتیشن یندی کرده و در آن نصب کنید.
در رابطه با پارتیشن یندی برای نصب اوبونتو چندین بار توضیحات داده شده است پس لطفا جستجو نمایید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 05 شهریور 1392، 10:34 ق‌ظ »

وقتی وارد محیط نصب میشید میرسید به یه جایی که چندتا گزینه داره. گزینه‌ی‌ آخر (something else) رو انتخاب کنید. لیست پارتیشن هاتون رو میاره. درایو d رو فرمت کنید (اول بزنید edite بعد تیک فرمت رو انتخاب کتید) حالا روش دبل کلیک کنید. یه پنجره باز میشه. گزینه‌ی primary رو انتخاب کنید. از لیست زیرش هم گزینه‌ی swap area معمولا حجمش اندازه‌ی رم انتخاب میشه (تصمیم با خودتونه) بعد که حجم رو هم تعیین کردید تایید کنید. روی حافظه‌ی خالی باقی‌مانده دبل کلیک کنید.دوباره primary ولی از لیست زیرش ext4 رو انتخاب کنید. کل حجم باقی‌مانده رو بهش اختصاص بدید. از لیست بعدی گزینه‌ی ( / ) رو انتخاب کنید. تایید کنید و بعد هم install
برای آشنا شدن با بقیه‌ی پارتیشن ها در لینوکس و اینکه پارتیشن های بالا چی هستن، سرچ کنید